Çift Haberleri

Ödemeler bugün başlıyor: Çoğu emekli bilmiyor! Çift promosyon hakkınız olabilir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarının zamlı promosyonunu açıklamasının ardından ödemeler bugün hesaplara geçiyor. Emekliler 8 ila 12 bin TL arasında ödeme alacak. Peki çift maaş alanlar için durum ne?

Finans 28-03-2024 09:22

Adana'da hastalara ait ilaçları sattığı iddiasıyla yakalanan çift, adli kontrolle serbest bırakıldı

Adana'da hastalara ait ilaçları kullanılmış gibi göstererek sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan çift, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 29-02-2024 10:10

Aksaray'da tartışan karı koca vazoyla birbirlerini yaraladı

Aksaray'da birbirlerini vazoyla yaralayan çift, hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 11-01-2024 12:32

Sağlıklı ilişkinin sırrı belli oldu! Mutlu çiftlerin sahip olduğu 8 alışkanlık

Sağlıklı bir ilişki sadece sevgi değil aynı zamanda belirli alışkanlıkların bir sonucudur. İlişkilerde mutlu ve sağlıklı bir bağın sırrı bazı küçük alışkanlıklardan geçiyor. Mutlu çiftlerin sahip olduğu bu alışkanlıklar ilişkilerine dayanıklılık katıyor. Sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturan 8 alışkanlık haberimizde.

Kadin 10-01-2024 14:49

Diğer Haber Etiketleri

Çift

Çift Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Çift Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ordu'da şoke eden olay! Kayıp çiftin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu

Ordu'da bir süredir kendilerinden haber alınamayan Alaattin ve Nuray Bükü çiftinin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu.

Haber 25-12-2023 00:09

İzmir'de dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini silahla öldürüp ardından kendini vurdu

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından çocuk parkında tabancayla vurularak öldürüldü. Eşini vuran şahıs ardından kendini vurdu ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 21-12-2023 21:30

Çift terapisi nedir, ne işe yarar? Çift terapisine kimler gider?

İletişim, insan hayatının temelini oluşturduğu gibi ikili ilişkilerin de temelinde yer alır. Her insan anlaşılmak ister ve duygusal olarak buna ihtiyaç duyar. Bu durum da sadece iyi bir iletişimle sağlanır. Bazı zamanlarda yanlış iletişim kurmaktan kaynaklanan sorunlar, kişilerin mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olabilir. Bu durumda soruna değil, çözüm aramaya odaklanmak önemlidir. Çiftler kendi başlarına aşamadığı sorunlar ile ilgili bireysel ya da çift olarak terapi alabilirler.

Kadin 16-12-2023 20:14

Yolun karşısına geçmeye çalışan çiftin acı sonu! Olay yerinde hayatını kaybetti

Kütahya'da talihsiz bir olay yaşandı. Yolun karşıya geçmeye çalışan Emine Avşar (59) ve Yusuf Avşar’a (72) çiftine otomobil çarptı. Kazada, Emine Avşar olay yerinde hayatını kaybederken eşi Yusuf Avşar yaralandı.

Haber 27-11-2023 00:29

Kütahya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan karı koca tutuklandı

Kütahya'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan çift tutuklandı.

Yurthaber 27-09-2023 13:30

Filipinli çift bisikletleriyle 15 bin kilometrelik Asya turuna çıktı

Kanada'da yaşayan ve Filipinler'den bisikletleriyle tura çıkan çift, uçakla İstanbul'a geldikten sonra pedal çevirerek geldikleri Bilecik'te mola verdi.

Yurthaber 04-08-2023 12:18

Asla sevgili olunmaması gereken burçlar belli oldu! Bu kişilerle sevgili olanlar yandı

Duygusal ilişkilerde, bazen siz ne kadar çabalarsanız da karşı tarafın değişmeyen özellikleri yüzünden bir sonuca varmayabilirsiniz. Bazı çiftler çok iyi anlaşırken bazı çiftler uyumsuzluk içerisinde hiç anlaşamıyorlar. Bu noktada karşı tarafı iyi tanımak ve astrolojiden yararlanarak kişinin burç özelliklerine bakmak fayda sağlayabiliyor. İşte asla sevgili olunmaması gereken 4 burç ve özellikleri...

Kadin 03-08-2023 10:39

Mutlu çiftlerin yapmaktan zevk aldığı 8 şey! En az 3 tanesini yapıyorsanız...

Mutlu bir birliktelik için temel olan şeyin sevgi ve saygı olduğu biliniyor. Ancak bu temel duyguları uygulamaya koymak zorlu olabiliyor. Uzun yıllar boyunca beraber olan mutlu çiftlerin yaptıklarına bakınca birbirlerinin hayatlarına karşı daha güvenli ve saygılı oldukları görülüyor. İşte mutlu çiftlerin yaptığı 8 şey...

Kadin 19-05-2023 11:51

Kusursuz Kafe'nin engelli çifti, evdeki dayanışmalarını iş yerinde de sürdürüyor

Düzce'de engelli bireylerin hizmet verdiği kafede çalışan Seda ve Maşallah çifti, birbirlerine besledikleri sevgi ve gösterdikleri dayanışmayla çevrelerinden takdir topluyor.

Yurthaber 10-05-2023 11:24

Karısına göre çirkin olduğunu söylüyorlar! Para için birlikteler iddialarına cevap verdi

Güzellik algıları nedeniyle birçok çift toplum tarafından olumsuz yorumlar ve bakışlar alıyor. Genellikle kadınlara dayatılan bu baskılar erkeklere de olumsuz durumlar yaşatabiliyor. TikTok'ta çekici karısına göre çirkin olduğunu ve karısının onunla parası için birlikte olduğunu söyleyenlere cevap veren adam, toplumdaki ön yargıları yıktı.

Kadin 12-04-2023 10:33

Samsun'da gölete düşen hafif ticari araçtaki çift öldü

Samsun'da gölete düşen hafif ticari araçtaki emekli imam ve eşi hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-04-2023 10:19

Depremde yakınlarını kaybeden DSİ çalışanı çift, mesailerini hiç aksatmadı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakınları ve iş arkadaşlarını kaybeden DSİ'de görevli mühendis ile makine teknikeri eşi, enkaz kaldırma işlerini yürüten iş makinelerinin çalışmalarını sürdürebilmesi için mesailerine hiç ara vermedi.

Yurthaber 23-03-2023 12:21

Bolu'da tankerle çarpışan otomobildeki çift öldü

Bolu'da tankerle çarpışan otomobilde bulunan karı koca hayatını kaybetti.

Yurthaber 22-03-2023 13:04

Depreme sahurda yakalanan çift, çıktıkları enkazda sevdiklerini bıraktı

"Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlere Hatay'daki evlerinde oruç tutmak için sahura kalktıkları sırada yakalanan Şaban ve Nazife Yaman çifti, sevdiklerini geride bıraktıkları enkazdan kendi imkanlarıyla kurtuldu.

Yurthaber 16-02-2023 11:30

Sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı! Ekipler camideki uygunsuz görüntüler için harekete geçti

İstanbul Esenyurt'ta, yabancı uyruklu iki kişinin cami bahçesinde uygunsuz görüntüler vermesi sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Ekipler görüntülerdeki kişileri tespit edip gözaltına aldı. Şüphelilerden birinin 21 diğerinin ise 16 yaşında olduğu belirlendi. Haklarında "dini değerleri aşağılama" suçundan işlem yapılan iki kişi işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Haber 24-01-2023 20:15

Ekonomik kriz aşıkları da vurdu! Flört etmenin bedeli dudak uçuklattı

Aşk hayatının giderek zorlaşması hem kadınların hem de erkeklerin ilişkiden soğumasına neden oluyor. Günümüzde sağlıklı bir ilişkiyi yürütmenin ne kadar zor olduğu biliniyor. İlişkinin içerisine bir de maliyet girdiğinde çiftler içinden çıkılmaz bir döngüye giriyor. Yeni yapılan araştırmalarda flört etmenin maliyeti hesaplandı. Fiyatı duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Kadin 09-01-2023 15:33

Aydınlı polis çift, suçlulara karşı omuz omuza mücadele veriyor

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde motosikletli yunus biriminde görevli Müşerref ve Fethi Yazgılı çifti, olaylara birlikte müdahale ediyor.

Yurthaber 09-12-2022 11:06

Tokat'ta 6 yıldır aranan FETÖ mensubu çift yakalandı

Tokat'ta, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu gerekçesiyle 6 yıldır aranan çift yakalandı.

Yurthaber 15-11-2022 13:53

Uzmanı açıkladı: Tembellik yapmayın! Haftada kaç kere seks yapmak gerekiyor?

Seks yapmak sadece cinsel sağlık üzerinde etkiler yaratmıyor. Seksologlar cinsel ilişkinin psikolojik ve sosyal açıdan da oldukça etkileri olduğunu belirtiyor. Ancak özellikle düzenli ilişkilerde seks yapmak zamanla seyrekleşebiliyor. İlişki uzmanı Jake Maddock, çiftlerin ne sıklıkla seks yapması gerektiğini paylaştı.

Haber 09-11-2022 17:30

Kahramanmaraş'ta sobadan sızan gazdan zehirlenen çift öldü

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen çift hayatını kaybetti.

Yurthaber 09-11-2022 13:19

Sosyal medya bunu konuşuyor! Sadece elini kapıya göstermesi yetti: Türkiye'de de yapan var

Bir bilim kurgu filminden firlamış gibi ellerini anahtar olarak kullanan çiftin görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Çiftin kapı kilitlerini sadece ellerini göstererek açması herkesi meraklandırdı. Çiftten Burgundy Waller, günlük yaşamlarının bir parçası haline gelen ancak bu ilginç deneyimin nasıl gerçekleştiğini detaylandırdı. Üstelik çiftin yaptığını Türkiye'de de yapan birisi var.

Haber 19-10-2022 18:32

Aşklarına kimseyi inandıramadılar! ''Böyle bir kadının kocası olmak için fazla çirkinsin''

Oldukça mutlu bir çift olan Scott ve Divine, ilişkilerini sosyal medya hesaplarından da paylaşan genç bir evli çift. ABD, Teksas'tan Scott, Filipinler'den eşi Divine ile beş yıldır bir ilişki içinde. Ancak insanlar ısrarla ikilinin aşklarına inanmamayı tercih ediyor. Birçok kişi Scott'ın Divine'ın eşi olmak için uygun biri olmadığı dile getiriyor.

Trend 13-10-2022 14:42

İngiliz bisikletli gezgin çift Türkiye'ye hayran kaldı

Emekli pilot Chris Teale: - "Türkiye'de hep sıcakkanlı karşılandık. Herkes 'Yardıma ihtiyacınız var mı, yemek yediniz mi?' diye sordu. Sonunda Bodrum'a ulaştık. Tekrar Türkiye'ye gelip güney kısmını bisikletlerimizle gezeceğiz" - Eşi Celia Teale: - "Daha önce Türkiye'ye hiç gelmemiştim. İlk defa geldim. Bir daha gelmek istiyorum. Türkiye'nin her yerini görmek istiyorum"

Yurthaber 11-10-2022 16:28

Atlet çift, hedefine Avrupa ve Balkan şampiyonluklarını koydu

Atletizm antrenörü Ercan Temel: "Yarışlara eşimle beraber hazırlanıyoruz. İleride Balkan ve Avrupa şampiyonaları var, ilk hedefimiz oralar"

Yurthaber 23-09-2022 11:07

Bu burçlarla hemen nikah masasına koşun! Hangi burç hangi burçla evlenmelidir?

Burçlar ilişkileri oldukça etkileyebiliyor. Bazı burçlar çok iyi anlaşırken bazıları ise asla anlaşamıyor. Evlenmeden önce burç uyumuna da dikkat etmek gerekiyor. Evlilikte daha mutlu olmak için kendi burcunuza uyumlu olan burcu tercih edebilirsiniz.

Kadin 21-09-2022 12:40

Bildiklerinizi unutun! Çok fazla seks de iyi değilmiş

Cinsel hayata dair çeşitli tabular bulunuyor. Cinsel birliktelik yaşadıkça seks performansının artacağı düşünülüyor. Ancak uzmanların yaptığı açıklamalara göre çok fazla seks yapmak ve yüksek beklentiler içerisine girmek cinsel birlikte alınan hazzı düşürüyor.

Haber 07-09-2022 14:31

Hata yapmayın! İlişkiniz yeniyse bunları duymanız gerekiyor

İlişkinin ilk zamanları en heyecanlı ve sevgi dolu olunan anlar olabiliyor. İlişkide birbirini tanıma sürecinde her şey çok güzel görünse de yapılan ufak hatalar ilişkinin bitmesine sebep olabiliyor. Sağlıklı ve mutlu ilişki için yeni başlangıçlarda dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunuyor.

Kadin 25-08-2022 08:37

2 haftalık nişanlı çiftin feci sonu! Duran kamyona çarptılar...

Korkunç kaza Aksaray'da meydana geldi. Kontrolden çıkanm otomobil, park halindeki kamyona çarptı. Otomobilde bulunan yeni nişanlı çift olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 22-08-2022 19:52

Doktor çift çoğu zaman ameliyatlara birlikte giriyor

Samsun'da eşiyle aynı hastanede görev yapan operatör doktor Başat Fethallah: - "Zor bir meslek icra ediyoruz. Yoğun bir çalışma ortamımız var. İki kulak burun boğaz hekimi olarak burada birbirimize destek oluyoruz" - Canan Usta Fethallah: - "Özellikli durumlarda hastalarımızı birlikte tedavi edebiliyoruz. Hastalar da bundan gayet memnun"

Yurthaber 17-08-2022 11:03

Mahalleyi ayağa kaldıran olay: Canlarından bezdirdiler! Kadıköy'de kâbus anları anbean kamerada

İstanbul'un göbeğinde sokakta yaşayan bir çift, mahalle sakinlerini usandırdı. Kadıköy'deki binalara girip buraları mesken tutan çift Caferağa Mahallesi'nin kâbusu haline geldi. Çeşitli şekillerde rahatsızlık veren çifte mahalleli tepki gösterince çift bu kez de sözlü saldırıya geçti ve alkol şişesi fırlattı.

Haber 16-08-2022 14:46

Bilecikli çift, internette gördüğü ejder meyvesinin üreticisi oldu

Ejder meyvesi yetiştiricisi Nur Talih: - "Yazın fazla zorluğu yok ama kışın eşime çok fazla iş düşüyor. Isısını sağlamak için geceleri gelip soba yakıyor. Yazın temizlemesi, ilaçlamasını yapıyoruz. İlk meyveyi gördüğümüzde çok sevindik"

Yurthaber 16-08-2022 12:37

Dizi bitti aşk başladı! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı çifti tatilde görüntülendi

Başarılı oyuncular Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı Gizli Saklı dizisinde rol arkadaşı olmuşlardı. Dizinin yayın hayatı kısa sürdü ancak dizi çiftin aşk hayatını canlandırdı. İlişkiye başlayan ünlü çift gittikleri Belgrad tatilinde hayranları tarafından görüntülendi.

Magazin 09-08-2022 09:41

Kendisinden 23 yaş küçük bir erkekle birlikte! ''Annesi sansalar da, nefret etseler de buna değer...''

Teksas, Houston'dan 48 yaşındaki Rachel Allen ve New York'tan 25 yaşındaki Alex Michael, genelde tatlı anne-oğul ilişkileri için yabancılar tarafından iltifat aldıklarını anlattılar. Ancak ikili, anne oğul değil, sevgili olduklarını açıkladı. Aralarındaki 23 yıllık yaş farkına rağmen çok aşık olduklarını söyleyen ikili, hikayelerini anlattı.

Trend 28-07-2022 09:49

Kırşehir'de cesetleri gömülü halde bulunan çiftle ilgili davanın görülmesine Uşak'ta başlandı

Öldürülen Vildan Çelik'in dini nikahlı eşi olduğunu ileri süren tutuklu sanık R.İ, cinayeti işlediğini itiraf etti

Yurthaber 26-07-2022 22:56