HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asıl eşkıya Meclis koridorunda

MHP lideri Devlet Bahçeli, MGK'da yayınlanan bildirinin ciddiye alınarak uygulamaya geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Asıl eşkıya Meclis koridorunda

MHP lideri Devlet Bahçeli, MGK bildirisinin geçmiş dönemlerde yayınlananlardan daha kapsamlı ve kararlı olduğunu belirterek, hükümetin bu bildiriyi sadakatle ciddiye alarak, uygulaması gerektiğini vurguladı.

MHP Ankara il teşkilatının Gölbaşı’nda verdiği iftara katılan Bahçeli, MGK bildirisini değerlendirdi. Hükümetin bu bildiriyi ciddi bir şekilde algılaması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, “Hükümetin bildiri doğrultusunda gerekli her türlü tedbiri alması terörle mücadeledeki başarısını sağlayacaktır. Bu metne sadakatla bağlı kalarak siyasi iktidarın vereceği terörle mücadelenin başarılı olmasını temenni ediyorum. MHP olarak her aşamasında kendilerine destek vereceğiz” dedi.

Çukurca’daki saldırıya değinen Bahçeli, “Türkiye ve Türk milleti kurşunla, mayınla, roketatarla sindirilmeye teslim alınmaya zorlanıyor. Tehlike had safhada, tehlike yanıbaşımızda, eşkıya dağlarda, şehirlerde, belediyelerde ve eşkıya Meclis koridorlarındadır. Hain planlarını icra etmekle meşgul” diye konuştu.
Hava destekli kara harekatı yapılsın
Açılımın Türkiye’yi kapana kıstırdığını vurgulayan Bahçeli, Kandil’e gerçekleştirilen hava operasyonunu olumlu bularak şunları kaydetti:
“Hava operasyonu destekli kara harekatı bir an önce yapılmalı. Süresi 17 Ekim’de dolacak olan sınır ötesi harekat izni mutlaka uzatılmalı. Kandil, canilerin başına yıkılmalı inleri yok edilmeli, PKK’yı aklamaya çalışan destekleyen kim varsa, içte ve dışta gerekli ders verilmelidir. Terörle yapılacak onurlu ve milli mücadelenin her aşamasına destek vereceğiz. İpe un seren kayıtsızlık gösteren AKP’den de bunun hesabını soracağız.”
Hükümetin Suriye politikasını eleştiren Bahçeli, başkalarının senaryolarından Türkiye’nin piyon olmasının kabul edilemeyeceğini belirtti. MHP lideri, atılan yanlış adımlarda ısrar edilmesi halinde Ortadoğu’nun kör kuyularında Türkiye’nin boğulmasının kaçınılmaz olacağını da vurguladı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler