Adalet Bakanı Haberleri

Fenerbahçe'den Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamalarına cevap! Üzüntü ile takip ettik

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananlara dair bir açıklamada bulunurken, Sarı-Lacivertliler'den Tunç'un açıklamalarına cevap niteliğinde bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 19-03-2024 16:22

Bakan Tunç canlı yayında 'Hepimiz bu konuda hassasız' diyerek açıkladı: Cumhurbaşkanımız beni arayarak ‘Nasıl olur böyle bir şey?’ dedi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'da Eros isimli kediyi öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen kararla ilgili olarak açıklama yaptı. "Hepimiz bu konuda hassasız" diyen Bakan Tunç, "Hatta bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Nasıl olur böyle bir şey?’ diyerek beni aradı" diye konuştu.

Haber 24-02-2024 23:33

Adalet Bakanı Tunç’tan 'yargı paketi' mesajı! ‘Taslak hazır’ diyerek tarih verdi…

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç katıldığı bir canlı yayında 8. Yargı Paketi'nin taslağının hazır olduğunu, yerel seçimlerden önce yasalaşmasını ümit ettiğini bildirdi. Bakan Tunç açıklamasında “Milletvekillerimiz çalışıyorlar ve teklif aşamasına gelmek üzere. Yaklaşık 70 maddeyi buluyor” ifadelerini kullandı.

Haber 10-02-2024 13:48

Bakan Tunç'un Türkiye'nin dünyadaki yargı sıralamasıyla ilgili sözleri gündem oldu! Bu bilgi hatalı dedi, Angola örneği ses getirdi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç katıldığı canlı yayında yargıyla ilgili tartışmalara değindi. "Türkiye'nin yargıya gücünde dünyada 116. sırada olduğunu söylüyorlar. Bu bilgi hatalı." diyen Bakan Tunç, "Türkiye'nin üstündeki ülkelerde Angola var. Türkiye'nin bu ülkelerin altında olması mümkün mü?" diyerek tepki gösterdi. Yeni yargı paketiyle ilgili de konuşan Tunç, "2 yıl ceza alan biri en az 5 ay cezaevinde kalsın istiyoruz. Ceza ile oranlı denetimli serbestlik getirilsin istiyoruz." dedi.

Haber 20-01-2024 12:29

Adalet Bakanı Tunç: 34 şüpheliden 15'i tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Siyasal veya Askeri Casusluk suçundan yürütülen soruşturma neticesinde gözaltına alınan ve tutuklanması istemi ile Sulh Ceza Hakimliğine sevkedilen; 34 şüpheliden 15’inin tutuklandığını açıkladı.

Haber 06-01-2024 00:05

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan saldırıya uğrayan Halil Umut Meler için açıklama: Çalışma başlattık!

'7. Yılında İstinaf Kanun Yolu Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında değerlendirmelerde bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler olayına da değinirken, "Çalışma başlattık, cezalarda caydırıcılık sağlanacak." ifadelerini kullandı.

Spor 14-12-2023 11:21

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun çarptığı kuryenin eşinin söyledikleri gündem olmuştu! Adalet Bakanı Tunç polisler hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu

Son dakika: Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Hassan Sheikh Mohamud'in karıştığı kazada hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'in anlattıkları gündem olmuştu. Göçer'in "Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi" açıklamasının ardından yeni gelişme yaşandı. Adelet Bakanı Tunç, trafik kazası sonrası olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesi yapan polisler hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 10-12-2023 17:22

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun İstanbul'da karıştığı kaza olay oldu! Adalet Bakanı Tunç ve İBB Başkanı İmamoğlu'ndan peş peşe açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Yılmaz Tunç, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un İstanbul'da karıştığı kazayla ilgili "Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sıfatı ne olursa olsun kim suç işlemişse kanun karşısında eşittir" dedi. Mohamud hakkında ilgili yurt dışı çıkış yasağı kararı getirilirken, kaza anına ait görüntüleri paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu "Bu işin peşini bırakmayacağız. Hukuki süreci, on binlerce motokurye emekçi adına sonuna kadar takip edeceğim" dedi.

Haber 07-12-2023 11:35

SON DAKİKA | Adalet Bakanı Tunç: Futboldaki 'fon' vurgununda iddianame kabul edildi! Seçil Erzan'ın aralarında olduğu 7 sanık var

Son dakika haberi: Futboldaki 'fon' skandalıyla ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada futboldaki 'fon' iddianamesinin kabul edildiğini belirtti. Bakan Tunç "7 sanık, 18 müşteki var" dedi.

Haber 29-11-2023 12:09

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme getirmişti! Yüzde 50+1 şartı değişecek mi? Adalet Bakanı Tunç yanıtladı

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ogün Samast'ın tahliyesine ilişkin konuşan Bakan Tunç, "Son iddianame süreciyle ilgili kamuoyunun bilmediği bazı hususlar var" dedi. Meral Akşener’in polis müdürlerinin oteli olduğu iddiasına da değinen Bakan Tunç, "Eğer böyle bir iddia varsa üzerine üzerine gidilmesi gerekir" dedi. Bakan Tunç, "Yüzde 50+1 şartı değişecek mi?" sorusuna da yanıt verdi. İşte dikkat çeken o açıklamalar...

Haber 20-11-2023 12:46

Adalet Bakanı Tunç'tan bireysel başvuru açıklaması: ‘Söz konusu olamaz’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuruya ilişkin açıklama yaptı. AYM’ye bireysel başvurunun kaldırılmasının söz konusu olmadığını söyleyen Bakan Tunç, “Bireysel başvuru hakkını biz getirdik. Geriye dönmek diye bir durum söz konusu olamaz” ifadelerini kullandı.

Haber 15-11-2023 12:39

Yargıtay kararı sonrası Özgür Özel çağrı yapmıştı, Adalet Bakanı Tunç'tan tepki: Çözüm yeri sokak değil!

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Can Atalay hakkında hak ihlal kararı veren Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunurken, muhalefet ayağa kalktı. CHP lideri Özgür Özel, "Bu bir darbe girişimidir" yorumunda bulunurken "Halkı bu kalkışmayı bastırmaya davet ediyoruz" dedi. Özel'in bu çağrısına Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan tepki geldi.

Haber 09-11-2023 08:35

Bakan Tunç'tan 'uzman uzlaştırmacı' modeli açıklaması: Ankara, İstanbul ve Adana'da başladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önümüzdeki süreçte belirli suçlarda 'uzman uzlaştırmacı' modeline geçileceğini ve uygulamanın Ankara, İstanbul ve Adana'da pilot olarak başladığını açıkladı.

Haber 24-10-2023 15:18

Bakan Tunç tek tek açıkladı! İsveç'e rest, AYM'ye başvuru ve AİHM kararları...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, basın kuruluşlarının temsilcileriyle yaptığı görüşmede gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bakan Tunç İsveç hakkında, "28 terör suçlusunun iadesini istedik, 22'si reddedildi. Teröristleri iade etmezseniz NATO üyeliğinde olumlu ilerleme söz konusu olmaz." dedi. Bakan Tunç ayrıca AİHM'e bireysel başvuru, anayasanın ilk 4 maddesi ve Can Atalay kararı hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 06-10-2023 15:31

Adalet Bakanı Tunç'tan arabuluculuk konusuyla ilgili flaş açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan arabuluculuk konusuyla ilgili açıklama geldi. Tunç, "1 Eylül'den itibaren kiracı - ev sahibi arabuluculuğu için 24 bin başvuru oldu. Başvurulan dosyaların yarısından fazlası olumlu sonuçlandı. Arabuluculuk konusunda anlaşanların sayısı anlaşmayanlardan fazla." diye konuştu.

Haber 01-10-2023 20:51

Adalet Bakanı Tunç'tan, Kılıçdaroğlu'nun Veysel Şahin hakkındaki iddialarına ilişkin açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, çeşitli suçlardan 13 yıl 10 ay hapse mahkum edilen Veysel Şahin hakkındaki iddialarına ilişkin, "Bağımsız ve tarafsız yargıyı yıpratmak, adalete güveni sarsmak isteyen kötü niyetlilere asla geçit vermeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Haber 21-09-2023 13:51

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'dan adli yıl mesajı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, adli yıl mesajında, "İnsan haklarına dayanan, hukukun üstünlüğünü temel alan, demokratik, özgürlükçü, çoğulcu ve kuşatıcı bir sivil Anayasa yapmak en büyük önceliğimiz olacaktır." dedi. Öte yandan Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca da yeni adli yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber 01-09-2023 09:35

Kira uyuşmazlıklarında arabuluculuk dönemi bugün başlıyor! Ev sahibi ve kiracılar dikkat!

Artan enflasyon ve gelen zamlarla birlikte kira fiyatlarının da uçuşa geçmesi ev sahipleri ile kiracılar arasında çok büyük sorunlar yaşanmasına neden olmuştu. Gayrimenkul anlaşmazlıklarında bugünden itibaren ise arabulucuk dönemi başlıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sürecin nasıl işleyeceğini anlattı. Bakan Tunç, iki tarafın anlaşması halinde yüzde 25 sınırının aşılabileceğini söyledi. İşte detaylar…

Finans 01-09-2023 07:41

Bakan Tunç duyurdu! Uygulama bugün itibarıyla başladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, tarımsal üretim sözleşmesinden doğan hukuk uyuşmazlıklarında zorunlu arabuluculuk uygulamasının bugün itibarıyla başladığını bildirdi. Bakan Tunç açıklamasında "Arabulucu, yapılan başvuruyu görevlendirildiği tarihten itibaren iki hafta içinde sonuçlandıracak. Bu süre, zorunlu hallerde arabulucu tarafından en fazla bir hafta uzatılabilecek" dedi.

Haber 01-09-2023 01:13

Evini kiraya verene teşvik! Bakan Tunç'tan boş evlerle ilgili dikkat çeken açıklama: Vergisel anlamda...

Yüksek kira fiyatları ve vatandaşların ev bulma konusunda yaşadığı sıkıntılarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'teşvik' mesajı verdi. Bakan Tunç yaptığı açıklamada "Buna bir çözüm bulmak gerekir. Tabii bu konuda cezai yaptırım en son düşünülecek şey olabilir. Burada öncelikle bu boş evlerin kiraya verilmesiyle ilgili gerek vergisel anlamda gerek diğer anlamlarda bir teşvik sistemi getirilebilir" diye konuştu.

Finans 27-07-2023 13:02

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan adli tatil açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan adli tatil açıklaması geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tunç, "Yarın başlayacak adli tatil dönemi süresince adliyelerde nöbetçi mahkemelerce, Yargıtay ve Danıştay'da da nöbetçi heyetler tarafından kanunla belirtilen yargılamalara devam edilecek." dedi.

Haber 19-07-2023 22:52

'Bazı marjinal çevrelerin tesiri altında...' Bakan Tunç'tan Avrupa Parlamentosu'nun 'Türkiye' raporuna tepki!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dış İlişkiler Komisyonu'nda kabul edilen Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Türkiye rapor taslağına tepki göstererek, "Söz konusu rapor taslağının içeriği incelendiğinde, Türkiye'deki güncel reform çalışmalarını ve insan hakları ile hukukun üstünlüğü alanlarındaki gelişmeleri nesnel ve verilere dayalı olarak değerlendirmekten oldukça uzak olduğunu üzülerek görmekteyiz" dedi.

Haber 19-07-2023 11:23

Son dakika: Kararname yayımlandı! 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti

Son dakika haberi... Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ne göre 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti. Konuya ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Öte yandan Karasu Adliyesine ise ilk defa Cumhuriyet Başsavcısı atandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 17-07-2023 19:55

'Af' iddiaları gündem olmuştu! Adalet Bakanı Tunç'tan açıklama geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Covid-19 iznindeki hükümlülere ilişkin düzenlemeye dair açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, “Kabul edilen kanun teklifi bir ‘af’ düzenlemesi olmayıp, Covid-19 izninde bulunan koşullu salıverilme tarihine belli bir süre kalmış olan iyi halli hükümlülerin kalan cezasının denetimli serbestlik altında çektirilmesidir” dedi.

Haber 14-07-2023 08:00

SON DAKİKA | Adalet Bakanı Tunç duyurdu: O hükümlüler denetimli serbestlikten yararlanacaklar

Son dakika haberine göre, Adalet Bakanı Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla Covid-19 izninde bulunan hükümlülerden denetimli serbestliğe ayrılmalarına 5 yıl veya daha az süre kalanlar, tekrar cezaevine dönmeyecek ve kalan sürelerini denetimli serbestlik altında infaz edecektir." ifadelerini kullandı.

Haber 08-07-2023 00:02

Kira uyuşmazlıklarında yeni dönem! Bakan Tunç tarih verdi, zam sınırlamasıyla ilgili net konuştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira uyuşmazlıklarında arabuluculuğun 1 Eylül’de başlayacağını açıkladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Tunç, "Zam konusunda yüzde 25 sınırı var. Sözleşme olduğu için yüzde 25’i geçemez" diye konuştu. Tunç, 'Site aidatıyla ilgili bir çalışma var mı?’ sorusuna da yanıt verdi.

Finans 04-07-2023 12:22

Bakan Tunç’tan yeni anayasa ve Erdoğan’ın sağlık durumu ile ilgili iddialar hakkında açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Tunç, yeni anayasa ile ilgili "Anayasamız bir yamalı bohçaya dönüştü. Darbe Anayasası ile yönetilmek bu devirde bize yakışmıyor" ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın sağlık durumu hakkındaki spekülatif iddialar hakkında da konuşan Tunç iddiaların asılsız olduğunu ve bunun bir FETÖ taktiği olduğunu belirtti.

Haber 17-06-2023 11:13

'Yüzde 50,1 ile seçildiğinde hükümetin meşruiyeti tartışılabilirdi' Bakan Bozdağ'dan seçimin ilk turuyla ilgili dikkat çeken sözler

28 Mayıs seçimlerine 3 gün kala siyasilerden çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, açıklamalarda bulundu. Bozdağ, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu öncesi yapılan "psikolojik üstünlüğün Millet İttifakı'na geçtiği" yorumlarının tamamen algıya dönük olduğunu söyledi. Bakan Bozdağ ilk turla ilgili ise "Yüzde 50,1 ile seçildiğinde bu hükümetin meşruiyeti de tartışılabilirdi" ifadelerini kullandı.

Haber 25-05-2023 15:58

Bakan Bozdağ'dan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na tepki: Tiyatro oynuyorlar!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 14 Mayıs seçim akşamı yaptığı açıklamalar nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek Millet İttifakı'nı hedef aldı. Bakan Bozdağ, "Tiyatro oynuyorlar. O koca koca insanlar, televizyonlara çıkıp ellerindeki veriler kendilerini tekzip ettiği halde kazandık diyorlar" dedi.

Haber 18-05-2023 14:18

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan dikkat çeken 'LGBT' açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'de aileyi korumayı en önemli meselelerin başında gördüklerini belirterek "Şimdi bakın LGBT'yi, pek çok sapkınlığı meşrulaştırmak, normalleştirmek, milletin tutum ve davranışlarını bu konuda ayrı ayrı yönlere çekmek için nice gayretlerin içerisinde olanlar var." dedi.

Haber 01-05-2023 19:05

Bakan Bozdağ açıkladı! Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yaptığı duyuruda Adalet Bakanlığı bünyesine 18 bin 500 olarak belirlenen personel alımının sayısının arttığını açıkladı. Vatandaşlar yapılan duyurunun ardından 'Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ilanlar ne zaman yayınlanacak, şartları ne?' sorularını aratmaya başladı. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar...

Haber 16-04-2023 13:59

Son dakika: Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 325'e yükseldi

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda tutuklananların sayısının 325'e yükseldiğini açıkladı. 6 Şubat'ta meydana gelen büyük depremler 11 ilde yıkıma neden olurken 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

Haber 28-03-2023 19:22

Bakan Bozdağ'dan anayasa değişikliği açıklaması! 'Çalışma tamamlandı'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başörtüsüne yönelik anayasa değişikliği ile ilgili konuşan Bakan Bozdağ, "Anayasa çalışmamız nihayete erdi. Sayın Cumhurbaşkanımıza arzı yapıldı. Takdir beyefendinin" ifadelerini kullandı. Bozdağ, "41'inci maddenin birinci fıkrası değiştiriliyor. 24'üncü maddeye de iki fıkra ekleniyor. Hem başı açık, hem başı örtülü olan herkes için anayasal teminat getiriyoruz" dedi. İşte Bozdağ'ın o açıklamaları...

Haber 25-10-2022 12:23

Bakan Bozdağ'dan Amasra'da maden ocağındaki patlamaya ilişkin açıklama:

"Şu anda 5 cumhuriyet savcımız olayın tahkikatını sürdürmektedir" - "Kafalarda ne kadar soru varsa hepsinin cevabı tahkikat sonucunda ortaya çıkacaktır"

Yurthaber 16-10-2022 13:35

Bekir Bozdağ'dan sert çıkış! 'Hakim misin, savcı mısın? Yeter artık'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hukuk sistemine ilişkin eleştirilere ve hukuka müdahale girişimlerine sert tepki gösterdi. Hukuk sisteminde eksik ya da yanlış kararları düzeltici hukuk mekanizmaları olduğunu belirten Bakan Bozdağ, "Bırakın hukuk, kendi mecrasında işlesin. Bırakın yargı, kendi mecrasında işlesin. Bırakın adalet yerini bulsun. Herkes, orasından burasından çeke çeke adaletin başı belada. Yeter artık. Siyasetçi git işini yap. Hakim misin, savcı mısın? Değil" ifadelerini kullandı.

Haber 19-09-2022 16:50

Adalet Bakanı Bozdağ, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi'ne katıldı: (2)

"7'li masa Türkiye'yi yönetmeye talip bir Cumhurbaşkanı aramıyor. Bunlar 7 kayyum veya vasi ne derseniz deyin yönetimine rıza gösterecek, kendilerine tabi olacak, kendilerine karşı emir erliğini kabul edecek Cumhurbaşkanı adayı arıyorlar" - "Henüz İsveç ve Finlandiya Türkiye'nin iadesini talep ettiği herhangi bir kimseyi iade kararı vermedi. Eğer onlar sözlerini tutmazsa Türkiye sözünü tutar. Çünkü bizim vazifemiz, NATO'ya giriş vizesi parlamentodan çıkmaz"

Yurthaber 17-09-2022 19:43

Adalet Bakanı Bozdağ, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi'ne katıldı: (1)

"Hükümetin alın teriyle ürettiği projeleri, ürettiği eserleri, aldığı kararları kimi bürokrasi içerisindeki ahlak yoksunu kişiler alıp bunu hırsızlık malı olarak çalıyorlar Sayın Kılıçdaroğlu'na götürüyorlar" - "O da hırsızlık ürününü satın alıyor oradan siyasi kazanç hesabıyla bunu Türkiye'ye servis ediyor. Siyaseten bile olsa hırsızlık malını satmak, siyasi kazanç elde etmek ahlaki mi? Bunun adı kapkaç siyasetidir. Sayın Kılıçdaroğlu Türkiye'ye kapkaç siyaseti anlayışını da böylelikle kazandırmış oldu"

Yurthaber 17-09-2022 18:18

SON DAKİKA | Bakan Bozdağ: Finlandiya ve İsveç Türkiye'ye verdiği sözü tutmalı

Son dakika: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Finlandiya da İsveç de ellerindeki dosyadaki deliller iade için yeterli olduğu halde şu anda tek bir kişiyi iade etmediler. Finlandiya'da PKK'dan 3 kişi, FETÖ'den 4 kişi var toplam 7 kişi. Finlandiya ve İsveç Türkiye'ye verdiği sözü tutmalı" açıklamasını yaptı.

Haber 15-09-2022 11:30

Bakan Bozdağ'dan yeni adli yıl mesajında dikkat çeken sözler! 'Türk yargısına saldırmak büyük haksızlık'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni adli yılın başlaması nedeniyle yayımladığı mesajında dikkat çeken ifadeler kullandı. Bakan Bozdağ, "Türk yargısını eleştirmek, Türk yargısına saldırmak büyük bir haksızlıktır. Gece gündüz çalışan hakimlerimize ve savcılarımıza saygısızlıktır. Bu saygısızlığı ve bu haksızlığı reddediyoruz. Benim yargıya, yargı görevi yapanlara inancım tamdır. Dışarıdan yapılan saldırılar, Türk yargısının ortaya koyduğu büyük başarıyı gölgeleyemeyecektir" dedi.

Haber 01-09-2022 12:10

SON DAKİKA: Yüksek kiralardan sonra tavan yapmıştı! Binlerce kişiyi ilgilendiriyor Bakan duyurdu: 'Bundan sonra...'

Son dakika haberi: Son dönemde konut fiyatlarındaki fahiş artış nedeniyle ev sahipleriyle kiracılara arasındaki sıkıntılar mahkemeye taşınmaya devam ediyor. Kira alacakları davaları oldukça arttı. Adalet Bakanı Bozdağ'dan kira alacakları, kat mülkiyeti ve komşuluk hukuku konularıyla ilgili son dakika açıklaması geldi!

Finans 23-08-2022 12:47

Hasta tutuklu ve hükümlülerle ilgili yeni düzenleme! Adalet Bakanı Bozdağ duyurdu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ceza infaz kurumlarında kalan hasta tutuklu ve hükümlülerle ilgili yeni düzenleme yapılacağını açıkladı. Bakan Bozdağ yaptığı açıklamada "Sıkıntıları tamamen ortadan kaldıracak, hiç olmazsa minimize edecek bir adımı atma konusunda da kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-2022 16:10

Orman yakanlara verilen cezalar artırılacak mı? Erdoğan'ın 'idam' çıkışı gündem olmuştu! Adalet Bakanı Bozdağ'dan açıklama

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan orman yakanlara verilen cezalarla ilgili açıklama geldi. Bakan Bozdağ yaptığı açıklamada söz konusu cezaların artırılması için Bakanlık olarak çalışmalara başladıklarını söyledi.

Haber 25-06-2022 14:47

Yeni kira artış oranı ne kadar oldu? Bakan Bozdağ açıkladı! Kiralara ne kadar zam yapılacak?

Yeni kira artış oranı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından 8 Haziran Çarşamba günü yapılan açıklama sonrası vatandaşlar tarafından günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren açıklamanın ayrıntılarını öğrenmek isteyen kişiler 'Yeni kira artış oranı ne kadar oldu?', ' Kiralara ne kadar zam yapılacak?' soru ve konu başlıklarını arama motorlarında sorguluyor. İşte Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yaptığı açıklama....

Finans 08-06-2022 13:31

Kira artış oranı hesaplama nasıl yapılır? 2022 Haziran kira artış oranı hesaplama!

Kira artış oranı hesaplama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren son dakika açıklamasının ardından merak konusu oldu. Kira artış oranı hesaplama, tüm kiracı ve ev sahiplerinin gündeminde olan konulardan biri. Peki Kira artış oranı hesaplama nasıl yapılır? İşte detaylar...

Finans 08-06-2022 11:07

Kılıçdaroğlu'nun olası cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili Adalet Bakanı Bozdağ'dan açıklama: Emrivakiler yapıyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bakan Bozdağ, “Masadakileri, Kılıçdaroğlu dışında cumhurbaşkanı adayı seçeneklerini devre dışı bırakmaya Sayın Kılıçdaroğlu zorluyor. Bir nevi emrivakiler yapıyor” diye konuştu.

Haber 22-05-2022 15:31

Eski Adalet Bakanı Bekir Sami Daçe hayatını kaybetti

Adalet ve Devlet Bakanlıkları görevinde bulunan Bekir Sami Daçe, Ankara'da 92 yaşında vefat etti. Daçe'nin vefat haberini Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından duyurdu.

Haber 05-05-2022 00:28

Son Dakika: Almanya kendine baksın diyerek ekledi... Bakan Bozdağ'dan sert tepki: Türkiye’nin içişlerine açık bir müdahale girişimidir

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan Almanya'ya sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bozdağ, "Ülkemizde görülmekte olan bir dava ile ilgili Berlin Büyükelçimizin Almanya Dışişleri Bakanlığı’na çağrılması, Türkiye’nin içişlerine açık bir müdahale girişimidir." ifadelerini kullandı. Açıklamasında "Almanya Türkiye’ye değil kendine baksın." sözlerine yer veren Bakan Bozdağ, "Haddini aşan Almanya’yı kınıyorum ve uluslararası hukuka uymaya davet ediyorum." dedi.

Haber 29-04-2022 17:46

Stokçuluk yapan şimdi yandı! Bakan Bozdağ duyurdu: Cezalar artacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, stokçulukta cezaları artıran bir adım atacaklarını duyurdu. Canlı yayında soruları yanıtlayan Bakan Bozdağ, yaptığı açıklamada "Hem yalan yanlış haberlerle piyasada fiyatların artmasına, daha yüksek fiyatla malların ve hizmetlerin satılmasına neden olan kişilerle ilgili hem de bile isteye stokçuluk yapanlarla ilgili cezayı artıracağız." diye konuştu.

Haber 12-04-2022 09:35

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? 1 Mart ve 17 Mart tarihleri aralığında başvuruda bulunan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bakanlık tarafından 12 bin 823 personel alınacak. Bakanlıktan konuya ilişkin açıklama yapıldı. Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanır? Adalet Bakanlığı 12.823 personel alımı sonuçları belli oldu mu? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 11-04-2022 12:13