HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

90 Saniyede Bembeyaz Dişler !!!

Spray White 90 Diş Beyazlatıcı Sprey ile 90 saniyede Bembeyaz Dişlere Kavuşabilirsiniz. Üstelik hiçbir yan etki olmadan...

90 Saniyede Bembeyaz Dişler !!!

Spray White 90 diş beyazlatıcı ürünler kategorisinde dünyanın ilk ve tek sprey formdaki ürünüdür.

90 ilk uygulamada 7 tona kadar diş beyazlatma işlemi gerçekleştirebilmektedir.

90 bilimsel olarak formüle edilmiş, klinik testleri ile ve binlerce diş hekiminden kullandıkları diğer beyazlatma ürünleri ile kıyaslamaları istenerek onaylatılmış patentli ilk ve tek üründür.

90 hidrojen peroksit içerir.Diş üzerine uygulandığında hidrojen peroksit içerisindeki su ve hidroksil iyonu ayrılır. Ayrılan hidroksil iyonları dentil tübül ve diş yüzeylerindeki dişten bağımsız lekelere yapışırlar ve lekeleri parçalayarak diş yüzeyinden ayırırlar. Diş yüzeyindeki dış etkenler ile oluşmuş katmanlar ve lekeler (Gıdalardan,sigara,kahve,çay vs) partiküllere ayrılarak diş yüzeyinden arındırıldığında diş orjinal rengine kavuşmaya başlar ve uygulamadan önceki renginden 6-7 ton daha fazla beyaz görünüme kavuşur.

Spray White 90 ABD’de yayınlanan en seçkin tv programlarından The Doctors’da canlı yayında test edilmiş ve tam not almıştır.

90 ın İçinde Bulunan Etken Madde Hidrojen Peroksit Nedir?

Hidrojen Peroksit yaygın olarak dişleri beyazlatmak için kozmetik diş hekimliğinde kullanılan oksitleyici bir ajandır.

Spray White 90 formülasyonundaki hidrojen peroksit potansiyeli ve patentli sprey formdakiuygulama metodu Spray White 90’ı dünyanın en hızlı ve etkili diş beyazlatma ürünü ünvanına kavuşmasını sağlamıştır.

Ambalaj içerisindeki toz nedir?

Beraberinde uygulanmasını önemle tavsiye ettiğimiz 90’ın tamamlayıcısı niteliğindeki WOW Enhancing Oral Rinse tamamlayıcı toz gün boyu ağız içi hijyeni sağlar, tekrar lekelenmelerin ve sararmaların oluşmasını engeller.

90’ın Etkisi ve Kalıcılık Süresi:

Sonuçlar; bireylerin diş yapısına ,diş üzerindeki lekelerin ve dış kaynaklı oluşmuş tabakaların yoğunluğuna bağlı olarak farklılıklar gösterir.

Yakın zamanda oluşmuş diş lekeleri ve katmanlar 90 sn süre içerisinde dişten arındırılacağından gözle görülür derecede ciddi beyazlık fark edilecektir.

Yıllar içerisinde birikmiş lekelere sahip diş yüzeylerinde ise her uygulama sonrası 3-4 ton arasında diş renginde açılma görülmektedir.

Kalıcılık;

Kalıcılık süresi bireylerin gıda tüketimine,çay kahve ve sigara içme alışkanlıklarının yoğunluğuna göre değişmektedir.

Çok fazla sigara,kahve,çay vs gibi alışkanlıkları olan bireylerin dişlerinde kısa süre içerisinde sararmalar ve lekelenmeler yenilenecektir.

Düzenli Spray White 90 kullanımı bu tür alışkanlıkları olan bireyler için kalıcı beyazlık sağlayacaktır.

Beraberinde uygulanmasını önemle tavsiye ettiğimiz 90’ın tamamlayıcısı niteliğindeki WOW Enhancing Oral Rinse tamamlayıcı toz gün boyu ağız içi hijyeni sağlar, tekrar lekelenmelerin ve sararmaların oluşmasını engeller.

Herhangi bir zararı var mı?

90 uygulama esnasında hızla oksijen ve suya dönüşür, güvenle kullanılabilir.

Uygun miktarlarda ve önerilen aralıklarla kullanıldığında diş beyazlatmada kullanılan etken maddelerin güvenli olduğu bilinmektedir.

Diş Beyazlatmada uygulamalarında kullanılan Bleaching (Diş rengini oksidasyonla ağartma), dişlerde geçici hassasiyete sebep verebilmektedir.
Bu beklenen ve bilindik bir yan etkidir.

Bu tür bir hassasiyet hissettiğinizde 90 kullanımına bir kaç gün ara verebilir, hassasiyetin normale dönmesi durumunda kontrollü olarak bekleme süresini 30-90 saniye arasında düşürebilirsiniz.

90 Sprey uygulaması ile beraber kullanmanız gereken WOW Enhancing Oral Rinse tamamlayıcı toz olası hassasiyet oluşumunu azaltacaktır.

Diş etlerinin tamamı ile temas halindedir.Bazen diş etlerinde beyaz lekelenmeler görülebilir.Bunun sebebi 90’ın yok ettiği bakterilerin yoğun olduğu bölgelerdir.Beyaz lekelenmeler ağzınızı bol su ile çalkaladıktan 30-90 dk. içerisinde kaybolacaktır.

Detaylı Bilgi İçin

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler