HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökten inek düştü; Japonya

Gökten inek düştü; Japonya

Gökten para yağabileceğini düşünüyor musunuz? Veya solucan? Birazdan okuduklarınıza çok şaşıracaksınız. İşte gökten yağmur veya kar dışında yağan en garip cisimler...

Gökten inek düştü; Japonya

1997 yılında bir balıkçı botunun üzerine gökten inek düştü. Botun az daha batmasına neden olan bu ineğin bir Japon kargo uçağı tarafından uçak havadayken atıldığı tahmin ediliyor. Rus Havagücü'nün inek düştükten iki hafta sonra Japon otoritelerine verdiği bilgiye göre, uçak mürettebatı ineği yemek için aldı ama uçak tehlikeye girince Japon Denizi üzerindeyken aşağı attı.


6 Nisan 2007'de Arjantin'in Salta kasabasına tatile giden Christian Oneto Gaona ve arkadaşları San Bernardo Dağları'na tırmandı. Tırmanma yolculuğuna başladıktan yaklaşık iki saat sonra gökten farklı renklerde örümcek yağmaya başladı. Christian elindeki kamerayla bu yağmuru görüntülemeyi başardı.


2008 yılında Kolombia'nın Choco bölgeside gökten kan yağdı. Köyün rahibi gökten yağan kanın Tanrı'nın bir işareti olduğunu, insanların günahlardan arındığını söyledi.


2009 yılında İskoçya'da yere jel şeklinde yağmur taneleri düştü. Bir teoriye göre kurbağa yumurtalarını yiyen şahin ve akbabalar bu yumurtaları havada uçarken kustular.


ABD'de bir polis memuru işine gitmek için evinden çıktı ve kısa bir süre sonra gökten suyla birlikte solucanların düştüğünü gördü. Bir anda her yeri solucan kapladı. Olayın gizemi çözülebilmiş değil.


Sibirya'nın Omsk bölgesinde 2007 yılında turuncu, yeşil ve sarı renkte kokulu kar yağdı.


Tanami Çölü'nde, Argyle Nehri ve Elliot Gölü'nden kilometrlerce uzakta gökten balık yağdı. Kuşlar tarafından yere bırakıldığı sanılıyor.


2007 yılında bir motorcu gökten para yağdığını gördü. Paraları motorunun dikiz aynasından gördüğünü iddia eden kadın paraların bir kısmını topladı. Paranın kaynağı bilinmiyor.


İngiltere'nin Somerset Köyü'nde Mart 2010'da gökten yüzlerce sığırcık kuşu ölü şekilde yere düştü.


1876 yılının mart ayında Allen Crouch isimli bir kadının çiftliğinin üzerine gökten et parçaları yağdı. Etlerin koyun veya geyik eti olduğu sanılıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler