HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ona çirkin diyen utansın

Yamuk çenesi, çarpık dişleri, kör ve patlak gözleriyle "Ug" herkesten sevimli.

Ona çirkin diyen utansın
İngiltere’nin en çirkin köpeği unvanını alan "Ug" adlı köpek aylarca köpek barınağında bekledikten sonra nihayet kendisine bir ev buldu.
[** **](http://aktuel.mynet.com/galeri/hayvanlar-alemi/ona-cirkin-diyen-utansin-ona-cirkin-diyen-utansin/6973/179320/sayfa/1/)
Daily Mail’in haberine göre, 2009 yılında ABD’nin California eyaletinde yapılan bir yarışmada "dünyanın en çirkin köpeği" unvanına sahip olan “Miss Ellie" adlı köpeğin 17 yaşında ölmesinden sonra “en çirkin köpek" unvanı “Ug"a geçti.
Ancak “Miss Ellieöden farklı olarak “Ug" adlı köpeğin bir sahibi yoktu. İngiltere’nin Mayflower kasabasında bir köpek barınağında aylarca bekleyen şanssız köpek, önceki gün nihayet kendine bir sahip buldu.
Güney Yorkshire’e bağlı Doncaster kasabasında yaşayan April Parker adlı bir kadın “Ugöı görür görmez aşık olduğunu söyledi.
Pointer cinsi köpeği sahiplenen Parker, 13 ve 15 yaşındaki kızlarının da “Ug"ı çok sevdiğini belirterek, dış görünüşün hiç önemli olmadığını kanıtladıklarını bildirdi.
Görüntüsünden dolayı İngilizce’de “çirkin" anlamına gelen “ugly" kelimesinden hareketle “Ugö adı verilen Pointer cinsi köpeği alan aile ilk iş olarak eski adını değiştirerek, yerine “Doug" ismini koydu.
Çirkin görüntüsü doğuştan kaynaklanan Doug’ın bir gözü kör. Diğer gözü ise patlak gibi duruyor. Dişleri çarpık ve dudaklarından dışarı çıkık olan Doug’ın çenesi de yamuk.
April Parker, köpeğinin komik bir görüntüye sahip olduğu gibi, son derece sakar olduğunu ve yürürken sağa sola çarparak eşyaları devirdiğini söylüyor.
DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler