HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bingöl'de ilginç rehin alma eylemi

Bingöl'de, bunalıma giren bir genç, hükümet konağı önündeki Atatürk büstünü rehin aldı. Elindeki tabanca ile Atatürk'ü rehin aldığını öne süren genç, polisler tarafından etkisiz hale getirildi.

Bingöl'de ilginç rehin alma eylemi

Kilim dokuma atölyesi açmak için herşeyini satan ancak faaliyete geçiremeyen Salih Bozağaç, bir süre sonra bunalıma girdi. Halk Pasajı'ndaki kilim atölyesinin eksikliklerini gideremeyen Salih Bozağaç, girdiği bunalım sonucu hükümet konağı önündeki Atatürk heykelini elindeki tabancayla rehin aldı. İşletmesinin eksikliklerini gidermek için Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Burhan Seçkin ile defalarca görüştüğünü ancak bir sonuç alamadığını öne süren Salih Bozağaç, bugün saat 12:30 sıralarında Atatürk büstü önüne gelerek elindeki tabancayla havaya bir el ateş etti. Bir el ateş ettikten sonra silahı Atatürk heykeline çeviren Salih Bozağaç, Atatürk ilke ve inkılaplarının unutulduğunu savundu. Bunalıma giren genç, kendisine yaklaşmamasını istedi. Polisler, Salih Bozağaç'ın arkadaşını yanlarına alarak Atatürk büstüne yaklaştı.

Polis, konuşarak dikkatini dağıttığı eylemciyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Salih Bozağaç'ın elindeki silahın kurusıkı olduğu ortaya çıktı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler