HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çıplak kız, minare ve ayyıldız!

Tüm dünyada 450 butik, 9 bin 300 satış noktası bulunan çikolata markası Godiva, Ramazan ayı nedeniyle özel bir paket hazırlattı. Bazı Müslüman ülkelerde satışa sunulan Ramazan ayına özel paketlerde alkolsüz çikolatalar yer alırken, at üzerinde çıplak kız logosuyla dikkat çeken dünyaca ünlü çikolata markası, söz konusu paketlerde ay yıldız ve minare figürüyle dikkat çekti.

Ülker tarafından satın alınan dünyaca ünlü çikolata markası Godiva, Ramazan ayı için çeşitlerini artırdı. Godiva tarafından hazırlanan Ramazan paketleri, İstanbul'da büyük ilgi gördü. Ramazan ayına özel alkolsüz çikolataların yer aldığı paketlerde, şirketin alışılagelmiş at üzerinde çıplak kız logosunun yerini ay yıldız ve minare figürü aldı. Free shop mağazalarında satışa sunulan çikolata, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde 24.5 euroya alıcı buluyor.

Dış Hatlar Terminali'nde free shopu gezen yolcular, Ramazan ayı için hazırlanan özel çikolata paketini yakından inceledi. İngiliz ve İspanyol vatandaşlar, "Biz bu çikolatayı seviyoruz ve logo da gerçekten çok güzel olmuş" dedi. Türkler ise, logonun güzel olduğunu belirterek "Günün anlam ve önemine de uymuş. Harika tasarım. Bunu düşünenlere teşekkür ediyoruz, bizi temsil edecek bir logo yapmışlar" diye konuştu.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler