HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş karıştı, göstericiler yolu kapattı

Polisin çekilmesiyle Taksim Gezi Parkı'na akın eden kalabalık, Beşiktaş Meydanı'ndan yürüyüşe geçti.

Beşiktaş karıştı, göstericiler yolu kapattı

Taksim ve Gezi Parkı'nda sakin bir gece yaşanırken, Beşiktaş'ta ise gerginlik hakimdi.

[**

**](https://www.mynet.com/gun-gun-gezi-parki-eylemi-110100699925)

Beşiktaş Akaretler'de olaylar yoğunlaştı, polisle eylemciler arasında çatışma yaşandı.

Beşiktaş’ta polise ses bombası

Çevredeki yön tabelalarını, yol üzerindeki demir korkulukları kırarak barikat yapan grup, çevik kuvvet polislerinin çekilmesinin ardından Başbakanlık ofisine yakın bir bölgede toplanarak polise ses bombası attı.

Başbakanlık ofisine saldırdı: 7 polis yaralı Taksim’de yaşanan olayların polisin geri çekilmesiyle son bulmasının ardından, bir grup Beşiktaş’taki Başbakanlık çalışma ofisine saldırdı.
Seyir halindeki bir kamyonu durdurduktan sonra şoförü darp eden ve ardından kamyonun lastiklerini sökerek yolu trafiğe kapatan yüzleri maskeli grup, daha sonra Başbakanlık çalışma ofisi önünde bekleyen polisleri taşlamaya başladı. Çıkan olaylarda 1'i ağır olmak üzere 7 polis memuru yaralandı.

Saldırılarda Başbakanlık binasının camları kırılırken, içeri girmek isteyen göstericilere gazla müdahale edildi. Sokak aralarına kaçan göstericilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Bölgede halen devam eden gerginlik nedeniyle, çevik kuvvet ekipleri Başbakanlık çalışma ofisi etrafında adeta etten duvar ördü. **[

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/polis-gezide-mudahale-etti-besiktasta-gerginlik/11934/1654095/)

Eylemciler müdahalenin ardından ara sokaklar, Barbaros Bulvarı, Çırağan Caddesi ve Dolmabahçe yönüne kaçtı. Eylemcilerle polis arasında kovalamaca devam ederken, bazı göstericilerin çevredeki iş yerlerine sığındığı görüldü. Göztericiler, kaldırım taşlarından barikat yaptıkalrı görüldü. Göstericiler ile esnaf arasında da zaman zaman tartışma çıktı. Bazı eylemciler de çevredeki dükkanlara zarar verdi.

Polis aracı yakıldı

Gümüşsuyu'ndan Dolmabahçe yönüne gidişte İnönü Stadı'nın yanında terk edilmiş bir halde bulunan polis aracı da eylemciler tarafından ateşe verildi. İtfaiyenin bir süre müdahale edemediği araçta yoğun hasar meydana geldi.

[

**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/polis-gezide-mudahale-etti-besiktasta-gerginlik/11934/1653795/)Bu arada, Taksim ve çevresindeki olaylarda yaralanan eylemci ve polislerin, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldüğü öğrenildi.

E-5 TRAFİĞE KAPANDI
Öte yandan Bakırköy'de bir grup, yürüyüş yaparak E-5 Karayolu'nu bir süre trafiğe kapattı. Grupta yer alan kadınlar, ellerindeki tencere ve tavaları birbirine vururken, geçen bazı araçlar da korna çalarak gruba destek verdi. Gruptakiler, daha sonra yürüyerek Bakırköy Meydanı'na gitti.

Bu arada, Kadıköy, Beylikdüzü ve Şişli'nin de aralarında bulunduğu bazı bölgelerde de vatandaşlar parklarda toplanarak, Gezi Parkı eylemine destek verdi.

Haber Etiketleri: Taksim Gezi Parkı canlı yayın, Gezi Parkı canlı yayın, Taksim Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı haberleri, Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı olayları,taksim gezi parkı projesi, taksim gezi parkı beyoğlu, taksim gezi parkı harita, taksim gezi parkı nerede, taksim gezi parkı kışla, taksim gezi, parkı cafe, taksim gezi parkı özellikleri, taksim gezi parkı tarihi, taksim gezi parkı olayları, taksim gezi parkı eylemi,taksim gezi parkı canlı yayın , taksim gezi parkı canlı , taksim gezi parkı olayları, taksim yürüyüşü, taksim olayları, taksim gezi parkı olayları.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler