HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baraj göletinde 1 kişi kayboldu

Adıyaman'da Atatürk Baraj göleti kıyısına piknik yapmaya giden gençlerden birisi suda kayboldu, arama çalışmaları sürüyor.

ADIYAMAN (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Ramazan Poyraz (26) ile Serkan Sarıkaya, Mehmet Kaya, Selçuk Kuzu, Emre Demir ve Abdurrahman Kaplan piknik yapmak için Atatürk Barajı'nın Kızılcapınar kıyılarına gitti. Havaların ısınması nedeniyle baraj göletine giren gençlerden Ramazan Poyraz kıyıya yaklaşık 100 metre uzaklıktaki küçük bir adaya çıkmak istedi. Poyraz, yüzerek ilerlerken arkadaşları onun suda çırpındığını gördü. Bir süre sonra suyun dibine batan Poyraz'ı kurtarmak için arkadaşları Mehmet Kaya, Emre Demir ve Abdurrahman Kaplan suya atladı ancak genci bulamadı. Mehmet Kaya, Abdurrahman Kaplan ve Emre Demir kıyıya uzakta oldukları için ada üzerine çıktı. Adada bulunan gençler arkadaşlarının boğulmasının verdiği tedirginlik ve korku nedeniyle adadan kıyıya tekrar dönemedi.

Kıyıdakiler jandarma ve 112 sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün arama kurtarma ekipleri de kısa sürede gelerek şahsa ulaşmaya çalıştı. Adada mahsur kalanlardan Emre Demir ekiplerin gelmesiyle suya atlayıp kıyıya ulaşırken, Abdurrahman Kaplan ve Mehmet Kaya'yı ekipler tekneyle kıyıya ulaştırdı.

Arama kurtarma ekiplerinin suda arama çalışmaları devam ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler