HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatile çıktıklarına pişman oldular

ABD'nin Los Angeles şehrinde tatil için yola çıkan bir aile, polisin büyük hatası sonucu dehşet dolu dakikalar yaşadı.

Tatile çıktıklarına pişman oldular

Amerikalı aile için korku filmini, izleyenler içinse komedi filmini andıran olayda, polis çalıntı olduğunu düşündüğü bir aracı takip etmeye başladı.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Tatilleri-zehir-oldu/943380)

Havadan helikopterle, karadan da yarım düzine polis arabasıyla süren takip KTLA isimli yerel haber kanalından da canlı yayınlandı.

Bir süre sonra aracı kullanan aile reisi, polisin kendilerini takip ettiğini fark etti ve arabasını sağa çekti. Daha sonra arabadaki aile bireyleri, polis memurlarının direktifleri doğrultusunda tek tek dışarı çıktı ve otoyolun ortasında yüzüstü uzandı. Elleri arkadan kelepçelenen aile bireyleri karakola götürülerek gözaltına alındı.

Ancak yapılan incelemeler sonucunda aranılan çalıntı aracın, aileye ait olan araç olmadığı ortaya çıktı. Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, hırsız çaldığı aracın plakasını talihsiz ailenin arabasınınkiyle değiştirdi ve aile de bunu fark etmeden yoluna devam etti. Bunun üzerine polis, söz konusu aile fertlerinden özür diledi ve aileyi serbest bıraktı. Yetkililer, çalıntı aracı aramaya devam ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler