HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aynı kıza ikinci kez tecavüz etti

Samsun'da daha önce tecavüz edip hamile bıraktığı kıza yine tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı.

Aynı kıza ikinci kez tecavüz etti

Edinilen bilgiye göre, Samsun'da geçen ilişkiye girip hamile bıraktığı C.D.’ye (16) cinsel istismar suçundan hakkında dava açılan ve tutuksuz olarak Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan S.A. (21) askere gitti. Samsun'a izne gelen S.A., kendisinden ayrılan sevgilisi C.D. ile İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde karşılayınca kızın peşine düştü ve götürdüğü bekar evinde ilişkiye girdi. Polise giden C.D., S.A.'nın kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Gözaltına alınarak tutuklanan S.A. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeni bir dava daha açıldı. Yargılanmasına başlanan S.A., "2010 Ağustos ayında ilk ilişkimiz oldu. C.D. ile rızasıyla birlikte olduk. Aynı evde kalmaya başladık. Nişanlanmıştık. Yaşımız kurtarmadığı için resmi nikah yapamadık. Aileler arasında kavgalar oldu. Bu olay bize yansıdı. C.D. ile sorunumuz yoktu. Ben de askere gittim. Askerden izne geldim. Arkadaşımla gezerken C.D.'yi gördüm. Beni görünce koşarak kaçtı. Peşine düşüp yakaladım. Bağırıp çağırdığı için kendisini sokak ortasında bağırmaması için bekar evime götürdüm. Yanımda erkek arkadaşım da vardı. Biz evin diğer odasına geçtik. Burada konuşurken C.D.'nin cep telefonuna bir kişiden mesaj geldi. Kendisine kim olduğunu sorduğumda, erkek arkadaşı olduğunu ve onunla evleneceğini söyledi. Ben de kendisine tokat attım. Daha sonra rızasıyla ilişkiye girdim. Daha sonra da C.D.'yi mahallesine götürüp bıraktım. C.D.'nin cep telefonuna mesaj geçen kişiyi araştırdığımda bu kişiyle ilişkiye girdiğini öğrendim. Bu şahsın cep telefonunda C.D.'nin görüntüleri vardı. Olay bu şekilde olmuştur" dedi.

Kafasına taktığı peruğu çıkartarak kazıttığı saçını gösteren C.D. ise, "Beni bu hale getirdin. Konuştuklarının hepsi yalan. Mesaj çeken kişi olan O.S., arkadaşımdır. Şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum. O.S. ile ilişkim olmadı. İftira atıyor" diye konuştu.

C.D.'nin annesi N.D. ise, tutuklu sanıktan şikayetçi olduğunu ifade etti. Mahkeme heyeti iki ayrı cinsel istismar davasının tek dosyada birleştirilmesine karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler