Pinterest Haberleri

Pinterest hesap silme - Pinterest hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Dünyada pek çok sayıda sosyal medya platformu bulunur. Pinterest, özellikle Avrupa ve Amerika'da oldukça popüler olarak kullanılan görsel sosyal medya platformudur. Platform son dönemlerde ülkemizde de geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmış durumdadır. Ancak yine de diğer sosyal medya platformları kadar yaygın değildir. Bazı kullanıcılar Pinterest hesap silme adımlarını kullanarak üyeliklerini sonlandırmak isterler. Pinterest hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Haber 30-07-2023 21:57

Pinterest çalışanlarına sessiz kalmayın çağrısında bulundu

Pinterest geçtiğimiz günlerde bir ayrımcılık davasını çözümlemek için ciddi anlamda yüklü bir miktar ödemişti. Şirket şimdi bu çabaların devamı olarak çalışanlarına bir duyuruda bulundu.

Haber 28-11-2021 09:47

PayPal'dan Pinterest için 45 milyar dolarlık teklif!

PayPal, Pinterest'i satın alabilir. Yakın kaynaklar, çevrimiçi ödeme platformu PayPal'ın popüler sosyal medya ağı Pinterest'i satın almak için 45 milyar dolar teklif ettiğini iddia etti.

Haber 21-10-2021 14:45

Pinterest arama özelliklerini daha da geliştiriyor

Sosyal medya platformları artık gelişmiş özelliklere odaklanıyor. Bu bağlamda Pinterest de yeni bir güncelleme getirdi.

Haber 20-08-2021 12:06

Pinterest

Pinterest Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Pinterest Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İngiltere Sağlık Bakanı'nın yasak aşkı yıllar önceye mi dayanıyor? Şifreli paylaşım gündem oldu

İngiltere’de Sağlık Bakanı Matt Hancock'un danışmanı Gina Coladangelo ile öpüşürken çekilen gizli görüntülerinin yayınlanması sonrasında her gün yeni bir olay gündeme geliyor. Hancock ve Gina'nın eşlerinden ayrıldıkları hatta beraber yaşadıkları haberlerinden sonra bu kez de ikilinin aslında ilişkilerinin yeni olmadığına dikkat çekildi. Bunu düşündüren şey ise danışman Gina'nın iki yıl önce yaptığı bir paylaşım doldu.

Haber 30-06-2021 08:11

Türkiye'ye temsilci atayan Pinterest'in reklam yasağı kaldırıldı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), sosyal ağ sağlayıcısı Pinterest'in, temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğünü yerine getirmesi dolayısıyla reklam yasağının kaldırılmasına karar verdi.

Haber 11-04-2021 08:34

Pinterest'ten flaş Türkiye kararı!

Son dakika haberine göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türkiye'de günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcısı Pinterest'in bugün temsilci atadığını duyurdu.

Haber 09-04-2021 12:43

Pinterest, İçerik Oluşturucu Fonu’nu başlattı

Pinterest, tüm sosyal medya platformları arasında Instagram, YouTube ve diğerlerine kıyasla “influencer” kültür türüne en az yatkın olanı olabilir. Ama görünüşe göre bu durum değişmeye başlıyor.

Haber 09-04-2021 09:24

Microsoft Pinterest'i 51 milyar dolara satın almaya çalıştı iddiası!

Microsoft’un, görsel paylaşım ağırlıklı sosyal medya platformu Pinterest'i 51 milyar dolara satın alma girişiminde bulunduğu ileri sürüldü.

Haber 11-02-2021 15:27

Sosyal medyada reklam yasağı başladı

Sosyal medya şirketleri Türkiye'ye temsilci atama konusunda kararlarını verdi. Twitter, Periscope/Scope ve Pinterest yasal süre boyunca Türkiye'ye herhangi bir temsilci atamadı. Hal böyle olunca üç sosyal medya mecrası için reklam yasağı başladı. Yasak ile birlikte Türk şirketler, üç sosyal medya platformuna da reklam veremeyecek, veren şirketlere ise ceza uygulanacak.

Haber 20-01-2021 09:23

Sosyal medya şirketleri temsilci konusunda tercihlerini yaptı

Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan ve yasal zorunluluğa rağmen temsilci atamayan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılarından VK ve Dailymotion gerçek, YouTube, Tiktok, Facebook ve Instagram ise tüzel kişi temsilci bulundurma yönünde tercihte bulundu.

Haber 19-01-2021 11:57