Boşanma Haberleri

Beylikdüzü'nde dehşet saçtı! Boşanma aşamasındaki karısını sokakta defalarca bıçakladı

Beylikdüzü'nde bir şahıs, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında defalarca kez bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 09-04-2024 00:55

Diyarbakır’da çifte infaz! Mahkemeden çıkıp takip etti, ikisini de öldürdü…

Diyarbakır’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Anlaşmalı boşandıktan 1 saat sonra eski eşini ve yanındaki erkeği mahkeme çıkışı takip ederek öldürdü. Sevda Meşe’yi ve yanındaki Mehmet Sadıç’ı (50) tabanca ile ateş ederek öldüren Adem Meşe saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 03-04-2024 14:59

Boşanma aşamasındaki eşini önce tabancayla vurdu ardından rehin aldı!

Sivas'ta, boşanma aşamasında olduğu eşi G.Ö.'yü tabancayla bacağından vurup, ardından rehin alan T.Ö., yaklaşık 10 dakika süren ikna çabasının ardından polise teslim oldu. Yaralı kadın, sağlıkçıların olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Haber 01-04-2024 18:02

Türkiye'de böylesi bir daha zor görülür! Dava açmada rekor kırdı, eşine hayatı kabusa çevirdi: Anne, dayı, abi... Tüm aileye tek tek dava açtı

Eşinin altınları alarak evi terk etmesiyle hayatı alt üst olan Merve Kalaycı, asıl kabusu ise boşanma sürecinde yaşadı. Kocasının kendisi ve ailesi hakkında 70'e yakın dava açtığını söyleyen Kalaycı, her hafta duruşma duruşma gezip canından bezdiğini anlattı. Kocanın dava açma rekortmeni olduğunu söyleyen Avukat Ünal İzgi de "Özel uğraşıyor. Eline ne geçecek anlamak mümkün değil" diye konuştu.

Haber 28-03-2024 07:57

Eşinden boşanma kararı alan adam, eşi ve kayınvalidesi tarafından darp edildi! 110 gündür çocuğumu göremiyorum

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanma kararı alan Süleyman Geçer, 3 yaşındaki kızı kucağındayken boşanma aşamasındaki eşi ve kayınvalidesi tarafından darp edildi. Geçer, yaklaşık 110 gündür çocuğunu göremediğini belirterek, “Bununla ilgili hukuki olarak bütün argümanları kullanıyorum. Gerekli mercilere başvurdum." dedi.

Haber 19-03-2024 18:41

Evli çiftler dikkat! Eşine bu lafı söyleyen artık tazminat ödemek zorunda: Yargıtay emsal kararla tartışmaları bitirdi

Evli çiftleri yakından ilgilendiren bir karara daha imza atıldı! Kavga sırasında söylenen bazı sözlerin geri dönüşü olmuyor. Yargıtay'dan tam da bununla ilgili emsal bir karar çıktı. Kavga sırasında eşine 'Bana karı çok' diyen koca kusurlu bulundu ve boşandığı eşine tazminat ödemeye mahkum edildi. İşte haberin detayları...

Haber 15-03-2024 06:28

Boşanma kararı alanlar dikkat! Artık bunu yapamazsınız: Yargıtay son noktayı koydu

Zonguldak'ta evini terk eden bir koca başka biriyle yaşamaya başladı. Boşanma kararı alan çiftten koca, birlikteyken aldıkları evi ve eşinin kredi çekmesi sayesinde aldıkları arsayı satışa çıkardı. Kadın bu hamlenin ardından harekete geçti ve ailenin ekonomik varlığını tehlikeye attığı gerekçesiyle satışa kısıtlama istedi. Dava Yargıtay'a kadar taşındı. Son kararda ise kocanın satış yetkisine sınırlama getirilmesine karar verildi.

Haber 11-03-2024 09:33

En çok yabancı gelin o ülkeden! Yabancı damatlar ise... Türkiye'de geçen yıl evlenme ve boşanmalar azaldı

Türkiye'de geçen yıl evlenen çiftlerin sayısı 565 bin 435'e, boşanan çiftlerin sayısı da 171 bin 881'e düştü. Uyrukları dikkate alındığında yabancı gelinler arasında yüzde 12 ile Özbek gelinler birinci sırada yer alırken yabancı damatlar uyruklarına göre incelendiğinde yüzde 21,9 ile Almanlar birinci sırada yer aldı.

Kadin 22-02-2024 11:02

Yargıtay’dan emsal karar: 'Alo' demek boşanma sebebi sayıldı! 'Graham Bell duysa...'

Yargıtay boşanma davalarında emsal olacak bir karara imza attı. Karara göre eşlerin birbirlerine “Alo” demesi boşanma sebebi sayılabilecek. Kararı değerlendiren Av. Fatih Karamercan, “Şaka amaçlı ‘Alo’ demenin boşanma sebebi olacağını düşünmüyorum. Bunun bir süreklilik arz etmesi ve üçüncü şahısların da bunu duyup eşin buna karşı küçük düşürülmesi gerekiyor” dedi. Kararı şaşkınlıkla karşılayan bir vatandaş ise, “Graham Bell bunu duysa icattan vazgeçerdi” sözleriyle tepki verdi. İşte detaylar...

Haber 22-02-2024 09:59

En çok boşanan burçlar belli oldu! 'Evet' demeden önce bir kez daha düşünün

Astroloji, ilişkilerde bazı burçların daha fazla boşanma eğiliminde olduğunu öne sürüyor. Bu bilgiler, ilişkilerde daha dikkatli olmanın önemini vurguluyor. Boşanma hem partnerleri hem de yakın çevresini derinden etkileyebiliyor. Astrolojiye göre en çok boşanan burçlar listesi haberimizde.

Kadin 13-02-2024 11:58

Elektrik harcayacak diye beyaz eşyaları kurdurmadı, piknik tüpünde yemek yaptırdı! Yargıtay'dan 'cimri' koca için karar

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bir boşanma davasında ev eşyaları almayan, elektrik harcayacak diye beyaz eşyaları kurdurmadığı için eşinin piknik tüpünde yemek yapmasına neden olan kocanın, tam kusurlu olduğuna hükmetti.

Haber 02-02-2024 13:34

'Karım beni 40 gün rehin aldı' iddiası olay yarattı! Boşanamayan adamın yaşadıkları şoke etti...

İnternetten tanışıp evlendiği kadın dehşeti yaşattı. 40 gün karısının kendisini rehin aldığını söyleyen adam üst üste 6 tane boşanma davası açtı ama hiçbirinde başarılı olamadı. Tehditlerin ardı arkası kesilmediği evlilikte şoke eden detaylar ortaya çıktı.

Haber 31-01-2024 19:39

Damat dehşet saçtı! Eşinin ailesini canice katledip intihar etti: 4 ölü 3 yaralı

Kan donduran haber Gaziantep'ten geldi. Nizip ilçesinde yaşayan Halil Çağlar boşanma aşamasında olduğu eşine ve eşinin ailesine dehşeti yaşattı. Önce tartışmayla başlayan olay daha sonra kavgaya dönüştü ve ardından damat silahına sarıldı. Olay yerinde 3 kişi hayatını kaybederken Çağlar önce kaçmayı denedi. Ekiplerden kaçamayacağını anlayan Çağlar daha sonra kafasına dayadığı silahla intihar etti.

Haber 29-01-2024 11:02

Eşinden boşanmak isteyince başına gelmeyen kalmadı! 'Can güvenliğimiz yok'

Esenyurt'ta, eşi Bahar A.'ya boşanma davası açan Levent Yıldız, önce tehdit edildi sonra da saldırıya uğrayarak öldüresiye dövüldü. Eşinin ağabeyi tarafından darbedildiği iddia edilen Yıldız hastanede tedavi altına alınırken, bu olaydan kısa süre sonra da baba Halit Yıldız'ın aracı silahla tarandı. Baba Yıldız, "Oğlum işten gelirken kapının önünde silahlı dört kişi karşılıyor. Esenkent tarafında bir yere götürüyorlar. Orada çocuğumu 4 kişi darbediyor. Oğlumu öldüresiye dövüyorlar" dedi.

Haber 19-12-2023 12:46

Gelin arabası gibi süslediği aracının arkasına 'Boşanıyoruz' yazdırdı! Sosyal medyada gündem oldu

Bursa’da 10 yıllık evli olduğu eşinden boşanmak için adliyeye giden Gülşah Lice, gelin arabası gibi süslediği aracının arkasına ise ‘Boşanıyoruz" yazdırıp süsletti. Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 13-12-2023 19:49

Ölen annenin maaşını alacaklardı... Boşanma oyunu aile dramına döndü! 'Seni bu evde istemiyorum'

Adana'da Ersin Kurt (43), vefat eden kayınvalidesinin maaşını almak için eşi Sonay Ateş (40) ile anlaşmalı boşandı. Ancak Ateş, Kurt'u ‘Seni bu evde istemiyorum’ diyerek evden kovdu. Kurt'un iddiasına göre, eşi ve kardeşleri KOAH hastası yatalak babaları Süleyman Ateş'e bakmayı da reddetti. Şimdi hastanede yatan eski kayınpederine bakan Kurt, "Vicdanen bırakıp gidemiyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 11-12-2023 12:35

Boşanmak isteyen çiftler dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Bu hareket kusur sayılmadı

Yargıtay, boşanmak isteyen çiftleri ilgilendirecek emsal niteliğinde bir karara imza attı. Kocası tarafından hakarete uğrayıp tehdit edildiğini iddia eden davacı kadın ile eşinin kendisinin izni olmadan ortak edinilmiş malları abisine verip elden çıkardığını iddia eden karşı davacı kocanın çekişmeli boşanmasında son karar verildi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, "Kadın eşin ziynetlerinin bir kısmını abisine borç olarak vermesi boşanma davasında kadına kusur olarak yüklenemez" dedi. İşte detaylar...

Haber 06-11-2023 10:40

Kan donduran olay! Boşanma davasına dakikalar kala eşini adliye bahçesinde öldürdü

İzmir'de kan donduran bir olay meydana geldi. 2 çocuk annesi Neşe Keçkin (23), boşanma davasına dakikalar kala eşi Alaattin Keçkin tarafından adliye bahçesinde bıçaklandı. Hastanede tedaviye alınan talihsiz kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 02-11-2023 23:24

Dehşetin görüntüleri ortaya çıktı! Sokak ortasında bıçakla rehin aldı, saçından sürükledi... Kadın kanlar içinde yere yığıldı! Linçten son anda kurtuldu

Denizli’de kendisinden boşanmak istediği için bıçakla rehin aldığı eşini, saçından tutarak sürükleyip defalarca bıçaklayan kocanın neden olduğu dehşet anlarının görüntüsü ortaya çıktı. Kadını gözü dönmüş kocanın elinden kurtaran görgü tanıkları, meydan dayağı yiyen kocanın yaşattığı dehşet anlarını anlattı.

Haber 18-10-2023 12:46

Eski eşe iğrenç kumpas! ‘Seansı 300 TL’ye beni satılığa çıkarmış…’ Genç kadının anlattıkları dehşete düşürdü…

17 yıl süren evliliği boyunca şiddet gören 3 çocuk annesi kadın, boşanınca da ahlaksız bir kumpasa maruz kalarak itibar suikastına uğradı. Eski kocası, onun adına sosyal medya hesabı açtı, uygunsuz sitelerde ahlaksız mesajlar paylaştı. Başına gelenleri anlatan Şule D. “Hiç tanımadığım adamlar beni arıyor. Beni satışa sunmuş sosyal medyada 300 TL’ye seansı” dedi. İşte dehşete düşüren olayın detayları…

Haber 14-10-2023 08:20

Kocası camdan dışarı bakmasına bile izin vermiyordu! O kadın hakkında 'zina' kararı: İnternette kendini bekar olarak tanıtıp farklı erkeklerin evine girip çıkmak...

Kendini sanal alemde bekar olarak tanıtan kadın hakkında eşiyle boşanma davasında dikkat çekici bir karar geldi. Davacı-karşı davalı kadın vekili erkek hakkında; yatağını ayırdığı, hem ilgisiz hem kıskanç olduğu, camdan dışarı bakmasına dahi izin vermediği gibi birçok iddia ortaya atarak boşanma talep etti. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, "Kendini internette bekar olarak tanıtıp, farklı erkeklerin evine girip çıkmak ve bu erkeklerle cinsel içerikli fotoğraflar paylaşmak zinaya delalet eder" dedi.

Haber 06-10-2023 10:20

Evi ve arabası olanlar dikkat! Mahkeme boşanma nedeni sayacak

30 yıla yakın bir süredir evli olan çiftin arası, eşin evini satıp ilk evliliğinden olan oğluna ev alması nedeniyle açıldı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, erkeğin kendi adına kayıtlı taşınmazı eşine danışmadan satmasını boşanma nedeni saydı.

Kadin 17-09-2023 10:05

Eşinden habersiz bunu yapana kötü haber! Yargıtay, boşanma sebebi saydı

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, erkeğin kendi adına kayıtlı taşınmazı eşinin görüşünü almadan satmasını boşanma sebebi saydı. Eşin rızası olmadan yapılan ev satışının 'güven sarsıcı' olay olarak nitelendiren yüksek mahkeme, bu tür durumlarda kişilik haklarına saldırıda bulunulan mağdur kadına manevi tazminat ödenmesi gerektiğine hükmetti.

Haber 15-09-2023 11:07

Binlerce dolar harcadı 'Geçen hafta evlendirmek için uğraştığım oğlumu şimdi boşamaya çalışıyorum' Buldukları gelin adayı...

Denizli’nin Çivril ilçesinde evlendirmek istediği oğluna yurt dışından getirdiği yabancı uyruklu gelini tarafından çektiği krediler ile birlikte 7 bin dolar dolandırılan yaşlı adam, “Geçen hafta evlendirmek için uğraştığım oğlumu şimdi boşamak için çalışıyorum” dedi. Yaşlı adam, tüm bu yaşananların, evlendirmek istediği oğlu için evlenmek isteyenleri Özbekistan uyruklu kadınlarla tanıştıran aracılarla iletişime geçmesiyle başladığını anlattı.

Haber 04-09-2023 10:52

İntikamını boşandığı eşinin otomobilinden aldı! Mahkemenin verdiği karar dikkat çekti…

İstanbul’da yaşayan H.Ö boşanmayı hazmedemeyip intikamını eski eşinin aracından aldı! Eski eşine kabusu yaşatan H.Ö. eski eşinin otomobilinin dikiz aynalarını kırıp lastiğini patlattı ve bununla da yetinmeyip araca 'k...hpe' yazdı. Mahkemelik olan olayda ise alınan karar dikkat çekti. Akılalmaz ‘intikama’ indirimsiz ceza verildi. İşte detaylar…

Haber 29-08-2023 07:46

'Seni satsam...' Esra Ezmeci'nin programında gözyaşlarına boğuldu! 30 yıllık evliliğinde eşini yerde yatırdı, boşanınca yeni eşine 250 bin TL'lik ev eşyası aldı

Psikolog Esra Ezmeci'nin programına katılan eski çift şoke etti. 30 yıllık evlilikleri boyunca eşini yer yatağında yatıran adam, başta Ezmeci olmak üzere stüdyodaki herkesin tepkisini çekerken adamın boşandıktan sonra yeni eşine 250 bin TL'lik ev eşyası aldığı öğrenildi. Eski eş ise 30 yıllık evliliği boyunca yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlatırken dişlerini yaptırmak üzere özel hastaneye gittiklerinde çıkan fiyat karşısında eski eşinin o dönem "Seni satsam 1,5 etmez" dediğini söyledi.

Magazin 10-08-2023 11:10

Sosyal medyada gündem yaratan iddia! Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor mu?

Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın geçtiğimiz aylarda evlerini ayırdıkları iddia edilmişti. 2010 yılında hayatını birleştiren çiftin bu kez de boşanacakları konuşuldu. İkilinin söylentilere ilişkin herhangi bir yalanlama yapmaması ise iddiaları güçlendirdi.

Magazin 22-07-2023 14:53

Biri evden kaçtı, öbürü tüp bebek tedavisinden! Karşılıklı boşanma davası açan karı koca hakkında çok konuşulacak karar

Bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşayan çift karşılıklı boşanma davası açtı. Adam, karısından şikayetçi olurken ilk eşinden olan çocuklarına ilgisiz davrandığını öne sürdü. Kadın ise eşinin tüp bebek tedavisinden kaçındığını, ona ilgisiz davrandığını iddia etti. Yargıtay'dan emsal nitelikte bir karar geldi. Evi terk eden, eşinin ailesiyle görüşmeye gitmeyen kadın az kusurlu, eşinin tüp bebek tedavisinden kaçınan ve ona ilgisiz davranan adam ise ağır kusurlu bulundu.

Haber 21-07-2023 10:47

Burçlarda dolunay etkisi! Evlenmeden önce bir kez daha düşünün! Boşanma ihtimali fazla olan 5 burç

Sorunsuz bir aşk hayatı isteyen kişiler, yaşadıkları olumsuz deneyimler nedeniyle temkinli davranabiliyor. Özellikle kadınlar bir ilişkiye başlamadan önce burç uyumlarını inceliyorlar. Temmuz ayı dolunayı 3 Temmuz Pazartesi günü saat 14.38’de gerçekleşti ve etkisi 13 Temmuz'a kadar sürecek. Gönül ilişkilerinde sorumluluğu kaldıramayan burçlar belli oldu. En çok boşanan kişiler bakın hangi burçlardan çıkıyor...

Kadin 06-07-2023 10:32

Gelin ve kayınvalide arasındaki yemek kavgası büyüdü! Damat düğünden 2 gün sonra boşandı

Nijeryalı ismi açıklanmayan bir adam evlendikten 2 gün sonra boşanmaya karar verdi. Karısının annesine kaba davranışları ve ikilinin arasındaki bitmeyen kavgaya daha fazla dayanamayacağını söyleyen damat boşanma davası açtı. Olay sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 21-06-2023 12:25

Boşanma aşamasındaki eşine sokak ortasında dehşeti yaşattı! Küfürler, ölüm tehdidi...

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde S.Ş., boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Suriye uyruklu eşi E.Y.Ş.'nin önünü kesip, tabanca doğrultarak tehdit etti. E.Y.Ş., eşinin kendine yönelik tehditlerini cep telefonu kamerasıyla kaydederken, olaydan sonra kaçan S.Ş.’nin yakalanması için polis çalışma başlattı. Son olarak şahsın gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber 13-06-2023 20:05

Evlenirken dolandırılanlar dikkat! Yargıtay'dan emsal karar

Yargıtay, evlenirken dolandırılanları ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bir boşanma davasına konu olan somut olayda "Kadının evlenmeyi kazanç sağlamak üzere yaptığı anlaşıldığından boşanma davasının kabulüne karar verilmelidir" kararına vardı. İşte detaylar...

Haber 06-06-2023 10:15

Kayınvalidesinin ziyaretlerinden bıkan kadın dertlerini paylaştı! Boşanmak zorunda kalabilirim

Kayınvalide konusunda toplumda oluşmuş çok çeşitli ön yargılar bulunuyor. Bu ön yargılara rağmen bazı kişiler kayınvalideleriyle çok iyi anlaşıyor. Ancak eşinin ailesinin çekirdek aileye fazla müdahale etmesinden sıkılan kişiler bu konuda problem yaşıyor. Kayınvalidesinin ziyaretleri karşısında bulunan bir kadın yaşadığı problemleri paylaştı.

Kadin 01-06-2023 17:01

Taciz iddialarıyla gündeme gelen sosyal medyada fenomeni Ece Ronay eşinden boşandı

Sunucu Mehmet Ali Erbil’in klibinde oynamasından sonra kendisini taciz ettiğini iddia eden sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Erbil hakkında tehdit, hakaret ve cinsel tacizden dava açmıştı. İkili arasındaki hukuk mücadelesi devam ederken taciz iddialarıyla gündeme gelen Ronay, geçen yıl nikah masasına oturduğu eşi ve çocuğunun babası Mehmet Bilir ile anlaşmalı olarak boşandı.

Magazin 31-05-2023 13:22

Emsal boşanma kararı! Uzun süren davalar tarih oluyor

Hukuk Genel Kurulu, boşanma davaları ile ilgili emsal olacak bir karara imza attı. Boşanma davasında boşanma kararının kesinleşmemesi, dolayısıyla eşlerin sadakat yükümlülüğünün uzun sürdüğü davalar tarih olacak. Verilen kararla birlikte boşanmalarda ilk derece mahkemesince verilen boşanma kararına taraflar itiraz etmemiş ise eşlerin sadakat yükümlülüğünün devam etmediğine işaret edildi. İşte detaylar...

Haber 29-05-2023 12:16

Boşanmak istemeyen kadın konuşmak için gittiği kocasını çekiçle saldırarak öldürdü! Kendi kendisini ihbar etti...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde bir kadın kendisinden boşanmak isteyen kocasıyla görüşmek için yanına gitti. 42 yaşındaki My Tran isimli bir kadın boşanma belgelerini imzalamasını isteyen kocasına çekiçle saldırarak öldürdü. Ardından ise polise haber vererek kendisini ihbar etti.

Trend 26-05-2023 08:26

Dansöze para takınca, eşi boşanma davası açtı! Affedilmeyi bekleyen koca arabasına bakın ne yazdı: Her şeyi denedim...

Muğla'da yaşayan Mustafa Karakayış arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında dansöze para yapıştırdığı anları sosyal medyada hesabından paylaştı. Eşi bu görüntüleri görünce boşanma davası açtı. Affedilmeyi bekleyen Karakayış 'Her şeyi denedim' diyerek arabasının arkasına bakın ne yazdırdı.

Haber 16-05-2023 18:58

Misafirlikten dönünce televizyonun çalındığını gördü... Hırsızın kimliği polisi bile şaşkına çevirdi! Arka arkaya yürüyorlardı

Şanlıurfa'da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı meydana geldi. Hırsızlığı bu kadar ilginç yapan şey ise hırsızın kimliği oldu. Akşam 23.00 sularında misafirlikten evine dönen kadın, televizyonunun ve elektrikli ocağının çalındığını gördü. Bunun üzerine polise haber verdi. Ekipler güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince hırsızları tespit etti. Hırsız ise kadının eşi ve arkadaşı çıktı. Çiftin boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 08-05-2023 13:33

Eşinden boşanmak için dava açtı, karşı hamleyle şoke oldu! Yasak aşk iddiası, görümcesini suçladı

İstanbul'da yaşayan Büşra S., eşinin kendisiyle ilgilenmediğini ve evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını iddia ederek boşanma davası açtı. 500 bin TL tazminat ve nafaka talep eden kadın, eşinin mahkemeye sunduğu dilekçeyle şoke oldu. Mehmet S., eşinin kendini aldattığını ileri sürerek 600 bin TL maddi, 600 bin TL de manevi tazminat ödemesini talep etti. Kadın ise eşinin bu bilgilere polis olan görümcesi sonucu ulaştığını belirterek soruşturma başlatıldı.

Haber 01-05-2023 09:03

Eşine 'popon sepet gibi' dedi, soluğu mahkemede aldılar! Eşi şişmanlığıyla dalga geçince... Boşanmak isteyen çift hakkında mahkemeden dikkat çeken karar

Zonguldak'ta yaşayan çift, E. T.'nin karısı A. K.'ye "oğlum", "popon sepet gibi" sözlerle alay etmesi sonrası boşanmak için mahkemeye gitti. İddiaya göre E. T. eşine şişman olduğunu söyleyip bu durumla alay etti. Mahkeme öncelikle A. K.'nin tedbir ve yoksulluk nafakası talebini reddederken dosya temyize gitti. Son karar dikkat çekti.

Haber 25-04-2023 09:28

TikTok'ta eğlenmek için tamamen yabancıyla evlendiler! Bir hafta sonra boşanacaklardı ama...

TikTok'ta içerik oluşturmak için yapılan bazı davranışlar sağlığı ve hayatı olumsuz etkileyebiliyor. İzlenme ve eğlence için yapılan videolar kısa süre içerisinde milyonlara ulaşabiliyor. TikTok'ta tanıştığı bir yabancıyla eğlence için evlendiğini itiraf eden kadın boşanmak isterken kocasına aşık olduğunu anlattı.

Kadin 22-04-2023 16:50

Sosyal medyada büyük ilgi gördü! Otomobilini gelin arabası gibi süsledi ancak nedeni çok başkaydı

Antalya'da yaşayan Abdurrahman Akman, otomobilini gelin arabası gibi süsledi. Akman'ın otomobilini süslemesinin nedeni ise evlenmesi değil, boşanmasıydı. 6 yıllık eşiyle karşılıklı anlaşarak evliliğini sonlandıran Abdurrahman Akman, eski eşine cevap olarak otomobilini gelin arabası gibi süsledi, şehir turu yapıp ayrılığını kutladı. 'Boşandım, iyi ki bitti' yazıları da yazdıran Akman, cep telefonu ile kaydettiği görüntüleri sosyal medyadan paylaşınca ise büyük etkileşim aldı.

Haber 17-04-2023 15:18

Boşanma nedeni herkesi şaşkına çevirdi! Düğünün ertesi gününde karısını ilk kez makyajsız gören adam ayrılmaya karar verdi

Çin’de yeni evlenen bir çiftin boşanma nedeni sosyal medyanın gündemine yerleşti. 30 yaşındaki Cao isimli bir adam, 47 yaşındaki Trang isimli karısını düğünün ertesi gününde ilk kez makyajsız olarak görünce boşanmaya karar verdi. Çiftin ailelerinin araya girmesine rağmen Cao boşanma kararından vazgeçmedi.

Trend 15-04-2023 15:09

Boşandığı eşi ile 2 kızını katletti, kendini böyle savundu: 'Şerefimi beş paralık ettiler'

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde boşandığı eşi ile 2 kızını tabanca ile vurarak öldüren Raci Arslan (44), 'tahrik indirimi' uygulanarak toplamda 66 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Son duruşmada pişman olduğunu belirten Raci Arslan, "Kızlar sürekli evden kaçıyorlardı. Kızlar, anneleri ile beni 2 kere zehirlemeye çalıştılar. Hayatımdan bıkmıştım. Utandığımdan bazı şeylerin üzerini kapatmaya çalışıyordum. Şerefimi beş paralık ettiler. Suçum, günahım yoktu. Sadece evin kirlenmesini söyledim" dedi.

Haber 07-04-2023 15:27

Kocasına tıpkı kendine benzeyen bir kız arkadaş buldu! Bu başarısız evliliğimizi kurtardı

Evlilikte yaşanan problemlerin çözülmemesi boşanma ile sonuçlanabiliyor. Birçok çift evliliğini kurtarmak için çeşitli çözüm önerileri arıyor. Başarısız giden ilişkisini kurtarmak isteyen bir kadının bulduğu yöntem sosyal medyada büyük etki yarattı. Kadın kocasına bulduğu kız arkadaşı ile olan yaşamını paylaştı.

Kadin 03-04-2023 11:29

Başına gelenleri gözyaşlarıyla anlattı! Tek hayali ölmeden önce boşanmak

Adana’nın Kozan ilçesinde yaşayan Mustafa Göktaş (86), 11 yıl önce Nevin Göktaş (60) ile ikinci evliliğini yaptı. İddiaya göre Nevin Göktaş, 1,5 yıl önce evini ve eşyalarını da alarak Mustafa Göktaş'ı terk edip başkasına kaçtı. 1,5 yıldır boşanma mücadelesi veren Mustafa dede, ölmeden önce son isteğinin boşanmak olduğunu gözyaşları ile anlattı. Göktaş, "Benim yaklaşık 1 milyon TL param gitti. Şimdide ayrılmam diyor. Benim ölmemi bekliyor ve tüm birikimlerimi almak istiyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 03-04-2023 10:30

Boşanmalara neden oluyor! Evliliğinizde mutsuzsanız suçlusu bu hastalık olabilir

Sevgililik döneminde her şey çok daha kolayken evlilikten sonra bazı heyecanların bitmesi ve artan sorumluluklarla birlikte çeşitli sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu sıkıntıların çözülmemesi boşanmalara neden olabiliyor. Ancak yaşanan problemlerin tek nedeni partnerlerden kaynaklanmıyor. Evlilikte bir türlü mutlu olamıyorsanız bu hastalığa sahip olabilirsiniz...

Kadin 30-03-2023 15:17

Sakarya'da boşanmak isteyen eşini silahla vuran zanlı gözaltına alındı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde boşanmak isteyen eşini silahla yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 28-03-2023 11:07

Boşanma avukatı açıkladı! Eşinizin sizi aldattığını gösteren fark edilmeyen hareketler

Hem evlilik hem de sevgililik döneminde görülen ufak detaylar aldatıldığınızın işareti olabiliyor. Uzmanlara göre birçok kadın ilişki içerisindeyken aldatıldığını fark etmiyor. Oldukça gizli bir şekilde yürütülebilen bu sürecin süresinin uzaması geri dönülmez hasarlara neden olabiliyor. Boşanma avukatı aldatıldığınızı gösteren ufak davranışları açıkladı.

Kadin 16-03-2023 14:01