Balat Haberleri

Fatih'te motosikletten havaya ateş eden 2 şüpheli yakalandı

Fatih'te motosikletle ilerlerken havaya ateş edilmesine ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 17-04-2024 13:52

Fatih'te 2 ahşap binada çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi

Fatih'te 2 ahşap binada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 12-02-2024 07:31

İntihar ettiği belirtilen kızının eşyalarını adliyeden alan İngiliz anne, olayın aydınlatılmasını istiyor

İstanbul'da evinde 2020'de başından silahla vurulmuş halde bulunan kızı Ayşe Rhiannon Vural'a ait kişisel eşyaları mahkeme kararıyla İstanbul Adliyesi'ndeki adli emanet bürosundan teslim alan İngiliz anne Tracie Brookes, kızının ölümünden bir gün önce eski erkek arkadaşı olan ve suç örgütü yöneticiliğinden hakkında dava açılan kişiyle ilgili şikayette bulunduğunun ortaya çıktığını belirterek, dosyanın yeniden açılmasını istedi.

Yurthaber 11-09-2023 11:39

Birlikte plan yapmışlar! Bina ve arsaları işgal edip... Tüm talimatlarını sorgulamadan yerine getiriyorlarmış! Balat çetesine davada şok detaylar

Balat'ta Sinemasal Kültür Sanat Derneği Başkanı Enes Kaya'ya silahlı saldırı olayıyla ortaya çıkan Mesut Baraj liderliğindeki suç örgütüne dava açıldı. Ortaköy'deki bir gece kulübünde güvenlik görevlileriyle yaşadığı tartışma sırasında darbedilen Baraj'ın, aynı gece kulübüne yapılan silahlı saldırının da talimatını verdiği iddianamede yer aldı. Balat merkezli, 30 şüphelinin yer aldığı suç örgütünün, başkalarına ait kullanılmayan bina ve arsaları işgal edip kullandıkları iddia edildi.

Haber 16-06-2023 16:12

Balat

Balat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Balat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Balat'ta tarihi Fener Rum Lisesi'nin yanında korkutan yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti

Fatih Balat'ta 4 katlı metruk bir binada gece saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlerin sirayet etmesini engellemek amacıyla yakındaki Özel Fener Rum Ortaokulu ve Lisesinin duvarlarına da su sıktı.

Haber 10-06-2023 01:26

SON DAKİKA | Tramvayda yangın paniği! Çok sayıda ekip olay yerinde

Son dakika haberi: Balat'ta bir tramvayda yangın çıktı. Tramvaydan bir anda dumanlar yükselmesi büyük paniğe yol açtı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yolcular tahliye edilirken, itfaiyenin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. İşte detaylar...

Haber 25-05-2023 10:10