HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aston Martin’den Çin’e özel: “Dragon 88”

Lüks otomobil üreticileri son dönemde gözlerini Çin pazarına çevirdi.

Aston Martin’den Çin’e özel: “Dragon 88”
Ferrari ve Bugatti gibi firmaların Çin’e özel modellerine Aston Martin de “Dragon 88” versiyonlarını ekledi.
Çin’de gelişen ekonomi ve zengin iş adamlarının artması sebebiyle lüks otomobillere olan ilgi her geçen gün artıyor. Yaşanan ekonomik kriz sürecinde Avrupa pazarında daralma meydana gelince lüks otomobil üreticileri de alternatif pazarlara yöneldi. Elbette bunların başında da Arap ülkeleri ve Çin geliyor. Daha önce Arap ülkelerine yoğun ilgi gösteren firmalar, bu yıl adeta Çin’e hücum etti. Başkent Pekin’de düzenlenen otomobil fuarında tüm büyük firmalar boy gösterirken bazı firmalar Çin pazarına özel modellerini duyurdu. Bunlardan biri de Aston Martin oldu.
Diğer firmalar gibi Aston Martin de yeni bir model üretmek yerine mevcut modellere versiyon yaratma yolunu seçmiş. DBS Volante, Virage Coupe ve V8 Vantage S Coupe modelleri üzerine eklenen özel bir paket sayesinde ortaya “Dragon 88” çıkmış. Altyapı ve teknik özellikleri standart modellerle aynı olan bu versiyonlar, ultra lüks döşeme ve farklı renk seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Tabii bunlardan sadece 88 adet üretilecek olması da cabası.
İç mekanda yüksek kalite deri üzerine işlenen ejderha motifleri, Çin kültürünü yansıtıyor. Bunun yanında 24 ayar altından üretilen Aston Martin logosu ve iç mekanda kullanılan altın kaplamalar da Dragon 88 versiyonlarını özel kılıyor. Ayrıca müşteriler için Çin’e özel ekstra seçenekler de mevcut.
Aston Martin “Dragon 88” versiyonlarından sadece 88 adet üretecek. Sınırlı sayıdaki bu özel versiyonların fiyatı ise açıklanmadı.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/77303/aston-martin-dragon-88/)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler