Sosyal Medya Haberleri Ve Son Dakika Sosyal Medya Haberleri

Sosyal Medya Haberleri Ve Son Dakika Sosyal Medya Haberleri

Web 2.0’ın kullanıma sunulmasıyla, çift taraflı ve odaklı bilgi paylaşımını sağlayan medya sistemi olarak bilinen sosyal medya, buna ek olarak internet üzerinden iletişim kurulmasını sağlayan bir sistemdir.

İstenilen yer ve zamanda kullanılabilir olması sayesinde de hızla yayılmayı başaran bir sistemdir. Sosyal medya sayesinde kişiler içerik paylaşımı yapabilir ve aradıkları konuyla ilgili içeriklere kolay bir şekilde ulaşabilir.

Sosyal medya kullanımının pek çok avantajı olduğu gibi aşırı kullanımında da bağımlılık gibi pek çok zararı olduğu bilinir. Buna ek olarak sosyal medya kullanımıyla beraber yeni iş kolları da ortaya çıkar.

Sosyal medya uzmanlığı, sosyal medya okuryazarlığı gibi meslekler en sık aranan personeller arasında bulunur.

Sosyal Medya Haberleri

Son parasını dilenciye verdi! Dilenci karşısında yemek yerken sadece çay içti... Sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'sulikaa1' kullanıcı adıyla paylaşılan bir videoda cebindeki son parasını dilenciye verdiğini dile getiren bir kadın o yemek yerken gözyaşları içinde sadece çay içtiği anları yayınladı. Dilencinin kafede karşısında yemek yediğini söyleyen kadının 'Bari gel bana ısmarla' demesi gündem yarattı.

Trend 29-03-2024 15:14

Erzurum'da sosyal medyadan terör örgütü propagandası yapan 4 zanlı yakalandı

Erzurum'da, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı öne sürülen 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 29-03-2024 14:35

Tamer Karadağlı 'Burası Antalya, rezalet' diyerek isyan etti! O anları gündem oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı şimdilerde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etti ve binanın bakımsızlığına isyan etti. Ünlü ismin o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-03-2024 13:17

Boydan fotoğraf isteyen erkeklere verilmesi gereken cevabı söyledi! Banka hesabına gelen 1 yıllık para giriş çıkışlarını atar mısın?

TikTok'ta 'nurseitovamahabbat' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın boydan fotoğraf isteyen erkeklere verilmesi gereken cevabı söyledi. "Bana boydan fotoğrafını atar mısın? diyenlere nasıl cevap vereceksin" notunu ekleyerek yaptığı paylaşımında genç kadın boydan fotoğraf isteyen erkeklerin banka hesaplarını göstermesini istedi.

Trend 29-03-2024 12:58

Pelin Karahan'ın itirafı gündem oldu: Eşime çıplak fotoğraflar...

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan oyuncu Pelin Karahan konuk olduğu bir programda özel hayatıyla ilgili konuştu. Karahan, " Eşime çıplak fotoğraflar geliyor" dedi.

Magazin 29-03-2024 12:31

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Boşanıyorlar mı? Survivor Yunus Emre'nin Eşi Beria Özden iddialara ilk kez yanıt verdi!

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre, Aleyna ile olan yakınlığı ile oldukça dikkat çekiyordu. Aleyna ile yakınlığından rahatsız olan eşi Beria Özden, bu durumu sosyal medyadan sık sık dile getiriyordu. Çiftin boşanacağı iddia edilmişti. Özden, yaptığı paylaşımla iddialara yanıt verdi.

Magazin 29-03-2024 11:39

Kocası öldükten sonra 20 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! Rahmetli kocam tarafından bana gönderilen bir melek

49 yaşındaki Lizz Canon eşinin vefatından 4 ay sonra bir paten dersi sırasında tanıştığı 29 yaşındaki Gabriel Castaneda'ya ilk görüşte aşık oldu. Aralarında 20 yıllık yaş farkı bulunan Canon ve Castaneda, evliliklerinin ikinci yılında 43 yaşındaki kız arkadaşları Fatima'yı da dahil ederek çok eşli bir hayata yöneldiler.

Trend 29-03-2024 11:16

Kocasını evde başka bir kadınla bastı! Eşinin sevgilisi korkudan çareyi balkondan atlayarak kaçmakta buldu

Facebook'ta paylaşılan görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadın kocasını evinde başka bir kadınla yakaladı. İhanetle yüzleşerek sinir krizi geçiren kadının öfkesinden kaçmak isteyen sevgilisi ise çareyi üzerindeki havluyla birlikte balkondan atlamakta buldu. Görüntüler sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 29-03-2024 09:34

Simpsonlar bunu da mı bildi? Sosyal medya Simpsonlar'ın Baltimore köprüsünün çökeceğini öngördüğünü iddia ediyor

Trajik olayların ardından sosyal medya komplo teorilerinin ateşleşmesine hepimiz alışkınız. Francis Scott Key Köprüsü'nün çöküşü de yeni bir The Simpsons (Simpsonlar) kehanetini gündeme getirdi. Sosyal medya Simpsonlar'ın Baltimore köprüsünün çökeceğini öngördüğünü iddia edince ortalık bir anda karıştı.

Trend 29-03-2024 08:39

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Aleyna eleme adayı olunca... Yunus Emre'nin sözleri şoke etti! 'Beria seni bekliyor'

Survivor All Star'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre Aleyna ile olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Yunus Emre'nin eşi Beria bu samimiyetten rahatsız olmuş ve eşine "Aleyna'dan uzak dur" diyerek mesaj atmıştı. Yarışmanın son bölümünde Aleyna eleme adayı olunca Yunus Emre'nin sözleri şoke etti.

Magazin 29-03-2024 08:29

Otobüs yolcularına yaptığı 'dokuma şakası' izleyenleri güldürdü! Heyecanlı heyecanlı arkasındaki adama dokunmasını istedi ama...

TikTok'ta 'rsmctn.10' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi trafikte duran otobüsteki yolculara yaptığı şakayla bir anda viral oldu. Heyecanlı bir şekilde cama vuran adam kadının arkasındaki yolcuya dokunmasını istedi ve ardından arkasını dönüp gitti. O anlarda genç kadın şaşkına dönerken şaka izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Trend 29-03-2024 08:10

Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı! 'Haydi size güzel haber vereyim'

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil bu defa 31 Mart seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Serengil "İstanbul un güzelliğini gölgeleyen her şeyden güzel şehrimizi arındırma vakti gelmedi mi?" diye konuştu.

Magazin 29-03-2024 08:09

İki genç kadını evlerine kadar takip etti! Korku dolu anları anlattı...Islık çalıp apartmanın içinde dolaşıyordu

TikTok'ta 'damlatrkd' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın arkadaşıyla birlikte kendisini evlerine kadar takip eden bir adamın yaşattığı korku dolu anları anlattı. Genç kadınların evlerine girmesinin ardından apartmanın içinde ıslık çalarak dolaşan adamın hareketleri 'pes' dedirtti.

Trend 29-03-2024 07:38

Gözaltına alındığı iddiası gündem oldu! Banu Parlak'tan açıklama: 'Düşün yakamdan'

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın Küçükçekmece Adliyesi'nde görevli müdüre hakaret ettiği için gözaltına alındığı iddia edilmişti. Sosyal medyadan açıklama yapan Parlak, iddiaları yalanlarken "Allah rızası için düşün yakamdan. Yakamdan düşün" dedi.

Magazin 28-03-2024 17:34

30 kilo vermişti! Son haline gelen yoruma Ata Demirer sessiz kalamadı... Şimdi resmen yakışıklısın

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer'in fit görünümüne beğeni yağıyor. 30 kilo veren Ata Demirer kendisine gelen bir yoruma sessiz kalamadı.

Magazin 28-03-2024 14:24

Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat gelininin izinde... Paylaşımları gündem oldu

Oğulları, gelini ve eşi cezaevinde olan Şükran Polat sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat sosyal medya hesabından sağlık ürünü reklamı yapınca eleştirildi.

Magazin 28-03-2024 13:01

Demi Rose yeni yaşını kendini yakışır şekilde kutladı! Arkadaşları paylaştı

Kıvrımlarıyla tanınan Demi Rose kendine yakışır şekilde girdi. Fenomen Rose'un yaş gününde arkadaşları iddialı pozlarını paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 28-03-2024 11:44

57 yaşındaki Salma Hayek'ten tatil pozu! Genç kalmasının sırrı...

Salma Hayek Meksika kaçamağı sırasında verdiği pozları paylaştı. Yıllara meydan okuyan 57 yaşındaki Hayek tatil pozlarıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 28-03-2024 09:55

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere sert çıktı! İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu

Murat Kurum'un kampanyasında kullanılan 'Sadece İstanbul' sözünden ilham alan sanatçı Orhan Gencebay, Murat Kurum'a yeni bir seçim şarkısı yazarak hediye etmişti. Kurum'la birlikte sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere hakaretle karşılık verince gündem oldu.

Magazin 28-03-2024 09:33

Talu çifti kuaförlerini de dolandırmış! 7 bin dolarını alıp...

150 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına çıktığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklanmıştı. Talu çifti kuaförlerinden bakın kaç bin dolar almış.

Magazin 28-03-2024 09:09

Kan Çiçekleri'nin yıldızı Yağmur Yüksel pozlarıyla beğeni topladı! Dakikalar içinde 3 bin beğeni

"Kan Çiçekleri" dizisiyle yıldızı parlayan 22 yaşındaki Yağmur Yüksel sosyal medyayı salladı. Sosyal medyada pozlarını paylaşan Yağmur Yüksel'e dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

Magazin 28-03-2024 07:45

Esra Erol'dan kadın muhtar adaylarına tam destek! 'Pozitif ayrımcılık yapıyorum'

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ünlü sunucu Esra Erol, seçim sürecinde kadın muhtar adaylarına destek vermeye başladı. Türkiye’nin her yerinden gelen ve muhtarlığa aday olan onlarca kadın aday Esra Erol’da programı ile sesini duyurma şansı buluyor.

Magazin 27-03-2024 15:43

Sosyal medya fenomeni Taylor Paul kocasıyla ayrı yataklarda uyuduğunu söyledi! Evliliğimizi daha iyi hale getirdi

TikTok'ta 4 milyonu aşkın takipçisi bulunan Taylor Paul isimli bir fenomen kocasındna farklı bri odada uyuduğunu söyleyerek kullanıcıların ilgisini çekti. Fenomen ayrı yatak odalarında uyumalarının evliliklerini daha iyi hale getirdiğini söylerken sosyal medya kullanıcılarının bazıları duruma tepki gösterdi.

Trend 27-03-2024 15:17

21 yaşında ev sahibi olduğunu söyleyince tepkiler gecikmedi! Gözyaşlarına hakim olamadı... Özür dilerim ama çalışıyorum

Birleşik Krallık'ın Bradford bölgesinde yaşayan sosyal medya fenomeni Katylee Bailey 21 yaşında ev sahibi olduğunu söyledikten sonra kullanıcıların tepkisini çekti. Yeni evini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutlayan genç fenomenin ipoteksiz bir şekilde ev almanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Trend 27-03-2024 14:52

Kıl dönmesi komaya soktu! Yaşama şansı sadece %4 denildi... Doktorlar bile 'mucize vaka' olarak isimlendirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas bölgesinde yaşayan 36 yaşındaki Steven Spinale isimli bir adam batık kıllarını aldırmaya çalışırken hastanelik oldu. Aylarca komada kalan ve doktorların yaşama şansını %4 olarak gördükleri Spinale sayısız tıbbi müdahaleden sonra sağlığına kavuştu. Spinale'in ölüme yakın deneyimini kız kardeşi TikTok'tan yaptığı paylaşımla belgeledi.

Trend 27-03-2024 13:59

Esra Ezmeci'den 'eş değiştirme' tepkisi! Sapkınsınız, üçlü fanteziler...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programını sunan psikolog Esra Ezmeci kendisine gelen itirafları yayınlamasıyla da adından söz ettiriyor. Daha önce 'Swinger' açıklamasıyla gündeme gelen Ezmeci 'eş değiştirme' tepkisiyle dikkat çekti.

Magazin 27-03-2024 13:47

Sonunda bu da oldu! Ayrıldığı tesisatçı erkek arkadaşı evin tuvaletini yerinden söküp gitti...Ayrılığın bedeli

Reddit'te isimsiz olarak paylaşılan bir gönderide ayrılığın sonrasında tesisatçı sevgilisinin evin tuvaletini yerinden sökerek gittiğini anlatan bir kadının hikayesine yer verildi. Genç kadın her tuvaleti geldiğinde yakınlarda bir kafeye gitmek zorunda kaldığını söylerken, "Şimdi tuvalet alabilecek bütçem yok. Tuvaleti çalmasına ağlasam mı gülsem mi bilemedim" ifadelerini kullandı.

Trend 27-03-2024 13:31

Sosyal medya onun itirafını konuşuyor! Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum

Sosyal medyada 'Cat Gately' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın cinsellikten uzak kaldığını ve yetişkin dönemine geldiğinde cinsellik konusunda hiçbir bilgisi olmadığını fark ettiğini dile getirdi. Bilimsel ve fiziksel olarak cinsellik konusunda eğitim alan Gately, "Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum" dedi.

Trend 27-03-2024 11:58

Buluşmasındaki hesap krizini anlattı! Sosyal medya bu itirafı konuşuyor... Görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim

TikTok'ta 'paretay' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Taylor Pare isimli bir kadın flörtüyle çıktığı randevunun detaylarını anlatınca sosyal medyada çok konuşuldu. Aşkı bulma yolculuğuyla ilgili olarak anlatacak pek çok hikayesinin bulunduğunu dile getiren Pare, "İkinci randevuda hesap konusunda kriz yaşadık. Sanırım görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim" dedi.

Trend 27-03-2024 11:26

Yapay zeka modellemeleri için bedenini çaldıklarını söyledi! Vücudum artık benden daha popüler

Instagram'da yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunan Ines Trocchia isimli bir fenomen yıllarını kamera önünde geçirdiğini söyledi. Yaptığı paylaşımların yapay zeka aracılığıyla yeniden canlandırıldığını ifade eden Trocchia, "İnsanlar yapay zeka modelleri yapmak için bedenimi çalıyor, artık benden daha popülerler" ifadelerini kullandı.

Trend 27-03-2024 10:59

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-2024 10:55

Dört farklı kadın aynı saldırı! Sokakta yürüdükleri sırada tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandılar... O anları TikToktan paylaşınca gündem yarattılar

TiktTok'ta birçok kadının New York sokaklarında bir yabancı tarafından yumruklandığını anlatması endişelere neden oldu. Dört farklı kadının TikTok'tan yaptıkları paylaşımında yolda yürüdükleri sırada hiç tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandığını söylemesi dikkatleri çekti.

Trend 27-03-2024 10:28

Aylık kirası 250 bin TL olan evini gezdirince sosyal medyada gündem oldu! Asıl olayı manzarası deyip gösterdi

Dubai'de yaşayan Zeynep isimli Türk bir kadının evini gezdirdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Evine aylık kira olarak 250.000 TL (28.000 AED) ödediğini dile getiren genç kadının evi sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 27-03-2024 09:55

Hesaptaki o detayı paylaştı! Hakaret edip bir de ekstradan para istediler... Bahşiş tartışması sosyal medyayı gülümsetti

Reddit'te paylaşılan bir görüntüde restorana ait bir hesaptaki detay dikkatleri çekti. "Sen bir pisliksin" yazan hesabın bulunduğu satırda 15 dolarlık (yaklaşık 483 TL) bir ödeme bulunuyordu. Sosyal medyada kısa sürede bu görüntüler viral olmayı başardı. Kendisine hakaret ederek bir de para istediklerini söyleyen müşteri garsonla konuştuğunda ise bunun sadece kokteylin adı olduğunu öğrenince utandığını dile getirdi.

Trend 27-03-2024 09:03

Psikolog Buse Aydın'ın sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu! Kadında geçmişe erkekte geleceğe bakılır

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'bekaret' açıklaması kullanıcıların tepkisine neden oldu. Takipçilerinden gelen 'Bakir olmayan erkeğin bakire kadınla evlenmek istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna yanıt veren Aydın'ın sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 27-03-2024 08:12

Mert Öztürk o adaya gitti! İnsanlar ölü bedenlerle yaşıyor... Görüntüler hayrete düşürdü

Mert Öztürk sosyal medya için ürettiği içeriklerle tanınıyor. Tehlikeli yerleri gezen ünlü Youtuber Mert Öztürk'ün son durağı Endonezya oldu. Öztürk, Baliagaların yaşadığı köyde ölüleri için yapmış oldukları ilginç ritüelleri videosunda anlattı.

Magazin 26-03-2024 16:41

Balta sapları, sopalar... Canlı yayında anlattıklarıyla Zahide Yetiş'i şoke etti! Semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi

Hafta içi her gün Star Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Zahide Yetiş 'Yeniden Başlasak' programı ile adından söz ettiriyor. Programa katılan konuklar anlattıklarıyla sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa 23 yıllık eşinden boşanmak istediğini söyleyen Ceylan Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Ceylan Hanım, semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi. Zahide Yetiş duyduklarına inanamadı.

Magazin 26-03-2024 15:32

Kızıl Goncalar dizisinin Levent'i Özcan Deniz'in o sahnesi tüyleri diken diken etti! Sosyal medyada yorum yağdı

Kızıl Goncalar dizisinin her sahnesi çok konuşuluyor. Dizinin son bölümünde Levent'in Atatürk hakkında söyledikleri tüyleri diken diken etti.

Magazin 26-03-2024 15:02

Beden pozitifliğini savunan sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kadınlara seslendi! İstediğinizi giyin

Sosyal medyadan beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çeken Ariella Nyssa vücut hatlarını belli eden beyaz dar elbisesiyle kamera karşısına geçerek kadınlara 'istediğinizi giyin' mesajını verdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede ilgi çekti.

Trend 26-03-2024 14:46

Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli yapıldı! Yaşadığı belirtileri anlatınca sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Sol Atriyal İzomerizm ile birlikte Atriyoventriküler Septal Defekt ile doğan Cecilia-Joy Adamou isimli genç bir kadın sağlık yolculuğunu TikTok'tan paylaşınca kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli aldıktan sonra yaşadığı yan etkilerden bahsedince TikTok'ta viral olmayı başaran Adamou, yayınladığı videosunda göğsünde kalp atışlarını gösterdi.

Trend 26-03-2024 14:17

Kocası olmadan tatile gittiği için linç edilmişti... Ecem Taşer patronunun metresiyle kavga etti! Sonrasında ise...

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ecem Taşer, yaptığı bir paylaşımda kocası olmadan Fas tatiline gittiği için linç edilmişti. Taşer, son olarak patronunun metresiyle kavga ettiğini ve işten kovulduğu anları anlattı.

Magazin 26-03-2024 13:40

Psikolog Buse Aydın'ın 'uzak durulacak kadın tanımı' viral oldu! Sosyal medya ikiye bölündü: Tepkiler gecikmedi

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'uzak durulacak kadın' tanımı tepkilere neden oldu. Aydın'ın, "Sosyal medyada göğüs ölçüsü ve kalça büyüklüğü anlaşılan kadından uzak durun" sözleri sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Aydın'a tepki gösterirken bazıları ise sözlerini desteklemeyi tercih etti.

Trend 26-03-2024 13:32

Kürklü tarzı olay oldu! Kim Kardashian eski eşi olan Kanye West'in yeni eşine benzetildi: Kim Censori

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Ünlü ismin kürküyle yaptığı paylaşım olay oldu. Sosyal medya kullanıcıları Kim Kardashian'ı Kanye West'in yeni eşi Bianca Censori'ye benzetti..

Magazin 26-03-2024 12:45

Seda Sayan 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem olmuştu! 'Tükürük' detayı herkesi şaşırttı

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan son olarak 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem oldu. Sadece özel davetlerde ve tatiller kullandığı iddia edilen çantanın kişiye özel üretildiği ortaya çıktı.

Magazin 26-03-2024 12:38

Kalben'den yeni çılgın dans! Enerjisiyle hayran bıraktı

Sadece, Haydi Söyle, Yara gibi şarkılarla büyük beğeni toplayan Kalben sahnede adeta devleşiyor. Enerjisiyle ve renkli kostümleriyle dikkat çeken Kalben'in sahne dansı yine sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-03-2024 11:56

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetle eleştirildi! Tam bir rol çalan görümce

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetiyle gündem yaratmayı başardı. Açık pembe uzun bir elbise tercih eden fenomen ismin elbisesi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 26-03-2024 11:01

Pet shopta yasaklanan hayvan satışı sosyal medyada patladı! Rakamlar dudak uçuklatıyor

Pet shoplarda kedi ve köpek satışı vitrinde yasaklandı, internet üzerinden yapılan satışlar ise arttı. Binlerce kişinin üye olduğu Telegram gruplarında, satışlar fotoğraflı ve videolu reklamlarla yapılıyor. Hayvan fiyatları belirtilmiyor ancak "görüşülür" diye not düşülüyor. Telefonla yapılan görüşmelerde ise hayvanların fiyatları ve cinsleri hakkında bilgi veriliyor. Bu satışlarda hayvanlar hakkında yeterli bilgi bulunmamasına tepki gösterilirken, fiyatlar ise dudak uçuklatıyor. İşte detaylar!

Haber 26-03-2024 10:59

Erkek arkadaşının ihanetini yemek sipariş sitesinden öğrendi... Sosyal medyadan yorum yağdı! Şeytanın aklına gelmez

Bir kadın sevgilisinin onu aldattığını yemek siparişi sitesinden öğrendiğini anlattıktan sonra TikTok'ta viral oldu. TikTok kullanıcısı Sarah, 1,7 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan viral bir klipte , arkadaşının, partnerinin sadakatsizliğini ortaya çıkarmak için popüler yemek dağıtım hizmetini nasıl kullandığını ayrıntılarıyla anlattı.

Trend 26-03-2024 10:32

Her gören onu Afrikalı zannediyor ama İzmitli! Afro-Türk Zehra Özdemir sosyal medyadan seslendi... Ben burada doğdum

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan Afro Türk Zehra Özdemir'i gören herkes onu Afrikalı zannediyor. Zehra’nın doğma büyüme İzmitli Türk olduğunu öğrenince ise kimse şaşkınlığını gizleyemiyor. Türk olduğunu öğrendiklerinde insanların verdikleri tepkileri sık sık sosyal medyadan paylaşan Özdemir son olarak ise bir teyzeyle yaşadığı diyaloğu anlattı.

Trend 26-03-2024 10:01