HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Bir gecede 100 PKK'lı öldürülecek'

Taraf'ın etkili ismi Mehmet Baransu, önümüzdeki süreç için bomba gibi bir iddia ortaya attı.

'Bir gecede 100 PKK'lı öldürülecek'
**Türkiye nereye gidiyor?**
"Ramazan'ın bitmesini bekliyoruz" diyen Başbakan Erdoğan'ın niyeti ne?
Terörü bitirmek için neler yapılacak?
Gündemde bu sorular var ve Taraf'tan Mehmet Baransu'nun bomba iddiaları da bu sorulara yönelik...
"Aylardır devlet sertleşecek dedim" twite atan Mehmet Baransu şu iddiayı ortaya attı:
"Bundan sonra olacaklar şu:
\*Büyük çapta KCK operasyonları.
\*Bir gecede 100 PKK'lının öldüğünü göreceğiz.
\*Devlet 1,5 yıldır PKK'yı yakın takipteydi. Önce içindeki vatan hainlariyle uğraştı. Yakında yurtiçinde de benzer operasyonlar olabilir.
**BİR GECEDE 100 PKK'LI...**
Gazeteciler.com twitter aleminde bu iddiası ile gündem olan Mehmet Baransu'ya ulaştı ve "Bir gecede 100 PKK'lı öldürülecek" sözü ile neyi kastettiğini sordu.
Mehmet Baransu, "Elbette her gece 100 PKK'lı öldürülecek demiyorum. Söylemek istediğim bir operasyon yapıldığında artık 2-3 terörist öldürüldü şeklinde değil, 100 PKK'lı öldürüldü şeklinde haberler geleceği. Bunun için de özel harekat timleri ve özel birliklerle nokta vuruşlar yapılacak. Devlet aylardır bunun için istihbarat hazırlığı yapıyordu. Bu operasyonları da sadece sınırlarımızın dışı için düşünmeyin, sınırlarımızın içinde de olacak" dedi.
**KCK OPERASYONLARINA HAZIR OLUN**
Mehmet Baransu aylar önce yazdığı ve son olarak Fatih Altaylı'nın da 3 gün önce dile getirdiği KCK operasyonları konusunda da iddialı.
"Altaylı üç gün önce söyledi. Şubat ve Mart ayında yazdım. Kendi gazetemden bile "mümkün değil" sesleri yükselmişti" diyen Baransu, gazeteciler.com'a şunları anlattı:
"Devlet gerekli tüm istihbaratı sağladı. Bu konuda hazırlıklı. Yakında düğmeye basılacak ve geniş çaplı tutuklamalar olacak. Hedef de PKK'nın şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek."
BDP'nin gelinen noktadaki tutumunu da eleştiren Mehmet Baransu, "BDP bu süreçte konum alamaz. Çünkü samimi değiller. Devletin ne kadar ciddi ve sonuç aldığını gördüğü an BARIŞ BARIŞ demeye başlayacaklar" iddiasında.
**KINAMAYAN KÜRTLER BUGÜN SUSSUN**
Mehmet Baransu sokak ortasındaki PKK infazlarını da hatırlatarak, "Yüksekovada iki uzman çavuş ensesinden vurulurken konuşamayan, olayı kınayamayan Kürtler bugün sussunlar. Samimiyet testiniz o zamandı. Bu ülkeye barışı Barışı isteyen cesur Kürtler getirecek Korkaklar değil" diye konuştu.
**BARIŞ İSTEYENLER KANDİL'E YÜRÜMELİ...**
Türkiye'nin barıştan giderek uzaklaştığına dikkat çeken Mehmet Baransu, bu süreçte sivil toplum örgütlerine çağrı yaptı. Baransu, "Çözümü siyasetten, askerden, PKK'dan, bekleklemek yerine, sivil toplum örgütleri BARIŞ diye ayağa kalkmalı. Türkler Ankaraya, Kürtler Kandile yürümeli .. Bu ülke tüm renkleriyle barış diye ayağa kalktığı gün silahların sustuğunu göreceğiz. Siyasetçilerde o cesaret yok. Sivil toplum göreve" dedi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler