Ayas Tuneli Haberleri

Sahilde yürüyüş yapanlar karşılaştıkları manzarayla şaşkına döndü! 'Ölüsüne bile dokunmayın'

Mersin'in Erdemli ve Silifke ilçeleri sahillerine çok sayıda denizanası ölüsü vurdu. Vatandaşlar, önceki yıllara göre sayılarında bir artış olduğunu belirtirken belediye ekiplerinin 1 traktöre yakın ölü denizanasını götürdüğünü söyledi. Prof. Dr. Deniz Ayas ise söz konusu denizanalarının zehirli türlerden 'göçmen denizanası' olduğunu ve ölüsüne bile dokunulmaması gerektiğini belirtti.

Haber 2024-03-14 16:59:56

Mersin'de karaya vurdu! Boyu 4 metreden fazla, tam 400 kg: 'En büyük tehdit...'

Mersin'de denizde öldüğü anlaşılan bir cam göz köpek balığı karaya vurdu. 4 metre 10 santim boyundaki nesli tehlike altında olan 6 solungaçlı cam göz köpek balığı vinç yardımıyla denizden çıkarılırken, gömüleceği bildirildi. Yakalanan köpek balığı ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Deniz Ayas, "Bu tür için en büyük tehdit balıkçılık faaliyetidir" dedi.

Haber 2024-01-01 19:53:24

Eskişehir’de silahlı saldırıya uğrayan akademisyen yaralandı

Eskişehir'de, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Bahadır Ayas, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Yurthaber 2023-06-02 07:24:44

Eskişehir’de silahlı saldırıya uğrayan akademisyen yaralandı! Seçimlerde milletvekili adayı olmuştu

Eskişehir'de, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Bahadır Ayas, aracıyla seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Ayas'ın Eskişehir'de MHP'den 3. sıra milletvekili adayı olduğu da öğrenildi.

Haber 2023-06-02 02:01:55

Adana'da depremde ağır hasar alan bina kontrollü olarak yıkıldı

Adana’da 1998 depreminde hasar alan ve güçlendirilen, son depremde de ağır hasar aldığı için boşaltılan Ayas Apartmanı kontrollü olarak yıkıldı.

Haber 01-03-23 12:27

Kırklarelili terzi Hüseyin Ayas, 71 yıldır elinden iğne ipliği düşürmüyor

Demirköy ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Hüseyin Ayas: - "Ben iğneye baktığımda çıraklığımı, ustalığımı, iyi günlerimi, kötü günlerimi görüyorum burada. Makinemin iğnesi bir ayna"

Yurthaber 13-06-22 11:07

Emekli olup köyüne yerleşti, kurduğu kooperatif kadınlara ek gelir sundu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki köyüne yerleşen emekli öğretmen Sevgi Ayas, manda sütü ve bu sütten yapılan ürünlerin satışı için yönetimi ve üyelerinin tamamı kadınlardan oluşan kooperatif kurdu - Kooperatif üyelerinden Hatice Karakuş: - "El ele verince her şeyi yapabileceğimizi gösterdik. Destek olursa daha da güçlü oluruz"

Yurthaber 13-04-22 11:35

Mersin sahillerinde petrol sızıntısı tehdidi! Kayalık alanlara ulaşırsa...

Mersin sahilleri Suriye'de yaşanan petrol sızıntısı nedeniyle tehdit altında. Kıyıya vuran atıkları belediye ekiplerinin temizlediği bölge ile ilgili konuşan Prof. Dr. Deniz Ayas, denizdeki petrol kirliliğinin bir an önce alınması gerektiğini belirtti. Bu kitle kayalık alanlara ulaşırsa çok sayıda deniz canlısı bu petrol kirliliğinden etkilenir ve yaşamlarını orada sürdüremez hale gelebilir" dedi.

Haber 14-09-21 09:48

Mersin'de 3,5 metrelik ölü yunus kıyıya vurdu

Prof. Dr. Deniz Ayas: - "Bu dönemde uzatma ağları çok atılıyor. Yunuslar, bu ağları seçemiyorlar ve takılıp boğularak ölüyorlar. Maalesef üzücü bir durum çünkü bu canlılar sınırlı popülasyonla denizlerde bulunuyor"

Yurthaber 02-06-21 14:42

Mersin'de, 60 milyon yıl öncesine ait salyangoz fosili bulundu

Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı, 1500 rakımlı Arslanköy Mahallesi'nde, Paleosen döneme ait olduğu tahmin edilen salyangoz fosili bulundu. Fosili bulan bisiklet sürücüsü Süleyman Uygun, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Su Ürünleri Fakültesi'ndeki müzeye bağışladı. İnceleme yapan Prof. Dr. Deniz Ayas da salyangoz fosilinin ender bulunan tür ve 60 milyon yıl öncesine ait olduğunu söyledi.

Haber 22-05-21 15:20

Mersin sahiline vuran balinanın nekropsi işlemleri tamamlandı

MEÜ Su Ürünleri Fakültesi İşleme Teknolojisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Deniz Ayas: - "Kazara bir deniz aracının çarptığını düşünüyoruz. Bu kadar büyük kırığın ancak bir kazara çarpma sonucu meydana geldiği değerlendirmesini yaptık"

Yurthaber 17-05-21 18:03

Derme Deresi Islah Projesi ikinci etap çalışmaları sürüyor

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ile birlikte Şehit Fevzi Mahallesi’nde yapımı devam eden Derme Deresi Islah Projesi’nin 2.etap çalışmalarını inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Derme Deresi Islah projesini çok önemsiyoruz ve projeyi hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Şehit Fevzi Mahalle Muhtarı Sami Cengil ve Selçuklu Mahalle Muhtarı Halil Ayas ile birlikte Şehit Fevzi Mahallesi’nde yapımı devam eden Derme Deresi Islah Projesi’nin 2.etap çalışmalarını inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yurthaber 12-01-21 14:38

Bu balık cinsel iktidarsızlığa çözüm oluyor: Yiyebilirsiniz ama...

Süveyş Kanalı'ndan Doğu Akdeniz sahillerine yayılan aslan balığının cinsel problemlere çözüm olacağı konuşuluyor. Bu konuda en doğru bilgilendirmeyi yapan Doç. Dr. Deniz Ayas, bu balığın bilinçsiz bir şekilde tüketilmemesi gerektiğini anlattı.

Haber 27-11-20 08:35

Süveyş Kanalı'ndan geliyor: Uzman isimden aslan balığı uyarısı

Süveyş Kanalı'ndan geçerek Doğu Akdeniz sahillerine yayılan istilacı aslan balığı zehrinin cinsel problemlere çözüm olacağı gündeme gelmesi üzerine Mersin Üniversitesi (MEÜ) Su Ürünleri Fakültesi İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz Ayas, balığın bilinçsizce tüketilmemesi için vatandaşları uyardı.

Haber 27-11-20 08:32

Nazilli Belediyesi bünyesindeki ’NAZGEM’ birinci yaşını kutladı

Nazilli Belediyesi tarafından ‘herkese eğitim’ sloganı ile hayata geçirilen Nazilli Belediyesi Gençlik, Eğitim, Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nin (NAZGEM) birinci kuruluş yıldönümü kutlandı.Kutlama programına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, NAZGEM Kurucu Müdürü Tuncay Ayas, NAZGEM Eğitim Koordinatörü Ekrem Eskici ve merkezde görevli öğretmenler katıldı.

Yurthaber 20-10-20 09:55

İnsanlık tarihinde ilk ve tek: Akdeniz tropikleşiyor!

İnsanlık, tarihte ilk kez bir denizin değişimine tanıklık ettiğini söyleyen uzmanlar, Akdeniz'in tropikleştiğini söyledi. Dünyanın oluşum sürecinde milyonlarca yıl önce yaşanan değişimler gibi Akdeniz'de de değişim yaşandığını söyleyen Doç. Dr. Deniz Ayas, insanlığın tarihi boyunca ilk kez böyle bir değişim gördüğünün altını çizdi.

Haber 17-06-20 10:47

Ruhsatsız tabanca bulunduran şahıs ve aranan kadınla gözaltına alındı

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde ruhsatsız silah bulunduran kişi, ’yaralama’ suçundan aranan kadınla birlikte gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yumurtalık ilçesine bağlı Ayas Mahallesinde bir kahvehanede çalışan İ.B.’nin ruhsatsız tabanca bulundurduğu silah bulundurduğu ve aranan bir kadını evinde sakladığı bilgisinin alınması üzerine, Yumurtalık Cumhuriyet Savcılığınca verilen arama kararına istinaden operasyon düzenledi.Kahvehanede yapılan aramada 2 adet tabanca, şahsın evinde yapılan aramada ise 1 adet tabanca ele geçirildi.

Yurthaber 12-03-20 16:20

Bingöl’den Bahar Kalkanı Harekatına destek

Bingöl’deki oda ve sivil toplum kuruluşları Suriye’de gerçekleşen Bahar Kalkanı Harekatı’na destek verdi.Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), tarafından Suriye’de başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’na Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl’den de destek geldi.Kentte bulunan 30 oda ve STK’dan, harekata yönelik destek açıklaması yapıldı.Bingöl TSO’da yapılan basın açıklamasına Oda Başkanı Mahmut Ayas, “Bizler, her kritik dönemde milletimizin ve devletimizin yanında durduk.

Yurthaber 02-03-20 12:17

TED Ankara Kolejliler Yönetim Kurulu Üyesi Ayas, hayatını kaybetti

TED Ankara Kolejliler Yönetim Kurulu Üyesi Ayas, hayatını kaybetti

Spor 09-01-20 10:29

FKA, Kasım ayı toplantısı Bingöl’de yapıldı

Fırat Kalkınma Ajansı’nın (FKA) yönetim kurulu toplantısı Bingöl’de yapıldı.Bingöl Valisi Kadir Ekinci Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, FKA Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas katıldı.Toplantıda konuşan Vali Kadir Ekinci, “Ajansımızın 2020 yılı Çalışma Programı ve Sonuç Odaklı Programlarına ilişkin hususları değerlendiriyor olacağız.

Yurthaber 26-11-19 13:10

TBMM'de Bilişim Teknolojileri Bağımlılığı Çalıştayı düzenlendi

Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tuncay Ayas: - "Dede ve ninelerimizin torunlarıyla ilgilenmelerini sağlarsak, çocukların teknoloji bağımlılığının azalmasını sağlayabiliriz. Devlet, anne ve babasına bakmakla yükümlü olan ailelere maddi destek sağladığı gibi, torunlarına bakan dede ve ninelere de bakım ücreti verdiği takdirde bu konuda olumlu sonuçlar elde edilecektir" - İzmir Bakırçay Üniversitesi Psikoloji Bölümünden Doç. Dr. Selim Gümüş: - "Emzirirken bile bir dijital bakıcı olarak teknoloji kullanılmaya başlandı"

Trend 13-11-19 18:06

Balon balığıyla ilgili kritik uyarı!

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, geçen günlerde karaya vuran balon balıklarını yiyen 5 kedinin telef olmasının ardından Doç. Dr. Deniz Ayas kritik uyarılarda bulundu. Ayas, balon balıklarının yakalanıp kesinlikle tüketilmemesi, karaya çıkartılmaması ve yetkililerce imha edilmesi gerektiğini söyledi.

Trend 05-11-19 11:00

Su kanalına düşen köpeği itfaiye kurtardı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde sulama kanalına düşerek mahsur kalan köpek, itfaiye tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, dün akşam saat 21.30 sıralarında Ceyhan’dan Ayas yönüne giden vatandaşlar sulama kanalından sesi kontrol ettiklerinde Golden cinsi köpeğin mahsur kaldığını gördü.

Yurthaber 17-10-19 12:51

Gümüşhane’de Mursi için gıyabi cenaze namazı kılındı

Mısır’ın siyasi tarihinde ilk kez demokratik seçimlerle Cumhurbaşkanı seçilen, askeri darbeyle Cumhurbaşkanlığından indirilen ve dün çıkartıldığı mahkemede hayatını kaybeden Mısır’ın eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için Gümüşhane’de gıyabi cenaze namazı kılındı, STK’lar basın açıklaması yaptı.Diyanet İşleri Başkanlığının talimatıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Gümüşhane’de de gıyabi cenaze namazı kılındı, Mursi için dua edildi.Merkez Kemaliye Camiinde öğle namazının ardından kılınan gıyabi cenaze namazına Vali Kamuran Taşbilek, Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Gündüz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.Cenaze namazını kıldıran İl Müftüsü Osman Ayas, Peygamber efendimizin de gıyabi cenaze namazı kıldırdığını hatırlatarak, “Şuanda Filistin’de, Mısır’da, Balkanlar’da, Arakan’da değişik yerlerde sıkıntı çeken çok din kardeşimiz var.

Yurthaber 18-06-19 15:37

Üniversite kampüsünde intihar

KONYA'da, üniversite kampüsündeki bir kafede işletme müdürlüğü yapan Barış Ayas (28), tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Haber 03-05-19 21:34

Kaş’ın son yorgancısı modern zamana direniyor

Antalya’nın Kaş ilçesinde yaşayan son yorgan ustası Ömer Ayas (52), modern zamana inat el emeği yorganlarla sanatını yaşatmaya çalışıyor.

Yurthaber 13-01-19 10:05

Fizyoterapistlerden ’lenfödem’ uyarısı

Fizyoterapist Hakan Ayas, kol, bacak, gövde, genital bölge veya baş-boyunda oluşan şişliklerle ortaya çıkarak lenf ödeminin doğru yöntemlerle tedavi edilebileceğini söyledi.Halk arasında ‘fil hastalığı’ olarak da bilinen, genellikle kollarda ve bacaklarda şişliğe neden olan ve nadiren gövdede de şişlik meydana getiren lenfödem hastalığı hakkında bilgi veren Medical Park Ordu Hastanesinden Fizyoterapist Hakan Ayas, hastalığın ister primer ister sekonder kaynaklı olsun, her iki durumda da lenf sisteminin bozulduğu bölgede şişlik oluşmasıyla başladığına dikkat çekti.

Yurthaber 24-12-18 13:50

Fizyoterapistlerden ’lenfödem’ uyarısı

Fizyoterapist Hakan Ayas, kol, bacak, gövde, genital bölge veya baş-boyunda oluşan şişliklerle ortaya çıkarak lenf ödeminin doğru yöntemlerle tedavi edilebileceğini söyledi.Halk arasında ‘fil hastalığı’ olarak da bilinen, genellikle kollarda ve bacaklarda şişliğe neden olan ve nadiren gövdede de şişlik meydana getiren lenfödem hastalığı hakkında bilgi veren Medical Park Ordu Hastanesinden Fizyoterapist Hakan Ayas, hastalığın ister primer ister sekonder kaynaklı olsun, her iki durumda da lenf sisteminin bozulduğu bölgede şişlik oluşmasıyla başladığına dikkat çekti.

Yurthaber 24-12-18 13:50

Bingöl Valisi Ekinci, Bingöllüler ile buluştu

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Malatya’da Bingöllü iş adamları ve daire müdürleri ile bir araya geldi.Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) toplantısı için Malatya’ya gelen Vali Kadir Ekinci beraberinde Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas ile birlikte kentte bulunan Bingöllüler ile de bir araya geldi.

Yurthaber 29-11-18 17:05

ETÜ’ye bir ödül de Teknofest’den

İstanbul Yeni Havalimanı’nda Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve TURKSAT işbirliği ile düzenlen ve Türkiye’nin ilk Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olma özelliğini taşıyan Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde Erzurum Teknik Üniversitesi “Varda Sky Team” takımı Türkiye 4.’sü oldu.Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makina Mühendisliği bölümü öğrencileri Mehmet Kuruçolak, Bedirhan Alperen Şen, Caner Mısırlı, Engin Ayas ve Recep Cemal Tuna’dan oluşan “Varda Sky Team” takımı yaklaşık 8 ay süren Ar-Ge ve üretim sürecinin sonunda başlangıçta 37 takımın katıldığı yarışmada yapılan 3 aşamalı elemelerde başarılı bulunarak Teknofest’de yarışma imkanı buldu.ETÜ Varda Sky Team takımının kablosuz haberleşme yolu ile çevreden elde ettiği sıcaklık, nem, basınç, yükseklik, konum ve kamera görüntüsü gibi dijital verileri kontrol istasyonuna kesintisiz bir şekilde iletebilecek şekilde tasarladığı uydu, yarışmada yapılan puanlama ile 4.

Yurthaber 27-09-18 15:05

5 yaşındaki Ayas Emin, AML hastalığına yenik düştü

SAKARYA'nın Karasu ilçesinde, 4 yıl önce 100 binde 5 kişide görülen Akut Miyeloid Lösemi (AML) hastalığına yakalanan 5 yaşındaki Ayas Emin Derin, yaşamını yitirdi.

Haber 06-08-18 09:23

5 yaşındaki Ayas Emin, AML hastalığına yenik düştü

SAKARYA'nın Karasu ilçesinde, 4 yıl önce 100 binde 5 kişide görülen Akut Miyeloid Lösemi (AML) hastalığına yakalanan 5 yaşındaki Ayas Emin Derin, yaşamını yitirdi.

Haber 06-08-18 00:58

5 Yaşındaki Ayas Emin, Aml Hastalığına Yenik Düştü

100 binde sadece 5 kişide görülen Akut Miyeloid Lösemi (AML) hastalığına 4 yıl önce yakalanan...

Yurthaber 05-08-18 22:49

Anadolu kültürünü yansıtan kitre bebek kadınlara meslek olacak

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Batman Belediyesince, Türk kültürünün zenginliğini yansıtan kitre bebeklerin kadınlara gelir olması amacıyla mesleki kurs düzenlendi - Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü Proje Koordinatörü Süreyya Turgut Ayas: - "Burada eğitim gören arkadaşlar İŞKUR'dan alacakları girişimcilik belgesi ile KOSGEB'e başvurup, projelerinin kabul edilmesi halinde kendi işini kurabilir" - Kursiyer Gurbet Önal: - "Burada kitre bebek yapımını öğreniyoruz. Bu sayede ev ekonomisine ve çocuklarımın eğitimine destek oluyorum. İleride kendi atölyemi kurmayı hedefliyorum"

Haber 21-07-18 11:10

Ayas Ve Zeytinbeli Plajları Şenlendi

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde gerçekleştirilen Adana Büyükşehir Belediyesi Yollarda etkinliğinde Sanat Tır’ı, sağlık otobüsü, gezici kütüphane...

Yurthaber 16-07-18 11:57

TBMM Madde Bağımlılığı Araştırma Komisyonu

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayas: - "Teknoloji bağımlılığı uyuşturucu bağımlılığını geçmiş durumda. Teknolojiden vazgeçme şansımız yok ama bilinçli kullanma noktasında çalışabiliriz"

Haber 21-03-18 18:51

Bingöl Tso’da ‘tek Durak Ofis’ Dönemi

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO) Başkanı Mahmut Ayas, üye işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla ‘Tek...

Yurthaber 13-02-18 12:47

Bingöl TSO’da ‘Tek durak ofis’ dönemi

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO) Başkanı Mahmut Ayas, üye işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla ‘Tek durak ofis’ kurduklarını bildirdi.Bingöl TSO Başkanı Mahmut Ayas, üyeler için vakit kaybı olan tescile tabi tüm işlemlerde bankalara yatırılan Ticaret Sicil Gazetesi bedelinin odada tahsil edileceği ile ilgili açıklama yaptı.Üyelerin işlerini kolaylaştırmak için çalışmalara başladıklarını belirten Ayas," Daha önce Ticaret Sicil Harçlarının ve Rekabet Kurumu payının odamız tarafından tahsil edilmesine başlanmasıyla şimdi de Ticaret Sicil Gazetesi bedeli odamız tarafından tahsil edilebilecek.

Haber 13-02-18 11:53

Bozuk Paraların Efendisi

Trabzon’da özel bir okulda 10 yıldır para üstlerini 1’er TL şeklinde biriktiren Mehmet Ufuk Ayas...

Yurthaber 24-01-18 11:12

Nikahlarında Üniformalarını Giyen Çiftin Gelin Arabası Da Zabıta Aracı Oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında görevli zabıta memuru Hilal Ayas ve Orhan Aknacar, iş...

Yurthaber 18-01-18 10:20

Osmanlı Türk Müziği Geleneği ve Musiki İnkılabı söyleşisi

- Doç. Dr. Onur Güneş Ayas, Dolmabahçe Sarayı Konferansları'nın konuğu oldu

Haber 11-01-18 23:18

Müftülükten Uyarı: “bıçağı Hayvana Göstermeyin”

Samsun İl Müftü Vekili Osman Ayas, “Hayvanlara kurban edilirken eziyet edilmemelidir. Bıçağın bile hayvanlara gösterilmemesi...

Yurthaber 16-08-17 14:47

Büyükşehir Zabıta Timleri Sahillerde

Adana Büyükşehir Belediyesi, tatilcilerin gözdesi Yumurtalık’ta temiz denizin sembolü Mavi Bayrak ödüllü Ayas Belediye Plajı...

Yurthaber 12-07-17 11:36

Yumurtalık’ta Bu Yıl Da mavi Bayrak Dalgalanıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çevre temizliği ve sahil düzenlemeleriyle tatilcilerin gözdesi olan Yumurtalık ilçesindeki Ayas...

Yurthaber 30-06-17 12:34

Bingöl Tso Başkanı Ayas, Elazığ Tso’yu Ziyaret Etti

Bingöl TSO’nun kardeş oda olduğunu ifade eden Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kendilerine her...

Yurthaber 17-03-17 16:25

Baharda Çocuk Hastalıklarına Dikkat

Özel Gaziantep Anka Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Ayas, kapalı ortamlarda bulunan...

Yurthaber 14-03-17 11:09

Ünlü oyuncu babasını son yolculuğuna uğurladı

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın oyuncularından Yunus Emre Yıldırımer'in babası Ayas Yıldırımer'i, önceki gün son yolculuğuna uğurladı.

Magazin 09-02-17 04:38

’sessiz Katil’e Dikkat

Özel Gaziantep Anka Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Ayas, kış aylarında meydana...

Yurthaber 18-01-17 11:49

Aslan Balığı, Akdeniz'e Indi

Mustafa ERCAN/MERSİN, Uzun yıllardır Akdeniz'de bilimsel çalışmalar yürüten Doç. Dr. Deniz Ayas, zehirli bir tür olan aslan balığının Mersin

Yurthaber 17-01-17 10:59