Arif Dalli Haberleri

Hülya Avşar'ın 'evlilikte 5 yıl şartı' önerisi şaşırttı! Prof. Dr. Arif Verimli donup kaldı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar YouTube'da yayınladığı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına Prof. Dr. Arif Verimli'yi konuk etti. Programda evliliğe dair samimi açıklamalar yapan Hülya Avşar evliliklerde '5 yıl şartı' olması önerisiyle herkesi şaşırttı. Prof. Dr. Arif Verimli duydukları karşısında donup kaldı...

Magazin 2024-04-06 15:10:33

ATV'den şaşırtan erken final kararı! O dizinin fişini çekti

Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisi için final kararı verildi. Dizinin reytingleri düşük gelince hem kanal, hem de yapım şirketi fikir birliğine vardı.

Magazin 2024-04-02 15:23:36

Karabük Üniversitesi'ndeki kadın öğrencilere çirkin sözler! Kızılay yönetiminden açıklama geldi, o paylaşımların hesabı sorulacak

Sosyal medya Karabük Üniversitesi'nden olduğu öne sürülen öğrencilerin itiraflarını konuşmaya devam ediyor. Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koç'un Afrikalı öğrencilerle cinsel ilişki yaşadıktan sonra hastalık kaptığını belirten kadın öğrencileri ağır sözlerle hedef aldığı paylaşımları ortaya çıktı. Koç için hızla harekete geçildi, Kızılay yönetiminden açıklama gecikmedi.

Haber 2024-03-24 10:46:41

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır tabutun başından ayrılmadı

Kapıcılar Kralı, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Türk sinemasının klasikleri haline gelmiş filmlerin yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı. 86 yaşında hayatını kaybeden Keskiner için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlendi. Keskiner'in cenazesinde Kadir İnanır zor anlar yaşadı.

Magazin 2024-03-14 18:09:15

Yeşilçam'ın usta ismi Arif Keskiner yaşamını yitirdi!

Kapıcılar Kralı ve Selvi Boylum Al Yazmalım'ın da aralarında bulunduğu sinema tarihine damga vuran birçok filmin yapımcısı Arif Keskiner 86 yaşında hayata veda etti.

Magazin 12-03-24 17:11

İftar sofralarının vazgeçilmesi: Güllaç tatlısı tarifi! Güllaç tatlısı nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Güllaç tarifi merak ediliyor. Ramazan deyince akla gelen ilk tatlılardan biri olan güllaç görüntüsünün yanı sıra tadıyla da iştah kabartıyor. Sütlü olduğundan iftardan sonra rahatlıkla yenebilecek, hazmı kolay ve hafif bir tatlı olan güllaç, Ramazan ayında sıklıkla yapılıyor. Bu tatlı sarayda da bu özelliğiyle çokça tercih edilmiştir. Arif Bilgin’in Osmanlı Saray Mutfağı kitabındaki bilgilere göre, güllaç ilk kez saraya 1489 yılında alındı. Peki, güllaç tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-03-24 15:51

Kur'ani Damlalar hat sergisi Taksim Camisi Kültür Sanat Merkezi'nde açıldı

Hattat Mehmet Arif Vural'ın hazırladığı "Kur'ani Damlalar" başlıklı hüsn-i hat sergisi, Taksim Camisi Kültür Sanat Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 27-02-24 08:19

Müge Anlı ile yollarını ayırmıştı... Prof. Dr. Arif Verimli 'O CHP'li' sözlerine tepki gösterdi! 'İmanın kimde olduğunu...'

14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli programdan ayrılışıyla uzun süre gündem olmuştu. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Verimli, 'O CHP'li' sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 09-02-24 12:49

'Onlara ilginç geldi' Yurt dışından yoğun ilgi... Talep yağıyor! Hobi olarak başladı, şimdi Avrupa'ya satıyor

İzmir’de emekli olduktan sonra aldığı eğitimlerin neticesinde 35 metrekarelik atölyede hobi olarak başladığı ahşap oymacılığı işinde ürettiği eserleri yoğun talep gören Arif Uçar(55), ürünlerinin birçoğunu Avrupa’ya satıyor. Uçar, “Yaptığım eserlerin ilgi çekmesi üzerine ben de bunları ticari faaliyete dönüştürdüm. Hatta bu ilgi yurt dışına da taştı. Özellikle yaptığım miğferler ilginç geldi” dedi.

Finans 15-01-24 09:41

Konya'da vatandaşlar korku içinde! 2 saat boyunca sürdü: 'Güneyden kuzeye bir hareketlenme söz konusu'

Konya'da oluşan obrukların sayısı 2 bin 500’ü bulurken, yeni oluşanların bazılarında volkanik gaz çıkışı görülmeye başlandı. Doç. Dr. Arif Delikan "Ekmekçi yaylasında şubat ayında 30 metrelik çerçeve çizen obruk ise yarım metre kadardı. 1 ay önce burada 2 saat boyunca müthiş bir gaz çıkışı gözlendi" dedi. Bölgedeki çiftçilerden Adem Ekmekçi ise "Bu gaz çıkışı ve obruklar bizi korkutuyor" diye konuştu.

Haber 11-11-23 10:40

Usta sanatçı Arif Sağ'dan Kılıçdaroğlu'na mektup: 'Yarıştan çekilin, gençlere el verin'

Türk halk müziği sanatçısı Arif Sağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mektup yazdı. Kılıçdaroğlu'na "CHP'yi güvenli limana ulaştırdınız" diyen Sağ, Kılıçdaroğlu'ndan "yarıştan çekilmesini" ve "gençlere el vermesini" istedi.

Haber 01-11-23 10:13

Otomobil alacaklar dikkat! Kredi hamlesi sonrası değişti: 600-800 bin arası araçlar...

Faizlerin yükselmesi sonrası vatandaşların krediye ulaşma güçlüğü ikinci el otomobil piyasasına da yansıdı. Hem okulların açılması nedeniyle hem de kredi faizlerinin yükselmesi nedeniyle piyasada duraklama yaşadıklarını söyleyen Manisa Otonomi Dernek Başkanı Arif Diz, “İkinci elde enflasyondan kaynaklı fiyatlar artıyordu. Çok fazla talep ikinci el piyasasının artmasına neden oluyordu. Piyasanın oturmasıyla ikinci el piyasasında da fiyatlar oturmaya başlayacak” dedi.

Finans 25-09-23 21:00

Trabzon'da eski şatafatlı günler sona erdi: Arap turistler döndü, esnafın keyfi kaçtı! Türkiye'yi daha az cazip buluyorlar

Arap turistlerin tıklım tıklım doldurduğu tarihi ve turistik yerlerde şimdi adeta yeller esiyor! Çoğunluğu Suudi Arabistan'dan gelen turistlerin gözde adreslerinden olan Trabzon'da esnaf bu yıl beklediğini bulamadı. Turizmci Arif Akyazı'nın kendi ifadesiyle "eski şatafatlı günler" sona erdi. Bu duruma neden olarak ise Arap turistlerin tercihlerinin artık Türkiye olmaması gösteriliyor.

Haber 12-09-23 12:48

Müge Anlı canlı yayınında cinayeti itiraf etmişti! Oğlunu tüfekle vurup bahçeye gömen babanın cezası onandı

Aylar önce Müge Anlı canlı yayınında oğlunu tüfekle vurup cansız bedenini de bahçeye gömdüğünü itiraf eden baba Arif Karakollu'ya verilen 16 yıl 8 ay hapis cezası kararı, Yargıtay tarafından onandı.

Magazin 26-08-23 17:21

Müge Anlı'dan ayrılan Arif Verimli bir tweet attı, ortalık karıştı! Sözleri viral oldu

14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli programdan ayrılışıyla uzun süre konuşulmuştu. Şimdi ise eleştirileri ve yorumlarıyla gündemden düşmeyen Arif Verimli attığı bir tweet ile çok konuşuldu. Arif Verimli'nin o sözleri kısa sürede viral oldu.

Magazin 23-08-23 12:04

AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran istifa etti

Uşak'ta AK Parti Sivaslı İlçe Başkanı Bahri Azatçam’ın ardından AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran da görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 17-08-23 18:41

Trabzonspor, Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz’la sözleşme yeniledi

Trabzonspor, altyapıdan A takıma yükselen gençlerde Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz'la sözleşme yeniledi.

Spor 04-08-23 10:37

Yakalanınca Boşuna uğraşmayın, geri döneceğiz demişti! Türkiye'den kaçmaya hazırlanırken saklandığı adreste yakalanan FETÖ'cü emniyet müdürü tutuklandı

15 Temmuz darbe girişiminin gerçekleştiği yıldan beri aranan FETÖ'cü emniyet müdürü Arif Oktay Eser, yurt dışına kaçmaya hazırlanırken Ankara'da saklandığı adreste yakalanmıştı. Yakalandığında polislere "Boşuna uğraşıyorsunuz, biz geri döneceğiz" diyen Eser hakkında yeni gelişme yaşandı.

Haber 02-08-23 09:41

FETÖ’cü emniyet müdürü 7 yıl sonra yakalandı! Polislere söyledikleri şoke etti: ‘Biz geri döneceğiz’

Hain darbe girişiminden bu yana 7 yıldır FETÖ'den aranan emniyet müdürü Arif Oktay Eser yurt dışına kaçmayı planlarken yakalandı! Eser’in kendisini yakalayan ekiplere söylediği sözler ise şaşkına çevirdi: “Siz boşuna uğraşıyorsunuz, biz geri döneceğiz”

Haber 01-08-23 12:20

Silahını peş peşe ateşledi! Biri 18 biri 21 yaşındaydı... Önce gençleri sonra kendini vurdu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Mehmet Aldemir (40), aralarında çıkan tartışmada Tolga Tozman'ı (18) tabancayla öldürüp, İrfan Arif Çalışkan'ı (21) ağır yaraladı. Aldemir, daha sonra da başına dayadığı silahı ateşleyerek yaşamına son verdi.

Haber 27-07-23 15:06

Müge Anlı'nın programından ayrılan Arif Verimli'den 'Barbie' tepkisi: Yine kudurdu insanlık

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile uzun yıllar izleyiciyle buluşan Prof. Dr. Arif Verimli, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ünlü doktor, 'Barbie' akımına tepki gösterdi. “Kudurdu insanlık” diyen Arif Verimli, “Ergenlik öncesi ve ergenlikte Beden Algı Bozukluğu (BDD) tetikleme ihtimali olabilir!” ifadelerini kullandı.

Magazin 26-07-23 08:17

Adım Farah’ın yıldızı Feyyaz Duman’ın eşi bakın kim çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

Çarşamba akşamları yayınlanan Adım Farah dizisinde ünlü oyuncu Feyyaz Duman Behram karakterini canlandırıyor. Kadın dizisinde hayat verdiği Arif karakteriyle hafızalara kazınan Feyyaz Duman’ın eşi güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 12-06-23 10:05

Prof. Dr. Arif Verimli son halini paylaşıp 30 kilo verdiğini duyurdu! Sırrını da paylaştı

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının uzun süre ekibinde olan ünlü psikiyatrist Arif Verimli, ekiple sorunlar yaşayarak programa veda etmişti. Sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yapan Verimli 30 kilo verdiğini açıklayarak sırrını da paylaştı.

Magazin 04-06-23 08:07

Müge Anlı ile tanınan Arif Verimli'den Hıdırellez tepkisi! Beyni biraz belirgin çizin

14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli programdan ayrıldıktan sonra uzun süre konuşulmuştu. Şimdilerde sosyal medya hesabından düşüncelerini takipçileri ile paylaşan Verimli, Hıdırellez çıkışı ile gündem oldu.

Magazin 05-05-23 09:52

Aday adayı olmuştu! Sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık, İYİ Parti'nin milletvekili aday listesinde

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'ne günler kala partilerin milletvekili aday listeleri netleşiyor. YouTube kanalı üzerinden yaptığı sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık ise 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Antalya milletvekili aday adayı olmak için başvuru yapmıştı. İYİ Parti'nin milletvekili aday listesinin belli olmasıyla birlikte Arif Kocabıyık'ın Antalya'dan milletvekili adayı gösterildiği görüldü.

Haber 09-04-23 16:26

Yıldız De Bana jürisi Zafer Algöz kaç yaşında, kimdir ve nereli? İşte koyu Beşiktaş taraftarlığıyla bilinen Zafer Algöz'ün hayatı...

Yıldız De Bana jüri üyesi Zafer Algöz, bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan yarışma nedeniyle merak edildi. koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncu, son dönemde Cem yılmaz filmlerinin aranan isimlerinden olmuştur. Usta oyuncu ayrıca; Ağır Roman, Kurtlar Vadisi Pusu, A.R.O.G, Arif V 216 gibi çok sayıda yapımda rol almıştır. Peki, Zafer Algöz kaç yaşında, kimdir ve nereli? İşte, Yıldız De Bana jürisi Zafer Algöz hakkında merak edilenler...

Magazin 01-04-23 00:12

Gören ev sanıyor ama gerçek çok başka! İlk kez karşılaşanlar şaşkınlığını gizleyemiyor

Sivas'ta bulunan Emir Arif Hz. Türbesi'ne dışarıdan bakan ev sanıyor çünkü türbe tek katlı müstakil bir eve benziyor. Ancak türbenin içerisinde Emir Arif Hz.'nin kabri bulunuyor. Tek katlı müstakil bir eve benzerliğiyle dikkat çeken türbenin durumu mahalle sakinleri tarafından bilinse de, ilk kez karşılaşanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Mahalle muhtarı Ogün Bekçioğlu ise türbenin eve benzediği için çok fazla bilinmediği ve merak uyandırdığını söyledi.

Haber 27-03-23 12:15

Dışarıdan bakan ev sanıyor, içerisinde ise bir emirin kabri bulunuyor

Sivas’ta bulunan Emir Arif Hz. Türbesi, tek katlı müstakil bir eve benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Yurthaber 27-03-23 11:19

TFF 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği ve Başkanı Arif Gülen 'şike teşebbüsü' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi

TFF. 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği ve başkanı Arif Gülen geçtiğimiz sezon oynanan Kalecik mücadelesinde şikeye teşebbüsle suçlanarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. İşte detaylar...

Spor 23-03-23 22:38

Sanatçı, sporcu, fenomen... Siyasete girmeye hazırlanıyorlar! İşte sürpriz milletvekili aday adayları

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere hızla yaklaşırken, aday adaylığı başvuruları da hız kazandı. Spordan sanata, bürokrasiden sosyal medya fenomenlerine kadar pek çok kişi siyasete girmeye hazırlanırken; aday adaylığı başvurusunda bulundu. Siyasete girmek için kolları sıvayan Onur Akın, Selçuk Çebi, Ahmet Çotuk, Veysel Tipioğlu, Arif Kocabıyık ve Filiz Taçbaş bu isimler arasında en çok dikkat çekenler oldu.

Haber 20-03-23 06:40

Hastanede ölüm için korkunç iddia! 'Ne olduysa deprem günü oldu'

Kahramanmaraş'ta bağırsak tümörü nedeniyle özel hastanede tedavi gören Seher Atıcı'nın (54), deprem sonrası hastanede bırakılması ve jeneratörlerinin çalışmaması nedeniyle öldüğü iddia edildi. Hastane hakkında suç duyurusunda bulunan Seher Atıcı'nın eşi Arif Atıcı (57), "Bir şeyi yoktu. Ne olduysa deprem günü oldu. Depremden önce her gün hastanedeydim" dedi. Hastane yetkilileri ise ihmal iddialarını yaptığı yazılı açıklama ile reddetti. İşte olayın detayları...

Haber 03-03-23 11:40

Depremde onlarca kişiye mezar olmuştu! Arsa sahibinin ifadesi ortaya çıktı: Bizim hatamız...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasında Hatay'da yıkılarak çok sayıda kişinin ölümüne neden olan Rende Sitesi'nin arsa sahibi Arif Sami Rende'nin ifadesi ortaya çıktı. Rende ifadesinde, "Biz oraya anaokulunu 5 sene evvel açtık. Deprem Hatay'ı yerle bir etmiştir. Bizim hatamız kesinlikle yoktur, kolon kesmedik. Kolon kesseydik zaten deprem öncesinde bina üzerimize düşerdi." dedi.

Haber 28-02-23 18:12

105 kişi hayatını kaybetmişti! Hatay'da çöken Rende Sitesi'nin sahibi 84 yaşındaki Arif Sami Rende tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 105 kişinin yaşamını yitirdiği Hatay'daki Farklı Yaşam Rende Sitesi'nin arsa sahibi Arif Sami Rende yaş haddi nedeniyle serbest bırakılmasının ardından yeniden gözaltına alındı. 84 yaşındaki Rende Eskişehir'de çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 25-02-23 00:42

'Normalinden farkı yok' Yoğun bakım, yataklar, ameliyathane, laboratuvar... İşte tüm detaylarıyla sahra hastanesi

Sağlık Bakanlığı, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin adeta enkaza çevirdiği Adıyaman'a tam teşekküllü sahra hastanesi kurdu. Sahra hastanesinin başhekimliğini yapan Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Arif Kadri Balcı, sahra hastanelerinin normal hastanelerden farklı olmadığını belirtti. Balcı, hastanede 6'sı yoğun bakım olmak üzere 16 yatak, ameliyathane ve laboratuvar olduğunu söyledi. İşte sahra hastanesinin içi, dışı ve tüm detayları...

Haber 12-02-23 08:39

Onlarca saat sonra gelen 3 mucize! Fatma'nın ağzından çıkan ilk cümle herkesi kahretti

Diyarbakır’da yıkılan 10 katlı apartmanın enkazından 6 yaşındaki Beşir Yıldız 81’inci saatte sağ çıkarıldı. Küçük çocuğa ulaşılan ilk ana ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Beşir'in kendisine durumunu soran görevliye, her yerinin sıkıştığını belirterek “Susamaktan, açlıktan öleceğim. Su” dediği anlar yer alıyor. Ayrıca Hatay'da 83'üncü saatte kurtarılan Arif Kuzuluk alkışlarla hastaneye götürüldü. Enkazdan 84 saat sonra kurtarılan Fatma'nın ağzından çıkan ilk cümle ise herkesi kahretti.

Haber 09-02-23 18:00

Kayserispor forması giyen Arif Kocaman, Başakşehir maçına damga vurdu! Arif Kocaman kimdir? Arif Kocaman kaç yaşında?

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında ağırladığı Medipol Başakşehir’i 1-0 mağlup etti. Son 4 maçta 3 galibiyet alan Çağdaş Atan'ın öğrencileri büyük alkış topladı. Tecrübeli çalıştırıcının 19 yaşındaki Arif Kocaman tercihi ise sosyal medyada gündem oldu. Bu sezon Kayserispor formasıyla 4 maça çıkan genç oyuncu, Başakşehir maçında gösterdiği performansla takımının galip gelmesinde önemli rol oynadı.

Spor 02-02-23 19:33

Müge Anlı'dan üfürükçüye kaçan genç kıza olay sözler! Stüdyo karıştı: Manevi babadan koca olmaz!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 18 yaşındaki kızı Hilal Baltacı'yı arayan Şerife Hanım'ın gözyaşları damga vurdu. Yollarını ayırdığı eşi Arif Baltacı ile stüdyoda bulunan Şerife Hanım, psikolojik problemler yaşayan kızı Hilal'in 50 yaşındaki üfürükçüye kaçtığını söyledi. Müge Anlı, psikiyatrist yerine üfürükçüye gönderdikleri için Şerife Hanım'a sert çıkarken genç kız canlı yayına bağlandı. Hilal Baltacı'nın sözleri Müge Anlı'yı isyan ettirdi. İşte yaşananlar...

Magazin 16-01-23 11:24

Müge Anlı'dan ayrılan Arif Verimli'den şaşırtan itiraf! 'Oradakiler gerçeği yansıtmıyor'

14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli, Katarsis'te Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Özel hayatına ve kariyerine dair açıklamalar yapan Arif Verimli, ''Müge Anlı ile çalıştığınız için pişman mısınız?'' sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 11-01-23 19:34

Arif Susam kimdir, kaç yaşında, nereli? Arif Susam yılbaşı gecesi Şarkılar Bizi Söyler'de!

Arif Susam, Şarkılar Bizi Söyler programı yılbaşı özel bölümüne konuk oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programının konukları arasında bu hafta ünlü isimler yer alıyor. Kanal D ekranlarında yılbaşı akşamı yayınlanacak olan programa katılan olacak Arif Susam'ın hayatı araştırılıyor. Peki, Arif Susam kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 01-01-23 04:31

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin Sultan Süleyman'ı Arif Pişkin kimdir? Arif Pişkin nereli ve kaç yaşında?

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Arif Pişkin vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. TRT 1'deki "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı" dizisinin devamı niteliğinde olan yapım fragmanıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin başrolünde Tolgahan Sayışman var. Peki, Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin Sultan Süleyman'ı Arif Pişkin kimdir? Arif Pişkin nereli ve kaç yaşında?

Magazin 23-12-22 19:40

Wilma Elles avukat sevgilisi Mehmet Şah Çelik ile evlendi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Caroline karakteriyle adını duyuran Wilma Elles'ten müjdeli haber geldi. Wilma Elles, bir süredir birlikte olduğu Avukat Mehmet Şah Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen 20 kişilik törene Elles'in Arif Kerem Göğüş ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen çocukları da katıldı.

Magazin 16-12-22 12:08

Arif Verimli kimdir, nereli ve kaç yaşında? 'Müge Anlı'ya kırgınım!' demişti! Prof. Dr. Arif Verimli 2. Sayfa'da!

Arif Verimli, 13 Aralık 2022 Salı günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla hafızlara kazınan ünlü psikiyatrist geçen yaz yaptığı açıklamada ona kırgın olduğunu ifade etmişti. Peki, Arif Verimli kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla hafızalara kazınan 2. Sayfa konuğu Prof. Dr. Arif Verimli'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 13-12-22 09:59

Petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına nasıl yansıyacak? Uzman isim canlı yayında açıkladı: Benzin ve motorin indirimi için tarih verdi…

Benzin ve motorin fiyatları üst üste indirimlerle araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Petrol fiyatları 11 ayın en düşük seviyelerinde hareket ederken “Akaryakıt indirimleri devam edecek mi? Benzine, motorine indirim var mı?” sorusunu Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk değerlendirdi. Uzman isim canlı yayında merak edilen soruya verdiği yanıtla araç sahiplerini heyecanlandırdı.

Finans 08-12-22 15:00

Bizimkiler'in Ulviye'si Güzin Çorağan'ın eşi Tayfun Çorağan'dan 'vefasızlık' haberlerine isyan etti

Bizimkiler'in Ulviye'si Güzin Çorağan, geçtiğimiz günlerde vefat etti. Balıkesir'in Gömeç ilçesinde son yolculuğuna uğurlanan Çorağan'a vefasızlık yapıldığı iddia edildi. Güzin Çorağan'ın eşi Tayfun Çorağan, sessizliğini gazeteci Arif Hür'e bozdu. İşte ilk açıklaması...

Magazin 01-12-22 15:02

Son dakika | Eski başbakan İmran Han'a suikast girişimi: Saldırgan linçten zor kurtuldu! Saldırı anı kamerada

Son dakika haberi: Pakistan'da ülkenin eski liderine suikast girişimi düzenlendi. Pencap eyaletinde gerçekleşen saldırıda eski başbakan İmran Han'ın yaralandığı bildirildi. Ateş açan saldırgan yakalandı, çevredekiler linç etmeye çalıştı. Suikast girişimi ise kameralara anbean yansıdı. Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Arvi, saldırıyı "endişe verici, korkakça, şoke edici" olarak nitelendirirken Han'ın durumuna ilişkin de bilgi verdi.

Haber 03-11-22 14:54

Arnavutköy'de mahalleyi sokağa döken olay! Geceleri uyku uyuyamıyorlar: Bu aralar musallat oldular

Arnavutköy'de meydana gelen korkunç olayda mahalleli sokağa döküldü. Mahallelerinde sıklıkla kurt saldırılarının yaşandığını söyleyen vatandaşlar yetkililerden duruma çözüm bulunmasını istedi. Son olarak Arif Güner'in ahırına giren kurdun 18 koyunu öldürdüğü ileri sürülürken, kurt saldırısında 4 koyunu öldüğünü söyleyen Nevzat Tütüncü, "Bu aralar bize çok musallat oldu. Bundan 20 gün önce benim ahırıma girmişti. Erken müdahale ettim, fazla zarara uğramadım. Benim 4 tane koyunum öldü'' dedi.

Haber 25-10-22 09:38

Muş'ta gönüllü gençler köyleri ziyaret ederek çocukları eğlendiriyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir: - "Olumlu bildirimler aldıkça heyecanımız daha da artıyor ve köylere daha fazla hizmet götürmenin gayreti içinde oluyoruz" - Muş Gençlik Merkezi Müdürü Murat Karataş: - "Amacımız köylerde yaşayan çocukların mutlu olmasını sağlamak ve gönüllerine dokunmaktır. Öğrencilerin merkeze geldiklerinde bir evlerinin olduğunu bilmelerini sağlamak istiyoruz"

Yurthaber 19-10-22 12:40

Athena Hakan'dan sevindiren haber! Lenfoma tedavisi görüyordu

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un lenfoma tedavisi gördüğü ortaya çıkmıştı. Özoğuz’un sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gazeteci Arif Hür, ünlü müzisyenin son durumu hakkında yeni bilgileri paylaştı.

Magazin 18-10-22 17:53

Dilenci 'Banker Arif'in üzerinden çıkan para şaşkına çevirdi! 'Bu benim günlük kazancım'

Kahramanmaraş'ta zabıta ekiplerince yakalanan ve 'Banker Arif' olarak bilinen dilenci Arif A.'nın (55) üstünden 1555 TL çıktı. Arif A., bu miktarın günlük kazancı olduğunu söyledi. Para cezası verilen Arif A., memleketi Gaziantep'e gönderildi.

Haber 18-10-22 15:48