Bombalı Saldırı Haberleri

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında dikkat çeken anlar! 'Geceleri uyuyamıyorum' dedi, savcının yanıtı sert oldu

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısı davasında dikkat çeken anlar yaşandı. Bombayı bırakan Ahlam Albashir savunmasında, "Vefat eden insanlardan dolayı geceleri uyuyamıyorum. Ben yetimim, kimsenin yetim olmasını istemezdim. İdam verseniz de itiraz etmeyeceğim. Bunu affedilmek için demiyorum" dedi. Duruşma savcısı ise bunun üzerine, "Yetim bıraktığı çocukların günahı boynuna olsun, vicdanı varsa zaten uyuyamasın" dedi. Albashir ise bir şey söylemedi. İşte detaylar...

Haber 12-02-2024 12:28

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında 3 sanığa tahliye

Son dakika haberi: İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın arasında bulunduğu 18'i tutuklu 36 sanığın yargılandığı davada 3 sanığın tahliyesine karar verildi.

Haber 22-01-2024 13:10

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyla ilgili yeni gelişme! Serbest bırakıldılar

Son dakika: İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında 6 sanığın tahliyesine karar verildi. Mahkeme, aralarında Ahlam Albashir’in de bulunduğu 18 sanığın ise tutukluluk halinin devamına karar verdi. Mahkeme heyeti ayrıca, dosyanın mütalaa hazırlanabilmesi için Cumhuriyet Savcısı’na gönderilmesine de hükmederek duruşmayı erteledi.

Haber 13-11-2023 13:09

SON DAKİKA | TÜGVA binasına bombalı saldırıda yeni gelişme! 20 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı

Son dakika haberi: İstanbul'daki TÜGVA binasına el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenleyen Besra Yalçın, 20 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 26-10-2023 15:18

Ankara'daki hain saldırı öncesi korkunç detay: Cansız bedeni bulundu! Başından vurup aracı gasbetmişler

Kayseri'de gasbettikleri araçla Ankara'ya kadar gelip İçişleri Bakanlığı önünde hain saldırı girişiminde bulundular... Başkentte Kızılay dolaylarında teröristlerin düzenlediği bombalı saldırı eyleminin perde arkası ortaya çıktı. Teröristlerin öncesinde Kayseri'de korkunç bir cinayet işlediği öğrenildi.

Haber 01-10-2023 12:30

Siyasiler sessiz kalmadı! Ankara'da Meclisin açılışına saatler kala terör saldırısı: Tepkiler peş peşe geldi

Teröristler başkent Ankara'da bombalı saldırı düzenleyerek İçişleri Bakanlığı binasını hedef aldı. Terör saldırısı sonrası siyasiler ve hükümet yetkililerinden peş peşe mesajlar geldi.

Haber 01-10-2023 11:10

Mevlit Kandili için toplanmışlardı! İntihar saldırısında onlarca can kaybı var: Pakistan şokta

Pakistan'da bir cami yakınında Mevlit Kandili için toplanan kalabalıktan çok sayıda kişi terör saldırısına kurban gitti. Olayın intihar saldırısı olduğu değerlendiriliyor.

Haber 29-09-2023 11:38

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında flaş karar! 3 kişi tahliye edildi

Son dakika haberi: Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın arasında bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada, 27 tutuklu sanıktan 3'ü tahliye edildi.

Haber 25-09-2023 15:15

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! İzmir'de bombalı saldırı hazırlığındaki 10 DEAŞ şüphelisi yakalandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir Bornova'da düzenlenen operasyonda bombalı eylem hazırlığındaki DEAŞ şüphelisi 10 kişinin yakalandığını duyurdu.

Haber 22-09-2023 16:40

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır'da bombalı saldırı hazırlığında 5 terörist yakalandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da bombalı terör eylemi hazırlığındaki 5 teröristin yakalandığını duyurdu.

Haber 08-09-2023 09:26

Midyat'taki terör saldırısında yitirilenler unutulmadı

Mardin'in Midyat ilçesinde 7 yıl önce PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla gerçekleştirilen, biri hamile 2'si kadın 3 polisin şehit düştüğü, 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 50 kişinin yaralandığı saldırı unutulmadı.

Yurthaber 08-06-2023 14:14

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında kritik tarih: 17 Temmuz

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyla ilgili davaya devam edildi. Aralarında, bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın da bulunduğu 36 sanığın yargılandığı dava 17 Temmuz'a ertelendi. Savcı, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini talep ederek eksikliklerin giderilmesini talep etti. Ahlam Albashır'ın bir süre kendileriyle kaldığını belirten Fatma Berkel ise, "Olaydan sonra düşük yaptım." dedi.

Haber 09-05-2023 18:22

Kamerun'daki patlama anı kamerada! 600 sporcunun katıldığı dağ yürüyüşüne bombalı saldırı

Kamerun'daki 13 ülkeden 600 sporcunun katıldığı dağ yürüyüşüne bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 19 kişinin yaralandığı bildirildi.

Haber 26-02-2023 07:41

Taksim saldırısının planlayıcısı Halil Menci kimdir? MİT, PKK/YPG'li Halil Menci'yi etkisiz hale getirdi!

Taksim saldırısının planlayıcısı Halil Menci ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. MİT, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının planlayıcısı olduğu belirlenen PKK/YPG'li Halil Menci'nin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Peki, Taksim saldırısının planlayıcısı Halil Menci kimdir? İşte detaylar...

Haber 24-02-2023 11:08

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı eylemine ilişkin 36 şüpheli hakkında iddianame

Son dakika haberi: Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde terör örgütü PKK/YPG tarafından 13 Kasım 2022'de düzenlenen bombalı saldırı eylemine ilişkin aralarında Ahlam Albashir'in de bulunduğu 36 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, şüphelilerden Ahlam Albashır'ın 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 3 bin 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Haber 14-02-2023 15:30

Caminin ilk safına geçti, onlarca kişinin canına kıydı! Öğle namazında katliamdan sonra yas ilan edildi: Pakistan'da bilanço ağırlaşıyor

Son dönemlerde terör saldırılarının arttığı Pakistan'da dün bir camide öğle namazı sırasında düzenlenen bombalı intihar saldırısı sonrası başlatılan kurtarma çalışmalarında cansız bedenler çıkarılmaya devam ediyor. Saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısı 83'e yükseldi, eyalet genelinde yas ilan edildi. Katliamın perde arkası aralanmaya çalışılırken saldırganın caminin ilk safında yer aldığı, bombayı bu sırada patlattığı belirlendi. Saldırganın camiye bombayı nasıl soktuğu da sorgu konusu oldu.

Haber 31-01-2023 10:11

Taksim'deki terör saldırısı sanığı Hazni Gölge'nin ifadesi ortaya çıktı! 'Bombacı olduğunu bilmiyordum'

Taksim’de meydana gelen bombalı patlamanın firari şüphelisi Bilal Hassan’ı Bulgaristan’a kaçıran Hazni Gölge’nin (44) ifadesi ortaya çıktı. Gölge'nin ifadesinde, "Ben bombacı olduğunu bilmiyordum. Hüseyin Güneş gözaltına alınınca durumu anladım" dediği öğrenildi. Öte yandan, Gölge’yle ilgili yapılan incelemelerde herhangi bir terör örgütü bağlantısı tespit edilemedi. İşte detaylar...

Haber 13-01-2023 13:00

İstiklal Caddesi'nde sokak müziği yapmak yasak mı? İstiklal'de sokak müziği yapmak neden yasaklandı? Valilikten son dakika açıklaması

İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin ise yaralandığı bombalı saldırı olayı sonrası yeni önlemler alındı. İşletmelerin caddeye masa, sandalye, pano, seyyar tabela vb. konulması yasaklanırken bir açıklamada sokak müzisyenleri konusunda yapıldı. Peki, İstiklal Caddesi'nde sokak müziği yapmak yasak mı, neden yasaklandı? İşte İstiklal Caddesi'nde alınan yeni önlemler...

Haber 25-11-2022 09:32

Karkamış'taki alçak saldırıda şehit olmuştu! Ayşenur öğretmenden unutulmayacak kahramanlık... Faciayı böyle önledi, kendisi kurtulamadı

PKK terör örgütünün Gaziantep'in Karkamış ilçesine düzenlediği roketli saldırıda şehit olan öğretmen Ayşenur Alkan'ın, büyük bir facianın önüne geçtiği ortaya çıktı. Saldırılar başladığı sırada öğrencileri sığınağa götüren Ayşenur öğretmen çok daha büyük bir acının yaşanmasını önledi. Şehit öğretmen daha sonra ise dışarıda öğrenci kalıp kalmadığını kontrol etmek için sığınaktan çıktı. O sırada okulun bahçesine düşen roketin parçaları Ayşenur öğretmeni hayattan kopardı.

Haber 22-11-2022 14:02

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki video infial yaratmıştı! Ekipler harekete geçti, kaldığı otelde yakalandı

Son dakika: Sosyal medyada paylaşılan bir video, tepki çekmişti. Videoda, Taksim İstiklal Caddesi üzerinde 3 kişi ellerindeki poşeti gösterip Arapça konuşarak, vücut dili ile toplumda infial yaratacak tarzda eylemlerde bulundu. Söz konusu görüntüler sonrası harekete geçen ekipler, şüphelilerden A.A.'yı Beyoğlu'nda kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Öte yandan görüntülerin İstiklal Caddesi'ndeki patlamadan önce çekildiği ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 21-11-2022 06:36

Türk milletinin acısıyla dalga mı geçtiler? İstiklal Caddesi'nde tepki çeken video: Bombalı paket şakası iddiası

İstiklal Caddesi'ndeki hain terör saldırısında yitirdiklerimizin acısı henüz tazeyken, TikTok'taki bir video büyük tepki çekti. İstiklal Caddesi'nin ortasında Arapça konuşan 3 kişinin bombalı paket ya da kapkaç şakası yaptığı iddiası olay oldu. Çevredeki vatandaşları korkutan ve Türkiye'nin acısıyla dalga geçen görüntüler hızla yayılırken, sosyal medyada da tepki yağdı. CHP'li Gürsel Tekin'i paylaştığı söz konusu video görüntüsünün ne zaman çekildiği ise bilinmiyor.

Haber 20-11-2022 13:26

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda teröristlerin WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı! 'Elbiselerini çıkarsın...'

İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 81 kişinin de yaralandığı terör saldırısı ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Teröristlerin bombalı saldırı öncesinde ve sonrasında yaptıkları WhatsApp yazışmaları tespit edildi. Saldırı sonrası 'kıyafet talimatı' içeren mesaj dikkat çekti. İşte teröristlerin WhatsApp yazışmalarında dikkat çeken o detaylar...

Haber 20-11-2022 09:40

İstiklal bombacısı Taksim'e böyle gelmiş! İşte Suriye'de hazırlanan o sahte belge

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının faili olan teröriste ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Yeni görüntülerde teröristin Taksim Meydanı'na geldiği ve İstiklal Caddesi'nde alışveriş yaptığı görüldü. Öte yandan terör örgütü PKK/PYD tarafından eylem yapmak üzere Temmuz ayında Türkiye'ye karı-koca rolünde gönderilen Ahlam Albashır ile Bilal Hassan için Suriye'de hazırlanan sahte evlilik belgesi de ortaya çıktı.

Haber 18-11-2022 13:47

İstiklal bombacısını evinde saklamıştı! Ferhat Habeş ile ilgili çarpıcı detaylar

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashır'e Türkiye’de yardım yataklık eden ve evinde saklayan Ferhat Habeş’le ilgili çarpıcı detaylara ulaşıldı. Kardeşinin de bölücü terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG saflarında yer aldığı saptanan Habeş'in bir kardeşinin de yine bölücü terör örgütü PKK/YPG kamplarında faaliyet gösterdiği sırada TSK tarafından yapılan bir operasyonda etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Haber 18-11-2022 12:05

SON DAKİKA | Terörist Ahlam Albashır tutuklandı! İstiklal bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika: İstanbul'da geçtiğimiz pazar günü hain bir saldırı gerçekleşmişti. İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi yaralanmıştı. Olayın faili olan kadın teröristle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ahlam Albashır'ın Taksim'e ilerleyişinden kısa süre önce Esenler'de telefonla konuşarak ilerlemesi kameraya yansıdı.

Haber 18-11-2022 09:51

Münbiç'te tanışıp aşık olmuş! İstiklal Caddesi bombacısı Ahlam Albashir ifadesinde her şeyi anlattı, sosyal medya paylaşımları her şeyi ortaya çıkardı

İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin ölümüne ve 81 kişinin yaralanmasına neden olan bombayı bırakan Ahlam Albashir ifadesindeki 'sevgili' detayı dikkat çekti. Terör örgütü PKK'ya nasıl katıldığını anlatan Albashir, "2017 yılında Münbiç'te Ahmet A. ile tanıştım. Ona aşık oldum. Sevgili olduk. Ben de PKK'ya böyle katıldım." dedi. Öte yandan teröristin saklandığı evdekilerin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlar da dikkat çekti.

Haber 17-11-2022 10:41

İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırıyı onlar planlamış! Böyle getirildiler... İlk kez görüntülendiler

Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan hain saldırı sonrası başlatılan soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Bombayı bırakan Suriye uyruklu Ahlam Albashır'ın yakalanmasının ardından soruşturma derinleşirken çok sayıda kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün, sağlık kontrolleri sonrası adliyeye getirildi. Basına yansıyan fotoğraflarda, Albashır'ın yanı sıra saldırıyı planlayan diğer teröristler de görüldü.

Haber 17-11-2022 08:57

Son dakika: İstiklal Caddesi'nde hain saldırıya yardım ve yataklık eden 'Hüsam A.K.' Suriye'de yakalandı

Son dakika haberi: Taksim İstiklal Caddesi'nde düzenlenen hain saldırının ardından operasyonlar sürüyor. Bombalı saldırının kilit isimlerinden biri olan, Hüsam A.K. isimli terör örgütü mensubu, Türk polis ekipleri tarafından Suriye'nin Azez kentinde yakalandı. Böylelikle saldırıyla ilgili gözaltı sayısı 51'e yükseldi.

Haber 16-11-2022 21:47

SON DAKİKA: İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırıdan 3 gün sonra ilk kez ortaya çıktı! 'Suriyeliler' hücresinden, bir elinde çiçek...

Son dakika haberi: Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul'un göbeği İstiklal Caddesi'nde TNT tipi bombayı patlatarak altı vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan terörist Ahlam Albashir'e destek veren Jarkas kardeşlerin de sırrı çözüldü! Saldırıyı gerçekleştiren grubun PYD içindeki 'Suriyeliler' hücresi olduğu tespit edilirken terörist Ahlam'ın olay gününe ilişkin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 16-11-2022 09:28

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili yeni gelişme! Terörist Ahlam Albashır böyle gelmiş

Son dakika: İstanbul'da hain bir saldırı düzenlemiş, patlayan bomba nedeniyle 6 kişi hayatını kaybetmiş ve 81 kişi yaralanmıştı. Olayın üzerinden 24 saat geçmeden bombayı bırakan terörist yakalanmıştı. İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin yaşanan yeni gelişmede teröristin bombayı patlattığı yere geldiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haber 16-11-2022 09:24

Başka saldırılar yaşanır mı? sorusuna yanıt verdi! Eski şube müdürü: Olmayacağını düşünüyorum

Taksim'de 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan hain saldırının şoku henüz geçmemişken "başka saldırı" endişesi ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Katıldığı canlı yayında konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İstanbul Eski Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, böyle bir endişeye ve söylemlere katılmadığını söyledi. Saçan ayrıca, saldırı sonrası yayın yasağı kararına ilişkin ise doğru bir adım olduğunu ifade etti.

Haber 15-11-2022 15:01

Terör saldırısının yaşandığı İstiklal Caddesi'nde hüzün hakim

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler, olayın yaşandığı alana karanfiller bırakılarak anılıyor.

Yurthaber 15-11-2022 13:55

SON DAKİKA: Taksim'i kana bulayan kadın terörist Ahlam Albashir her şeyi itiraf etti! PKK tarafından özel olarak yetiştirildi, işte operasyon anı...

Son dakika: İstanbul'da dün hain bir saldırı gerçekleşti. İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi yaralandı. Bombayı bıraktığı belirlenen terörist, gözaltına alınırken kaçış anı ve yakalandığı ana ait görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan teröristin kimliği de netleşti. 6 kişinin katili olan teröristin Suriye uyruklu Ahlam Albashir olduğu belirlenirken, ilk ifadesinde her şeyi itiraf ettiği öğrenildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 14-11-2022 14:03

Taksim saldırısı sonrası gündem olan 'konsolosluk' detayı! Mete Yarar canlı yayında ifade etti: 'Saldırının arkasındakiler...'

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırının ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Bakan Soylu, sabaha karşı yaptığı açıklamada caddeye çantayı bırakan o kadının gözaltına alındığını duyurdu. İlk belirlemelere göre saldırının failinin PKK terör örgütü olduğu ifade edildi. Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası gözden kaçan o detayı açıkladı! İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 14-11-2022 12:11

Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma görüntüsü! 6 kişinin ölümüne neden olan terörist böyle yakalandı

Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma görüntüsü paylaşıldı. Geçtiğimiz gün İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Taksim İstiklal Caddesi'nde saat 16:20'de gerçekleşen patlamada 2'si ağır 81 kişi yaralanmasına Arzu Özsoy, Yağmur Uçar, Yusuf Meydan, Ecrin Meydan, Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara'nın hayatını kaybetmesine neden olan teröristin kaçış anı güvenlik kamerasına da yansımıştı. İşte Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma anı...

Haber 14-11-2022 10:51

SON DAKİKA | Fahrettin Altun'dan dünyaya terör mesajı! 'Bazı ülkelerin terör örgütlerine desteği sonucu...'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dün İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin ölümüne 81 kişinin yaralanmasına yol açan patlamayla ilgili bir açıklama yaptı. 'Sivillerimize yönelik terör saldırıları bazı ülkelerin terör örgütlerine desteğinin doğrudan ve dolaylı sonuçlarıdır' diyen Altun, "Bu ülkeler, Türkiye'nin dostluğunu istiyorlarsa teröre doğrudan ve dolaylı desteklerini derhal kesmelidirler" ifadelerini kullandı.

Haber 14-11-2022 08:29

İstiklal Caddesi yaya trafiğine açıldı mı? Bombalı saldırı sonrası 14 Kasım 2022 Taksim İstiklal Caddesi'nde son durum!

Taksim İstiklal Caddesi'nde geçtiğimiz gün (13 Kasım 2022 Pazar) gerçekleşen bombalı saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi. Olaya ilişkin yapılan açıklamada 80'den fazla vatandaşın yaralandığı ifade edildi. 14 Kasım 2022 Pazartesi günü çok sayıda vatandaş "İstiklal Caddesi yaya trafiğine açıldı mı?" sorusunun yanıtını öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapıyor. İstiklal Caddesi yaya trafiğine açılıp açılmadığı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Haber 14-11-2022 08:19

İstiklal'deki patlama sonrası yeni gelişme! Artık oturulmayacak

İstanbul'da Taksim'de dün bir patlama meydana geldi. İstiklal Caddesi'ndeki patlamada 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi ise yaralandı. Dünden itibaren yaya trafiğine kapalı olan İstiklal Caddesi bu sabah saatlerinde yeniden açılırken beton saksıların da bankları söküldü. Artık cadde üzerinde saksıların önünde oturulamayacak.

Haber 14-11-2022 08:16

Cübbeli Ahmet'ten gündem olacak sözler! Bomba attılar deyip açıkladı: Sakallı makallı biri...

"Cübbeli Ahmet Hoca" olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den çok konuşulacak açıklamalar geldi. Hoca Ahmet Yesevi Derneği'ne bombalı saldırı yapıldığını söyleyen Ünlü, birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı. Saldırıyı düzenleyen kişinin "Evvelce İsmailağa'da takılan biri" olduğunu belirten Cübbeli Ahmet, saldırganın yakalandığını ve evinde patlayıcılar bulunduğunu öne sürdü.

Haber 27-10-2022 15:40

İzmir'de yakalanmıştı! MLKP üyesi Cebrail Gündoğdu, adliyeye böyle götürüldü

Bursa'da cezaevi personelini taşıyan servis aracına yönelik saldırının faillerinden olan ve geçtiğimiz gün yakalanan 'Emre Zafir' kod adlı Cebrail Gündoğdu, adliyeye sevk edildi. Ters kelepçeli şekilde getirilen Gündoğdu'nun terör örgütü MLKP'nin Suriye'deki kampında uzun yıllar kaldığı, silah kullanma ve sabotaj eğitimleri aldığı belirtildi.

Haber 26-10-2022 13:31

İstanbul'daki TÜGVA Temsilciliğine yönelik bombalı saldırıya ilişkin iddianame hazırlandı: (1)

İddianamede, binanın önüne patlayıcı bırakan şüphelinin "silahlı terör örgütüne üye olmak", "örgüt faaliyeti çerçevesinde tehlikeli madde bulundurmak", "kamu malına zarar vermek" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından 21 yıl 9 aydan 49 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi

Yurthaber 11-10-2022 15:42

İnfaz koruma memuru şehit olmuştu! Hain saldırıya ilişkin yeni gelişme: 9 bin saat izlendiler

Bursa'da, infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olduğu hain saldırıya ilişkin yeni gelişme yaşandı. Geçtiğimiz nisan ayındaki saldırıyı düzenleyen teröristler eylül ayındaki düzenlenen operasyonla yakalanırken operasyona ilişkin detaylar ortaya çıktı. Olay sonrası yakalanmamak için her yolu deneyen teröristlerin 9 bin saatlik kamera kaydı izlenerek bulunduğu öğrenildi.

Haber 01-10-2022 08:14

Son dakika: Bursa'daki bombalı saldırıda bir kişi şehit olmuştu! 3 terörist hakkında yeni gelişme

Bursa'da 20 Nisan'da cezaevi servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlenmiş, saldırıda infaz koruma memuru Cengiz Yiğit (36) şehit olmuştu. Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yakalanarak Bursa'ya getirilen, saldırıyı gerçekleştiren 3 teröristle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Haber 21-09-2022 18:17

Bursa'da 20 Nisan'da infaz koruma memurlarını taşıyan cezaevi servis aracına yönelik bombalı saldırıyı gerçekleştiren 3 terörist tutuklandı.

Bursa'da 20 Nisan'da infaz koruma memurlarını taşıyan cezaevi servis aracına yönelik bombalı saldırıyı gerçekleştiren 3 terörist tutuklandı.

Yurthaber 21-09-2022 18:10

İnfaz koruma memurlarını taşıyan servis aracına saldıran 3 terörist adliyeye sevk edildi

İnfaz koruma memurlarını taşıyan servis aracına saldıran 3 terörist adliyeye sevk edildi

Yurthaber 21-09-2022 13:42

İnfaz koruma memurlarını taşıyan servis aracına saldıran 3 terörist Bursa'ya getirildi

İnfaz koruma memurlarını taşıyan servis aracına saldıran 3 terörist Bursa'ya getirildi

Yurthaber 18-09-2022 13:00

Dünyayı sarsan gelişme! “Putin’in beyni” denilen Alexander Dugin'in kızı bombalı saldırıda öldürüldü

“Putin’in beyni” olarak bilinen Rus siyaset uzmanı Alexander Dugin’in kızı Darya Dugina'nın aracına bombalı saldırı düzenlendi. Dugin'in kızı, saldırıda hayatını kaybetti. Alexander Dugin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in en güvendiği isimlerden biriydi. Moskova'daki bombalı saldırı dünyada şok etkisi yarattı.

Haber 21-08-2022 09:35

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı! Terör örgütünün düzenleyeceği bombalı saldırı engellendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK/PYD'nin, Fırat Kalkanı Harekat Alanındaki Cerablus'ta gerçekleştireceği bombalı saldırı, Emniyet İstihbarat ekiplerimizin takibi ve operasyonuyla engellendi. 10 kg patlamaya hazır bomba yakalandı." dedi.

Haber 06-08-2022 22:37

Bursa'daki bombalı saldırıda şehit olan infaz koruma memuruna acı veda! Tabutu 2 bakan omuzladı

Bursa'da cezaevi aracına yönelik bombalı saldırıda şehit olan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit (36) cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 20-04-2022 14:54