Colorado Universitesi Haberleri

Trump'a bir şok daha! Bir eyalette daha yasaklandı

ABD’nin eski başkanı Donald Trump, Colorado eyaletinin ardından Maine eyaletinde de seçimlerden men edildi. Trump’ın kampanya sözcüsü Steven Cheung, “acımasız kararın” yürürlüğe girmesini engellemek için yüksek mahkemeye hızlı bir şekilde yasal itirazda bulunacaklarını söyledi.

Haber 2023-12-29 10:34:42

2 yaşındaki çocuk bebek bakıcısı tarafından dövüldükten sonra yaşam mücadelesi veriyor! Çocuğun halini görünce gözlerine inanamadı... Tek bildiğim içki içtiydi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. 2 yaşındaki Giovanni Reichert, annesinin onu arkadaşı McKinley Slone Hernandez'in bakımına bırakmasının ardından darp edilerek hastanelik oldu. Sarhoş bir bebek bakıcısı tarafından dövüldükten sonra yaşam mücadelesi veren küçük çocuğun annesi oğlunun halini görünce gözlerine inanamadı.

Trend 2023-11-28 09:18:32

Ölümcül salgın patlak verdi, ürünler toplatıldı! 'Listeria' vakaları ABD'yi sarstı: Satın alan derhal çöpe atsın

Amerika Birleşik Devletleri'nde aralarında Kaliforniya, Colorado, Florida, Illinois, Kansas, Michigan ve Ohio'nun da bulunduğu pek çok eyalette listeria salgını paniği yaşandı. 11 kişinin etkilendiği salgında 10 kişinin tedavisi devam ederken 1 kişinin ise hayatını kaybettiği belirtildi. Yetkililer gerçek hasta sayısının daha yüksek olabileceğinden endişelendiklerini dile getirdi.

Haber 2023-11-22 11:02:40

ABD'de çürümüş 115 ceset bulundu!

ABD'nin Colorado eyaletinde bir cenaze evinde şikayet üzerine yapılan aramada, 115 çürümüş ceset kalıntılarına rastlandığı açıklandı.

Haber 2023-10-07 00:02:51

Depremin büyüklüğü 8.4’e ulaşabilirdi Uzman isimden çok çarpıcı sözler 'Bunu durduran şey... diyerek sıraladı

Fırat Üniversitesinde düzenlenen çalıştaya konuşmacı olarak katılan İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Jeolog ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür ile ABD’deki Colorado Üniversitesi’nde görev yapan sismolog Roger Bilham, önemli açıklama yaptı. Bilham, 2020 ve 2023 depremlerinin normalde olduğundan daha büyük bir deprem olabileceğini, bunu bölgedeki ’quartz schist’li kayaların engellediğini söyledi. Görür ise Kuzey Anadolu Fay hattının dünyanın en tehlikeli fayı olduğunu vurguladı.

Haber 21-09-23 16:17

Facianın eşiğinden dönüldü! Timsahı beslerken ayağı kayınca... Saniye saniye dehşet anları!

ABD'nin Colorado eyaletinde bir adam 600 kiloluk Elvis adındaki timsahı besleyecekken ayağı kayıp yere düştü. Timsah Elvis'in çenesinden son anda kurtulan adam az kalsın canından olacaktı.

Haber 29-07-23 17:16

ABD polisinden skandal olay! 14 yaşındaki çocuk vurularak öldürüldü...

ABD'nin Colorado eyaletinde 14 yaşındaki siyahi çocuk, soygun yaptıktan sonra kaçmak istedi. ABD polisi çocuğu önce kovalayarak yakaladı sonra ise vurarak öldürdü. Olay anı polis memurunun vücut kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 13-06-23 14:29
abd

Yeni aldığı evin duvarlarından resmen yılan fışkırdı! Onlarca tanesini bir arada görünce şoke oldu... Tuvalete gitmeye bile korkuyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Colorado eyaletinde yeni satın aldığı eve taşınan Amber Hall isimli bir kadın gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Köpeklerinden birinin sürekli olarak garaja gitmesi üzerine dikkatli bir şekilde baktığında Hall, duvarda delikler olduğunu ve deliklerden yılanların çıktığını gördü. Yılan uzmanına danışan Hall, yılanların en az 2 yıldır o evde yaşadığını öğrenince şoke oldu.

Trend 05-05-23 14:59

Arkadaşı dedektif gibi izini sürdü! Arabasının camına taş atılan kadın yol kenarında ölü bulundu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Colorado eyaletinde yaşanan bir olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı. 20 yaşındaki Alexa Bartell isimli bir kadın arkadaşıyla telefonda konuştuğu sırada arabasının ön camına ispat eden büyük bir taş parçası nedeniyle hayatını kaybetti. Telefonda konuştuğu arkadaşının cep telefonu sinyalini takip etmesi sonucunda Bartell’in yol kenarında cansız bedeni bulundu.

Trend 22-04-23 08:43

ABD'de eşcinsellerin toplandığı kulübe silahlı saldırı: 5 ölü 18 yaralı

ABD'nin Colorado eyaletinde, eşcinsellerin bir araya geldiği gece kulübünde düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi yaşamını yitirdi, 18 kişi yaralandı.

Haber 20-11-22 18:25

ABD’de gece kulübüne silahlı saldırı! 5 ölü, 18 yaralı

ABD’nin Colorado eyaletinde bir gece kulübünde meydana gelen silahlı saldırıda en az 5 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.

Haber 20-11-22 13:39

ABD Başkanı Biden, gaflarına bir yenisini daha ekledi! Oğlum Beau Biden Irak'ta öldü

Gaflarıyla gündem olan ABD Başkanı Joe Biden, bu kez 2015 yılında kanserden hayatını kaybeden oğlu Beau Biden ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. ABD Başkanı Biden, Colorado eyaletindeki konuşmasında, beyin kanseri nedeniyle ölen oğlu Beau Biden'ın 'Irak'ta hayatını kaybettiğini' söyledi.

Haber 13-10-22 16:58

17 yaşındaki kız iş yerinde ölü bulundu! Katili en yakını çıktı: Çamaşır suyu kokusunu takip ettim

Amerika Birleşik Devletleri’nin Colorado eyaletinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. 17 yaşındaki Riley Whitelaw isimli bir kız çalıştığı ofiste molaya gittiği sırada aniden ortadan kayboldu. Çalışanının moladan dönmediğini fark eden patronun araması sonucunda Whitelaw şirketin dinlenme odasında ölü bulundu.

Trend 21-06-22 10:19

Colorado'da evlenen ilk eşcinsel çift Onur Ayı'nı kutladı! “Bizim için çok zordu”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Colorado eyaletinde resmi olarak evlenen ilk eşcinsel çift Anne ve Fran Simon, Onur Ayı’nı mutlu bir şekilde kutladı. 2013 yılında hayatlarını birleştirdiklerini ifade eden ikili, mutluluklarını elde etmenin kolay olmadığını ve toplumsal olarak insanların damgalamalarının acı verici olduğundan söz etti.

Trend 07-06-22 14:02

28 yıllık polis memuru, OnlyFans hesabı meslektaşları tarafından keşfedilince istifa etmek zorunda kaldı! Bir de tazminat ödedi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Colorado eyaletinde yaşayan bir polis memuru meslektaşlarından sakladığı OnlyFans hesabının keşfedilmesi üzerine işini bırakmak zorunda kaldığını iddia etti. OnlyFans hesabı üzerinden müstehcen pozlarını satarak para kazanan eski polis memuru, işinden istifa etmek ve 30 bin dolar tazminat ödemek zorunda kaldığını söyledi.

Trend 25-01-22 15:01

Colorado'da Yılın Son Günü Büyük Yangın

ABD’nin Colorado eyaletinde yılın son gününe orman yangınıyla girdi. Denver şehrin yakınlarındaki iki kasabada yaşayan yaklaşık 300 bin kişiyi tehdit ediyor. Yangın nedeniyle şu ana kadar 580 civarında ev, bir otel ve bir alışveriş merkezinin tamamen yandığı ifade ediliyor

Haber 31-12-21 14:01

ABD'de ilk kez sırtlanlarda koronavirüs tespit edildi

ABD'nin Colorado eyaletine bağlı Denver kentindeki hayvanat bahçesinde yaşayan sırtlanlara ilk defa yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konuldu.

Haber 06-11-21 15:48

ABD'de uçakta panik anları! Acil iniş yaptı

New York'tan California'ya yapılan uçuşta, erkek yolcunun kadın uçuş görevlisine saldırması nedeniyle rota değiştiren uçak yönünü Colorado eyaletine çevirdi.

Haber 28-10-21 20:07

Kaybolan dağcı, kurtarma ekiplerinin aramalarını ‘bilinmeyen numara’ diye açmadı

ABD’nin Colorado eyaletinde çıktığı dağda kaybolan bir kişi, arama kurtarma ekiplerinin defalarca kendisini cep telefonundan aramasına rağmen telefonunu açmadı. Yetkililer, kayıp dağcının 24 saat sonra kendi başına geri geldiğini ve telefonlarını açmama sebebinin ise “Bilinmeyen numaradan arandığı için açmaması” olduğunu açıkladı.

Haber 26-10-21 13:41

ABD'de çıplak kadın paniği! Yolculara nereli olduklarını sordu

ABD'nin Colorado eyaletinin Denver şehrine hizmet veren uluslararası havalimanı yolcu salonunda, çıplak bir şekilde yürüyen kadın, diğer yolcuların ve havalimanı polisinin dikkati çekti. Yolculara sıklıkla, ''Nerelisin, nasılsın?'' şeklinde sorular sorduğu belirtilen kadının sağlık sorununun olduğu bilgisi paylaşıldı.

Haber 14-10-21 13:36

Kot pantolonundan sarkan yarasayı görünce dehşeti yaşadı! “Bana bu nasıl oldu?”

Amerika’nın Colorado eyaletinde yaşayan Tiffany Granillo isimli kadın, kot pantolının kasık bölgesinde baş aşağı asılı duran bir yarasa olduğunu fark etti. O anları TikTok hesabından yayınlayan Granillo dehşet içinde “Bu bana nasıl oldu?” diye sordu.

Trend 22-09-21 12:23

Baş ağrısı geçmediği için kendi idrarını içen Carrie Steele’nin yöntemi pes dedirtti

Dünyanın her noktasında değişik bağımlılıkları bulunan insanlar dikkatleri çekiyor. Öyle ki bu bağımlılıkların bazıları mantık sınırlarını zorluyor. Sizlere Amerika Birleşik Devletleri’nin Colorado eyaletinde yaşayan Carrie Steele’in hikayesini anlatacağız. Steele, kendi idrarını içerek baş ağrısını yendiğini iddia ediyor.

Trend 16-09-21 10:08

Biden Dev Harcama Paketine Destek Turunda

Washington’da Kongre üyeleri Başkan Joe Biden’ın dev harcama paketinin ayrıntıları üzerinde anlaşmaya çalışırken Biden, pakete destek aramak için Colorado eyaletindeki yenilenebilir enerji laboratuvarını ziyaret etmeye hazırlanıyor

Haber 14-09-21 15:03

İddia: Eşini öldürüp onun yerine Trump'a oy vermiş!

ABD'nin Colorado eyaletinde Barry Morphew isimli bir adam hakkında eşi Suzanne Morphew'i öldürüp, ABD Başkanlık seçimlerinde eşi adına Donald Trump'a oy verdiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Haber 17-05-21 14:11

ABD'nin Colorado eyaletinde doğum günü partisinde silahlı saldırı: 7 ölü

ABD'nin Colorado eyaletinde bir doğum günü partisinde düzenlenen silahlı saldırıda şüpheli dahil 7 kişi hayatını kaybetti.

Haber 10-05-21 01:10

Akılalmaz olay! Köpeklerini gezdiren kadını ayı yedi

ABD'nin Colorado eyaletinde yetkililer, köpeklerini yürüyüşe çıkaran bir kadının ayı saldırısı sonucu hayatını kaybettiğini düşünüyor. 39 yaşındaki kadının cesedi Cuma günü Colorado'nun kuzeyinde bulunurken, ayılara yapılan otopsilerde insan kalıntıları tespit edildi.

Haber 05-05-21 08:32

ABD polisinden demans hastası 73 yaşındaki kadına şiddet

ABD’nin Colorado eyaletinde geçtiğimiz yıl 13 dolar ödemeyi unutarak marketten çıktıktan sonra polis tarafından gözaltına alınan demans hastası Karen Garner ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haber 27-04-21 16:31

Colorado’da aşı skandalı: Binlerce kişi tekrardan aşı olacak

ABD’nin Colorado eyaletindeki bir klinikte koronavirüsü aşısı olan yaklaşık 4 bin kişinin, aşıların uygun koşullarda saklanmadığı gerekçesiyle tekrar aşılanmaları gerektiği açıklandı. 3 bin aşıya el konuldu

Haber 15-04-21 20:51

Colorado’da Aşı Skandalı

ABD’nin Colorado eyaletindeki bir klinikte Corona virüsü aşısı olan yaklaşık 4 bin kişinin, aşıların uygun koşullarda saklanmadığı gerekçesiyle tekrar aşılanmaları gerektiği açıklandı. 3 bin aşıya el konuldu

Haber 15-04-21 20:02

Yolcu acil çıkış kapısını açmak istedi, uçak acil iniş yaptı

ABD’de Spirit Havayollarına ait Cleveland-Los Angeles seferli yolcu uçağı, bir yolcunun acil çıkış kapısını açmaya çalışması sonucu Colorado eyaletine acil iniş yaptı.ABD’de Spirit Havayollarına ait Cleveland-Los Angeles seferli yolcu uçağında kimliği açıklanmayan bir yolcunun uçağın acil çıkış kapısını açmayı denemesi sonucu uçakta korku dolu anlar yaşandı.

Haber 01-04-21 16:43

ABD’deki süpermarket saldırganın “akıl sağlığının” incelenmesine karar verildi

ABD’nin Colorado eyaletinde bir markete silahlı saldırı düzenleyerek 10 kişiyi öldüren şahsın kefaletle serbest bırakılması reddedilirken, saldırganın akıl sağlığının incelenmesine karar verildi.ABD’nin Colorado eyaletine bağlı Boulder kentinde bulunan King Soopers adlı markete 23 Mart’ta Ahmed al-Aliwi Alissa isimli şahıs tarafından silahlı saldırı düzenlenmişti.

Haber 25-03-21 21:02

ABD'nin Atlanta şehrinde üzerindeki 5 silahla markete giren kişi korkuya neden oldu

ABD’nin Colorado eyaletinde 10 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının şoku sürerken Georgia eyaleti Atlanta şehrinde, üzerinde silahlarla markete giren kişi paniğe neden oldu. Şahsı "dikkatsiz davranma suçlaması" ile gözaltına alan polis, şahsın üzerinden çıkan silahlara da el koydu.

Haber 25-03-21 02:58

Colorado Zanlısı Yarın Mahkemeye Çıkarılacak

10 kişiyi öldürmekle suçlanan 21 yaşındaki Ahmed El Aliwi Alissa, yarınyargıç önüne çıkıyor

Haber 24-03-21 20:14

ABD’de süpermarket saldırganın kimliği belli oldu

ABD Boulder Kenti Emniyet Müdürü Maris Herold yaptığı açıklamada, ABD’nin Colorado eyaletinde yer alan Boulder kentindeki King Soopers adlı süpermarkete silahlı saldırı düzenleyen şüphelinin 21 yaşındaki Ahmad Al Aliwi Alissa olduğunu ve 1.

Haber 23-03-21 19:58

ABD'deki silahlı saldırıda 10 kişi hayatını kaybetmişti! Saldırganın kimliği açıklandı

ABD'nin Colorado eyaletinde bir markete silahlı saldırı düzenleyen ve 10 kişinin ölümüne neden olan saldırganın 21 yaşındaki Ahmad Al Aliwi Alissa olduğu belirlendi.

Haber 23-03-21 18:59

ABD'de Süpermarket Saldırısı: 10 Ölü

1999 ve 2012 yıllarında da toplu silahlı saldırılara sahne olan Colorado eyaletinde bu sefer Boulder kentinde bir süpermarkete düzenlenen saldırıda 10 kişi yaşamını yitirdi. Ölenlerden biri, olay yerine ilk müdahale eden polis memuru

Haber 23-03-21 15:52

Colorado'da süpermarkette silahlı saldırı: 10 ölü

ABD'nin Colorado eyaletinde silahlı bir kişinin bir süpermarkete düzenlediği saldırıda 10 kişi yaşamını yitirdi.

Haber 23-03-21 11:49

ABD’de süpermarkete silahlı saldırı

ABD’nin Colorado eyaletine bağlı Boulder şehrinde bulunan bir süpermarkete kimliği belirsiz silahlı bir kişi tarafından saldırı düzenlendi.ABD’nin Colorado eyaletine bağlı Boulder kentinde bulunan King Soopers isimli markete kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Haber 23-03-21 01:17

ABD'de süpermarkete silahlı saldırı

ABD'nin Colorado eyaletinde bir markete düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a yükseldi.

Haber 23-03-21 00:16

Doç. Dr. Halit Yerebakan kimdir ve nerelidir? Halit Yerebakan nerede çalışıyor?

Türkiye’de kalp-damar cerrahisi alanında yaptığı çalışmalarla adını duyuran Doç Dr. Halit Yerebakan, severek başladığı tıp fakültesinden dereceyle ayrıldı. Yurtiçi ve yurtdışında eğitimlerini sürdüren Dr. Halit Yerebakan, dünyada sadece 25 kalp cerrahının aday olduğu 2013 Evarts Graham ödülüne Columbia Universitesi tarafından, çalışmaları göz önünde bulundurularak aday gösterildi.

Haber 19-03-21 16:02

ABD'de motoru alev alan yolcu uçağının parçaları evlerin üzerine düştü

ABD'nin Colorado eyaletinde kalkış sırasında motoru alev alan Boeing 777 tipi bir yolcu uçağının motorunun parçaları acil iniş sırasında çevredeki evlerin üzerine düştü. Olayda yaralanan olmadı.

Haber 21-02-21 12:29

Restoranda kahvaltı yapan müşteri 148 TL'lik hesaba 10 bin TL bahşiş bıraktı

ABD’nin Colorado eyaletinde David adlı bir müşteri 20 dolarlık (148 TL) hesap için restoranda çalışam yedi garsona 1.400 (Yaklaşık 10 bin TL) bahşiş bıraktı.

Haber 24-01-21 12:14

ABD’de Corona Vakası Sayısı 20 Milyonu Geçti

Colorado, California ve Florida eyaletlerinde Corona virüsünün mutasyona uğramış yeni türü tespit edilirken, ülkede virüse yakalananların sayısı 20 milyonu aştı, can kaybı da 350 bine yaklaştı

Haber 02-01-21 20:55

ABD’de Üçüncü Mutasyon Vakası Florida’da

Corona virüsünün daha hızlı bulaşan türünün Amerika’nın Colorado ve California eyaletlerinin ardından Florida’da görüldüğü bildirildi

Haber 01-01-21 20:12

Mutasyona uğramış koronavirüs ABD'de de görüldü

Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) İngiltere'de mutasyon geçiren ve daha hızlı yayılan türüne ABD'nin Colorado eyaletinde de rastlandığı bildirildi.

Haber 30-12-20 07:38

Covid-19: ABD'de ilk mutasyona uğramış koronavirüs vakası Colorado'da tespit edildi

ABD'de, İngiltere'de ortaya çıkan koronavirüs mutasyonu ilk kez Colorado eyaletindeki bir vakada görüldü. Seçilmiş Başkan Joe Biden ise, aşılama programının takvimin çok gerisinde kaldığı için Trump yönetimini eleştirdi.

Haber 30-12-20 04:43

Corona Virüsünün Yeni Türü ABD’de İlk Kez Tespit Edildi

Colorado Valisi Jared Polis, Corona virüsünün ilk kez İngiltere’de ortaya çıkan yeni türünün Salı günü Colorado eyaletinde tespit edildiğini açıkladı. Böylece ABD’de virüsün bulaşıcılığı yüksek yeni türünün görüldüğü ilk yer Colorado oldu

Haber 30-12-20 03:42

ABD'deki orman yangınında kahreden olay

ABD’nin Colorado eyaletinde devam eden orman yangınlarında, evlerini terk etmeyen yaşlı çift, evlerinin bodrumunda birbirine sarılmış şekilde ölü bulundu.

Haber 25-10-20 14:31

ABD'de düğün dönüşü feci kaza: Gelinle damat hayatını kaybetti

ABD'nin Colorado eyaletinde düğünden dönen United Airlines pilotu Kostas John Sivyllis ve eşi Lindsey Vogelaar özel uçakla kalkıştan 15 dakika sonra düştü. Genç çiftin hayatını kaybettiği bildirildi.

Haber 08-10-20 11:41