Ateş Haberleri

Tüpgaz ile pişen yemekler daha mı lezzetli?

Kimileri için bir tutku, kimileri için bir hobi olan yemek pişirmenin püf noktası, doğru pişirme yöntemlerini uygulamaktan geçiyor. Pişirme tekniği ve şekli yemeğin lezzetine doğrudan etki ediyor. Bununla birlikte önemli konulardan biri alevin verimli olması ve doğru bir biçimde kullanılması. Güçlü alev ve verimlilik denilince bugün tüpgaz önemli bir enerji kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle restoranlarda gördüğümüz büyük alevlerle pişen yemekler tam anlamıyla bir lezzet şöleni!

Haber 15-03-2024 14:26

Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü! 'Ne utanmaz bir adamsın'

6 Şubat depremlerinde yıkılan yapılardan biri de Adıyaman'daki İsias oteldi. Otel 72 kişiye mezar olmuştu. İsias Otel Davası’nın ilk duruşması bugün başladı. Davanın ilk duruşmasında çapraz sorguya alınan Otel Sahibi Ahmet Bozkurt, "Üzerime atılan suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum" dedi. Sunucu Fatih Portakal da otel sahibinin sözlerine canlı yayında ateş püskürdü. İşte detaylar...

Haber 03-01-2024 21:19

Düzce'de tekel büfesine pompalı tüfekle ateş açan kişi elinden yaralandı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde tekel büfesine pompalı tüfekle ateş açarken elinden yaralanan kişi, tedaviye alındı.

Yurthaber 02-01-2024 13:36

Düzce'de bir kişi tekel büfesine pompalıyla ateş açarken elinden yaralandı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde tekel büfesine pompalı tüfekle ateş açarken elinden yaralanan kişi, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Yurthaber 02-01-2024 07:32

Diğer Haber Etiketleri

bebeklerde ateş bebeklerde ateş düşürme bebeklerde ateş kaç olmalı bebeklerde ateş nasıl düşer bebeklerde ateş nasıl düşürülür belirti belirtileri Gözaltı Şüpheli Yaralama Doktor Garson İşçi Kuaför Ege Üniversitesi Toprak İçişleri Bakanlığı Şok alkol kamp bebek ilaç çocuk sağlığı Omicron Meşale hastalık Bakteri taciz Kulak Aşı Çorum İngiltere Çanakkale Erzincan Erzurum İstanbul İzmir Sakarya Van Ardahan Düzce Akçakoca Ataşehir Marmaris benzin kanalizasyon mangal terleme pompalı tüfek çocuk Afrika yanık silah antibiyotik İtfaiye tedavi Hıdırellez idrar fatih portakal yangın polis canlı yayın akciğer enfeksiyonu baş ağrısı batı nil virüsü boğaz ağrısı felç kızıl hastalığı kuru öksürük kusma lenf bezi Lenf kanseri lenfoma menenjit öksürük sepsis virüs yorgunluk zehirlenme Zeytinburnu Nijerya Yunanistan covid 19 aşı çocuk felci çok su içmek deney bulaşıcı hastalıklar eris erzurum şehir hastanesi gelenek hastalıklar doğru eklem ağrıları yanlış yemek kennedy caddesi nedir korona koronavirüs lenfoma belirtileri lenfoma hastalığı lezzet mangal kömürü lassa ritüel sepsis belirtileri sepsis ne demek sepsis nedir sicak siğil terleme nedenleri soğuk hava dalgası sur şov işyeri kasten yaralama ölüm normal vücut ısısı üretim üşüme titreme solunum yolu enfeksiyonu vücut sıcaklığı küçük çocuk engin polat yetişkinlerde ateş yetişkinlerde ateş kaç olmalı

Ateş

Ateş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ateş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kışın aşırı terleme problemine dikkat! Uzman isimden kritik uyarı

Kış mevsimi, soğuk hava, kar ve buzla özdeşleşirken, aşırı terleme gibi bir durum akla gelmeyebilir. Ancak, bedenimizin bu mevsimde değişen koşullara adaptasyonu bazen beklenmedik sonuçlar doğurabilir. Aşırı terleme, sıcak havalara özgü bir sorun gibi görünse de kış aylarında da karşımıza çıkabilen bir durumdur. Uzman isim, kışın aşırı terleme sorununa dikkat çekerek, bu durumun altında yatan sebepleri ve ortaya çıkarabileceği hastalıkları anlattı.

Haber 01-12-2023 08:44

Normal vücut sıcaklığı kaç derece olmalı? Yetişkinlerde ateş kaç olmalı, yüksek ateş nedir?

Vücut sıcaklığı insan sağlığı ve vücut fonksiyonları için kritik bir öneme sahip olan dinamik bir parametredir. Vücut sıcaklığı sabitlenmiş olsa da, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Vücut sıcaklığındaki ani değişiklikler, bazen ciddi sağlık sorunlarının bir işareti olabilir. Ateş, genellikle vücut savunma mekanizmasının bir parçası olarak ortaya çıkan yüksek vücut sıcaklığına işaret eder.

Haber 29-11-2023 12:03

Fatih'te iş yerine silahla ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı

Fatih'te, bir iş yerine silahla ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 06-11-2023 14:01

Engin Polat'a ait kuaföre saldırı anı kamerada!

Son günlerde gündemden düşmeyen Engin Polat'ın Ataşehir'deki kuaför salonuna kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı. Olayda yaralanan olmazken, işletmede maddi hasar oluştu. Saldırı anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 12-10-2023 20:55

Görüntüler o ilimizden! Pazar esnafı, soğuktan korunmak için böyle müşteri bekledi

Soğuk havanın etkili olduğu Ardahan'da pazar esnafı, korunmak için ateş yakıp, bir yandan da ısınarak müşteri bekledi.

Haber 12-10-2023 11:12

Baş ağrısı ve öksürük varsa dikkat: Eris varyantı vakalarında artış yaşanıyor! Uzman Dr. belirtileri sıraladı

Koronavirüsün yeni varyantı Eris dünyada hızla yayılıyor. Dünya Sağlık Örgütü'nün EG.5.1 şeklinde tanımladığı Eris virüsü hakkında Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Müzalin Çiğdem Yıldırım, “Henüz Türkiye'de görülmeyen Eris varyantı nedeniyle dünyada vaka sayısında son üç aya göre yaklaşık yüzde 80 artış yaşandı. Omicron varyantına benzer olan Eris varyantı belirtileri arasında baş ağrısı, kuru öksürük, burun akıntısı ve eklem ağrısı görülüyor” dedi.

Haber 14-09-2023 10:04

Marmaris'te ağacın üzerinde meşaleyle şov yapan bar çalışanı gözaltına alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaktığı meşaleyi ağacın üzerinde sallayarak gösteri yapan bar çalışanı gözaltına alındı.

Yurthaber 01-09-2023 07:37

Yürekleri ağza getiren anlar! Benzin döküp kendini yakmak istedi, sebebi ortaya çıktı

Çorum'da polis ekiplerinin dikkati ve zamanında müdahalesiyle faciadan dönüldü. Emniyet Müdürlüğü karşısındaki apartmanın girişinde bir kişi eline aldığı benzini üstüne dökerek kendini ateşe verdi. Elbiseleri tutuşan şahıs önce yangın tüpüyle söndürüldü. Ardından eline aldığı çakmakla kendini yakmaya çalışan şahsı, polis üzerine atlayarak kurtardı. Kendini yakmaya çalışan kişinin ailevi sorunlar yaşadığı tespit edildi.

Haber 18-06-2023 23:20

Hıdırellez yüzlerce yıldır renkli ritüellerle kutlanıyor

Hızır ve İlyas peygamberlerin yılda bir kez gerçekleştiğine inanılan buluşması ve baharın müjdecisi "Hıdırellez" yüzyıllardır renkli ritüellere sahne oluyor.

Yurthaber 04-05-2023 12:09

Yer: İstanbul... 1600 yıllık surlarda şaşırtan görüntü!

İstanbul'da bir süre önce restore edilen tarihi kara surlarının Zeytinburnu Kennedy Caddesi'nde bulunan birçok bölümü hafta sonu yapılan mangallar ve madde bağımlılarının yaktığı ateş nedeniyle siyaha büründü. Bir sürücü ateş yakan kişileri kameraya kaydetti. Çevre sakinlerinden biri "Belediye ekiplerini görüyoruz, motosikletli ekipler burayı kontrol etmek için geliyor. Mümkün olduğunca gezip bu tip olaylarda ceza yazıyorlar ama kaçak yollarla hala mangal yakanlar, çevreyi kirletenler var" dedi.

Haber 22-03-2023 13:05

Bebeklerde ateş nasıl düşürülür, ateşli bebeğe ne yapılır? Yüksek ateş sırasında ilk yapılması gerekenler nedir?

Bebeklerin ateşi yükseldiğinde ebeveynlerin endişelenmesi doğal bir durumdur. Ateş vücudun enfeksiyonla mücadele etme şeklidir ancak yüksek ateş bebeğiniz için rahatsız edici olabilir ve hatta bazen tehlikeli olabilir. Ateşin nedenini belirlemek önemlidir ancak bebeğinizin sıcaklığını düşürmek de önemlidir. Peki, ateşli bebeğe ne yapmak gerekir, yüksek ateş sırasına ilk yapılması gereken nedir?

Kadin 17-03-2023 16:38

Sık sık kampa giden kişilerin hayatını kurtaracak ateş yakma yöntemleri

Günlük hayatın temposundan uzaklaşmak ve huzur dolu bir kaçamak yapmak isteyen kamp tutkunları, soluğu hemen sakin bir ormanda veya güzel bir sahilde alırlar. İnsana ihtiyacı olan enerjiyi veren kamp tatillerinin olmazsa olmazlarından biri ise, tartışmasız, ateş başında geçirilen keyifli vakitler olur. Bunun için de mutlaka kamp ateşi yakma yöntemlerine hâkim olunması gerekir. "Nedir bu yöntemler?" diye soracak olursanız cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Haber 10-03-2023 11:54

Ölümcül Strep A salgını artarken her ebeveynin bilmesi gereken belirtiler! Erken önlem alın

Strep A bakterisi İngiltere'de çok ciddi sağlık problemlerine neden olurken Türkiye'de de görüldüğü haberi vatandaşların tedirginlik yaşamasına neden oldu. Koronavirüsün etkileri bitmeden başlayan Strep A bakterisinin görülme hızı giderek artırıyor. Uzmanlar her ebeveynin bilmesi gereken Strep A belirtileri ve tedavisi hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

Haber 21-12-2022 17:08

Poz vermek için eğilmişti! Masadaki muma değen saçları alev alınca...

İngiltere'de yaşayan 38 yaşındaki Fiona Young, Liverpool'da arkadaşlarıyla bir kafede otururken fotoğraf çekinmek için poz verdiği esnada hayatının şokunu yaşadı. Eğildiğinde saçları yanındaki mumla temas eden Fiona'nın saçları birden alev alınca herkes paniğe kapıldı. Talihsiz kadın olayı atlattı ama hayatta kaldığı için şanslı olduğunu söyledi.

Trend 20-12-2022 10:22

Afrika ülkesinde 'Lassa ateşi' salgını! Ölü sayısı yükseliyor

Koronavirüs, ebola, maymun çiçeği virüsü, deve gribi gibi birçok salgın hastalık haberleri sonrası bir gelişme de Lassa ateşi salgınından geldi. Nijerya'da Lassa ateşinden hayatını kaybedenlerin sayısı 178'e çıktı. Öte yandan fare dışkısıyla temas sonucu bulaşan hastalığın, insandan insana geçebildiği ve ölümcül kanamalı ateşe yol açtığı biliniyor.

Haber 26-11-2022 22:09

Husumetlisini silahla kovaladı! Sokak ortasında ateş etti...

Edirne'de yaşanan olayda aralarında husumet olan İ.Ç. ile D.C. sokakta karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma sonrasında kavgaya dönüştü. Yanında bulundurduğu tabancasını çıkaran İ.Ç., D.C.'yi sokakta kovalamaya başladı. D.C.'yi vurduktan sonra olay yerinden kaçmaya çalışan İ.Ç., tesadüfen orada olan polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 22-10-2022 23:56

Sakarya'da pompalı tüfekle etrafa ateş açan zanlı polis ekiplerince yakalandı

Sakarya'da pompalı tüfekle etrafa ateş açan zanlı polis ekiplerince yakalandı

Yurthaber 12-10-2022 16:35

Çanakkale'de bahçesindeki otları yakarken alevlerin arasında kalan kişi öldü

Çanakkale'de bahçesindeki otları yakarken alevlerin arasında kalan kişi öldü

Yurthaber 24-09-2022 19:31

İzmir'de korku dolu anlar! Sinir krizi geçiren baba, çocuklarının üzerine benzin döküp yakmaya çalıştı

Olay, İzmir'in Narlıdere ilçesinde meydana geldi. Seyyar balık satıcılığı yapan R.E. isimli şahıs, şikayet üzerine zabıta ekiplerinin kendisine para cezası kesmesine sinirlendi. R.E., yanındaki iki çocuğu ve kendisinin üzerine benzin dökerek yakmaya çalıştı. Kimseyi yanına yaklaştırmayan R.E., Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Savaş Şimşek tarafından ikna edildi.

Haber 23-09-2022 18:56

Terlemeniz sıcak havalardan kaynaklanmıyor olabilir! O tehlikeli hastalığın belirtisi...

Terlemek toplumda sıklıkla görülen rahatsızlıklar arasında bulunuyor. Bu durum hem terleyen kişiyi hem de çevresini oldukça rahatsız ediyor. Terlemenin genelde hava değişimlerinden meydana geldiği düşünülse de altında yatan neden çok ciddi olabiliyor. Terlemek lenf kanseri(lenfoma) belirtileri arasında bulunuyor.

Haber 16-09-2022 09:30

Sepsisin ilk belirtilerine dikkat! İhmal etmek ölüme yol açabilir

Hastalıkların daha fazla ilerlemesini ve geri dönülmez sonuçlara yol açmasını önlemek için ilk gösterdiği belirtilere dikkat etmek gerekiyor. Sepsis hastalığı da çok ciddi sonuçlara yol açabilen hastalıklar arasında bulunuyor. Sepsisin belirtileri diğer hastalıklar ile kolayca karıştırılabiliyor.

Haber 14-09-2022 09:41

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yunanistan ateş açtı, Türkiye devreye girince kaçtılar! Diplomatik kaynaklardan ilk açıklama geldi

İçişleri Bakanlığı, Bozcaada'nın 11 deniz mili güneybatısında Komoros bayraklı 'Anatolian' isimli Ro-Ro gemisine Yunan unsurlarınca ateş açıldığını duyurdu. Tacizin bildirilmesi üzerine 2 Sahil Güvenlik Botu derhal olay yerine sevk edildi ve Yunan unsurları bölgeden kaçtı. Türkiye uluslararası hukuka aykırı bu saldırıyı protesto etti. Çanakkale Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı talimatıyla tahkikat başlatıldı. Ateş açılan gemi Çanakkale Boğazı'na demir attı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 10-09-2022 23:16

İçten içe yanan toprak, görenleri şaşkına çevirdi! 'Söndürmeye çalıştık ama...'

Van'daki sazlıkta içten içe yanan toprak, görenleri şaşkına çevirdi. İçten yanan toprak, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yaklaşık 1 saatte söndürüldü. Mahalle muhtarı Ömer Ertürk, "Dumanları takip ettik. Başta çobanların ateş yaktığını düşündük. Sonra yanan alana geldiğimizde çimenlerin içten içe yandığını gördük. Söndürmeye çalıştık söndüremedik" ifadelerini kullandı. Mahalleli, 2 haftadır bölgede kendiliğinden yükselen dumanlar için araştırma yapılmasını istedi. İşte olayın detayları...

Haber 05-09-2022 15:58

Yeni virüs alarmı! Batı Nil virüsü nedir? Nasıl bulaşır?

Dünya Covid-19’dan beri her sene çeşitli virüsler ile uğraşıyor. En son olarak Yunanistan’da görülen Batı Nil virüsü başta Yunanistan olmak üzere tüm çevre ülkeleri tedirgin etti. Toplum internet üzerinden Batı Nil virüsü nedir?’ ‘Batı Nil virüsü nasıl bulaşır?’ gibi araştırmalar yapıyor. İşte Batı Nil virüsü ile ilgili tüm merak edilenler…

Haber 31-08-2022 11:24

Yıllarca yanlış biliyormuşuz! Doğru olduğunu sandığımız 7 bilgi

Sağlık konusunda birçok farklı öneri ve fikir bulunuyor. Bu fikirler artık hayatımıza yerleşip alışkınlık olmuş olsa da birçoğu doğru değil. Dr Sara Kayat, doğru olarak bildiğimiz ama doğrulunun kanıtlanmamış olan bilgileri paylaşarak rahatlamanız gerektiğini belirtti.

Haber 30-08-2022 10:44

Çok hızlı bulaşıyor! Çocuk felci nedir? Belirtileri nelerdir?

Çocuk felci yıllardır devam eden bir hastalıktır. 1957’den beri yapılan aşılarla %99 oranında azalma görülse de hâlâ Afrika ve Asya’daki bazı ülkelerde görülmektedir. Londra’da yapılan araştırma sonucunda kanalizasyonda felce neden olan virüs tespit edildi. Uzmanlar çok hızlı yayılan çocuk felci hakkında uyarılarda bulundu. Çocuk felci nedir? Nasıl bulaşır? Belirtileri nelerdir?

Haber 21-08-2022 15:55

İnternette görüp evde uyguladığı tehlikeli deneme hastanelik etti

Erzurum'da internette izlediği videodan etkilenip bacağına döktüğü kolonyanın yanıp yanmadığını çakmakla kontrol eden 6 yaşındaki çocuk yaralandı

Yurthaber 13-08-2022 14:42

Edirne'de ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Edirne'de ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Yurthaber 06-08-2022 17:54

Meşe odununu bunaltıcı sıcakta mangal kömürüne dönüştürüyorlar

Erzincan'da geçimini mangal kömürü üretimiyle sağlayan işçiler, yaz sıcaklarında ateş karşısında zorlu ekmek mücadelesi veriyor - İşçilerden Abdulkadir Eren: - "Saat 05.00'te işe başlıyoruz. Mesaimiz 18.00'e kadar sürüyor. Ailemle sezonluk Erzincan'a geliyoruz ve yaklaşık 6 ay burada kalıyoruz"

Yurthaber 01-08-2022 11:07