HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Ağrı ekibi sahtekar"

ABD’li bilim adamı Randall Price'den yayınlanan fotoğraflar sahte iddiası!

"Ağrı ekibi sahtekar"

Nuh’un Gemisi’ni bulduklarını söyleyen Çinli ekipte yer alan ancak sonra ayrılan ABD’li bilim adamı Randall Price yayınlanan fotoğrafların sahte olduğunu iddia etti.

[**

**](http://video.mynet.com/habervideo/Nuh-un-Gemisi-ne-boyle-girdiler/512424/)

World Net Daily ve Christian Science Monitor sitelerinde yazılı açıklaması yayınlanan Price şu ifadeleri kullandı: “Gösterilen tahtalar Karadeniz’deki eski bir yapıdan kamyonlara yüklenerek Ağrı Dağı’na tırmanmak isteyenlere rehberlik eden Paraşüt adlı Doğubeyazıtlı şirket tarafından dağa çıkarıldı.

Hatta tahtaları taşıyan kamyonun hangisi olduğu bile biliniyor. Fotoğrafların çoğu Ağrı Dağı’nda değil Karadeniz’deki o yapıda çekildi. Fotoğraflarda örümcek ağlarını görebilirsiniz. Bahsedilen yükseklikte örümceğin yaşaması mümkün değildir. Ben bu fotoğrafları 2008’in yaz aylarında gördüm. 2009’un yazında Çinli ekibi Paraşütçüler bölgeye götürdüler. Hilenin farkındaydım ama Çinliler kendilerine gösterilen bu yapıya inandılar. Zaten içlerinde donanımlı bir arkeolog ya da jeolog yoktu. Tahtaları İran’da adı test ettirdiklerini söylüyorlar. Gerçekten bunların doğru olduğuna inanıyorlarsa kalıntıları bağımsız bilim adamlarının incelemesine açsınlar. Geminin bulunduğu açıklaması Türk rehberlerin Çinliler’den para sızdırmak için kurdukları tezgahtır.“

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler