HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1 Kezban 1 Mahmut Sebastiyan’da başladı

1 Kezban 1 Mahmut sosyal medyada uyandırdığı büyük merakın ardından ilk bölümüyle sadece Sebastiyan.com'da karşınızda!

1 Kezban 1 Mahmut Sebastiyan’da başladı
1 Kezban 1 Mahmut nam-ı diğer Türkiye'nin ilk interaktif dizisi Sebastiyan.com'da yayınlanmaya başladı...
Fragmanı yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada yoğun bir ilgi gören 1 Kezban 1 Mahmut, ilk bölümüyle Türkiye'nin yeni fenomeni olmaya aday. Dizinin en dikkat çekici özelliği ise interaktif (etkileşimli) olması.
**Nedir bu interaktif ?**
Sürekli gelişen teknolojinin getirdiği interaktif video özelliğini kullanan dizi, seyirciye senaryoya müdahale etme olanağı sunuyor. Sistemin çalışma prensibi ise şöyle: dizinin belirli yerlerinde seyirciye olayların gidişatı ile ilgili seçenekler sunuluyor. İzleyici bu seçeneklerden birisine tıklayarak tercihini yapıyor. Tercih yapıldıktan sonra ise dizinin akışı bu tercih doğrultusunda devam ediyor. Böylelikle izleyici kimi zaman Kezban'ın kimi zaman da Mahmut'un yerine düşünüp, onların adına karar vererek yaşanabilecek farklı ihtimalleri görebilme olanağına sahip oluyor.
**İzleyici isterse sansürleniyor !**
Diziyi izlemeye başlamadan önce izleyicilere sunulan ilk seçenek sansürle ilgili. Bu seçenek sayesinde seyirci 1 Kezban 1 Mahmut’u ister sansürlü isterse sansürsüz izleyebiliyor.
**Türkiye'de bir ilk !**
Tüm bu özellikler ve daha bir sürü sürpriz yeniliğin bir araya gelmesiyle 1 Kezban 1 Mahmut, Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor. Bununla birlikte Türkiye'de ilk defa bir internet dizisi daha yayınlanmadan, sadece fragmanıyla yüzbinlerce insan tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.
**İzlemek için aşağıdaki linke tıklayın**
[ ****](http://sebastiyan.mynet.com/1-kezban-1-mahmut-izle-1-kezban-1-mahmut-1-bolum-sansurlu-vid-1849809/)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler