HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diri diri gömmüşler

Adıyaman Kahta'da, evinin bahçesindeki kümeste cesedi bulunan Medine Memi cinayetinde tüyler ürperten gelişme..

Diri diri gömmüşler
Adıyaman'da, cesedi evinin bahçesine gömülen Medine'nin vücudunda boğulma ve darp izi olmayışı, canlı gömülme ihtimalini gündeme getirdi. Cinayetin nedeni ise Medine'nin annesini döven dedesini polise söylemesi.
[** **](https://www.mynet.com/dede-ve-baba-vahseti-110100483108)
[** **](https://www.mynet.com/kumeste-vahset-2689731-myvideo)
Adıyaman Kahta'da, evinin bahçesindeki kümeste cesedi bulunan Medine Memi cinayetinde tüyler ürperten gelişme... Genç kızın vücudunda darp izi ya da boğulduğuna dair belirti olmadığını gören polis, talihsiz kızın canlı canlı toprağa gömülmüş olm ihtimalini değerlendiriyor. Toprağa baş aşağı gömülen kızın kesin ölüm nedeni otopsi sonucunda belli olacak. Bir yakınının "Yaklaşık 45 gündür Medine Memi'den haber alınmıyor" ihbarı sonucu başlatılan aramalar neticesinde, cesedi evinin bahçesine 45 gün önce yapılan kümesin altında bulunan 16 yaşındaki Medine Memi'yle ilgili polis ilginç bilgilere ulaştı. Ailenin Hürriyet Mahallesi'ndeki komşuları, genç kıza dedesi tarafından çok büyük baskı uygulandığını söyledi. Mahalleli, Medine'nin dışarı bile çıkmadığını, erkeklerle gezmesi ya da konuşmasının mümkün olmadığını belirtti.
DEDESİ TEHDİT ETTİ
Ancak Medine Memi'nin, annesi İmmihan Memi'ye sürekli şiddet uygulayan dedesini geçen Ocak'ta polise şikâyet ettiği ortaya çıktı. Memi ailesinin bir yakını da dede Fethi Memi'nin torununun şikâyetini öğrenince Medine'yi "Bir daha beni ihbar edersen olacakları sen düşün" diyerek tehdit ettiğini anlattı. Genç kız bu uyarıya rağmen, geçen ağustosta yine dedesini ihbar etti. Eşini yıllar önce kaybettiği öğrenilen dedenin, gelini İmmihan gibi oğlu Ayhan'ı da zaman zaman darp ettiği öne sürüldü.
**BETON DÖKTÜLER**
İddiaya göre, dede Fethi Memi, Medine'den intikam almak için fırsat kolluyordu. 45 gün kadar önce aile fertleri Menzil köyüne gidince Fethi Memi de harekete geçti. Evde sadece Medine, babası Ayhan Memi ve kendisi kalmıştı. Baba ve dede, Medine'yi evin bahçesinde açtıkları 2 metrelik çukura gömüp, üzerine beton döktü. Baba oğul, birkaç gün sonra köyden dönen anne İmmihan Memi ve aile fertlerine de genç kızın evden kaçtığını söyledi. Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, emniyetin ihmali olup olmadığı yönünde soruları şöyle yanıtladı: "Olayla ilgili Kahta Cumhuriyet Başsavcısı soruşturmayı sürdürüyor. Olay çok üzücü. 2 kişi tutuklanarak Adıyaman E Tipi Cezaevi'ne gönderilirken, cesedin Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği ve raporun beklendiği bilgisini aldım. İhmal var mı yok mu araştırıyoruz."


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler