HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bulgaristan’la ulaşım durdu

Bulgaristan’da çöken baraj nedeniyle Edirne’de alarma geçildi. İki ülke arasındaki karayolu ve demiryolu ulaşımı durduruldu.

Bulgaristan’la ulaşım durdu

Bulgaristan’da çöken baraj nedeniyle Edirne’de alarm verildi. Meriç ve Arda nehirlerin taşması üzerine sular Türkiye sınırına ulaştı.

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/edirnede-sel-alarmi-edirnede-sel-alarmi/9562/242857/)

[

****](https://www.mynet.com/firtina-gemileri-batirdi-agaclari-soktu-110100614773)

[**Hava durumu**](https://www.mynet.com/havadurumu) **- 5 günlük sonuçları öğrenin**

Bulgaristan'ı Türkiye'ye bağlayan uluslararası yol sular altında kalarak ulaşıma kapandı. İki ülke arasındaki tren seferleri de karşılıklı olarak iptal edildi.

Kapıkule Gümrük Kapısı’nda su baskını riskine karşı çeşitli önlemler alındı. Kum torbaları, gümrük kapısında set yapıldı.

BULGARİSTAN'DA 7 KİŞİ ÖLDÜ

Harmanlı bölgesinde çöken İvanova gölü barajı nedeniyle Biser ve Leşnikovo köylerindeki 700 ev su altında kaldı. Barajın çökmesiyle 2,5 metre boyunda dalgalar oluşurken 7 kişi öldü. Harmanlı bölge valisi İrena Uzunova, tüm bölgede alarm ilan edildiğini, hava kuvvetlerine ait helikopterlerin de kurtarma çaılşmaları için gönderildiğini bildirdi.

Barajın yıkılmasıyla taşan su bölgede kara ve demiryollarında da büyük hasara yol açtı. Belgrad-İstanbul seferi yapan yolcu treninin Simeonovgrat yakınlarında raydan çıktığı belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler