HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyoğlu'ndaki silahlı kavga

Beyoğlu'nda güvenlik görevlilerinin eğlence mekanına girmesine izin vermediği kişinin açtığı ateş sonucu bir kişinin ölmesi, 5 kişinin yaralanmasına ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.

İSTANBUL (AA)Beyoğlu'nda güvenlik görevlilerinin eğlence mekanına girmesine izin vermediği kişinin açtığı ateş sonucu bir kişinin ölmesi, 5 kişinin yaralanmasına ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonla, azmettirici olabileceği şüphesiyle Rıddım Bar'ın sahibi Murat B. ile ismi açıklanmayan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Polis ekipleri tarafından güvenlik kamerası kayıtları üzerinde yapılan incelemelerde, Taksim Odakule Meşrutiyet Caddesi'ndeki bir barda silahla vurularak hayatını kaybeden Mustafa Gümüştaş'ın, Rıddım Bar'ın sahibi Murat B'nin şoförü olduğu, Murat B'nin eğlenmek için bara geldiği, kendisini tanımayan kapıdaki görevlinin içeri almak istemediği, bir başka görevlinin Murat B'yi tanıdığını söyleyerek içeri aldığı tespit edildi.

Bir süre sonra Murat B'nin şoförü Gümüştaş ile adı açıklanmayan bir arkadaşının bara geldiği, burada çıkan silahlı kavgada Mustafa Gümüştaş'ın da aralarında bulunduğu 6 kişinin yaralandığı, Gümüştaş'ın tedavi için kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen 3 şüphelinin sorgusunun devam ettiği, kavgada silah kullandığı öne sürülen ve olay yerinden kaçan bir şüphelinin yakalanması amacıyla da operasyonların sürdüğü kaydedildi.

Olay yerinde bulunan 14 adet boş kovanın da balistik incelemeye alındığı öğrenildi.

Öte yandan, Rıddım Bar'ın sahibi Murat B. Kasım 2008'de silahlı saldırıya uğramış, olayda barda bulunan 3 kişi ölmüştü.

(MTL-TUR-SBR)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler