HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şimdiden rekorları alt üst etti!

Call of Duty efsanesinin sıradaki oyunu Black Ops II, ön siparişe çıktığı ilk 24 saat içerisinde 2010 yılında çıkış yapan selefini üçe katladı.

Şimdiden rekorları alt üst etti!

Uzun zamandır heyecanla beklenen Call of Duty: Black Ops II'yi Treyarch geçen hafta duyurdu ve beklendiği üzere oyun daha piyasaya çıkmadan liste başı oldu.

[

****](https://www.mynet.com/call-of-duty-black-ops-ii-1788338-myvideo)

Yaklaşık son beş yıldır çıkan her yeni Call of Duty oyunu, yeni bir rekoru da beraberinde getiriyor. Ünlü analiz şirketi EEDAR’ın önde gelen isimlerinden Jesse Divnich, GamesIndustry isimli internet sitesine verdiği röportajda, Black Ops 2 için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisine Black Ops 2'nin kaderini nasıl gördüğü ve yeni bir rekor kırılıp kırılamayacağını sorulan ünlü analizci, soruya şu şekilde yanıt verdi:

“Son dört beş yıldır sürekli yeni Call of Duty oyunları çıkıp yeni rekorlar kırıyorlar. Açıkçası bu durum bizi de oldukça şaşırtıyor. Bir serinin kendisine ait olan bir rekoru her yıl düzenli olarak kırması pek olağan bir durum değil.”

“Daha önceki tahminlerimizde başarı sağlamıştık. O yüzden bu sene bize bu konuyla ilgili çok soru geliyor. Size de onlara verdiğimiz cevabı vereceğiz. Evet Call of Duty: Black Ops 2 yeni bir rekor kıracaktır.”

13 Kasım'da piyasaya sürülecek olan Call of Duty: Black Ops II, şuan Amazon'da 42.90 £'dan ön siparişe çıkmış durumda...

[

**iPad 2'ye Yeni İşlemci

**](http://www.scroll.com.tr/77818/ipad-2ye-yeni-islemci/)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler