Ceset Haberleri

Hafızalardan silinmeyecek acı kare! Eşini öldürdü, başında beklediği cesede kimseyi yaklaştırmadı

Türkiye bir kadın cinayetine daha sahne oldu! Acı olayın adresi bu kez Muğla Ortaca ilçesi... Vedat G. ile boşanma aşamasında eşi Neşe G. sokak ortasında tartışmaya başladı. Ardından Vedat G., Neşe G.'yi başına 1 el ateş ederek katletti. 4 çocuk annesi talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Cani ise, cesedin başında bekleyerek kimseyi yaklaştırmadı.

Haber 29-03-2024 06:57

Yangın çıkan iş yerinde elleri bağlanmış erkek cesedi bulundu! Kan donduran detay

İstanbul'da dehşete düşüren olay! Bahçelievler’de bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu. Ekipler, yanmış cesedin 39 yaşında Mustafa Bayraktar’a ait olduğunu tespit etti. Bıçaklanarak öldürüldükten sonra bağlanıp iş yerinin kundaklandığı düşünülen olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 28-03-2024 13:56

Mantar aramaya çıkmışlardı! Korkunç manzarayla karşılaştılar: Özel güvenlik görevlisi...

Denizli’de mantar toplamak için ormanlık alana giren iki vatandaş, tüfekle göğsünden vurulmuş erkek cesedi buldu. Hayatını kaybeden şahsın özel güvenlik görevlisi olduğu tespit edildi. Şahsın intihar ettiği değerlendirilirken kesin ölüm sebebinin otopsi sonrası netleşeceği belirtildi.

Haber 27-03-2024 11:08

Meyve bahçesinde dehşet! İftara gitmeyince korkunç gerçek ortaya çıktı

Bursa'da Latif Aydoğan (28), ailesine ait meyve bahçesinde başından vurulmuş halde ölü bulundu. Korkunç olay, Aydoğan'ın iftara gelmemesi üzerine yakınlarının şüphelenmesiyle ortaya çıktı.

Haber 24-03-2024 09:59

Fatih'te binada çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti

Fatih'te, 2 katlı binada çıkan ve itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında, 1 kişi yaşamını yitirdi.

Yurthaber 22-03-2024 13:45

Afgan madencinin cesedini yaktılar! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Zonguldak'ta kaçak maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin iddianame tamamlandı. İddianamede, yanmış halde bulunan cesedin, kaçak ocaktaki kazayı gizlemek ve ocağın kapanmasını engellemek için öldükten sonra yakıldığı belirtildi. Afgan madencinin baş, omuz ve ayakları haricinde bütün vücudunun yandığı belirtilen adli tıp raporunda vahşetin detayları da ortaya çıktı. Olayla ilgili 3'ü tutuklu 6 sanık hakkında müebbet hapis istemi ile dava açıldı.

Haber 22-03-2024 11:59

Seyir halinde infaz ettiler, cesedi bagaja koyup saatlerce şehirde gezdiler: Bir günde 14 kişiye borcunu da ödedi

İzmir'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Özel bir hastanenin otoparkındaki aracın bagajında ihbar üzerine ceset bulundu. Cesedin bir kuyumcuya ait olduğu belirlendi. Caniler tabancayla öldürdükleri kuyumcuyu aracın bagajına koyarak şehirde tur attı. Hatta yetmedi içlerinden biri kuyumcunun dükkanını soyarak 14 kişiye borcunu ödedi. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 22-03-2024 07:20

Belgrad Ormanı'nda vahşet! Çöp konteynerine yazılan o not cesede götürdü

Sarıyer'de Belgrad Ormanı içinde bulunan çeşmeden su almaya gidenler, çöp konteynerinin üzerindeki 'Ceset aşağıda' yazısını fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine inceleme yapan polis, konteynerden yaklaşık 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. İşte detaylar...

Haber 18-03-2024 13:59

Kayıp olarak aranıyordu! Ormanda yarı gömülü halde cesedi bulundu

Sarıyer'de 1 ay önce kaybolan Serhat Tekin Kantele'nin (20) cansız bedeni, ormanlık alanda yürüyüş yapan bir grup fotoğrafçı tarafından yarı gömülmüş halde bulundu. Kantele'nin başından vurularak öldüğü belirlendi. İşte detaylar...

Haber 14-03-2024 15:45

İstanbul'da misafirlikte kabus: Cesetle yaşayan adamın evine gittiler! Kadının cansız bedeni günlerdir poşete sarılı haldeydi

Yeni tanıştığı E.A. (60) ile İstanbul'un Bağcılar ilçesindeki evde birlikte yaşamaya başlayan Songül Kurt (48) bir süre sonra evde hayatını kaybetti. Bunun üzerine polisi aramayan E.A.'nın yaptıkları tüyleri diken diken etti. E.A.'nın evine gelen misafirler cesedi görünce evden ayrılıp durumu polise bildirdi.

Haber 12-03-2024 11:36

Tüm dünya bu olayı konuşuyor! Morgda cesetler karıştı: Başkası gömüldü...

Galler'de meydana gelen olay ülkeyi ayağa kaldırdı. Cwmbran şehrindeki Grange Üniversitesi Hastanesi'nde bir aileye yanlış bir adamın cesedi verildi. Aile durumun farkına varmadığı için hiç tanımadıkları adamın cesedine cenaze töreni düzenlemiş oldu. Hastanin daha önceden de yanlışlıkla farklı bir kişinin cesedini yaktığı öğrenildi.

Trend 10-03-2024 15:31

Adana'da kayıp olarak aranan kişi sulama kanalında ölü bulundu

Adana'da kayıp olarak aranan alzaymır hastasının cesedi sulama kanalında bulundu.

Yurthaber 05-03-2024 11:59

Bisikletiyle giderken çalılıkta buldu! Antalya'da korkunç olay 'Çorap giyili bir ayak gördüm'

Antalya'da Ahmet Üresin, bisikletiyle yem almaya giderken çalılıkta otların arasında kadın cesedi buldu. Üzerinden kimlik çıkmayan 40'lı yaşlardaki kadının ölüm nedeni araştırılıyor.

Haber 02-03-2024 15:41

Adana'da kayıp genç gölde ölü bulundu

Adana'da iki gün önce kaybolan gencin Seyhan Baraj Gölü'nde cesedine ulaşıldı.

Yurthaber 29-02-2024 15:49

Sakarya Nehri'nde cesedi bulunan kadının eşi ve oğlu gözaltına alındı

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde Sakarya Nehri'nde bulunan cesedin kayıp Leyla D'ye ait olduğunun belirlenmesi üzerine kadının kocası ve oğlu gözaltına alındı.

Yurthaber 29-02-2024 10:57

Film gibi ama gerçek! Öldüğü için gömülen kadının yaşadığı iddia edilince mezarı kazıp çıkarttılar... Tuz, limon ve sirkeyle yıkadılar

24 yaşındaki Maria Lopez, 11 Şubat'ta Nikaragua'nın Waspam kentindeki bir hastanede hayatını kaybetti. Yerel haber kaynağı SNC, 24 yaşındaki kadın için ertesi gün aile üyelerinin katılımıyla gömüldüğünü söyledi. Lopez'in aile üyelerinden birinin genç kadının kendisini cep telefonunu arayarak hâlâ hayatta olduğunu söylediği iddia etmesi üzerine mezar yeniden açıldı.

Trend 23-02-2024 13:04

Pes dedirten 'ceset' merakı! Film gibi izlediler: Polis uyarıp uzaklaştırdı, onlar yine toplandı

Antalya’da sokakta yaşayan İbrahim Polat (55)’in çocuk parkında kaydırakların altında, üzerinde battaniye ile cansız bedeni bulundu. Bu sırada polis ve sağlık ekiplerini olay yerinde gören vatandaşlar, çalışmaları izlemek için bölgeye geldi. Polis ve sağlık ekiplerinin çalışmasını yakından takip etmek isteyen kalabalık adeta polisi bezdirdi. Polis ekiplerinin uyardığı ve uzaklaştırdığı kalabalık çevrede yine toplandı.

Haber 18-02-2024 16:08

Kan donduran vahşet! Belgrad Ormanı'nda çıplak halde kravatla ağaca bağlanmış ceset bulundu

Sarıyer'den kan donduran bir vahşet haberi geldi. Belgrad ormanında çıplak halde ağaca kravatlarla bağlanmış bir erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Haber 12-02-2024 17:31

Batman'da kaybolan genç kızın cesedi baraj gölünde bulundu

Batman'da kaybolan 26 yaşındaki genç kızın cesedi baraj gölünde bulundu.

Yurthaber 12-02-2024 13:33

Cansız bedeni sudan çıkarıldı, dövmesi tespit edildi! Antalya kıyılarında son 1 ayda dokuzuncu ceset

Sahilden 2 metre uzaklıkta suda hareketsiz duran bedeni gören işçiler telefona sarıldı, olay yerine gelen ekipler sudaki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Bu, Antalya kıyılarına son bir ayda vuran dokuzuncu ceset oldu. Sonuncu cansız bedenin üzerinden kimliği değil ancak kimliğinin belirlenmesinde yardımcı olabilecek bir dövme çıktı.

Haber 12-02-2024 12:06

Bahçelievler'de korkunç tesadüf! 1 hafta arayla aynı arazide 2. ceset bulundu

Bahçelievler'de korkunç bir olay yaşandı. 1 hafta önce vatandaşlar tarafından erkek cesedi bulunan boş arazide bugün bir ceset daha bulundu. Cansız bedeni bulunan gencin, annesine intihar içerikli veda mesajı attığı ortaya çıktı. Kimliği tespit edilen Can Muhammet Akyel'in zehirli bir madde alarak intihar ettiği ihtimali üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi işleminin ardından belirlenecek.

Haber 08-02-2024 20:16

4 yıl boyunca kocasının cesediyle aynı yatağı paylaştı! Çocuklarını yetimhaneye göndermekle tehdit etti

50 yaşındaki Svetlana isimli kadın, eşi Vladimir'in cesediyle aynı yatağı paylaşarak çocuklarının yetimhaneye gönderileceklerini tehdit altındaki herhangi birine söylemelerini yasakladı. Olay ülkede infiale neden olurken ülkenin gündemine yerleşti.

Trend 06-02-2024 14:57

Aydın'da arazide cesedi bulunan kişinin öldürülmesine ilişkin bir zanlı tutuklandı

Aydın'ın Söke ilçesinde arazide cesedi bulunan kişinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Yurthaber 31-01-2024 07:46

Düzce’de derede kadın cesedi bulundu

Düzce'de derenin içinde kadın cesedi bulundu.

Yurthaber 29-01-2024 08:30

Eskişehir’de şehir çöplüğünde bebek cesedi bulundu

Eskişehir'de, şehir çöplüğünün içerisindeki atık ayrıştırma tesisinde, yeni doğmuş kız bebek cesedi bulundu.

Haber 27-01-2024 18:03

Bu kez komşu kıyılarından çıktı! 2 ceset daha vurdu: Birinin üzerinden Türk pasaportu çıktı

Hatay, Antalya, Muğla derken kıyıya vuran cansız bedenler bugün Kıbrıs ve Yunanistan sahiline de vurdu. Komşu sahile vuran cansız bedenlerin birinin üzerinde ise Türk pasaportu çıktı.

Haber 25-01-2024 15:03

Antalya’nın ardından şimdi de Kıbrıs! 3 ceset haberi daha geldi…

Türkiye günlerdir Antalya’da sahil kenarlarında bulunan cesetleri konuşurken benzer bir haber de Kıbrıs’tan geldi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) sahillerine de bir ay içinde 3 kişinin cansız bedeninin vurduğu öğrenildi. Cansız bedenlerin kimlik teşhisi henüz yapılamazken, soruşturma devam ediyor. Antalya sahillerinde de 8 ceset bulunmuştu.

Haber 25-01-2024 08:43

8 kişinin cansız bedeni kıyıya vurmuştu! Antalya sahillerinde ceset devriyesi! Sahil Güvenlik ve polis Kaş'tan Belek'e kadar her yeri arıyor

Antalya sahillerde 6 günde 8 ceset bulunmasının ardından Serik'te polis ekipleri, kıyı bandında gece gündüz devriye görevine başladı. Antalya Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri de denizdeki devriye görevlerini artırdı. Sahil Güvenliğe ait çok sayıda gemi ve botun yanı sıra DEGAK dalış timleri Kaş, Belek, Gazipaşa'nın da arasında olduğu geniş bir bölgede 24 saat görev yapıyor. Kaş'a kadar tüm sahil şeridi incelenirken, Sahil Güvenlik helikopteri de havadan çalışmalara katılıyor.

Haber 23-01-2024 21:17

Kızının cansız bedeni Antalya'da sahile vurmuştu! Acılı baba konuştu: Tesellimiz var

Son günlerde Antalya sahiline 8 cansız beden vurmuştu. Kaçak göçmen teknesinin batması üzerinde durulduuğu olayda cansız bedenlerden biri Merve Şeval Elmas'a ait olduğu belirlenmişti. 4 Ocak'tan bu yana kayıp olan Merve'nin babası acılı babası yaptığı açıklamada, "Rabbim bize bir mezarı çok görmedi" ifadelerini kullandı.

Haber 23-01-2024 15:29

Antalya'da polis ekipleri cansız bedenlerin vurduğu sahillerde devriye geziyor

Antalya'nın Serik ilçesinde polis ekipleri, cesetlerin kıyıya vurduğu sahillerde devriye görevi yapıyor.

Yurthaber 23-01-2024 13:47

Antalya sahillerinde bulunan cesetlerden biri 18 yaşındaki Merve'ye ait çıktı! Acı gerçek DNA raporuyla tespit edildi

Antalya sahillerinde son 6 günde 9 ceset bulundu. Sahile vuran cesetlerin kimlikleri araştırılırken acı bir gerçek ise DNA sonucunda ortaya çıktı. Serik'te sahilde geçtiğimiz hafta bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.

Haber 22-01-2024 21:41

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 22-01-2024 15:10

Sahillerde kabus devam ediyor! Antalya'da 2 ceset Muğla'da 1 ceset daha bulundu: Cinsiyeti bile tespit edilemiyor

Son günlerde yaşanan gizemli cesetlere yenileri eklendi. Antalya'nın Serik ilçesinde bir otelin sahilinde 2 ceset daha bulundu. Böylece son 6 günde Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı, 8'e yükseldi. Öte yandan Muğla sahillerine de 1 ceset daha vurdu. İşte detaylar...

Haber 22-01-2024 13:16

Antalya sahillerinde son 5 günde 6 ceset bulundu! Antalya Valiliği açıkladı: O ihtimal üzerinde duruluyor

Antalya'da Aksu'da 5 yıldızlı bir otelin sahilinde erkek cesedi bulundu. Bölgede son 5 günde bulunan ceset sayısı, 6'ya yükseldi. Bölgede batmış tekne ihtimali üzerinde durulurken; Antalya'da 13 gün önce kaybolan 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'a ait olma ihtimali üzerine İstanbul'da yaşayan ailesi, DNA örneği alınması için Antalya'ya geldi. Öte yandan peş peşe bulunan cesetlerle ilgili Antalya Valiliği'nden açıklama geldi.

Haber 21-01-2024 18:28

Peş peşe korkunç haberler! Son ikisi yarım saat arayla geldi: Antalya'da Serik ve Manavgat'ta sahilde 3 ceset bulundu

Antalya Serik ve Manavgat'ta sahilde cesetler bulundu. Bulunan 3 cesedin de üzerinden kimlikler çıkmazken, ölüm nedenlerinin belirlenmesi için cesetler Adli Tıp'a kaldırıldı. Antalya'da son günlerde farklı sahillerde 2 ceset daha bulunmuştu. Son günlerde Hatay ve İstanbul'dan da benzer haberler gelmişti.

Haber 20-01-2024 17:24

Kötü koku ihbarı, vahşeti ortaya çıkardı! İşyerindeki buzdolabında ceset bulundu

Maltepe’de atık toplama merkezindeki buzdolabında 15 yaşında yabancı uyruklu şahsa ait erkek cesedi bulundu. Olay, kötü koku gelmesi üzerine vatandaşların ihbarıyla ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 14-01-2024 09:59

Manisa'da kahreden haber! 3 gün önce taşındıkları evden cesetleri çıktı

Manisa'da iki kardeşten kahreden haber! 3 gün önce taşındıkları evde yaşanan doğal gaz sızıntısı nedeniyle 2 kız kardeş hayatını kaybetti. Çocuklarının cansız bedenini bulan anne sinir krizi geçirdi.

Haber 12-01-2024 20:01

Bakanlık devreye girmişti! Aile yıkıldı, Kayıp iş adamının cansız bedeni Yunan adasına vurdu

Denizlili iş adamı Yasin Cinkaya 14 Aralık'ta kendi teknesiyle denize açılmış, o günden sonra bir daha haber alınamamıştı. İş adamının boş teknesi Eşek Adasında bulundu. Eşyaları yerinde olan Cinkaya için arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı. Yunanistan'da bulunan bir cesetin Cinkaya'ya ait olma ihtimalinden sonra bakanlık devreye girmişti. Bugün aileyi yıkan haber geldi ve cansız bedeninin kayıp iş adamına ait olduğu belirlendi.

Haber 09-01-2024 16:24

Eskişehir'de kaybolduktan 25 gün sonra cesedi bulunan kişinin kardeşi gözaltına alındı

Eskişehir'de geçen yıl eylül ayında kaybolduktan 25 gün sonra cesedi parçalanmış halde bulunan kişinin kardeşi, jandarma ekiplerince yakalandı.

Yurthaber 09-01-2024 11:47

Bodrum'da sahilde baş kısmı olmayan erkek cesedi bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kıyıda baş kısmı olmayan erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 08-01-2024 07:38

Sakarya'da derede bulundu! 3 kilometre suda sürüklenen ceseti AFAD ekipleri çıkarttı

Sakarya'nın Serdivan ilçesindeki derede bir erkek cesedi bulundu. Arabacıalanı Mahallesi'nde Çark Deresi'nde ceset gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Haber 05-01-2024 23:16

İSKİ’nin Ataköy tesislerinde esrarengiz ceset! Uzun süreden beri oradaymış...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ)’nin Bakırköy’de bulunan Ataköy İleri Biyolojik Su Arıtma Tesisinde bir erkek cesedi bulundu. Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cesedin kime ait olduğu DNA testiyle belirlenecek.

Haber 05-01-2024 14:20

Ordu'da şoke eden olay! Kayıp çiftin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu

Ordu'da bir süredir kendilerinden haber alınamayan Alaattin ve Nuray Bükü çiftinin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu.

Haber 25-12-2023 00:09

Emniyet şeridinde saatlerce durdu, korkunç gerçek sonradan anlaşıldı

Ataşehir’de görenleri dehşete düşüren bir olay yaşandı. Z.U.U. isimli şahıs, aracıyla seyir halindeyken bir anda emniyet şeridine geçip aracı park etti. Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Z.U.U.'nun kalp krizi geçirdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 22-12-2023 07:55

Bunu yapan insan olamaz! Evde doğum yapan 22 yaşındaki kadın bebeği bina boşluğuna attı: Acı gerçek kokuyla bulundu

Yürekleri sızlatan haber İstanbul'dan geldi. 22 yaşındaki K.K. erkek arkadaşından hamile kaldı. Gebeliğinin 7. ayında evde tek başına doğum yapan kadın bebeği banyo penceresinden bina boşluğuna attı. Bina sakinlerinin kokudan rahatsız olmasıyla acı gerçek ortaya çıktı. Vicdansız anne tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 19-12-2023 19:36

Bebek Sahili'nde kabus gibi tatil! İranlı turist kadını son anda kurtarıp kendisi boğuldu; cansız bedenini aylar sonra balıkçılar buldu

İran'dan Türkiye'ye tatile gelen kadın Bebek Sahili'ne gitmiş, fotoğraf çekmek isterken denize düşünce İranlı turist rehberi Jabar Sabokbar kadını son anda kurtarmıştı. Fakat rehber Sabokbar kadını kurtardıktan sonra suların derinliklerinde kayıplara karıştı ve uzun süre de bulunamadı. Ta ki bundan iki gün önce gelen ihbara dek...

Haber 19-12-2023 14:38

İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş kıyısında İran uyruklu bir erkeğin cesedi bulundu

İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş kıyısında balık tutan balıkçılar suda bir ceset olduğunu fark etti. Yüzü tanınamaz hale gelen kişinin cebinden çıkan pasaporttan İran uyruklu Jabar Sabokah olduğu tespit edildi

Haber 18-12-2023 01:35

'Çöpte ceset var' ihbarı ekipleri harekete geçirdi! 'Görünce çok ürperdim' Gerçek böyle anlaşıldı

Erzurum’da Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi’nde vatandaşın çöpte ceset olduğu yönündeki ihbarı polisi harekete geçirdi. Gökçe Kaya’nın ihbarı üzerine yapılan incelemede ceset görünümlü poşetin içerisinden çöp çıktı, Kaya polislerden özür diledi. Evin balkonundan çektiği ve insan cesedine benzettiği fotoğrafı polislere gösteren Kaya "Görünce çok korktum. Direkt polisi aradım. Yukarıdan bakınca görüntü bu. Çok ürperdim. Bakın sizce de öyle değil mi? Sizi meşgul ettiğim için çok özür dilerim" dedi.

Haber 08-12-2023 17:41

Okul müdürünün cansız bedeni bulunmuştu! Borsada kaybettiği paranın miktarı ortaya çıktı

Kocaeli'de denizde cansız bir beden bulunmuş, cesedin Körfez Petkim Ortaokulu Müdürü Adem Akgül'e ait olduğu tespit edilmişti. Korkunç olayla ilgili ortaya yeni çıkan detay kahretti. Akgül'ün borsada para kaybettiği ortaya çıktı.

Haber 08-12-2023 17:15