HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lamborghini'sini balyozla parçalattı

289 bin dolarlık Lamborghini'sini balyozla parçalattı

Lamborghini'sini balyozla parçalattı

15 Mart Dünya Tüketiciler Günü, Çin'de oldukça ilginç bir olayla kutlandı. Çinli bir iş adamı Lamborghini marka lüks İtalyan otomobilinin, resmi servis bakımından sonra da istenilen performansta çalışmaması ve sonrasında firmanın gerekli ilgiyi göstermemesini protesto amacıyla aracını parayla tuttuğu kişilere balyozlarla parçalattı.

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/servise-sinirlendi-lamborghiniyi-parcalatti--lamborghinisini-parcalatti/7515/193279/sayfa/1/)

Çin'in Shandong bölgesinde yapılan protestoda, bir yapı marketinin sahibi olan iş adamı yaklaşık bir ay önce aldığı Lamborghini Gallardo L140 model arabasını parçalattı.

Çinli iş adamı, piyasa değeri 289 bin dolar olan aracını aldıktan sonra yaşadığı motor problemi nedeniyle resmi servise götürdü. Servis bakımından sonra da düzelmeyen sorun üzerine firmayla uzun süren bir tartışma trafiği yaşanan iş adamı, en sonunda arabayı balyozlarla hurda haline getirtti.

Protestonun kamuoyuna destek amacıyla yapıldığı ve İtalyan otomotiv devinin tüketici haklarına dikkat çekmesini sağlamak için düzenlendiği belirtiliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler