Bahtiyar Coruh Haberleri

Selena'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel'in son halini gören tanıyamadı! Resmen bambaşka biri olmuş

Selena dizisinde Kıvılcım karakteriyle herkes tarafından sevilen güzel oyuncu Hazal Şenel değişimiyle görenleri şoke ediyor. Pis Yedili, Türk Malı, İki Yalancı, Bahtiyar Ölmez, İçimdeki Fırtına ve Elimi Bırakma gibi yapımlarda da rol alan ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun paylaşımına "Bambaşka biri olmuşsun" gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 2024-01-15 12:13:32

Bahtiyar Zaynutdinov'un gözü morardı, kaşı açıldı! Hastanede tetkikleri yapıldı, burnu ve göz çukuru kırıldı

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile Rams Başakşehir karşı karşıya geldi. Maçın 37. dakikasında Beşiktaş'ta Bahtiyar Zaynutdinov, Opoku'nun müdahalesi sonrası sakatlanarak oyuna devam edemedi. Kazak futbolcu, yapılan kontrollerin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tetkikleri yapılan başarılı oyuncunun burun kemiği ve göz çukurunda kırık tespit edildiği açıklandı.

Spor 2023-11-12 23:18:41

ATV'den şaşırtan final kararı! O dizinin fişini çekti

ATV'de bu yaz yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer gibi isimlerin yer aldığı Vermem Seni Ellere dizisi her hafta pazar akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final yapacağı ortaya çıktı.

Magazin 2023-08-01 22:22:58

Yasak Elma'nın Sedai'si bakın kimin kardeşi çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Fox Tv'nin altı sezondur büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yasak Elma bu akşam 177. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Dizinin bitmesine üzülen hayranları karakterler hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Dizide Sedai rolü ile büyük beğeni toplayan Bahtiyar Memili'nin ağabeyinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 2023-06-05 16:31:35

Geyik kostümüyle oy kullanmaya gelince herkes şaşkına döndü

Bursalı tiyatrocu Bahtiyar Keskin, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oy kullanmak için sandık başına geyik kostümüyle gidince herkes şaşkına döndü. Uzun süre güvenlik için içeri alınmayan tiyatrocu Bahtiyar Keskin, daha sonra tüm kontrollerin ardından kafasındaki boynuzlu başlığını çıkartıp oyunu kullandı.

Haber 28-05-23 18:21

Selena'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel'i artık bambaşka biri! Görenler gözlerine inanamadı

Selena dizisinde Kıvılcım karakteriyle herkes tarafından sevilen güzel oyuncu Hazal Şenel değişimiyle görenleri şoke ediyor. Pis Yedili, Türk Malı, İki Yalancı, Bahtiyar Ölmez, İçimdeki Fırtına ve Elimi Bırakma gibi yapımlarda da rol alan ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-03-23 17:37

Yaptığı hata yüzünden 15 dakikalık yolu 4 saatte gitti! 'Mudanya'ya geldik sandım'

İstanbul'dan Bursa'ya gitmek için deniz otobüsüne binen vatandaş yanlışlıkla Yalova'nın Armutlu ilçesinde inince 15 dakikalık yolu 4 saatte gitmek zorunda kaldı. Yaşadığı olayı anlatan Bahtiyar Keskin, ''Yalova'nın Armutlu ilçesine yolcu indirmek için durmuş bende Mudanya'ya geldi diye indim. Sonradan anladım ki yanlış yerde inmişim, gün içinde başka deniz otobüsü buraya uğramadığı için buradan 15 dakikalık yolu otobüslerle 4 saatte gitmek durumumda kaldım" dedi.

Haber 27-12-22 10:05

Isparta'da tartıştığı babasını ahırda tüfekle vurarak öldüren zanlı tutuklandı

Yalvaç ilçesi Bahtiyar köyünde yaklaşık 2 hafta önce evinin bahçesindeki ahırda bulunarak ineğin boynuz darbesiyle öldüğü iddia edilen Gürsel Akkuş'un (62), silahla vurulduğunun tespit edilmesinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin çalışmasıyla gözaltına alınan oğlu S.A'nın (35) işlemleri tamamlandı.

Yurthaber 15-11-22 13:57

Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Galatasaray maçı şifreli mi şifresiz mi?

Kayserispor Galatasaray maçına saatler kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak maçta, hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olarak açıklandı. Birçok kişi internette "Kayserispor Galatasaray maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi şifresiz mi?

Spor 15-10-22 17:30

Kayserispor Galatasaray maçının hakemi Arda Kardeşler kimdir? Arda Kardeşler hangi takımlı, nereli ve kaç yaşında?

Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Kayserispor Galatasaray maçında hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak maçta deneyimli hakemin yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Bahtiyar Birinci yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olarak açıklandı. Kayserispor Galatasaray maçı için geri sayım sürerken birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Kayserispor Galatasaray maçının hakemi Arda Kardeşler kimdir?

Spor 15-10-22 16:21

Bahtiyar eş anlamlısı nedir? Bahtiyar kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Bazı kelimelerin kökenlerini incelediğimizde çok eskilere dayandıklarını görürüz. Bahtiyar kelimesinin tarihi de çok eskilere dayanır. Bahtiyar kelimesi Farsça kökenli bir kelimedir. Türkçeyle Farsçanın etkileşimi sırasında dilimize geçmiştir. Dilimizde bahtiyar kelimesiyle aynı anlama gelen kelimeler de vardır. Peki, bahtiyarın eş anlamlısı nedir?

Egitim 09-09-22 16:08

Bahtiyarlık eş anlamlısı nedir? Bahtiyar kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Kelimeler insanların günlük hayatlarında kullandıkları, birbirleri ile iletişime geçebilmelerini sağlayan araçtır. İnsanlık tarihi kadar eski olan diller, zaman içerisinde birbirleriyle etkileşime girmişlerdir. Bu etkileşim sonucunda birbirlerinden aldıkları kelimeleri, dilin özelliklerine göre evirerek kullanmışlardır. Türetilen kelimeler zaman içerisinde eş anlamlı kelimelerini de ortaya çıkarmıştır. Peki, bahtiyarlık kelimesi eş anlamlısı nedir?

Egitim 09-09-22 16:07

Yutma güçlüğü çeken Akalazya hastaları endoskopik yöntemle tedavi ediliyor

Katı ve sıvı besinlerin mideye geçişinin sağlanamaması nedeniyle yutma güçlüğü çeken hastalar, Kahramanmaraş'ta tedavi ediliyor - Gastroenterolojik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Bahtiyar Muhammedoğlu: - "Akalazya nadir görülen bir hastalıktır 100 binde bir ila yedi kişi arasında rastlanan bir hastalıktır. Tanısı da tedavisi de zordur. Balıkesir'den, Ankara'dan, İstanbul'dan, Kayseri'den, Konya'dan Bursa'dan gelen hastalarımız var"

Yurthaber 01-09-22 11:53

Bahtiyar ne demek? Bahtiyar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türk dili üzerine araştırmalar yürüterek dilimizin gelişmesine ve korunmasına katkıda bulunmaktadır. Bu araştırmalar dahilinde Türkçe ve ilişkili dillerdeki kaynaklar incelenmekte, bulunan Türkçe kökenli kelimeler kayda geçilmektedir. Üstelik TDK bu çalışmalarında pek çok kelimelerin de anlamını açıkça belirtmektedir. Bu nedenle bilinmeyen kelimeler TDK anlamlarına göre araştırılır. TDK’ye göre Bahtiyar ne demektir? Bahtiyar TDK sözlük anlamı kökeni…

Egitim 17-05-22 20:32

Bahtiyar olmak ne demek? Bahtiyar olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Diller uzun bir tarihe sahip, yaşayan yapılardır. Türkçe dili de uzun bir tarihe ve kökene sahiptir. Bu tarihin izlerini taşıyan, önemli kişilerin deyişlerini barındıran kalıplaşmış sözler barındırır. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, bazı şeyleri açıklamak için ortaya çıkmış kalıplaşmış sözlerdir. Türk tarihinden izler taşıyan bu sözlerden biri de Bahtiyar olmak ifadesidir. Bahtiyar olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 17:34

Öterken bayılan Denizli horozunun ünü dünya sınırlarına ulaşmıştı! Üzen haberi sahibi verdi: Nazar mı göz mü değdi

'Bahtiyar' isimli Denizli horozunun, öterken nefesini yetiştiremeyip düşüp bayıldığını fark eden sahibinin sosyal medyadaki paylaşımı sonrası ünü tüm dünyaya yayılmıştı. Fenomen horozun sahibi Okan Gökbudak, Bahtiyar’ın yakalandığı solunum yolları hastalığa dayanamayarak öldüğünü açıkladı.

Trend 13-04-22 14:03

Boğaz'daki mayın fark etmişti! Gemi kaptanı o anları anlattı

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle, Ukrayna'nın, Karadeniz'e döşediği mayınlar İstanbul Boğazı'na kadar geldi. İstanbul Boğazı'nda SAS komandoları tarafından imha edilen mayını ilk görenlerden kuru yük gemisi kaptanı Bahtiyar Mammadaliyev o anları anlattı.

Haber 26-03-22 22:30

Stokçulara eşi benzeri görülmemiş tepki! 'Bulursam iğnemle sokacağım'

Ülke gündemine ilişkin konularda yaptığı tiyatral sokak gösterileriyle dikkat çeken Bursalı tiyatrocu Bahtiyar Keskin ; son dönemde ortaya çıkan yağ stokçularını giydiği arı kostümüyle sokak sokak gezip protesto etti.

Haber 10-03-22 09:53

Süper Lig'in gol kralları

Lig tarihinde geride kalan 63 sezonda 32 Türk, 13 yabancı olmak üzere toplam 45 futbolcu gol kralı oldu - Gol kralları 18 değişik takımdan çıkarken, bu unvana sahip futbolcular 17 kezle en fazla Galatasaray'ın kadrosunda bulundu - Metin Oktay, Galatasaray formasıyla 6 kez gol kralı olarak, lig tarihine adını altın harflerle yazdırdı - Tanju Çolak, Samsunspor, Galatasaray ve Fenerbahçe formalarıyla toplam 5 kez ligin en çok gol atan futbolcusu olarak kayıtlara geçti - Lig tarihinde en yüksek skorla bu unvanı yakalayan futbolcu, 39 golle Tanju Çolak, en az gollü krallar ise 12'şer kez rakip ağları havalandıran Mustafa Denizli ve Bahtiyar Yorulmaz oldu - 2018-2019 sezonunda kaydettiği 30 golle zirveye çıkan Senegalli Mbaye Diagne, bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu unvanını aldı - Gol krallığı 3 kez iki oyuncu arasında paylaşıldı, son 8 yılda yabancı futbolcular zirveye çıktı

Yurthaber 11-08-21 12:15

Bahtiyar Memili'den Hülya Duyar'a: Her şey çok güzel olacak ablam

Beyninde tümör olduğu tespit edilen ve bugün ameliyat olmaya hazırlanan oyuncu Hülya Duyar, hasta yatağından meslektaşı Bahtiyar Memili ile görüntülü konuşma yaptı. Duyar ile fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Memili, gönderisinde, "Her şey çok güzel olacak ablam... Seni çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

Magazin 04-08-21 16:01

20 günden beri haber alınamıyordu! Cansız bedeni kuyuda bulundu

Giresun'dan İstanbul'a arkadaşının yanına gelen ve kendisinden haber alınamayan Bahtiyar Akçay'ın cesedi, halı fabrikasında kuyuya atılmış ve üzeri betonla kapatılmış bir halde bulundu. Cinayet şüphelisi Nadir Ü. İle birlikte 4 kişi Aşayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Haber 18-06-21 12:35

Menajerimi Ara 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Menajerimi Ara'da Bahtiyar Engin, Gürgen Öz ve Sinem Uslu sürprizi

Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Ara'nın 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Menajerimi Ara'ya bu hafta Bahtiyar Engin, Gürgen Öz ve Sinem Uslu konuk oluyor. Yayınlanan fragmanda Barış (Deniz Can Aktaş), Ceyda'nın (Özge Borak) yaptığı teklifi kabul etmenin mahcupluğunu yaşarken Dicle'ye (Ahsen Eroğlu) bunu nasıl söyleyeceğini bilemiyor. Gürgen Öz'ün köpeğinin kaybolması Kıraç (Barış Falay), Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) cephesini harekete geçirirken Ceyda da boş durmuyor

Magazin 17-06-21 23:26

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189. son bölümde Hızır, Tuncay'ı öldürdü! EDHO'nun Tuncay'ı Bahtiyar Engin diziden ayrıldı!

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189. son bölümüyle ekrana geldi. EDHO son bölümde Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'nin sonunu hazırlayan Tuncay'ı ele geçirdi. Hızır eşinin intikamı için Tuncay'ı kafasından vurarak öldürdü. EDHO'da Tuncay karakterini canlandıran usta oyuncu Bahtiyar Engin ise son bölümle birlikte diziye veda etti.

Magazin 07-04-21 01:17

Bahtiyar Yokuşuna ziyaretçi akını

Kahramanmaraş’ta tarihi Bahtiyar Yokuşu fotoğrafçıların da gözdesi oldu.Tarihi Bahtiyar Yokuşu’nda bulunan tarihi konakları restore ederek turizmin hizmetine sunan Dulkadiroğlu Belediyesi, ikinci ve üçüncü etap çalışmalarını da sürdürüyor.Bahtiyar Yokuşu, mutluluklarını ölümsüzleştirmek isteyen çiftlerin de gözdesi oldu.

Yurthaber 06-04-21 11:34

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188. son bölüm final sahnesi! EDHO'da Tuncay ölecek mi? Bahtiyar Engin diziden ayrılıyor mu?

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188. son bölümüyle ekrana geldi. EDHO son bölümde Ceylan'ın öldürülmesinin ardından Hızır Çakırbeyli intikam saldırılarına başladı. Gözünü karartan Hızır Çakırbeyli, eşinin attığı her adımı izleyerek sorumluları bulmak için yola çıktı. Final sahnesine ise Hızır'ın Tuncay'a büyük pususu damga vurdu. Hızır, Tuncay'ın aracının içinde ele geçirdi. Peki Tuncay ölecek mi? Ünlü oyuncu Bahtiyar Engin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar'dan ayrılacak mı?

Magazin 31-03-21 02:21

Firari 3 FETÖ’cü başkentte yakalandı

Ankara’da terör örgütü FETÖ’nün iki farklı gaybubet evinde saklandığı tespit edilen 3 şahıs düzenlenen operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.FETÖ firarilerinden eski Emniyet Müdürü Murat Bahtiyar ile öğretmen eşi Çiğdem Bahtiyar’ın Ankara’daki gaybubet evinde saklandığı tespit eden polis ekipleri düzenledikleri operasyon ile FETÖ’cü çifti yakalayarak gözaltına aldı.

Haber 24-03-21 10:56

Firari 3 FETÖ’cü başkentte yakalandı

Ankara’da terör örgütü FETÖ’nün iki farklı gaybubet evinde saklandığı tespit edilen 3 şahıs düzenlenen operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.FETÖ firarilerinden eski Emniyet Müdürü Murat Bahtiyar ile öğretmen eşi Çiğdem Bahtiyar’ın Ankara’daki gaybubet evinde saklandığı tespit eden polis ekipleri düzenledikleri operasyon ile FETÖ’cü çifti yakalayarak gözaltına aldı.

Haber 24-03-21 10:56

Kahramanmaraş’ın kültür hazinesi bu konakta

Kahramanmaraş’ın tarihini ve kültürünü gün yüzüne çıkarmak amacıyla restorasyonu tamamlanan tarihi konak, Kahramanmaraş Kültür Tarih Araştırmalar Merkezi olarak hizmete sunuldu.Kahramanmaraş’ın zengin tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmak amacıyla birçok projeye imza atan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Bahtiyar Yokuşu’nda yer alan tarihi konağı Kahramanmaraş Kültür Tarih Araştırmalar Merkezi olarak hizmete sundu.

Yurthaber 22-03-21 10:26

Kolonyadan zehirlenen bir kişi evinde ölü bulundu

Bursa’nın İznik ilçesinde kolonya içtiği iddia edilen 51 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.İznik’e bağlı Müşküle Mahallesinde yalnız yaşayan Bahtiyar Kavuk’tan (51) haber alamayan mahalledeki arkadaşları jandarmaya haber verdi.

Haber 20-03-21 17:30

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde geliştirilen Otomatik Biyogaz Depolama Sistemi tescillendi

Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahtiyar Öztürk: - "Bu sistemle kırsalda komşular bir araya gelerek, evlerinin hemen yakınında ya da uzak mesafede, daha hijyenik koşullarda biyogaz üretme, depolama ve hep beraber kullanma imkanına sahip olacak"

Yurthaber 11-03-21 14:03

Tarihi konak Kültür Tarih Araştırmalar Merkezi oldu

Kahramanmaraş’ın tarihini ve kültürünü gün yüzüne çıkarmak amacıyla Bahtiyar Yokuşu’nda restorasyonu tamamlanan tarihi konak, Kahramanmaraş Kültür Tarih Araştırmalar Merkezi olarak hizmete sunuldu.Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şehrin zengin kültür hazinesine önemli bir katkı daha sağladıklarını dile getirdi.Konağın, coğrafyaya özgü her türlü bilgi ve belgenin sürdürülebilir bir koruma programıyla korunmasını ve ilgililerin kullanımına sunulmasını amaçladığını dile getiren Başkan Okay, “Temelde tarihi yapının kendisi korunurken, kıymetli belgelerinde bu çerçevede muhafazası ve gelecek nesillere aktarılması sağlanmış olacaktır.

Yurthaber 19-02-21 13:45

Kuruluş Osman dizisinde iki flaş ayrılık! Bahtiyar Engin ve Zeynep Tuğçe Bayat diziye veda etti!

atv'nin çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni fenomen dizisi Kuruluş Osman'ın 46. son bölümünde, iki flaş ayrılık birden yaşandı. Kuruluş Osman'da Çömlekçi İdris'i canlandıran Bahtiyar Engin ile Targun Hatun karakterine hayat veren Zeynep Tuğçe Bayat diziden ayrıldı.

Magazin 18-02-21 20:42

Karda aç kalan hayvanlara dikkat çekmek için arı kılığına girdi

Bursa’da gündeme ilişkin konularda farkındalık oluşturmak için kimi zaman geyik, kimi zaman kartal, bazen de virüs kılığına giren tiyatrocu Bahtiyar Keskin, karda aç kalan hayvanlara dikkat çekmek için arı kostümü giyip yarım metre karda yuvarlandı.

Haber 18-02-21 14:16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a iki bomba transfer! Caner Kurtaran ve Bahtiyar Engin EDHO'ya katıldı

atv'nin salı akşamları yayınlanan, başrolünde Oktay Kaynarca'nın olduğu ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iki bomba transfer birden gerçekleştirdi. Ünlü oyuncular Caner Kurtaran ve Bahtiyar Engin, diziye damga vuracak karakterleri canlandıracak.

Magazin 16-02-21 20:21

Bahtiyar Yokuşunda kahramanlık yürüyüşü yapılacak

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından restorasyonu aşamasında olan ve kentin kurtuluş savaşında kilit noktalarından biri olan Bahtiyar Yokuşunda kahramanlık yürüyüşü yapılacak.Dulkadiroğlu Belediyesi’nin şehrin turizmine katkı sağlaması amacıyla restore ettiği Bahtiyar Yokuşunda çalışmalar devam ediyor.

Yurthaber 07-02-21 11:41

Samsun’da kaybolan Alzheimer hastası dere yatağında baygın halde bulundu

Samsun’da kaybolan 73 yaşındaki Alzheimer hastası dere yatağında polis tarafından baygın halde bulunarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası 73 yaşındaki Hüseyin Coruh dün saat 11.00 sıralarında evinden ayrıldığı ve kendisinden bir daha haber alınamadı.

Haber 31-01-21 00:34

Karabük’te 482 kişiye 840 bin 176 TL idari para cezası kesildi

Karabük’te İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 2020 yılında korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde 482 kişiye 840 bin 176 TL idari para cezası uyguladı.Vali Fuat Gürel, kurum denetimleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Albay Bahtiyar Yılmaz’dan 2020 yılı çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.Vali Gürel, İl Jandarma Komutanlığı şeref defterini imzalayarak Jandarma Komutanı Bahtiyar Yılmaz ile komutanlık makamında bir süre görüştükten sonra İl Jandarma Komutanlığı yetkililerinde de hazır bulunduğu toplantıya geçti.Albay Bahtiyar Yılmaz korona virüs tedbirleri kapsamında 239 olayda 482 şüpheliye 840 bin 176 TL idari para cezası uygulandığını belirterek, kurum ve kuruluşlarla koordineli çalışıp 2 bin 850 işyerinde 12 bin 639 kişiye maske, mesafe ve hijyen konularında bilgilendirme yapılarak İSDEM sistemine girildiğinden bahsetti.Yılmaz, 2020 yılı içerisinde sorumluluk bölgesinde bin 845 olayın yaşandığını, bu olayların 1’i terör, bin 549’u asayiş, 80’i Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, 15’i siber, 6’sı göç, 64’ü trafik ve 130’u cezaevi olarak gerçekleştiğini söyledi.Yılmaz, olayların aydınlatılma oranında ise terör olaylarının yüzde 100’ünün, asayiş olaylarının yüzde 99’unun, Kaçakçılık ve Organize Suçların yüzde 100’ünün, siber suçların yüzde 73’ünün, göç olaylarının yüzde 100’ünün, trafik suçlarının yüzde 100’ünün ve cezaevi olaylarının yüzde 100’ünün aydınlatıldığını ifade etti.Malvarlığına karşı işlenen suçların geçen yıla göre yüzde 2 azaldığını kaydeden Yılmaz, 2020 yılında hırsızlık olaylarında geçen yıla nazaran yüzde 30’luk bir düşüş olduğunu, aydınlatma oranının yüzde 80 olarak gerçekleştiğini açıkladı.Jandarma Teşkilatının bu süreçte gerçekleştirdiği görevin çok önemli ve kutsal olduğunu ifade eden Vali Gürel, “Jandarmamız sorumluluk bölgesinde asayiş olaylarının önlenmesinde büyük bir görev üstleniyor aynı zamanda bu görevinin yanı sıra özellikle bu dönemde büyüklerimizin hal ve hatırını sorup onlara yardım ederek görevini bir üst seviyeye çıkartıyor.

Yurthaber 30-01-21 14:19

Samsun’da Alzheimer hastası yaşlı adamdan haber alınamıyor

Samsun’da 73 yaşındaki Alzheimer hastalığı başlangıcı olan bir kişi kayıplara karıştı.Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası 73 yaşındaki Hüseyin Coruh bugün saat 11.00 sıralarında evinden ayrıldığı ve kendisinden bir daha haber alınamadı.

Haber 29-01-21 21:31

3.Lig: Belediye Derincespor: 4- Arnavutköy Belediyesi:0

0 mağlup etti.Stat: Belediye Derincespor Doğal Çim StadyumuHakemler: Yusuf Ziya Gündüz xx, Aykut Küçük xx, Selçuk Gökgöz xxBelediye Derincespor: Yunus Emre Genç xx, Sercan Uslu xx (Bahtiyar Yıldırım Dk.88 xx), Rıdvan Aykan xx, Melih İnan xxx (Mesut Can Tunalı Dk.88 xx), Koray Baykara xx, Mehmet Bağlı xx (Kubilay Serbest Dk.58 xx), Efe Karaoğlu xx, Muhammed Enes Yılmaz xxx (Tayfun Kırca Dk.79 xx), Sinan Morgil xxx, Mehmet Tosun xx (Bertuğ Başdemir Dk.88 xx), Muhammet Fatih Yıldırım xxxYedekler: Volkan Mert Korkmaz, Melih AlcuTeknik Direktör: Fatih UygunArnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor: Mehmet Bayram x, Doğukan Çevik xx, Fuat Yaman x (Onur Ural Dk.47 x), Umut Aydın xx, Mustafa Acun x (Erkan Şentürk Dk.76 x), Ozan Karabacak x (Ferhat Uysal Dk.66 xx), İlyas Sarı x (Tunahan Birinci Dk.46 x), Yasin Başaytaç x (İdris Güneş Dk.46 x), Aykut Sarıdoğan x, Osman Bayrak x, Okan Duran xxYedekler: Amaç Ulaş Bayram, Murat TorunTeknik Direktör: Ali Rıza Sinan BayraktarGoller: Muhammed Enes Yılmaz (Dk.2), Melih İnan (Dk.29)(Dk.32), Efe Karaoğlu (p) (Dk.89) (Belediye Derincespor)Sarı Kartlar: Koray Baykara, Muhammet Fatih Yıldırım (Belediye Derince), Fuat Yaman, Aykut Sarıdoğan, Ozan Karabacak (Arnavutköy Belediyesi GS)Kırmızı Kart: İdris Güneş (Arnavutköy Belediyesi GS)

Yurthaber 28-01-21 15:04

3.Lig: Belediye Derincespor: 4- Arnavutköy Belediyesi:0

0 mağlup etti.Stat: Belediye Derincespor Doğal Çim StadyumuHakemler: Yusuf Ziya Gündüz xx, Aykut Küçük xx, Selçuk Gökgöz xxBelediye Derincespor: Yunus Emre Genç xx, Sercan Uslu xx (Bahtiyar Yıldırım Dk.88 xx), Rıdvan Aykan xx, Melih İnan xxx (Mesut Can Tunalı Dk.88 xx), Koray Baykara xx, Mehmet Bağlı xx (Kubilay Serbest Dk.58 xx), Efe Karaoğlu xx, Muhammed Enes Yılmaz xxx (Tayfun Kırca Dk.79 xx), Sinan Morgil xxx, Mehmet Tosun xx (Bertuğ Başdemir Dk.88 xx), Muhammet Fatih Yıldırım xxxYedekler: Volkan Mert Korkmaz, Melih AlcuTeknik Direktör: Fatih UygunArnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor: Mehmet Bayram x, Doğukan Çevik xx, Fuat Yaman x (Onur Ural Dk.47 x), Umut Aydın xx, Mustafa Acun x (Erkan Şentürk Dk.76 x), Ozan Karabacak x (Ferhat Uysal Dk.66 xx), İlyas Sarı x (Tunahan Birinci Dk.46 x), Yasin Başaytaç x (İdris Güneş Dk.46 x), Aykut Sarıdoğan x, Osman Bayrak x, Okan Duran xxYedekler: Amaç Ulaş Bayram, Murat TorunTeknik Direktör: Ali Rıza Sinan BayraktarGoller: Muhammed Enes Yılmaz (Dk.2), Melih İnan (Dk.29)(Dk.32), Efe Karaoğlu (p) (Dk.89) (Belediye Derincespor)Sarı Kartlar: Koray Baykara, Muhammet Fatih Yıldırım (Belediye Derince), Fuat Yaman, Aykut Sarıdoğan, Ozan Karabacak (Arnavutköy Belediyesi GS)Kırmızı Kart: İdris Güneş (Arnavutköy Belediyesi GS)

Yurthaber 28-01-21 15:04

Öterken bayılan Denizli horozu için otomobil teklif edildi

Denizli'de uzun süre öttükten sonra düşüp bayılan Denizli horozu, sosyal medyada ilgi gördü. Fenomen haline gelen 'Bahtiyar' isimli horozun sahibi Okan Gökbudak (28), "Yurt dışında yaşayan bir kişi horozumu 1250 Euro'ya satın almak istedi. Bir kişi de 25 bin lira değerindeki otomobiliyle horozumu takas etme teklifinde bulundu" dedi.

Haber 17-12-20 08:51

Karabük’te ’Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ uygulaması

Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ekipleri "Öncelik Yayanın, Öncelik Hayatın" sloganıyla yaya önceliği denetimi gerçekleştirdi.İçişleri Bakanlığının "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla, başlatılan farkındalık çalışmaları ile ilgili kentin en işlek caddesi olan PTT Kavşağı’nda ekipler uygulama yaptı.Uygulamada Karabük Valisi Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz, çocuklar ve engelli vatandaşlar yer aldı.

Yurthaber 14-12-20 17:33

Yardım tırı Karabük’ten İzmir’e dualarla uğurlandı

Karabük Valiliği öncülüğünde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardımlar İzmir’deki depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.Karabük ve ilçelerindeki kamu kurumlarında görev yapan kamu görevlileri çoğunlukta olmak üzere, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile tedarik edilen 466 gıda kolisi ve 1071 adet battaniyeden oluşan yardım malzemelerinin yüklendiği tır dualarla uğurlandı.Karabük Valiliği bahçesinde düzenlenen uğurlama törenine Vali Fuat Gürel, Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, Vali Yardımcısı Vekili Numan Tahir Şimşek, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, kurum müdürleri ile Karabük Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen katıldı.Devletin İzmir’deki vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşıladığını ifade eden Vali Gürel, “Ancak biz de çorbada tuzumuzun bulunması için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda yardım kampanyası başlattık.

Yurthaber 10-11-20 16:48

Tavşanlı çiftçisi, destekler konusunda bilgilendirildi

Tavşanlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince Örtüaltı Kayıt Sisteminde kayıtlı çiftçilere yönelik olarak verilen destekler konusunda çiftçiler bilgilendirildi.Örtüaltı Kayıt Sistemi Yönetmeliği kapsamında Tavşanlı’da yaklaşık 2 dekar alanda örtüaltı ürün yetiştiriciliği yapan Bahtiyar Toptaş’a ait seralarda, Tavşanlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince, Örtüaltı Kayıt Sisteminde kayıtlı çiftçilere yönelik olarak verilen desteklerden, Mazot-Gübre, İyi Tarım Uygulamları, Tarımsal Danışmanlık, Tarsim, DİTAP, Örtüaltı Bambus Arı Kullanım Desteği ve Örtüaltı Bitkisel Üretimde Biyolojik ve Biyoteknolojik Mücadele Desteği hakkında bilgi verildi.

Yurthaber 04-11-20 10:32

Azerbaycanlı akademisyenlerden Türk halkına teşekkür

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde görevli Azerbaycanlı öğretim görevlileri,Türkiye’nin desteklerinden dolayı minnettar olduklarını söyledi.Tokat GOP Üniversitesinde görevli Azerbaycanlı öğretim görevlileri Fizik Mühendisi Bahtiyar Memetov ve Güzel Sanatlar Resim Bölümü Prof.

Yurthaber 28-10-20 14:48

Koronavirüs testi pozitif olan yolcu, dayısının HES kodu ile seyahat ederken yakalandı

Kastamonu'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve karantinada olması gereken Gürkan A. (24), dayısı Bahtiyar P.'ye ait HES kodu ile seyahat ettiği yolcu otobüsünde yakalandı. Gürkan A., 3 bin 150 lira para cezası uygulanarak, yurda yerleştirildi.

Haber 21-10-20 16:56

Kaçırılmalar alenileşti mi?

İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alınıp serbest bırakılan Bahtiyar Fırat’tan bir haftadır haber alınamıyor.

Haber 20-10-20 20:34

Karabük Valiliği’nden kısa kısa

Karabük Valisi Fuat Gürel, il protokolü ile birlikte korona virüs denetimleri için gittiği Yenice ilçesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.Vali Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve kurum müdürleri ile birlikte Yenice İlçemize Kaymakam olarak atanan Yasin Erdem’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 16-10-20 12:16

Karabük Valiliği’nden kısa kısa

Karabük Valisi Fuat Gürel, il protokolü ile birlikte korona virüs denetimleri için gittiği Yenice ilçesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.Vali Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve kurum müdürleri ile birlikte Yenice İlçemize Kaymakam olarak atanan Yasin Erdem’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 16-10-20 12:16