Ceylan Soysal Haberleri

Canlı Afyonkarahisar seçim sonuçları! Afyonkarahisar'da yerel seçimi Hüseyin Ceylan Uluçay mı Burcu Köksal mı önde götürüyor?

Yerel seçime geldi çattı. Pazar günü Afyonkarahisar'da seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip edilecek. Seçimlerde AK Parti'nin adayı Hüseyin Ceylan Uluçay mı yoksa CHP'nin adayı Burcu Köksal mı avantajlı? Pazar akşamı Afyonkarahisar'daki seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 2024-03-29 15:07:25

Balta sapları, sopalar... Canlı yayında anlattıklarıyla Zahide Yetiş'i şoke etti! Semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi

Hafta içi her gün Star Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Zahide Yetiş 'Yeniden Başlasak' programı ile adından söz ettiriyor. Programa katılan konuklar anlattıklarıyla sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa 23 yıllık eşinden boşanmak istediğini söyleyen Ceylan Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Ceylan Hanım, semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi. Zahide Yetiş duyduklarına inanamadı.

Magazin 2024-03-26 15:32:25

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan soyadını değiştirdi! 'Çeyiz' paylaşımı olay oldu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde birlikte yaşadıkları evin kapılarını açan ikilinin evlenip evlenmeyeceği merak edilirken Gülseren Ceylan'dan şaşırtan hamle geldi.

Magazin 2024-03-26 11:25:27

İlik nakledilen küçük Ceylan, 12 yıl süren mücadeleyle sağlığına kavuştu

İzmir'de, Akdeniz anemisinin en ağır seyreden türü "talasemi majör" hastalığıyla mücadele eden 12 yaşındaki Ceylan Polat, Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezi (TÜRKÖK) aracılığıyla sağlanan yüzde 100 uyumlu iliğin nakliyle hayata tutundu.

Yurthaber 2024-03-26 11:20:16

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı! Yatak odasındaki o detay dikkat çekti

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki Gülseren Ceylan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldiler. Çift birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı.

Magazin 22-03-24 16:51

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan evleniyor mu? İtiraf geldi

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Mehmet Ali Erbil evlilik açıklamalarına yanıt verdi. Erbil, "Bir bakmışsınız evlenmişiz" dedi.

Magazin 20-03-24 09:50

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı!

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Son olarak Gülseren Ceylan Instagram hesabından Mehmet Ali Erbil'in hediye ettiği saati paylaştı. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 15-03-24 17:41

Murat Ceylan ünlü oyuncuyla pozunu paylaştı! Hasretime dayanamadı

Survivor yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Murat Ceylan'dan oyuncu Hande Doğandemir ile paylaşım yaptı. Paylaşımına Ceylan, "Hasretime dayanamadı. Asker ocağıma geldi" notunu yazdı.

Magazin 12-03-24 17:06

'Tekrar evlenmek isterim' sözleri ailede kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin'e rest çekti! 'Oğlumla yaşları yakın...'

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı ailede kriz çıkarmıştı. Kızı Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu dile getirmişti. Ünlü şovmen kızı Yasmin'e rest çekti. Mehmet Ali Erbil'den bomba sözler...

Magazin 08-03-24 10:00

Survivor Furkan dile düştü! Murat Ceylan bile dalga geçti: Crop top'uyla başlangıç çizgisinde...

Çocuklar Duymasın Havuç olarak hafızalara kazınan Furkan Kızılay Survivor All Star yarışmacılarından biri. Yarışmanın başında verilen kıyafetler dışında adada kıyafeti olmayan Furkan'ın son görüntüsü Murat Ceylan'ın da diline düştü.

Magazin 07-03-24 09:03

Mehmet Ali Erbil sevgilisiyle eğlencede! Kendinden geçip havaya paraları saçtı

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'la magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü komedyen Nişantaşı'nda bir mekanda sevgilisi Gülseren Ceylan ve arkadaşlarıyla eğlendi. Göbek atan Erbil, bir ara havaya para attı. Daha sonra bir arkadaşı Erbil'in alnına para yapıştırdı.

Magazin 06-03-24 14:23

Uluçay, “Yeni evlenecek belediye personeline 100 bin TL nakdi destek vereceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçilmeleri halinde yeni evlenecek olan belediye personellerine 100 bin TL nakdi destek ödemesi yapılacağı müjdesini verdi.

Yurthaber 27-02-24 12:15

Galatasaray, Kocaelispor'dan Icardi konusu için yardım istedi

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Galatasaray’ın golcü oyuncusu Mauro Icardi’ye verilen 1 maç men cezasıyla ilgili sarı-kırmızılı kulübün kendileriyle görüştüğünü belirterek, "Icardi’nin yaptığı hareketin benzerini Sakaryaspor ile deplasmanda oynadığımız maçta futbolcumuz Oğuz Ceylan yapmıştı. Temsilci raporlarında yer almamıştı ancak görüntüler üzerinden oyuncumuz Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Yaptığımız savunmadan sonra sadece para cezası verilmişti. Başarılı savunma ya

Spor 26-02-24 18:53

Yüzündeki değişimle çok konuşulmuştu... Şarkıcı Ceylan'ın gözlüklerinin fiyatı dudak uçuklattı

İddialı pozları ve yüzündeki değişimle sık sık gündem olan şarkıcı Ceylan son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Şarkıcı, Ata Demirer'le çekilmiş pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Şarkıcının fotoğrafta göze çarpan gözlüklerinin fiyatı dudak uçuklattı. İddiaya göre şarkıcının gözlüklerinin fiyatı 155 bin TL.

Magazin 23-02-24 15:42

Başkentte Hayalet Ağlar ve Marmara'ya hayat verenler fotoğraf sergisi açıldı

Fotoğraf Sanatçısı ve Görüntü Yönetmeni Tahsin Ceylan tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı "Hayalet Ağlar ve Marmara'ya hayat verenler" fotoğraf sergisi açıldı.

Yurthaber 16-02-24 14:43

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Sahra Işık yarışmayı bıraktı, ilk paylaşımı olay oldu! 'Hayatımı bitirmeye çalışanların...'

Survivor 2024 All Star'da sular durulmuyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışma programında bu defa beklenmedik bir veda gerçekleşti. Eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin yarışmayı bırakmak istediğini paylaşarak adadan ayrıldığını söyledi.

Magazin 16-02-24 12:08

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e genç sevgilisi Gülseren Ceylan'dan Sevgililer Günü sürprizi!

Gülseren Ceylan, aşkı Mehmet Ali Erbil'in adını dövme yaptırdı. Gülseren Ceylan'ın 'Mali' dövmesine Mehmet Ali Erbil "Aşkımın sevgililer günü hediyesi seni seviyorum" notuyla karşılık verdi.

Magazin 14-02-24 14:28

Survivor'a son anda katılan Hilmi Cem İntepe'yi Murat Ceylan ikna etmiş

Survivor All Star 2024 kadrosuna son anda dahil olan Hilmi Cem İntepe açıklamasıyla dikkat çekti. Başarılı yarışmacı kendisini Murat Ceylan'ın ikna ettiğini açıkladı.

Magazin 11-02-24 12:16

Depremzede öğretmen gözyaşları içinde anlattı... Ali Burak Ceylan ailesini köşke yerleştirmiş

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan'ın yaptığı iyilik ortaya çıktı. Cüzdanını bulan depremzede öğretmenin aileisine Bağdat Caddesi’nde köşk tahsis eden Ceylan'ın bu iyiliği sosyal medyada gündem oldu. Depremzede öğretmen yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Magazin 06-02-24 14:40

İYİ Parti'de 'Sivas' sürprizi! Mehmet Ceylan adaylıktan çekildi: Sayın Meral Akşener’in de iznini alarak...

Seçimlere iki ay gibi bir süre kala İYİ Parti'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Sivas Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Ceylan yaptığı açıklamada söz konusu kararı İYİ Parti lideri Meral Akşener'in izni doğrultusunda aldığını belirtti.

Haber 01-02-24 13:42

Özel hayat açıklaması ailede kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil'den genç sevgilisiyle aşk dolu paylaşım

Son dönemde kızı Yasmin Erbil'in açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in özel hayat açıklamaları ailesinde kriz çıkarmıştı. 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Erbil'in 'Yeniden bebek istiyorum' sözleri olay olmuştu. Mehmet Ali Erbil'den genç sevgilisiyle aşk dolu paylaşım geldi.

Magazin 01-02-24 12:03

Sık sık yaptırmayın uyarısı! Kalıcı oje yaptıranlar bu zararlarından habersiz olabilir

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Ceylan Emir, kalıcı oje düşkünlerine uyarılarda bulundu. Uzm. Dr. Ceylan Emir, “Sık sık yaptırılan kalıcı oje işlemleri tırnak yüzeylerine zarar verebilir. Kişiler alerjik reaksiyonlar ile karşılaşabilir. Kalıcı oje sonrası en az 15 gün ara verilmesini ve tırnakların bu süre içerisinde havalandırılmasını tavsiye ederim.” dedi.

Kadin 31-01-24 11:32

200 TL'ye alıp 20 milyon TL'ye satıyorlar! Akılalmaz yöntem: İnternet ilanlarla dolu... O dükkana akın akın gitmelerinin sebebi buymuş

Akılalmaz dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez de dolandırıcılar davul derisine dadandı ve türlü yöntemlerle dönüştürdükleri derileri tarihi belgeymiş gibi satmaya çalıştıkları ortaya çıktı. Antalya Valiliği Kültür Varlıkları Birim Yetkilisi Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, dolandırıcıların 200 TL'ye satın aldığı eskimiş davul derilerini, üzerine işlem yapıp '10 sayfalık ceylan derisinden İncil' şeklinde verdikleri ilanla 15-20 milyon TL'ye sattığını söyledi.

Finans 24-01-24 11:49

Atölyesinde yaptığı ahşap ürünleri satıp köyünün ihtiyaçlarını karşılıyor

Farklı ülkelerde çalışarak emekli olduktan sonra memleketi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine dönen 73 yaşındaki Halil Ceylan, yaşadığı evin alt katındaki atölyede yaptığı ahşap oyuncak ve süs eşyalarını satarak elde ettiği geliri cami başta olmak üzere köyünün giderleri için harcıyor.

Yurthaber 19-01-24 11:31

Bu acıya yürek dayanmaz! Bebeğinin tabutu başında gözyaşlarına boğuldu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde dün iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybeden Elis Ada Şahin (2) toprağa verildi. Bebeğin babası Mehmet Şahin (38), kızının tabutu başında dakikalarca ağlayarak taziyeleri kabul etti. Kazada hafif yaralanan 9 aylık hamile anne Ceylan Şahin (29) ile karnındaki bebeği ve diğer çocuğu Gülbeyaz Şahin'in (3) ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 18-01-24 15:55

Türkücü Ceylan canlı yayında vasiyetini açıkladı! Mezarımın başına gelip...

Geçirdiği estetik ameliyatlar ve imaj değişiklikleri ile sık sık gündem olan şarkıcı Ceylan, katıldığı programda vasiyetini açıkladı.

Magazin 16-01-24 14:40

3 çocuğunun annesi Ceylan Kılıç'ı vahşice katledip intihar süsü veren kocaya müebbet hapis! Kanlı saç ve deri parçaları detayı: Kendini as, sen asmazsan ben seni öldürürüm

İstanbul Esenyurt'ta 2022 yılında yaşanan kan donduran vahşette 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç evinde başından vurulmuş halde bulunmuştu. Olayla ilgili yapılan soruşturma sonucu Kılıç'ı katledip cinayet süsü verenin cani kocası olduğu ortaya çıkmıştı. Müebbet hapis cezası alan koca hakkında Ceylan Kılıç'ın babası, "Kızıma, 'kendini as, asmazsan ben seni öldürürüm' deyip uyurken kafasından aşağı kaynar su dökmüş. Bize kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar." dedi.

Haber 11-01-24 10:11

Artık bıktım! Yeter ki benden uzak olsun demişti... Gülseren Ceylan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'le barıştığını bu kareyle duyurdu!

Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ayrılık kısa sürmüş karşılıklı olay açıklamalar gecikmemişti. Gülseren Ceylan iki ay ayrı kaldığı Mehmet Ali Erbil ile barıştıklarını paylaştığı fotoğrafla ilan etti.

Magazin 06-01-24 14:08

Artık bıktım! Yeter ki benden uzak olsun demişti! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı

Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Ayrılık kısa sürmüş karşılıklı olay açıklamalar gecikmemişti. Genç kadın son olarak "Bıktım artık" dese de Erbil ile yeniden buluştu.

Magazin 04-01-24 09:58

Kavgaları gündem olmuştu: Nuri Bilge Ceylan'dan Zeki Demirkubuz'a olay yanıt: Bu ceza...

İki ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan arasındaki polemik devam ediyor. Konuya ilişkin son açıklama Nuri Bilge Ceylan'dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ceylan, iddia edilenin aksine hiçbir filminde Zeki Demirkubuz'a gönderme yapmadığını belirterek, "Filmlerimi böyle şeylerle kirletmek istemediğini" söyledi.

Magazin 31-12-23 16:42

İznikli gazi, ’şehit babasına hakaret’ gerekçesiyle Can Ataklı’ya dava açtı

Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan ve 2005 yılında Diyarbakır’da vatani görevini yaptığı esnada PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanıp gazi olan Recep Ceylan, şehit babasına hakaret ettiği gerekçesiyle gazeteci Can Ataklı hakkında dava açtı.

Yurthaber 28-12-23 10:44

Aile'nin yıldızı İpek Çiçek derin yırtmacıyla mest etti! Beğeni butonu çöktü

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Aile'de hayat verdiği Ceylan karakteriyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu İpek Çiçek başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni toplayan Çiçek bu defa iddialı tarzıyla olay oldu. Güzel oyuncunun son pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 27-12-23 15:43

'Bir tane tokat atmak istedim' Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan'la aralarında yaşananlarla ilgili ilk kez konuştu 'Cannes Film Fesitvali'nin muhtarı mısın?'

Türk Sineması'nın ünlü yönetmenleri Zeki Demirkubuz ile Nuri Bilge Ceylan arasındaki soğukluk uzun yıllardır iki yönetmeni ilgiyle takip edenler arasında konuşuluyor. Bir dönem yakın arkadaş olan iki ismin arasındaki yaşananlara ilişkin Zeki Demirkubuz ilk kez açıklama yaptı. Demirkubuz'un "Cannes Film Festivali'nin muhtarı mısın?" sözleri dikkat çekti.

Magazin 27-12-23 09:40

Bursa'da ele geçirildi, 10 milyon dolar değer biçildi! Kayıp Barnabas İncili mi?

Bursa’da 1. yüzyıla ait ceylan derisinden papirüs üzerine Aramice yazılı İncil ele geçirildi. 2 bin yıllık İncil için 10 milyon dolar değer biçilirken, alışveriş için buluşan 6 tarihi eser kaçakçısı, jandarmanın nefes kesen operasyonu ile yakalandı. 26 sayfalık tarihi eserin, kayıp Barnabas İncili olup olmadığının incelenmesi için müzeye verileceği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 26-12-23 11:59

Mehmet Ali Erbil'in 26 yaşındaki eski aşkı Ben artık bıktım diyerek isyan etti! Gülseren Ceylan'dan olay sözler

Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil'in kızı yaşındaki eski aşkı Gülseren Ceylan sosyal medya açıklamalarıyla dikkat çekti. Ceylan, sosyal medya hesabından ünlü şovmenle ilgili konuşarak; "Ben Mehmet Ali'den vazgeçtim" dedi.

Magazin 14-12-23 10:09

Yok böyle düğün! Geline bir valiz dolusu altın takıldı, deste deste dolarlar havada uçuştu

Şanlıurfa’daki aşiret düğününde geline bir valiz dolusu altın takıldı. 8 kilogram ağırlığında bilezik, taç, kemer, gerdanlık, kolye gibi takıların olduğu valiz korumalarla salona getirildi. Altınları taşıyamayan geline, yakınları yardımcı oldu. Çift için para koyulan takı sandığından ise 6 milyon TL çıktı. Deste deste dolarların havada uçuştuğu düğünde, şarkıcı Ceylan sahne aldı.

Haber 10-12-23 10:59

Mehmet Ali Erbil yeni sevgilisiyle görüntülendi! 40 yaş küçük aşkı bakın kim çıktı

Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Evlenmeleri beklenen çift, ayrılık kararı ile herkesi şaşırtmıştı. Ünlü şovmen, Gülseren Ceylan'ı çabuk unuttu yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 28-11-23 14:22

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle ayrılığı olay olmuştu! Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! 'Elini üzerimden çekmedi'

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evlenecekleri konuşulan çift ani ayrılık kararıyla da uzun süre gündem olmuştu. Ayrılık sonrası ilk kez konuşan Gülseren Ceylan açıklamalarıyla yine şaşırttı.

Magazin 17-11-23 16:08

Esra Erol'da 'yasak aşk' yüzleşmesi! Aldatıldığını programdan öğrendi! 4 çocuklu kadın sevgilisinin eşinden özür dileyince ortalık karıştı

Esra Erol'da programına 'yasak aşk' iddiası damga vurdu. Salih Yurdusever, eşi Ceylan Yurdusever'in kayıp olduğunu belirterek ünlü sunucudan yardım istedi. Esra Erol ve ekibinin yaptığı araştırmalar sonucu bulunan Ceylan Hanım stüdyoda eşi ile yüzleşti. Ceylan Hanım'ın Mardin'e birlikte kaçtığı Mustafa Çakmakcı da programa gelince ipler iyice gerildi. Salih Bey eşine rest çekti. Ceylan Hanım'ın "Senden asla boşanmıyorum" sözleri sonrası Mustafa Bey'in eşi de yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Magazin 14-11-23 07:32

Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle ilgili bomba itirafta bulundu!

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile evlenme hazırlığı yaparken ayrılık kararını alan Mehmet Ali Erbil genç kadının kendisinden ev, araba istediğini söylemişti. Erbil geri adım attı ve genç kadının ailesi tarafından reddedildiğini itiraf ederek bakın ne dedi.

Magazin 12-11-23 07:50

Trafik kazası geçiren Mehmet Ali Erbil o anları anlattı: Şaka gibi! Verilmiş sadakamız varmış

Son dönemde kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikteliğiyle gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil son olarak genç sevgilisinin para hırsı yüzünden ayrıldıklarını açıklamıştı. Ev ve araba isteklerine yetişmediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil sevgilisine hediye ettiği 180 bin TL'lik yüzüğü de geri alamadığını söylemişti. Cumartesi gecesi Fenerbahçe-Trabzsonspor maçını izleyen ünlü şovmen evine dönerken trafik kazası geçirdi.

Magazin 08-11-23 14:09

Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil'in aldığı 180 bin liralık yüzüğü neden vermedi?

Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük 26 yaşındaki genç aşkı Gülseren Ceylan'dan ayrıldı. Evlilik teklifinden kısa süre sonra gelen ayrılık haberinde iade edilmeyen 180 bin liralık yüzük gündem oldu. Genç kadın yüzüğü neden vermediğini bakın nasıl açıkladı.

Magazin 03-11-23 12:14

Van Gölü'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel dalış gerçekleştirdiler

Su altı belgesel yapımcısı ve görüntü yönetmeni Tahsin Ceylan ile ekibi, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Van Gölü'ne özel dalış gerçekleştirerek mikrobiyalitleri görüntüledi.

Yurthaber 01-11-23 14:06

Genç aşkından ayrılan Mehmet Ali Erbil'den olay sözler! “Giderken 180 bin lira değerindeki yüzüğü istedim vermedi”

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik hazırlıkları yapan Mehmet Ali Erbil'in genç aşkıyla ayrıldığı ortaya çıktı. Ayrılığın ardından açıklama yapan ünlü şovmenin "'Ben onurlu bir kadınım kimseden bir şey almam' demesine rağmen giderken yüzüğü istedim vermedi" sözleri dikkat çekti.

Magazin 31-10-23 16:20

40 yaş küçük genç aşkı dikkat çekmişti! Mehmet Ali Erbil Serdar Ortaç'la canlı yayındayken hüngür hüngür ağladı

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik hazırlıkları yaparken sık sık gündem oluyor. Adından sıkça söz ettiren Erbil Serdar Ortaç ile sosyal medya canlı yayınında sohbet ederken gözyaşlarını tutamadı. Görüntülere sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 30-10-23 12:53

Eski 'kedicik' Ceylan Özgül Adnan Oktar'ın karşısında neden dans ettiklerine dair ilginç bir yorumda bulundu

Adnan Oktar'ın kediciği iken örgüt evinden kaçmayı başaran Ceylan Özgül, katıldığı bir televizyon programında ilginç açıklamalarda bulundu. Bunlardan biri de neden Adnan Oktar'ın gözlerinin içine bakıp dans ettikleri oldu.

Magazin 24-10-23 06:56

Şanlıurfa’da yetiştirilen 20 ceylan doğaya salındı

Şanlıurfa 75. Yıl Ceylan Üretme İstasyonu’nda yetiştirilen 20 ceylan, düzenlenen törenle doğaya salındı.

Yurthaber 19-10-23 11:06

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan hakkında yeni iddia! 70 bin TL hesap gelince...

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik hazırlıkları yaparken sık sık farklı iddialarla da gündeme geliyor. Son olarak Mehmet Ali Erbil iş insanı arkadaşı ve sevgilisiyle gittiği eğlencede gelen hesabı görünce ortamı terk ettiği iddiasıyla olay oldu.

Magazin 16-10-23 06:58

Cinsel ilişki açıklaması çok konuşulan Mehmet Ali Erbil'in genç aşkı konuştu! Yatağa yattığımızda...

"Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim" dedikten kısa süre sonra kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlayan Mehmet Ali Erbil gündemden düşmüyor. Ceylan son açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 12-10-23 14:04