Abd Başkanı Haberleri

ABD Başkanı Biden açıkladı: Gazze'ye havadan insani yardım atmaya başlayacağız

ABD Başkanı Joe Biden, ilerleyen günlerde, Gazze'ye havadan insani yardım atmaya başlayacaklarını ve bölgeye daha fazla insani yardım ulaştırılabilmesi için İsrail ile yakın temasta olduklarını açıkladı.

Haber 01-03-2024 23:59

ABD Başkanı Joe Biden'dan yapay zeka açıklaması: Çatışmaların karakterini değiştirebilir

ABD Başkanı Joe Biden'dan dikkat çeken bir yapay zeka açıklaması geldi. Biden, yapay zeka ve üç boyutlu baskı gibi gelişmekte olan teknolojilerin, çatışmaların doğasını değiştirebileceğini söyledi.

Haber 02-06-2023 09:09

ABD Başkanı Biden yine gündemde: Uçağa bindiği esnada merdivenlerde dengesini kaybetti!

ABD Başkanı Joe Biden, Polonya'daki temaslarının ardından ABD'ye doğru yola çıkmak üzere 'Air Force One' adlı başkanlık uçağına bindiği sırada merdivenlerde ayağı tökezledi. Dengesini kaybeden ABD Başkanı Biden'ın görüntüleri, akıllara 2021 yılında yine başkanlık uçağına binerken merdivenlerde düşmesini getirdi.

Trend 23-02-2023 01:03

Uzaylılar ve ejderhalar arasında savaş dedi, çalıntı kamyoneti üsse sürdü! ABD bu olayla çalkalanıyor

Florida'da Corey Allan Johnson isimli bir adam, uzaylılar ve ejderhalar arasındaki bir savaş konusunda uyarmak için Uzay Kuvvetleri üssüne girmeye çalıştı. Johnson, çaldığı kamyoneti Uzay Kuvvetleri üssüne sürdü. Tutuklanan adam, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı tarafından kendisine verilen bir görevde olduğunu açıkladı.

Haber 01-08-2022 10:16

Abd Başkanı

Abd Başkanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Abd Başkanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.