Bavul Haberleri

Osmaniye'de yolcu otobüsünde 11 kilo 650 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

Osmaniye'de yolcu otobüsünde uyuşturucu bulunmasına ilişkin bir yolcu tutuklandı.

Yurthaber 27-02-2024 10:56

Kastamonu'da bavulunda 18 bin sentetik ecza hapı bulunan kişi tutuklandı

Kastamonu'da, bavulunda uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 23-02-2024 15:44

Osmaniye'de yolcu otobüsünde uyuşturucu ele geçirilen bavulun sahibi tutuklandı

Osmaniye'de yolcu otobüsünde 2 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirilen bavulun sahibi tutuklandı.

Yurthaber 17-10-2023 13:35

Fiyatı 935 TL'ye düştü! Seyahatlerinizi güzelleştirecek Biggdesign valizde %45 indirim

Uzun yıllar kullanabileceğiniz, darbelere ve aşınmaya karşı dayanıklı, güvenli kilit sistemine sahip bir valiz mi arıyorsunuz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Yaratıcılıkla tasarımı bir araya getiren, kaliteli valizleriyle tanınan Biggdesign markasının ürünlerinde Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında kaçırılmayacak bir indirim sizi bekliyor. İndirimlerin bugün son günü olduğunu da hatırlatalım. İşte detaylar!

Haber 18-09-2023 15:14

Bavul

Bavul Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bavul Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Korkunç anlar! Apartman görevlisi 8 yaşındaki kızı bavula koyup kaçırdı... Savunması herkesi şaşkına çevirdi

Filipinler’de Jin Nicole You isimli bir 8 yaşındaki kız çocuğu apartman görevlisi tarafından bavula konularak kaçırıldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde bavulun içindeki kızla sokak sokak gezen apartman görevlisi yakalandı. Ailesiyle aralarındaki anlaşmazlık yüzünden 8 yaşındaki kızı kaçırdığını itiraf eden apartman görevlisi Godiflor Rama, “Kızın çekici olduğunu kabul ediyorum ama bu ondan hoşlandığım anlamına gelmez” diyerek kendisini savundu.

Trend 14-08-2023 07:47

Seyahatlerinize şıklık katacak valizlerde %50 indirim! Bu fırsat kaçmaz

Seyahatlerinde şıklık ve kaliteyi yakalamak isteyenler buraya! Hoş tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan Biggdesign valizlerde %50'ye varan indirim sizi bekliyor! Moda ve fonksiyonelliği bir arada sunan Biggdesign valizler, seyahatlerinize şıklık katarken aynı zamanda dayanıklılığıyla da güven veriyor. Şimdi alın, seyahatlerde stilinizi yansıtın.

Haber 13-03-2023 15:58

Bol bol seyahat edip bagaj parası ödemek istemeyenlere: Kabin boy valizlere daha çok eşya nasıl sığdırılır?

Yakın zaman planlarınız arasında tatile çıkmak varsa ve uçakla seyahat edecekseniz, kabin boy valiz kullanarak ekstra bagaj parası ödemeden tüm eşyalarınızı yanınızda götürebilirsiniz. Nasıl mı? Okumaya devam edin!

Haber 20-02-2023 18:02

Hindistan’da kan donduran vahşet! Otoyol kenarına bırakılan bavuldan kadın cesedi çıktı

Hindistan’ın Uttar Pradesh eyaletinde kan donduran bir olay yaşandı. Bir otoyol kenarına bırakılan bavulun içinden genç kadın cesedi çıktı. Genç kadının anne ve babası cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. 22 yaşındaki genç kadının başka bir kasttan bir erkekle evliliği yüzünden çıkan tartışmanın ardından babası tarafından öldürüldüğü düşünülüyor. İşte olayın detayları...

Haber 22-11-2022 11:45

Bavullarda çocuk cesetleri bulundu... İki ülke bu olayla çalkalanıyor! Kimsenin haberi olmadan 4 yıl boyunca orada tutulmuşlar

Yeni Zelanda ve Güney Kore ortaya çıkan bavul cinayetleriyle çalkalanıyor. Cinayetlerin iki ülkeyi de alarma geçirmesinin sebebi, terk edilmiş bavullarda bulunan 2 çocuk cesedinin Yeni Zelanda’da bulunması, ancak şüphelinin Güney Kore’de yaşıyor olması. Bavulların 3-4 yıldır bir depoda tutulduğu ifade edilen korkunç olayda Güney Kore, tutuklanan zanlıyı Yeni Zelanda’ya iade edeceğini açıkladı. Bir diğer dehşete düşüren detay ise söz konusu şüphelinin 2 kurbanın annesi olduğunun düşünülmesi.

Haber 14-11-2022 17:31

Sık seyahat edenlerin işine yarayacak valiz doldurma tüyoları ve yardımcı ürünler

Seyahat öncesinde yapılacak işlerin başında valiz hazırlığı geliyor. Çünkü olmazsa olmaz eşyalarımızın düzenli bir şekilde valizimizde yer alması epey önemli. Tabii, ihtiyacımız olan ürünleri valizimizin içine eksiksiz yerleştirmek için alandan tasarruf etmemiz gerekiyor. Siz de “Seyahat için valizimi nasıl hazırlayacağım?” diyenlerdenseniz derlediğimiz valiz hazırlama tüyolarına ve yardımcı ürünlere vakit kaybetmeden göz atmalısınız.

Haber 01-11-2022 17:29

Bagaj sırası beklemekten sıkılanlar için harika yöntem! Bu basit püf noktası süreyi yarı yarıya indirecek

Seyahat uzmanları, bagaj karuselinde bekleme süresini hızlandırmak için basit yöntemini paylaştı. Bir havaalanı bagaj görevlisi, bagaj karuselinde valizlerin daha erken alınabilmesi için check-in yapılan aşamada uygulanması gereken bir ipucundan söz etti. Bagaj görevlisinin tavsiyesi kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Trend 26-10-2022 17:47

Evine tadilat yaptırmak istedi! Yıllardır duran duvarı yıkınca karşılaştığı manzara şoke etti

Sosyal medyadan ‘Branik12’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir adam ev tadilatı sırasında ortaya gizemli bir bavulun çıktığını söyleyerek keşfini sosyal medya uygulamasının canlı yayınında açmaya karar verdi. Senelerdir duran 1940 yılı yapımı evin duvarının yıkılmasıyla birlikte gün yüzüne çıkan yeşil bavulun içinden tomar tomar para ve gazete kupürleri çıktı.

Trend 21-10-2022 08:15

Şüpheli bulup tehlike sandılar! İçindekiler şaşırttı: “Seks oyuncaklarıyla dolu bavul kaybeden var mı?”

İngiltere'nin Güneybatı bölgesinde yaşayan bir kadın, meraklı köpeğini gezdirirken yolun köşesine atılmış bir bavulu görünce panikledi. Tehlikeli bir şey olduğu düşüncesiyle panikledi ancak bavul açıldığında gördüğü şey daha ziyade erotikti. Yaşanan garip olayı, yakın bir arkadaşı ortaya çıkardı.

Trend 18-10-2022 10:48

Bavulunuzu bu şekilde hazırlayın! Hem paradan hem de zamandan tasarruf edin

Uzun yıllardır görev yapan bir pilotun eşi olduğunu dile getiren Jen Lefforge isimli bir kadın 26 binden fazla abonesi bulunan YouTube kanalı Joyful Living with Jen Lefforge'da seyahat ipuçları veriyor. Lefforge, yanına sadece bir el bagajı alabilmek için seyahat ederek çantasına koyduğu ve koymadığı eşyaların listesini anlattı.

Trend 26-09-2022 17:54

İnternette 2 bin lira, onlar 350 liraya satıyor! Yoğun ilgi var

Havalimanı ve gümrüklerde unutulan valizler, ihaleyi kazanan firma tarafından Van’da satışa çıkarıldı. Firma yetkisi internette 2 bin liraya satılan valizleri 5’te birine satığını belirterek, özellikle il dışına çıkan öğrencilerin yoğun talebiyle karşı karşıya kaldıklarını söyledi

Finans 07-09-2022 14:54

Müzayededen ikinci el bavul aldılar! İçinden yıllarca saklanan çocuk cesetleri çıktı

Yeni Zelanda’da bir aile müzayededen açık artırma ile ikinci el bir bavul takımı satın aldı. Ancak bavulu açan korkunç bir manzarayla karşılaştı. Çünkü bavulun içinde bir insana ait olduğunu düşündükleri kemik parçaları vardı. Ailenin polise haber vermesi üzerine cinayet soruşturması başlatıldı.

Trend 20-08-2022 09:50

Hırsızı bavulla dövdü! Şaşkına çeviren anlar kamerada

İstanbul Fatih’te görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Bir mağazanın önünde bulunan cansız mankenlerden çanta ve şapka çalmaya çalışan şüpheli iş yeri sahibine yakalandı. İş yeri sahibi, eline aldığı bavulu şüphelinin kafasında kırdı. İş yeri sahibinin hırsızı bavulla dövdüğü o anlar mağazanın güvenlik kamerasına yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 16-08-2022 11:20