HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir haftada 100 yumurta yiyorlar

İngiliz Rob Reinaldo ve Vanda Pessoa çifti görenlere animasyon filmindeki The Incredibles (İnanılmaz Aile) ailesini andırıyor.

Dailymail'in haberine göre bir haftada tam 100 yumurta yiyen çiftin hayali ise vücut geliştirmede kadın ve erkek kategorilerinde kainat birincileri olmak.

11 yıl önce Rob Reinaldo ile birlikte olmaya başlayan Vanda Pessoa önceleri sadece onunla spor salonuna giderek spor yapıyor ve sevgilisinin özel protein ağırlıklı yemeklerini pişiriyordu. Yıllar sonra kendisi de vücut geliştirmeye başlayınca çift tabiri caizse "süper aile" oldu.

Her gün sabah 04.00'de kalkan, her ikisi de 29 yaşındaki çift bir günde 6500 kalorilik bir diet yapıyor. Sevgilisinin tanıştığı "en güçlü kadın" olduğunu söyleyen Reinaldo, onunla gurur duyduğunu ve Vanda'nın gücüyle birçok erkeği utandırdığını belirtiyor. İngiltere'de 5 yıl üst üste vücut geliştirme şampiyonu seçilen Rob Reinaldo bir gün boyunca 6 kere protein ağırlıklı öğün tüketiyor. 140 kiloluk Rob ile Vanda'nın bir de Gui adında oğulları var.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler