Cinayet Haberleri Ve Son Dakika Cinayet Haberleri

Cinayet Haberleri Ve Son Dakika Cinayet Haberleri

Bir kimsenin başka bir kimseyi öldürme girişimde bulunması ve onu öldürmesine cinayet denir. Pek çok ülkede idam veya müebbet hapis gibi ağır cezaları bulunan bu eylem, hukuken öldürme veya kasten öldürme şeklinde tanımlanır. Türkiye’de 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun Kişilere Karşı İşlenen Suçlar başlığı altında ikinci kısımda düzenlenmiş bir suç türüdür. Cinayet sırasında kullanılan farklı pek çok alet mevcuttur. Silah, kesici alet gibi farklı aletler ile suçun işlendiği çoğu cinayet vakasında görülmüştür. Kimi zaman cinayete teşebbüs eden suçlulardan yakalanalar olsa da bazı durumlarda faili meçhul olarak tarihe geçen cinayet suçluları da mevcuttur. Dünya çapında pek çok dizi ve filme konu olan cinayet vakaları sayesinde bu suçların varlığından haberdar olabilmek mümkündür.

Cinayet Haberleri

Sokak ortasında kurşun yağdırdı, vahşetin nedeni mobbing çıktı

Beyoğlu'nda Mustafa S., yıllar önce marketinde çalışırken kendisine sürekli mobbing uygulayıp, aşağıladığını iddia ettiği eski patronu Salih Aka'yı (66) pazar tezgahının başında kurşunlayarak öldürdü. Saldırı sırasında yüzünü kapüşonla saklayan saldırgan, izini kaybettirmek için giysilerinin bazılarını çöp konteynerine attı. Saldırı anı güvenlik kamerasına da yansıdı.

Haber 28-03-2024 17:59

Antalya'da eşini bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi

Antalya'nın Kepez ilçesinde, eşini, çalıştığı zincir market şubesinde bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 28-03-2024 12:13

Sarıyer'de müzikholde düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili bir şüpheli yakalandı

Sarıyer'de 24 Ocak'ta bir kişinin öldüğü, ikisi polis dört kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin bir şüpheli yakalandı.

Yurthaber 28-03-2024 07:50

Kütahya'da korkunç cinayet! 3 aylık hamile eşini ziyarete gittikleri evde öldürdü

Kütahya'da kan donduran bir cinayet yaşandı. Ziyaret için gittikleri akraba evinde, eşi tarafından bıçaklanan 3 aylık hamile kadın yaşamını yitirdi.

Haber 28-03-2024 00:22

Gizli tanığın itiraflarda bulunmuştu! Türkiye'nin konuştuğu Bodrum'daki Gamze Sakallıoğlu cinayetinde anneye ağırlaştırılmış müebbet, babaya beraat

Türkiye'nin konuştuğu 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun Bodrum'daki evinde yatağında ölü bulunmasıyla ilgili davada karar açıklandı. Gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan anne Turcen Sakallıoğlu mahkeme heyeti tarafından 'üst soyu nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun ise beraatine karar verdi. Kararın ardından sanık Turcen Sakallıoğlu'nun avukatları istinafa başvuracaklarını açıkladı.

Haber 27-03-2024 19:53

Tartıştığı ağabeyine bıçak çekip boğazını kesti! Kocaeli'de gece yarısı vahşeti: Anne de gözaltında

Kocaeli'de gece yarısı sularında korkunç bir cinayet işlendi. 22 yaşındaki M.P, iddiaya göre ağabeyiyle evde alkol içiyordu. Aralarında başlayan tartışma ağabey Murat P.'nin boğazının kesilip ortalığın kan gölüne dönmesiyle son buldu. Eve gelen polisler kardeş M.P. ile annelerini de gözaltına aldı.

Haber 27-03-2024 09:57

Denizli'deki gürültü kavgasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin yakalanan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Yurthaber 27-03-2024 07:54

Alışveriş merkezinde kan donduran infaz! Beyzbol sopasıyla vura vura öldürdü

Muğla Milas'ta bir alışveriş merkezinde yaşanan kavgada beyzbol sopasıyla vücuduna aldığı darbeler sonucu bir kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haber 26-03-2024 07:33

Kırklareli'nde yargılanan 2 cinayet sanığından biri suçunu itiraf etti

Kırklareli'nde cinayet zanlısı baba ve oğlunun yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Yurthaber 25-03-2024 14:25

Manisa'da kahvehanede tabancayla vurulan kişi öldü

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, kahvehanede çıkan kavgada tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 25-03-2024 13:37

Konya'da 'ikizler' dehşeti! Amcalarını bıçaklayarak öldürdüler

Konya'da ikiz kardeş olan 17 yaşındaki M.M. ve H.M husumetli oldukları 32 yaşındaki amcaları Yasin Mutlu'yu bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan ikizler amcası tarafından ölümle tehdit edildiklerini söyledi. İki kardeş de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 23-03-2024 12:11

Babasını sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldürdü! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Şanlıurfa'da İbrahim Halil Öztunç (31), babası Hüseyin Öztunç'u (64) sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldürdü. Katil Öztunç, eşiyle birlikte Gaziantep'e kaçmaya çalışırken yakalandı. Kan donduran cinayetin detayları da ortaya çıktı. Oğul Öztunç'un, yeni bir otomobil almak için babasına ait araziyi krediye karşılık bankada ipotek ettirmek istediği, ancak baba Öztunç'un tapuyu vermediği öğrenildi. İşte vahşetin detayları...

Haber 22-03-2024 18:00

Polis lojmanında başından vurulmuştu! Katil zanlısı komiser yardımcısı kendini bakın nasıl savundu

Manisa'nın Demirci ilçesinde güzellik salonu işletmecisi Yeşim Akbaş (27), polis lojmanında tabanca ile başından vurulmuş halde bulundu. Akbaş'ın ölümüne ilişkin tutuklanan komiser yardımcısı Doğan Can Yıldız (28), ilk kez hakim karşısına çıktı. Yıldız tüm suçlamaları reddederken, Yeşim Akbaş’ın psikolojik sorunları olduğunu öne sürerek intihar ettiğini söyledi. Duruşmada dinlenen tanıklar ise Yeşim Akbaş’ın hayat dolu bir insan olduğunu, intihar etmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Haber 22-03-2024 16:59

Sokak ortasında katledildi, katil eski sevgilisi çıktı! Yakalanmamak için günlerce...

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen’in katili eski sevgilisi çıktı. Kalacak yeri olmadığı öğrenilen katilin, yakalanacağı korkusuyla toplu taşımaya binemediği, otele de gidemediği için cinayetin ardından günlerce sokaklarda yürüdüğü, yürüyerek gittiği Sultanbeyli’de de yakalandığı bildirildi. Güvenlik kamera görüntülerine yansımamak için marketten yiyecek bile almayan katilin, havanın soğuk olduğu günlerde de "üşümemek" için yürüdüğü ortaya çıktı.

Haber 22-03-2024 15:59

Alanya'da husumetli olduğu kişiyi silahla öldüren zanlı tutuklandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde aralarında husumet olduğu belirtilen kişiyi tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 22-03-2024 15:11

Afgan madencinin cesedini yaktılar! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Zonguldak'ta kaçak maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin iddianame tamamlandı. İddianamede, yanmış halde bulunan cesedin, kaçak ocaktaki kazayı gizlemek ve ocağın kapanmasını engellemek için öldükten sonra yakıldığı belirtildi. Afgan madencinin baş, omuz ve ayakları haricinde bütün vücudunun yandığı belirtilen adli tıp raporunda vahşetin detayları da ortaya çıktı. Olayla ilgili 3'ü tutuklu 6 sanık hakkında müebbet hapis istemi ile dava açıldı.

Haber 22-03-2024 11:59

İzmir'de silahla öldürülen kişi, park halindeki bir otomobilin bagajında bulundu

İzmir'in Bornova ilçesinde, silahla öldürülen kişinin cenazesi, bir gün sonra yapılan ihbar üzerine park halindeki otomobilin bagajında bulundu.

Yurthaber 22-03-2024 07:57

Kan donduran vahşet! Babasını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde İbrahim Halil Öztunç, sokakta tartıştığı babası Hüseyin Öztunç'u (58) bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçmaya çalışan Öztunç, polis tarafından yakalandı.

Haber 21-03-2024 17:59

İki çocuğunu boğarak öldürdü, başlarına bu notu bıraktı: 'Sizi bu kötü dünyanın insanlarına emanet etmeyeceğim'

Kocaeli'de Murat Rüzgar (45), geçen yıl 2 çocuğunu boğarak öldürdü. Rüzgar'ın, çocuklarının yattığı yatağın başına not bıraktığı ortaya çıktı. Notta, "Sizler meleksiniz. Artık sizi bu kötü dünyanın insanlarına emanet etmeyeceğim" yazdığı öğrenildi. Rüzgar, yargılandığı davanın ilk duruşmasında, "Çocuklarım için elimden gelen her şeyi yaptım. Eşimin isteklerine yetişemedim. Cezaevinde huzur buluyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-2024 16:59

Oğlunun düğününde eşini öldürüp kızını yaralamıştı! 1,5 yıl sonra ahırda yakalandı... Altın kemer detayı dikkat çekti

Elazığ'da oğlunun düğününde salona gelip, karısı Yasemin Uçar'ı tabancayla başından vurup öldüren, hamile kızını da bacağından yaralayıp kaçan 47 yaşındaki Yaşar Uçar, 1,5 yıl sonra saklandığı ahırda yakalandı. Uçar’ın üstünde bir miktar döviz ve Türk Lirası ile 991 bin TL değerinde altın kemer ele geçirildi.

Haber 21-03-2024 15:12

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Pınar Damar cinayeti davasında karar belli oldu

Bağcılar'da Pınar Damar kayıp olarak aranırken cesedi bulundu. Damar'ın kuzeninin dini nikahlı eşi Metin Aydin, Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti. Aydin'in Damar'ı öldürmeden önce, cinsel saldırıda bulunduğu tespit edildi. Hakim karşısına çıkan Metin Aydin'in cezası belli oldu. Duruşmada karar öncesi son sözü sorulan Aydin, "Çok pişmanım, beraatımı istiyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-2024 14:59

Antalya'da birlikte yaşadığı kadını öldürdüğü iddia edilen sanık hakim karşısında

Antalya'nın Kepez ilçesinde, dini nikahla birlikte yaşadığı kadını bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 21-03-2024 11:38

Kıskandığı erkek arkadaşını öldürdü, kendini bakın nasıl savundu! Dikkat çeken aldatma detayı: 'Öğrenince çılgına döndüm'

Bursa’da Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31), garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldürdü. Franzen savunmasında, "Beni kıskanıyordu. Her sabah güne kavgayla başlıyorduk. Bir gece Turan'dan şüphelenip, telefonunu karıştırdım. Turan'ın en yakın arkadaşım ile beni aldattığını gördüm. Çılgına döndüm. Çok pişmanım. Onu seviyordum, öldürme kastım yoktu" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-2024 10:59

Bursa'da erkek arkadaşını öldüren yabancı uyruklu kadının 18 yıla kadar hapsi istendi

Bursa'da geçen yıl erkek arkadaşını bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Kazakistan vatandaşı kadının yargılandığı davada mütalaa açıklandı.

Yurthaber 21-03-2024 10:49

Baba ve oğlunun miras kavgası kanlı bitti! Bıçaklayarak öldürdü

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir kişi, babasını bıçakla öldürdü. Baba ve oğlunun arasında miras meselesi sebebiyle tartışma çıktığı ve bir süre sonra bu tartışmanın kavgaya dönüştüğü öğrenildi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 20-03-2024 21:11

Keserli vahşi cinayette kan donduran 'genital' detayı: Yanıklar gördüm

Antalya'da geçtiğimiz mayıs ayında yaşanan keserli cinayette kan donduran yeni detaylar ortaya çıktı. 112 Acil Servis görevlisi tanık olarak dinlendi. Sağlık çalışanı verdiği ifadede, "Genital bölgede yanık izleri gördüm. Bu nedenle durumu şüpheli gördüğümüz için hastaneye sevk etmeye karar verdik." dedi. İşte korkunç olayın ayrıntıları...

Haber 20-03-2024 17:13

Antalya'da eşini keserle öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi

Antalya'nın Aksu ilçesinde karısını keserle öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 20-03-2024 15:59

Ankara'da eşini öldüren kişi 5. kattan atlayarak ağır yaralandı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde eşini bıçaklayarak öldüren kişi, oğlunu da yaraladı.

Yurthaber 20-03-2024 14:18

İzmir'de taksici Oğuz Erge'yi öldüren Delil Aysal silahı evin tavanında saklamış

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren ve "nitelikli kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Delil Aysal'a verilen cezanın gerekçeli kararında, olayda kullanılan silahın sanığın evindeki banyoda tavan arasında, boş kovanların da mutfakta çöp kovasında bulunduğu belirtildi.

Yurthaber 20-03-2024 14:01

16 aylık bebeğini evde tek bırakarak tatile çıkmış, susuzluktan ölmesine sebep olmuştu... O annenin cezası belli oldu!

ABD'nin Ohio şehrinde yaşayan 31 yaşındaki Kristel Candelario isimli bir kadın 16 aylık bebeğini evde tek bırakarak 10 günlük bir tatile çıktı. Tatil sonrası evine dönen kadın bebeğini susuzluktan ölmüş bir şekilde bulmuş ve cinayetle suçlanarak tutuklanmıştı. Candelario'nun cezası belli oldu.

Trend 20-03-2024 07:54

'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı bakın nerede çıktı

Adana'da, kaldığı apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın (34) cinayet şüphelisi arkadaşları Şükrü Çiçek (31) ve Hıdır Üzel'in (27), "Arkadaşımız öldürülmüş" diyerek polisi aradığı ortaya çıktı. Ayan'ın öldürüldüğü tabanca, şüphelilerin otomobilinde ele geçirilince gözaltına alınan Çiçek ile Üzel, "Kanlar içinde olduğunu görünce panikleyip, polisi aradık" savunması yaptı. Olay anında odada oldukları güvenlik kamerasından belirlenen şüpheliler, tutuklandı.

Haber 19-03-2024 17:59

Kan donduran görüntü! Silahla vurup öldürdü, cesedinin başında sigara içti

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobilinden inerken aralarında husumet olduğu belirtilen Ümit Y.'nin silahlı saldırısına uğrayan Emre Taşdemir, yaşamını yitirdi. Ümit Y.'nin husumetlisi Emre Taşdemir'i tabancayla vurarak öldürdükten sonra başında sigara içerek bir süre beklediği ortaya çıktı. İşte kan donduran o görüntü...

Haber 19-03-2024 16:59

Gaziantep'te bir kişinin silahla öldürülmesine ilişkin 5 zanlı tutuklandı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir kişinin silahla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 19-03-2024 15:56

Adana'da günübirlik kiralık dairede kalan kişi tabancayla öldürüldü

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir kişi kaldığı günübirlik kiralık dairede tabancayla vurularak öldürüldü.

Yurthaber 18-03-2024 15:37

Antalya'da oto yıkamada 17 yaşındaki gencin tabancayla öldürülmesiyle ilgili 2 zanlı yakalandı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde oto yıkama dükkanında 17 yaşındaki gencin tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 18-03-2024 14:55

Eşi ve sevgilisine sokakta kurşun yağdırdı! Yasak aşk cinayetinde mahkeme kararını verdi

Sakarya’da İ.A., kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Tansu A. ve onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen B.Y.T.’yi silahla vurdu. Tansu A. hayatını kaybederken, B.Y.T. ise yaralandı. Olayın ardından silahı ile polise teslim olan İ.A., "Neden yaptınız, pişman mısınız?" sorusuna "adalet" yanıtını verdi. İ.A.'nın tutuklu yargılandığı yasak aşk cinayetinde mahkeme heyeti kararını verdi. İşte detaylar...

Haber 18-03-2024 12:59

Cezaevinden yeni poz! Türkiye'nin kanını donduran Ümitcan Uygun'un son hali ortaya çıktı

Adı peş peşe kadın cinayetlerine karışarak Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul eden Ümitcan Uygun'un son hali ortaya çıktı. Aylardır cezaevinde bulunan Uygun önce Aleyna Çakır'ın, ardından Esra Hankulu'nun ölümüyle Türkiye'nin hafızasına kazınmıştı.

Haber 18-03-2024 09:27

Sokak ortasında acımasızca katledildi, vahşetin detayları ortaya çıktı! Takip edip eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendi...

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Gülhan Esen (25), işe giderken başından vurularak öldürüldü. Henüz 7 aylık evli olan Gülhan Esen'in cinayet şüphelisi, eski erkek arkadaşı M.T. çıktı. Şüphelinin, yaklaşık 1 hafta önce işe başlayan Esen'i takip ederek eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendiği, olay günü ise evinin önünde Esen'in çıkmasını beklediği, sonra da olayı gerçekleştirdiği belirtildi. M.T.'nin, Esen'in 7 ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği, genç kadını takıntı haline getirdiği öğrenildi.

Haber 17-03-2024 17:59

İki kardeş, babalarını bıçaklayarak öldürüp annelerini yaraladı! Gaziantep'te kan donduran olay

Gaziantep'te, Abdurrahman Açıkbaş (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, iddiaya göre arazi paylaşımı taleplerine kabul etmeyen babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile anneleri Gonca Açıkbaş ve kardeşleri Müslüm Caner Açıkkbaş’ı (20) gece saatlerinde çıkan tartışmada bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Müslüm Açıkbaş, kurtarılamadı.

Haber 17-03-2024 15:03

Antalya'da kan donduran cinayet! Aynı apartmanda oturduğu husumetlisini kurşun yağmuruna tuttu

Antalya'nın Alanya ilçesinde akılalmaz bir cinayet yaşandı. N.B. (49), aynı apartmanda oturduğu ve husumet yaşadığı 4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'u (61) aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürüp, kaçtı. N.B.'nin ruhsatsız silah bulundurma ve cinayetten kaydı olduğu öğrenildi.

Haber 17-03-2024 13:52

Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Eşini ve kızını katleden öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: 'Gece yarısı karımın telefonuna...'

Erzurum'da, eşi Kadriye Böçkün’ü 24 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün’ü ise 14 bıçak darbesiyle öldüren 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün'ün (46) ifadesi ortaya çıktı. Böçkün'ün ifadesinde, "Hastayım ve bir aydır ilaçlarımı kullanmıyorum. Gece yarısı eşimin cep telefonuna gelen aramaya sinirlendim. 'O kişiyi ben arayacağım' dedim ve kabul etmeyince mutfaktan aldığım bıçakla üzerine saldırdım. Kızım araya girince ona da vurdum" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 15-03-2024 15:30

Hemşire eşini 11 bıçak darbesiyle katletmişti! Mahkeme 'tahrik indirimi' uygulamadı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, tartıştığı hemşire eşi Hülya Er Tortop'un (35) başına şişe ile vurup, vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Murat Tortop (39), yargılandığı mahkemede son savunmasında “Yaşananlar için çok üzgünüm. Böyle olsun istemezdim. Pişmanım." dedi. Mahkeme heyeti haksız tahrik indirimi uygulamadan Tortop’a ‘eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Haber 14-03-2024 23:22

Eski sevgili dehşeti! Genç kızı öldürüp intihar etti, sosyal medya paylaşımları dikkat çekti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde İbrahim Olece (19), eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi. Olayı duyup gelen aile yakınları sinir krizi geçirirken, toplanan kalabalığı polis dağıtmaya çalıştı. İbrahim Olece’nin sosyal medya hesabından paylaştığı silahlı fotoğrafları dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 14-03-2024 13:56

Oğlunu av tüfeğiyle öldürdü! Nedeni 100 TL çıktı

Adana'da meydana gelen olayda, Tamer Evren (66), uyuşturucu için para isteyen oğlu Hazım Evren'i (38) av tüfeğiyle öldürdü. Oğlu Hazım Evren'i öldüren Tamer Evren tutuklandı. Baba Evren'in, ifadesine göre olayın nedeni 100 TL çıktı! Baba, ifadesinde, "Para istedi, 200 lira verdim. 100 lira daha istedi. Veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı" dediği ortaya çıktı.

Haber 13-03-2024 11:13

İzmir'de silahlı saldırıya uğrayan 17 yaşındaki genç öldü

İzmir'in Buca ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 13-03-2024 08:22

İzmir'de evinde bıçaklanan kişi hastanede öldü

İzmir'in Bornova ilçesinde evinde bıçaklanan kişi, hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 13-03-2024 08:21

İstanbul'da börekçide korkunç cinayet! Silahla başından vurarak öldürdü

İstanbul Arnavutköy'de iddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi olan iki arkadaş arasında buluştukları börekçide tartışma çıktı. Tartışma sonucunda Salih İ., Abdullah Ü.'yü silahla başından vurdu. Abdullah Ü. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Haber 12-03-2024 20:27

Burdur'da mahkemenin verdiği karara baba isyan etti! 'Burnu kırılmış, bacağı kırılmış, zorla tecavüz edilmiştir'

Burdur'da 1 çocuk annesi Ayşe Işık, evde çıkan tartışmada kendisini darp eden kocası İsmail Işık'ı öldürmüştü. Dava ile ilgili görülen duruşmada "Benim 1 yaşında epilepsi hastası çocuğum var. Adaletinize sığınıyorum" diyen Işık'a haksız tahrik indirimiyle 15 yıl 10 ay hapis cezası verildi. Karara isyan eden Işık'ın babası "10 yıldır eziyet gören bir kadın bugün 15 yıl ceza almıştır. Burnu kırılmış, bacağı kırılmış, zorla tecavüz edilmiştir" dedi.

Haber 12-03-2024 19:17

Konya'da cezaevinden izinli çıkıp birlikte yaşadığı kadını öldüren sanığın yargılanması sürdü

Konya'nın Karatay ilçesinde cezaevinden izinli çıkıp, dini nikahla yaşadığı kadını öldürdüğü ileri sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 12-03-2024 15:56