HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Android 4.0 hangi telefonlara yüklenebilecek?

Google, hakkında uzun uzun konuşulan ve sahip olması muhtemel yetenekleri üzerinde en çok ahkam kesilen işletim sistemlerinden biri olan Android 4.0 Ice Cream Sandwich’i resmi olarak duyurdu.

Android 4.0 hangi telefonlara yüklenebilecek?

Tahmin edildiği gibi yepyeni özellikler ile birlikte gelen işletim sistemi, tüm Android’li mobil cihazları tek bir paydada toplayan yapısı ile fark yaratıyor.

Başarılı yetenekleri, baştan aşağı yenilenen yapısı, göz alıcı şıklıktaki kullanıcı arayüzü ve heyecan verici özellikleri ile fark yaratan Android Ice Cream Sandwich’in getirdiği sorulardan bir diğeri de işletim sisteminin, hali hazırda satışa sunulmuş hangi akıllı telefonlara yüklenebileceği yönünde.

Bu konuda Google, lansman esnasında aslında bir takım yanıtlar verdi ancak verilen cevaplar pazardaki karmaşayı gidermek yerine, konunun daha yüksek sesle dillendirilmesine neden oldu. Google’a göre Android 2.3 sürümüne yükseltilmiş her cihaza Android 4.0 yüklenebilir. Teorik olarak konu böyle olsa da verilen yuvarlak yanıt, topun yine üreticilerde olduğuna işaret ediyor.

Şimdilik beklemekten başka yapacak bir şey yok ancak biz yine de resmi açıklamaları beklemeden küçük bir araştırma yaparak Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini alması yüksek bir ihtimal olan cihazları derlemeye çalıştık.

[

](http://www.scroll.com.tr/54626/android-4-0-hangi-telefonlara-yuklenebilecek-2/samsung_galaxy_s2_beyaz_haber1-2/)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler