HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

107 kaçak yakalandı

Türkiye’de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasa dışı yollardan geçmek isteyen toplam 107 kaçak şahıs yakalandı.

ANKARA (ANKA) - Türkiye’de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasa dışı yollardan geçmek isteyen toplam 107 kaçak şahıs yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, kolluk kuvvetlerince, Edirne il merkezlerinde icra edilen önleyici tedbirler kapsamında yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 34 Myanmar, 19 Eritre, 8 Filistin, 3 Fildişi Sahilleri, 2 Somali, 1 Ruanda uyruklu olmak üzere toplam 67 şahıs yakalandı.

Bu arada Yunanistan sınırında, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 2 Türk, 19 Myanmar, 9 Afganistan, 5 Filistin, 2 Fildişi Sahili, 1 Zimbabve ve 1 Eritre uyruklu olmak üzere toplam 39 şahıs ele geçirildi.

Ayrıca Suriye sınırında da Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçen 1 Suriye uyruklu şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler