HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erken gelişim projesi

ANTALYA (İHA) - Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Devlet Bakanı Hasan Gemici tarafından uygulamaya geçirilen "Erken Gelişim Projesi" kapsamında, pilot illerden biri olan Antalya'da, bu yıl bin 40 öğrenci eğitim görmeye başladı.

Temmuz ayında başlayan proje çalışmasının 32 özel kreşte gerçekleştirildiğini belirten Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yücel Yapıcı, geçen yıl eğitim gören çocukların okul başarılarında artış gözlendiğini söyledi.

Geçen yıl, Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Devlet Bakanı Hasan Gemici'nin talimatları doğrultusunda başlatılan "Erken Gelişim Projesi", bu yıl da uygulanıyor. Proje kapsamında pilot illerden biri olan Antalya'da, 0-6 yaş grubunda, bin 40 çocuğun Temmuz ayından itibaren eğitim görmeye başladığını ifade eden Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yapıcı, eğitimlerin 32 özel kreşte gerçekleştiğini söyledi.

İl Müdürü Yapıcı, tüm masrafların Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından karşılanan projede öğrencilere, el ve ağız temizliği gibi temel bilgilerin verildiğini, bu projeyi tamamlayan çocukların okul başarılarında ise artış sağlandığını kaydetti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler