Bbp Haberleri

Yer: Sivas! Yeni belediye başkanı BBP'li Adem Uzun, Ya allah, bismillah, allahuekber sloganını duyunca...

31 Mart'ta yapılan seçimlerde birçok sürpriz sonuç çıktı. Bu sürprizlerden birisi de Sivas'ta gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas adayı Adem Uzun seçimi %43,31'le kazandı. Galibiyet sonrası kutlama sırasında taraftarlarının attığı "Ya allah, bismillah, allahuekber" tezahüratı Uzun'u rahatsız etti. Bunun üzerine Uzun, "Ne tekbiri arkadaşlar, karşımızdakiler de müslüman" yanıtını verdi.

Haber 02-04-2024 11:33

Akıllara durgunluk veren olay! Belediye Başkanı, kendisine oy vermeyeceğini söyleyen 70 yaşındaki seçmene yumruk attı

31 Mart yerel seçimlerine günler kala Antalya Serik'te akılalmaz bir olay yaşandı. Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Enver Aputkan'a esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş oy vermeyeceğini söyledi. Gerekçe olarak da kızının haksız yere işten atılmasını gösterdi. Aputkan, bu sözlerin ardından 70 yaşındaki vatandaşa sinirlenerek üzerine yürüdü ve yumruk attı. O anlar ise kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Haber 28-03-2024 16:53

BBP Genel Başkanı Destici'den yaralı şoföre yardım

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, trafik kazası sonrası kanlar içerisinde kalan TIR şoförüne yardım edip, ambulans gelene kadar bilincinin açık kalmasını sağladı.

Haber 22-03-2024 15:43

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmalara FETÖ müdahalesi davasına devam edildi

Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmalara Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) talimatıyla müdahale ettikleri iddiasıyla dava açılan 19 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 21-02-2024 15:32

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nden CHP'ye uyarı: 'Sloganlarımızı kullanmasınlar'

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP'nin "İşimiz gücümüz Türkiye" sloganının kendi sloganlarına benzerliğiyle ilgili konuştu. Destici, "CHP'yi uyarıyoruz, tavsiyede bulunuyoruz. Bu bir emek hırsızlığıdır" dedi. Destici bu konuyla ilgili gerekli hukuki adımları atacaklarını da sözlerine ekledi.

Haber 16-02-2024 19:23

Seçim sürecinin en şanslı ismi! Bir değil iki parti birden onu aday gösterdi: Nasıl olduğu merak konusu

31 Mart yerel seçimlerine giderken Türkiye'nin dört bir yanından ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Denizli'de yaşanan olayın ise daha önce örneği yaşanmamış olması şaşkınlık yarattı. Güney ilçesine iki parti aynı ismi aday gösterdi. İsmi daha önce BBP adayı olarak açıklanan Alaaddin İshak Gümüş, dün de İYİ Parti adayı olarak Meral Akşener tarafından ilan edildi. Gümüş daha şimdiden 'paylaşılamayan aday' olarak kayıtlara geçti.

Haber 13-02-2024 11:15

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken AK Parti çıkışı! 'Hazırlıklarımız var' diyerek duyurdu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın İstanbul'un adayını duyuracak. Adayların açıklamasına kısa bir süre kala ise AK Parti, Cumhur İttifakı bileşenleri ile görüşmelerine hız verdi. İstanbul, Ankara ve İzmir için Yeniden Refah Partisi ile de görüşen AK Parti ile ilgili Fatih Erbakan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Erbakan açıklamasında AK Parti ile anlaşma olmazsa Ankara, İstanbul ve İzmir’de kendi adaylarımızla seçime gireceğiz. Bu konuda da hazırlıklarımız var" dedi.

Haber 06-01-2024 13:47

BBP lideri Mustafa Destici, partisinin yerel seçim kararını açıkladı

Meral Akşener’in yerel seçimlerle ilgili kararı sonrası Ankara kulisleri hareketlendi. BBP lideri Mustafa Destici de partisinin yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceğini açıkladı. Destici, bazı bölgelerde Cumhur İttifakı ile bazı yerlerde de kendi adaylarıyla seçime gideceklerini belirtti.

Haber 31-08-2023 11:27

Destici'den 'vergi' önerisi! Hem ahlaki değil hem yasal değil diyerek açıkladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'den dikkat çeken vergi önerisi geldi. "Fakir, zengin ayırt etmeden vatandaşların hepsinin sırtına birden yüklenilmemeli" diyen Destici, açıklamasının devamında "Kimin mal varlığı fazlaysa o daha fazla katkı sağlamalı, daha fazla vergi ödemeli" ifadelerini kullandı. Destici ayrıca yerel seçimler için de önemli değerlendirmelerde bulundu.

Haber 27-07-2023 14:03

‘Cumhurbaşkanımız ilk turda seçimi kazanacak’ diyerek oy oranı verdi!

Bayram namazının ardından açıklamalarda bulunan BBP lideri Mustafa Destici, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Destici seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamasında “Sayın Cumhurbaşkanımız 51 ile 53 arası bir oyla ilk turda seçimi kazanacaktır” ifadelerini kullandı.

Haber 21-04-2023 11:08

Peş peşe görüşmeler! BBP lideri Destici'den kritik açıklama: Meclis'in yüzde 60'ını alabilirdik, MHP listeyi verince...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı'ndaki partilerin ayrı listelerle seçime gireceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi sonrası açıklamalarda bulunan Destici'nin, MHP'nin milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etmesine ilişkin açıklaması ise dikkat çekti. İşte haberin detayları...

Haber 07-04-2023 19:18

Bahçeli son kararını açıklamıştı, Destici 'Onlar avantajlı oluyor' diyerek kapıyı açık bıraktı! BBP'den seçim öncesi 'isim' hamlesi... Hala zaman var

Cumhurbaşkanı adaylarının netleşmesinin ardından gözler milletvekili listelerine çevrildi. Cumhur İttifakı'ndan MHP seçimlere kendi listeleriyle gireceğini belirterek ortak listeye kapıyı kapatmıştı. İttifak ortaklarından BBP'nin lideri Mustafa Destici ise Millet İttifakı'nın ortak listeyle girmesi durumundan söz ederek "Onlar daha avantajlı duruma geliyor" dedi. Listelerin YSK'ya sunulması için hala zaman olduğunu hatırlatan Destici, ortak listeye kapıyı açık bıraktı.

Haber 04-04-2023 09:19

Yavuz Ağıralioğlu hakkında duyduklarını anlattı kimse inanamadı! ‘Uçuk bir şey duydum ve şoke oldum’

İYİ Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun yaptığı çıkış sonrası Ankara kulislerinde ortalık karıştı. Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Ağıralioğlu hakkında duyduğu iddiaları tek tek açıklarken “Uçuk bir şey duydum ve şoke oldum. Dedim iyice saçmaladınız. Çok şaşırmıştım mesela deli misiniz adam İYİ Parti’de falan diye tepki vermiştim ama ciddi ciddi konuşuluyordu” ifadelerini kullandı. İşte Ankara kulislerinde Ağıralioğlu hakkında konuşulan o iddiaların detayları…

Haber 23-03-2023 08:16

BBP lideri Destici'den Hüda Par açıklaması: Kabul etmeyeceğimiz şeyler var

14 Mayıs seçimleri öncesinde gözler ittifaklarda yaşanan gelişmelere çevrildi. AK Parti'nin Hüda Par'ı ziyareti ise 'Cumhur İttifakı genişliyor mu?' sorusunu gündeme getirdi. Siyasette sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ederken Cumhur İttifakı üyesi BBP'den dikkat çeken bir Hüda Par açıklaması geldi. BBP lideri Mustafa Destici Cumhur İttifakı'yla Hüda Par'ın görüşmesini olumlu bulduklarını ancak Hüda Par'ın parti programlarında kabul etmeyecekleri ifadeler olduğunu belirtti.

Haber 15-03-2023 20:56

Kulislerde bu konuşuluyor! Cumhur İttifakı'nda 'HÜDA PAR' rahatsızlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilettiler

Türkiye adım adım seçimlere giderken oluşacak ittifaklarda hangi partilerin yer alacağı merak konusu oldu. HÜDA PAR ve Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılımıyla ilgili temaslar devam ederken HÜDA PAR'ın parti programındaki bazı ifadeler sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu ifadelere Cumhur İttifakı'ndan ilk tepki geldi. BBP'nin HÜDA PAR'ın parti programındaki ifadelerden duyduğu rahatsızlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilettiği aktarıldı.

Haber 15-03-2023 09:16

SON DAKİKA | Erdoğan'la kritik görüşme sonrası Destici'den ilk açıklama 'Kuvvetle muhtemel...'

Son dakika haberi: BBP lideri Mustafa Destici, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşme sonrası BBP lideri Destici'den ilk açıklama da geldi. Destici, "Kuvvetle muhtemel 81 ilde kendi logomuz ve kendi listemizle seçime gireceğiz" ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 13-03-2023 14:08

Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Destici'den canlı yayında dikkat çeken 'HDP' açıklaması! 'Siyasi bir karardır'

Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici katıldığı canlı yayında HDP'nin kapatılma süreci ve AYM'nin bugünkü kararını değerlendirdi. HDP'nin hazine yardımındaki blokajın kaldırılmasıyla ilgili 'Ne değişti de o gün 'hayır' diyen üyeler bugün 'evet' dedi' diyen Destici, 'Anayasa Mahkemesi'nin yapısının HDP'yi kapatmayabileceğini düşünüyorum. Eğer kapatma kararı çıkmazsa karar tamamıyla siyasi bir karardır' açıklamasını yaptı.

Haber 10-03-2023 21:06

Muhsin Yazıcıoğlu davasında yeni gelişme! Kan örneklerinde inceleme yapılacak

Muhsin Yazıcıoğlu davasında yeni bir gelişme yaşandı. Davanın avukatları, merhum Yazıcıoğlu ile birlikte 25 Mart 2009'da helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin kan örneklerinde karbonmonoksit gazının olup olmadığının araştırılması talebinde bulundu. İşte haberin detayları...

Haber 10-01-2023 17:16

BBP lideri Destici’den asgari ücret zammı açıklaması! Zam oranı yüzde kaç olacak?

Türkiye’de milyonlarca kişi asgari ücret zammı ile ilgili gelecek olan haberleri merakla beklerken BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den dikkat çeken bir açıklama geldi. Destici açıklamasında ‘Asgari ücret zammının yüzde 40-50 arasında olacağını tahmin ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Finans 28-11-2022 13:22

BBP yapacağı 7 mitingin startını Malatya'dan verecek

Büyük Birlik Partisi (BBP), yıl sonuna kadar yapacağı 7 mitingin startını Malatya'dan verecek.

Yurthaber 04-11-2022 14:33

Erzurumlular’dan Büyük Birlik Partisi’ne ziyaret

Kocaeli Erzurumlular Derneği yönetimi, Büyük Birlik Partisi’ni ziyaret etti.Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetimi, Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatını ziyaret etti.

Haber 28-10-2022 11:45

BBP Genel Başkanı Destici, Adana İl İstişare Toplantısı'nda konuştu:

"AK Parti, MHP, BBP, Cumhur İttifakı nasıl teröre karşı bir duruş sergiliyor ve terörün kökünün kazınması noktasında tüm unsurlarına karşı verilen mücadeleyi sonuna kadar destekliyorsa aynı şekilde CHP'nin, İYİ Parti'nin, DEVA'nın da, Saadet'in de Gelecek Partisi'nin de aynen bu şekilde bu mücadeleyi desteklemesi gerekir"

Yurthaber 16-10-2022 23:01

BBP Genel Başkanı Destici, partisinin Mersin İl Kongresi'nde konuştu:

"(Maden ocağındaki patlama) Bundan sonra benzerlerinin yaşanmaması için her türlü tedbirin alınması gerekmektedir"

Yurthaber 16-10-2022 18:11

Muhsin Yazıcıoğlu'nun korumasının ölümüne ilişkin dosya kapandı

Tanık beyanları, bilirkişi ve Adli Tıp Kurumu raporları doğrultusunda, polis memuru Erol Yıldız'ın ölümüne ilişkin herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı, olayın kazara meydana geldiği belirtildi

Yurthaber 07-10-2022 11:06

BBP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aslan, Sivas'ta konuştu:

"Ne Yunanistan ne ABD ne de başka bir ülkenin oyunları, tuzakları, tezgahları, tarihte her zaman ve her şart altında büyük olmayı bilmiş ve oyunları bozmuş aziz Türk milletini ve devletini alt edemez"

Yurthaber 01-10-2022 16:40

BBP Malatya Kadın Kolları İstişare ve Tanışma Toplantısı yaptı

BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin: - "PKK'nın uzantısı partinin ve bu partiye doğrudan ya da dolaylı destek veren tüm oluşumların karşısındayız, hep birlikte karşısında olmalıyız"

Yurthaber 01-10-2022 16:16

BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut'tan CHP eleştirisi:

"Emzikli bebeklerimizin şehit edilmesine müsebbip bir terör örgütünün siyasi uzantılarına mesafe koymaları, Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisine daha yakışır diye düşünüyorum"

Yurthaber 30-09-2022 11:51

BBP Genel Başkanı Destici'den Dil Bayramı mesajı:

"Türkçenin yaşatılması ve geliştirilmesinin, aynı zamanda milletimizin tüm kültürel değerlerinin korunması, yaşatılması ve geliştirilmesi olduğu inancıyla milletimizin Dil Bayramı'nı kutluyorum"

Yurthaber 26-09-2022 14:32

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Erzurum'da konuştu:

"Türk'ün gücünü sınamaya kalkarsanız, Pasinler'de hangi akıbeti yaşamışsanız, Malazgirt'te hangi akıbeti yaşamışsanız, İstanbul surları önünde hangi akıbeti yaşamışsanız, bugün de aynı akıbeti yaşarsınız. Aklınızı başınıza alın. Tarihi iyi bilmemiz lazım"

Yurthaber 18-09-2022 12:37

BBP Genel Başkanı Destici, 741. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde konuştu:

"Her ne kadar birileri Türk tarihinin özellikle Cumhuriyet öncesini kabul etmeseler de ya da dillendirmeseler de hatta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı örneğinde olduğu gibi hadsizleşerek, çirkinleşerek, kutlu ecdadımıza Devlet-i Osman-ı Ali'yi kurarak cihana hükmeden Osmanlı'ya hakaret etme edepsizliğini yapsa da biz ecdadımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 11-09-2022 12:31

Denizli'de 76 kişi Büyük Birlik Partisine üye oldu

Gelecek Partisi Çivril ilçe yönetim kurulu üyelerinin de aralarında olduğu yeni katılımlar için tören düzenlendi

Yurthaber 05-09-2022 19:45
bbp

BBP Genel Başkanı Destici'den, Sivas Kongresi'nin 103. yıl dönümü mesajı:

"Sivas Kongresi'nin 103. yılında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Sivas Kongresi'nin ve Milli Mücadele'nin kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmetle, şükranla ve saygıyla yad ediyorum"

Yurthaber 04-09-2022 12:21