HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu da intihar röntgencisi!

Haziran 2005'de enformasyon teknolojisi uzmanı Mark Drybrough evinde kendini asarak ihtihar etmiş halde bulundu.

Bu da intihar röntgencisi!
32 yaşındaki adamın akli dengesizlik ve depresyon sonucunda yaşamına son verdiğine hükmedilmişti. Ama Drybrough’un ölümünün ardından gerçek çok daha ürkütücüydü.
Genç adamın ölümünden önce aylar boyu William Francis Melchert-Dinkel adlı bir adamla internetten sohbet ettiği ortaya çıktı. Melchert-Dinkel, internette yakaladığı kırılgan ve zayıf durumdaki insanları ağına düşürüp, onları intihar etmeye teşvik ediyor ve bu intiharları internet üzerinden izliyordu.
46 yaşındaki evli ve iki çocuk babası 'intihar röntgencisi'nin yıllar boyu internette kendisini genç bir kadın gibi göstererek dünyanın dört bir yanındaki 100'den fazla kişiyle temas kurduğu ortaya çıktı.
İnternetteki bir sohbette "En önemlisi boynuna ilmiği geçirdiğin kısımdır" diyordu. Daha sonra 'ani, bilinçsiz bir şekilde ölüm' için yapılması gerekenleri anlatıyordu.
Melchert-Dinkel'in tek kurbanı William Francis Melchert-Dinkel değildi. Polise, aralarından Nadia Kajouji adlı 18 yaşındaki bir Kanadalı öğrencinin de bulunduğu en az dört ölümle ilgili olduğunu itiraf etti.
Nadia, 2008'de Ottava'daki nehirde boğularak yaşamını yitirdi. Drybrough’un annesi Elaine, oğlunun çok hassas ve depresyonda olduğunu belirterek, ne zaman internete girse Melchert-Dinkel'in kulağına ölümü fısıldadığını anlatıyor. Elaine, "Son e-postada bir hastabakıcı olduğunu öne sürüyor. Tıp eğitimi aldığını söylüyor ve bir intihar anlaşması öneriyor" diyor. Olayla ilgili polis soruşturması sürüyor.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler