Değişim Haberleri

Erdoğan 'değişim' dedi, büyük alkış koptu! Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!

Yerel seçimlerin ardından gündeme gelen AK Parti'deki 'değişim' iddiaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün verdiği mesajlarla adeta netlik kazandı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" derken, konuşması büyük alkış aldı. Erdoğan'ın 'değişim' vurgusu sonrası eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Tayyar, değişimin sadece Genel Merkez'le sınırlı kalmayacağını iddia etti.

Haber 18-04-2024 07:56

İkinci el araçta değişim rüzgarı! 3 ayda ibre döndü... Uzman isim tarih verdi

2023 sonu düşüşlerin yaşandığı ikinci el piyasasında rüzgar tersine döndü, 3 ayda ibre yukarı yönlü hareket ediyor. İkinci elde fiyat artışı devam edecek mi, uzman isim piyasadaki gelişmeleri yorumladı.

Finans 14-03-2024 12:30

Sosyal medya 'Takma Diş Kraliçesi'nin değişim videosunu konuşuyor! İlk haliyle son hali arasında uçurum var... Bu resmen dolandırıcılık

Sosyal medyada 'Takma Diş Kraliçesi' lakabıyla adılan fenomen Jessica Wheeler değişim videoları sayesinde kısa sürede popüler olmayı başardı. Makyaj becerilerini sergilediği videolarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Wheeler hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Fenomen ismin makyajsız bir şekilde başladığı ve bir anda bambaşka bir kişiye dönüştüğü son videosu da sosyal medyada bir hayli konuşuldu.

Trend 05-12-2023 09:29

Anıtkabir'e özel bayrak değişim töreni

Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de dalgalanan ve hava şartları nedeniyle yıpranan Türk bayrağı değiştirilirken, iki bayrak kullanılarak gönderdeki bayrağın hiç inmemesi sağlanıyor.

Yurthaber 08-11-2023 11:02

Kılıçdaroğlu, İsmail Küçükkaya ile yaptığı o görüşmede duyurdu: 'Benden beklenen değişimi yapacağım'

CHP’de değişim tartışmaları sürerken Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi. 4-5 Kasım tarihinde yapılacak olan kurultayda kendisi açısından bir sorun olmadığına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, kamuoyunun beklediği değişimi yapacağını vurguladı. Gazeteci İsmail Küçükkaya canlı yayında Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı…

Haber 30-10-2023 14:23

Yeni emeklilik sistemi geliyor: Yaş düşecek, kıdem tazminatı... İşte ayrıntılar!

Türkiye'de bir süredir gündemde olan ikinci emeklilik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Orta Vadeli Program'a (OVP) da girdi. Orta Vadeli Program'da yer alan ikinci basamak emeklilik ile çalışanlar çifte maaş alacak. Kıdem tazminatı garanti olacak, ikinci emeklilikte yaş düşecek. Peki bu sistem nasıl uygulanacak ve kimler yararlanabilecek? İşte detaylar...

Finans 07-09-2023 17:17

Özgür Özel’den dikkat çeken bir çıkış daha: Kemal Bey’e ayıp etmiş olursunuz!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkması en muhtemel aday olan Özgür Özel’den dikkat çeken açıklamalar geldi. Özel CHP’deki değişim hareketi ile ilgili yaptığı yorumda “Bir değişim olsun ama bu sadece genel başkan değişimi derseniz Kemal Bey’e ayıp etmiş olursunuz, esas zihniyetin değişmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Haber 19-08-2023 13:38

Cüneyt Özdemir’den Kılıçdaroğlu’nu kızdıracak sözler: ‘Ölene kadar o koltuktan kalkmaz!’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinde süregelen 'değişim' ve 'istifa' tartışmalarına bugün bir kez daha "Mücadeleye devam" diyerek yanıt verdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Kılıçdaroğlu'na başkaldırarak Ankara'ya yürüyüş başlatırken CHP liderine tepki gösteren isimlerden biri de gazeteci Cüneyt Özdemir. Kılıçdaroğlu için "Kaçak güreşiyor" diyen Özdemir, "O koltuktan ölene kadar kalkmaz, hiçbir güç kaldıramaz" sözleriyle dikkat çekti ve 'Deniz Baykal' göndermesi yaptı.

Haber 04-07-2023 16:00

Doğumdan sonra karnında yaşadığı değişimleri cesurca gösteriyor! Utanmıyorum

Hamilelikte ve doğumdan sonra kadınların vücudunda birçok değişim yaşanabiliyor. Bu değişimler cilt tipi, genetik, hamilelik sırasında yaşanan durumlar ve bebekle ilgili olabiliyor. Doğumdan sonra karnında gerçekleşen sarkmaları paylaşan bir kadın sosyal medyadan aldığı yorumları paylaştı.

Kadin 16-06-2023 17:25

Yaşadığı değişimle görenleri hayrete düşürüyor! Verdiği kilolar yüzünden en yakınları bile tanımakta zorluk çekiyor

Dış görünüşe yapılan ufak müdahaleler tüm görünümü değiştirebiliyor. Özellikle kilo vermek bambaşka birine dönüştürebiliyor. 26 yaşındaki Caoimhe Whyte, kilo verme yolculuğuna başlamadan önceki ve sonraki hallerini fotoğraflayarak görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 15-06-2023 10:36

CHP'nin 9 il başkanından değişim çağrısı! 'Yenilenme kaçınılmazdır'

Kastamonu'da bir araya gelen CHP'nin 9 il başkanı, değişim çağrısında bulundu. 9 il başkanının bir araya geldiği toplantı sonrası yapılan ortak yazılı açıklamada "Cumhuriyet Halk Partisi yeni dönemi, yeninin gerekliliklerini de gözeterek inşa etmelidir. Yenilenme kaçınılmazdır. Genel merkez, örgüt, seçmen ekseninde siyaseti yeniden örecek, Türkiye'nin yarınlarında yeniden güçlü seçenek olmamızı sağlayacak değişim acil bir ihtiyaçtır" ifadeleri yer aldı.

Haber 13-06-2023 19:17

Saçını kestirerek hayatını değiştiren 30 kadın! Saç kestirmenin tam zamanı

Saç kesimi fazla önemsenmese de tüm görünümümüzü değiştirebiliyor. Her kadının yüz şekline uyan farklı saç stili bulunuyor. Kendine yakışan doğru saç şeklini bulan 30 kadın verdikleri radikal kararlarla görenleri hayran bırakıyor.

Kadin 07-06-2023 16:04

Makyajla yaşadığı değişimler herkesi şaşırtıyor! Bir anda başka bir insana dönüşüyor

Makyaj yeteneklerini kullanarak bambaşka görünümlere kavuşan kişiler izleyenleri oldukça şaşırtıyor. TikTok'ta istediği ünlüye dönüştüğünü gösteren bir kadın yaşadığı değişimlerle viral oluyor. Angelina Jolie, Harry Styles gibi ünlülere dönüşen kadının videoları milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Kadin 31-05-2023 11:44

Aldatan kocasından intikam almak için tamamen değişti! Verdiği kilolarla görenleri şaşırttı

Aldatılan kişiler hissettikleri acıyla birlikte intikam duygusuna kapılabiliyorlar. Her kişinin intikam yöntemi farklılık gösteriyor. Bazıları aynı durumu karşı tarafa da yaşatırken bazıları ise intikamı kendi dönüşümüyle gösteriyor. Sosyal medya hesabında aldatıldıktan sonra yaşadığı değişim paylaşan genç kadın çok sayıda yorum aldı.

Kadin 17-05-2023 18:27

Anne ve kızın yaşadığı değişim görenleri hayrete düşürüyor! Doğum belgesi istiyorlar

Makyaj bambaşka bir görünüm sağlayabiliyor. Profesyonel makyajlar ile adeta sanat eseri yaratılıyor. Güzelliğine güzellik katmak isteyen kadınlar makyaj sanatından yararlanıyorlar. TikTok'ta anne ve kızın yayınladığı makyaj videosunda yaşanan değişim görenleri hayrete düşürdü. Birçok sosyal medya kullanıcısı videodakilerin aynı kişi olduğuna inanamadı.

Kadin 12-05-2023 16:28

34 yıllık kocasını boşadıktan sonra bambaşka birine dönüştü! Görenler yeni halini tanıyamıyor

Yaşanan stresler, gerginlikler genç yaşta yaşlanmaya sebep olabiliyor. Kadınlar evliliklerinde fazla sorumluluklar nedeniyle oldukça yıpranabiliyor. 34 yıllık kocasından boşandıktan sonra görenleri hayrete düşüren bir değişim yaşayan Zohrah, hayatının ikinci baharını yaşıyor.

Kadin 11-05-2023 10:53

Hamilelik sırasında ve sonrasında yaşadığı değişimi görenler gözlerine inanamıyor! Adeta bambaşka biri...

Hamilelik ve doğum süreci kadınların değişim yaşamasına neden olabiliyor. Bu değişimin sadece kiloyla sınırlı olduğu düşünülse de saçlardan, yüz şekline, cilt tipine kadar birçok farklı alan değişim yaşayabiliyor. TikTok'ta hamilelik ve doğum sürecinde yaşadığı değişimi gösteren bir kadın görenleri şaşırttı.

Kadin 09-05-2023 16:21

Geniş alnı yüzünden yıllarca zorbalığa uğradı! Saç ekimi yaptırarak yaşadığı değişimi gösterdi

Saç ekimi genellikle erkeklerin yaptırdığı bir uygulama olsa da saç çizgisi gerileyen ve geniş alnını gizlemek isteyen kadınlar arasında da giderek popülerleşen bir işlem haline geldi. Geniş alnı yüzünden yıllarca zorbalığa uğrayan bir kadın saç ekimiyle yaşadığı değişimi gösterdi.

Kadin 07-05-2023 10:18

Görünüşünü değiştirmek isteyenler için denenmesi gereken 2023 güzellik trendleri

Güzellik trendleri her sene değişim gösteriyor. Kaşlardan, saç renklerine, makyaj stillerine kadar değişim gösteren bu trendler görünüşü tamamen değiştirebiliyor. 2023 güzellik trendleri arasında günlük hayatta sıklıkla kullanılan uygulamalar olduğu gibi oldukça şaşırtıcı görünüşler de bulunuyor.

Kadin 10-04-2023 15:28

Makyajla yaşadığı değişim görenleri şok ediyor! Güven problemi yarattığım için beni suçluyorlar

Makyaj ruh halimizi ve görünüşümüzü tamamen etkileyebiliyor. Kadınlar makyaj yaptıklarında çok daha mutlu ve öz güvenli olduklarını paylaşıyorlar. Özellikle yapılan profesyonel makyajlar görünüşün tamamen değişmesini sağlayabiliyor. TikTok hesabında makyajdan önce ve sonraki halini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı çok sayıda yorum aldı.

Kadin 30-03-2023 09:46

Verdiği kilolarla yaşadığı değişimi görenler şok oluyor! İnsanlar kilo verdikten sonra farklı davranıyor

Beden ölçüleri hakkında yapılan yorumlar birçok kadının ve erkeğin psikolojik sorunlar yaşamasına neden oluyor. Etkileri düşünülmeden yapılan bu yorumlar çok ciddi sonuçlar doğurabiliyor. TikTok'ta kilolu olduğu dönemde aldığı zorba yorumları ve kilo verme sürecini anlatan bir kadının yaşadığı değişim görenleri hayran bıraktı.

Kadin 16-03-2023 10:02

Genç kadının yaşadığı doğal değişim görenleri şok ediyor! Gördüğüm en güzel kadınsın

Görünümün değişmesini sağlamak için yapılan makyajlar etkili sonuçlar verse de kalıcılık sağlamıyor. Daha etkili bir değişim için yaşam alışkanlıklarının değişmesi ve doğru stili bulmak gerekiyor. TikTok hesabında yaşadığı değişimi gösteren bir kadın insanların "Gördüğüm en güzel kadınsın" dediklerini söyledi.

Kadin 08-03-2023 10:54

Makyajla yaşadığı değişim sayesinde Rihanna'ya benzetiyorlar! Bu yasa dışı olmalı!

Profesyonel makyajlar sayesinde görünümünüzü tamamen değiştirmeniz mümkün olabiliyor. Bu makyajlardan önce çekilen fotoğraflar ve makyajın son halinin karşılaştırılması oldukça dikkat çekiyor. TikTok ve Instagram hesabında yaşadığı değişimlerle çok sayıda etkileşim alan bir kadının son hali Rihanna'ya benzetildi ve birçok kişi tarafından rahatsız edici yorumlar yapıldı.

Kadin 26-02-2023 16:36

Makyajla yaşadığı değişim şaşkınlık yarattı! Güzelliğiyle büyüledi

Makyajla yaşanan değişimler sosyal medyada şok etkisi yaratabiliyor. Kadınlar makyaj sanatı sayesinde bambaşka birine dönüşerek güzelliklerine güzellik katabiliyorlar. TikTok'ta yaptığı makyajı paylaşan bir kadın görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 01-02-2023 14:23

Makyajla tamamen başka biri oldu! Herkes makyaj sırlarımı merak ediyor

Makyaj daha bakımlı ve sağlıklı durmamızı sağlayabiliyor. Giderek artan profesyonel makyaj uygulamaları bambaşka bir görünüm yaratıyor. Kadınlar makyaj sanatı üzerinde yeteneklerini konuşturuyor. TikTok'ta makyaj yaparak yaşadığı değişimi gösteren bir kadın gündem oldu.

Kadin 30-01-2023 16:16

Makyajın gücüne inanın! Bambaşka birine dönüştü... Bu resmen dolandırıcılık!

Yorgun, hasta ve uykusuz olduğumuz günlerde makyaj en büyük kurtarıcımız olabiliyor. Günlük yapılan basit makyajlar çok daha bakımlı ve sağlıklı görünmemizi sağlıyor. Ancak profesyonel makyajlar bambaşka bir görünüm yaratabiliyor. TikTok'ya yaptığı makyajlarla dikkat çeken bir kullanıcı paylaştığı video ile kısa sürede çok sayıda etkileşim aldı.

Kadin 19-01-2023 11:29

Kuzenlerin makyajla değişimini görenler gözlerine inanamıyor! Hükümetin makyajı yasaklaması gerektiğini söylüyor

Makyaj çok daha bakımlı ve estetik bir görünüm sağlayabiliyor. Günlük makyajların dışında yapılan bazı makyajlar tamamen farklı birine dönüşmemize sebep olabiliyor. TikTok'ta makyaj yaparak yaşadıkları değişimlerini paylaşan iki kuzene kısa süre içerisinde binlerce yorum yağdı. Birçok kişi bu değişime inanamadı.

Kadin 17-01-2023 13:11

Sakın önemsiz görmeyin: Tırnağınızda görülen ufak değişikliklere dikkat! Tümör habercisi olabilir

Vücudumuzun belirli alanlarında yaşanan değişimler genellikle önemsiz görülerek geçiştiriliyor. Saç ve tırnak problemleri en sık göz ardı edilen sağlık sorunları arasında yer alıyor. Uzmanlar tırnaklarda ve ellerde meydana gelen değişimlerin tümör habercisi olabileceği belirtiyor.

Haber 17-01-2023 10:26

Chelsea'nin başına 5 ay önce geçen Graham Potter'ın son halini görenler inanamadı!

Thomas Tuchel'in ardından İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Chelsea'nin yeni patronu olan Graham Potter'ın son hali görenleri şaşkına çevirirken, 47 yaşındaki menajer sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-01-2023 13:15

Tırnak çizgisinin havalı olduğunu düşündü! Gerçekleri öğrenince hayatının şokunu yaşadı: Ölümcül hastalığın belirtisi

Vücutta ortaya çıkan ufak değişimler büyük hastalıkların habercisi olabiliyor. Çoğu zaman görmezden geldiğimiz tırnakta yaşanan değişimler ölümcül sonuçlara sebep olabiliyor. Maria Sylvia isimli kadın tırnağında çıkan değişimlerin tehlikeli hastalığın belirtisi olduğunu öğrendiğinde dünya başına yıkıldı. Yaşadığı zorlukları TikTok hesabından paylaşarak herkesi uyardı.

Haber 09-01-2023 15:04

Tırnaklardaki değişikliklere dikkat! Hastalığın en erken belirtisi... Sakın önemsiz sanmayın

Tırnaklarda yaşanan değişikler sıklık yaşanan durumlar arasında bulunuyor. Bu sebeple birçok tırnak hastalığı önemsiz görülüyor. Ancak uzmanlara göre tırnaktaki değişimlerin altında yatan çok ciddi hastalıklar olabiliyor. Demans gibi hastalıkların ilk belirtisinin tırnakta görülen değişimler olduğu belirtiliyor.

Haber 30-11-2022 11:33

Makyajla harikalar yaratan kadınların değişimi hayran bıraktı! Bakanlar bir daha bakıyor

Makyaj yapmak birçok kadına zevk veriyor. Günlük yapılan basit makyajlar bile tüm görünümü baştan aşağıya değiştirebiliyor. Ancak bazı makyajlar var ki resmen yeni birine dönüştürüyor. Yaptıkları ve yaptırdıkları makyajları paylaşan kadınların görünümleri birçok sosyal medya kullanıcısını hayran bıraktı.

Kadin 21-11-2022 16:13

18 yıllık kocasının ihanetini öğrendi! Değişimi ağızları açık bıraktı... En yakınları bile tanıyamıyor

İngiltere’de yaşayan 42 yaşındaki Emma isimli bir kadın 18 yıllık eşinin ihanetini öğrendikten sonra tamamen hayatını değiştirdi. Ayrılığın sonrasında kendisini bitkin ve yorgun hissettiğini dile getiren Emma, iki yıl sonra tamamen farklı bir görünüme sahip oldu. Kazandığı özgüven sayesinde kendisini daha iyi ifade ettiğini söyleyen Emma, “Hayatımın en iyi versiyonunu yaşıyorum” dedi.

Trend 07-11-2022 17:12

Resmen eridiler! Yıllar boyunca yaşadıkları değişimi gösteren 9 kişi

Görünüşümüz yıllar içerisinde birçok değişim yaşayabiliyor. Tanıdığımız insanları uzun zaman sonra gördüğümüzde onları tanımakta zorluk çekebiliyoruz. Verilen kilolar, yapılan ufak müdahaleler tüm görünüşü değiştirebiliyor. İşte yaşadıkları efsane değişimleri gösteren 9 kişi..

Kadin 04-11-2022 10:34

Kadınlar ufacık detayların görünümü ne kadar değiştirebileceğini gösteriyor

Görünüşümüzde rahatsız olduğumuz birçok nokta olabilir. Bedeninizde beğenmediğiniz bölümlerden rahatsız oluyor ama onları değiştirmekten çekiniyorsanız tekrar düşünün. Yaptırdıkları ufak müdahaleleri internet üzerinden paylaşan kadınların değişimi oldukça şaşırtıyor.

Kadin 28-10-2022 15:59

Hakkari'de yenileme çalışmalarıyla okulların çehresi değişiyor

"Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi" kapsamında 70 okulun yenilenmesi için kent merkezi ve ilçelerde çalışmalar sürüyor - İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür: - "Öğrencimiz okula geldiklerinde 'benim okulum değişmiş, benim okulum yenilenmiş, benim okulum güzelleşmiş' desin istiyoruz"

Yurthaber 18-08-2022 13:00

En Son Babalar Duyar’ın Burger Ceren’i Jale Azaklı'nın son halini görenler küçük dilini yuttu!

Bir dönemin popüler dizileri arasında yer alan En Son Babalar Duyar'da Burger Ceren karakterine hayat veren Jale Azaklı'nın son halini görenler adeta şoke oldu. Yıllar içindeki değişimiyle bambaşka biri haline gelen Jale Azaklı'yı görenler tanıyamadı.

Magazin 30-07-2022 17:19

Hayat Bilgisi’nin Beton Ayşe’sinin son halini görenler küçük dilini yuttu! Değişimini görenler gözlerine inanamadı....

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe lakaplı karakteri değişimiyle görenleri hayrete düşürdü. Bir dönem herkesin izlediği Hayat Bilgisi dizisinde Beton Ayşe karakterini canlandıran Hayfa Safi, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. İşte Hayfa Safi'nin yıllar içindeki değişimi...

Magazin 28-07-2022 14:34

Ezel’in Ömer’i İsmail Filiz değişimiyle şaşırttı! İsmail Filiz’in son halini görenlerin ağzı açık kaldı...

2009 yılında Ezel dizisinde canlandırdığı Ömer karakteriyle tüm Türkiye'nin sevgisini kazanan İsmail Filiz'i şimdi görenler tanıyamıyor. Yıllar geçtikçe bambaşka birine dönüşen İsmail Filiz'in son hali sevenlerini adeta şaşkına çevirdi.

Magazin 28-07-2022 11:32