HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlginç fal çeşitleri

İlginç fal çeşitleri

Fala inanma falsız kalma derler. Bugüne kadar da kahve ve el falını duyduk. Peki cinsel organ falını duydunuz mu?


Hindistan’ın bazı bölgelerinde, Güneydoğu Asya’da ve hatta Japonya’da hala uygulanmaktadır. Kadının vajinasına, erkeğin ise penisine ve herkesin de anüslerine bakılarak yorum yapılıyor. Geçmişte bu işi cinselliğe tövbeli Budist rahipler yaparmış.


Meme uçlarının şekline ve çevrelerindeki halkalara bakılarak kehanette bulunulur. Eğer meme ucu içerdeyse, uyarılarak dışarıya çıkması sağlanır.


Bilindiği gibi, Türkiye’de üfürükçüler göbeğe yazı yazarlar, Hindularda da göbeğin şekline bakılarak gelecek hakkında tahminde bulunurlar. Burada fırlak göbeği olanlar şanslıdır.


Önce incir yapraklarını alacaksınız, üzerlerine isimlerinizi veya soruları yazacaksınız, sonra kurumaya bırakacaksınız, kuruma yavaş oluyorsa gelecek iyi olacaktır ama kuruma hızlıysa gelecek kötüdür. Aynı yöntemi sarmaşık yaprakları ile de yapılır. Sarmaşık yaprakları beş gün suda bırakılır, taze ve yeşil kalırlarsa, falına bakılanın sağlığı iyi oluyor ama yapraklar kararır ve parçalanırsa o kişinin sağlığının ve geleceğinin bozulacağına inanılıyor.


Parlak güneşin altında kişinin tırnağına bakılır ve orada imajinatif görüntüler görülerek, kişinin geleceği yorumlanır.


Özellikle koyun kemiği olmak üzere bir hayvanın omuz kemiği çıkarılır ve üzerindeki şekiller yorumlanır. Eski Orta Asya Türkleri’nde Şamanların yani kutsal kişilerin uyguladığı geçerli bir yöntemdi.


Kemik falında olduğu gibi, kesilen kurbanın bağırsaklarına hatta iç organlarına bakılarak gelecekten haber verilir. Eski Etrüsk ve Roma’da kalma bir yöntemdir.


Ayakkabı falı için önce eski ayakkabınız gerekiyor, eskimiş derinin yüzeyinde oluşan kırışık ve çizgilerden geleceğe yönelik anlamlar çıkartılıyor.


Doğu kökenli bu fal türünde, kahin başına bir eşarp örter ve su dolu bir kabın veya vazonun yüzeyine doğru mırıldanmaya başlar, suyun yüzeyinde oluşacak olan dalgaları yorumlar.


Gül yaprakları alınır ve avuç içine konarak eller hızla çarpılır, yaprakların ezilmesi sonucunda ortaya çıkan şekillerden yorum yapılır. Bu yöntem, Eski Yunan’da çok kullanılıyordu.


Bir parça peynir alınır ve bozulmaya bırakılır. Kurudukça aldığı şekillerden yorumlar çıkartılır.


Toplumumuzda nazara karşı kullanılan kurşun dökme olayının aynısı burada da yapılır, kızgın olarak soğuk suya atılan kurşun parçacıklarının aldığı şekiller yorumlanır.


Bu fal sabır ister, zira uzun bir bekleme dönemi var. Kişilerin isimleri veya simgeleri çeşitli soğanların üzerine yazılır, soğanlar törenle dikilirler ve bu arada her birinin kime ait olduğu belirlenir. Zamanla soğanlar filiz verirler, ilk filiz veren soğan kime aitse onun beklentileri gerçekleşecektir


Antik çağdan kalma bir tür faldır. Bir tutam yasemin tohumu, kor halindeki ateşin üzerine atılır. Çıkan dumanın aldığı şekiller yorumlanır.


Bu fala genellikle kısmeti çıkmamış, evlenememiş kızlar için bakılır. Evlenememiş kız, yanında güvendiği biri olduğu halde, Ay'ın 3-5 günlük olduğu gece, dışarıya, sessiz ve tenha bir yere çıkar.

Arkadaşı, elindeki cep aynasını Ay'a doğru tutup, Ay'ın görüntüsünün aynaya yansımasını sağlar. Bu sırada, kısmeti çıkmamış kız, sürekli olarak Ay'ın aynadaki görüntüsüne bakar. Bu sırada yanında bulunan arkadaşı da sessizce bildiği duaları okur.Bir süre sonra, kızın kısmeti çıkacaksa, yani koca bulacaksa aynadaki Ay'ın yanından erkek yüzüne benzeyen bir gölgenin geçtiği görülür. Bu, o kızın kısmetinin çıkacağına işarettir. Kız evde kalacaksa, hiç bir şey görülmez veya insan yüzüne benzemeyen şekiller görülür.


Sağ ele kurşunkalem alınır. ucu açık olan tarafı, şeklin merkezini gösterecek şekilde tutulur. Sonra, gözler yumulur.
Arkadaşın, şekli kendi (şeklin) etrafında 3 kere çevirir. Sonra, gözler açılmadan, kalemi ileri - geri 3 kere hareket ettirilir, ardından da şeklin üstüne indirilir. Ve gözler açılır.

Kalemin değdiği bölümdeki rakamın yorumu okunur.
* Bu işlem, üzerinden 42 gün geçmedikçe bir daha yapılmaz.

RAKAMLARIN YORUMU

1. Beklemediğin miktarda para alacaksın.
2. Çok değerli bir şey veya dost kazanacaksın.
3. Bir iş ilişkisinden çok iyi kazanç sağlayacaksın.
4. Para veya mücevherat kaybedeceksin.
5. Uzak bir akrabadan menfaat sağlayacaksın.
6. Hediye veya mücevherat alacaksın.
7. Bir şey kaybedip üzüleceksin ama, onu çok geçmeden bulacaksın.
8. Kazancında artış olacak.
9. Esrarengiz, gizemli bir şekilde kazancın artacak.
10. Kazancında azalma olacak.
11. Oldukça çok para kazanacaksın.
12. Planlarını değiştirmezsen, işlerin ters gidecek, önemli miktarda para kaybın olacak.


Yere tebeşirle geniş bir daire çizilir, üzerine belirli aralıklarla alfabedeki harfler yazılır. Fal sahibi dairenin içine girer, kendi etrafında dönmeye başlar; her seferinde düştüğü yere isabet eden harfler birleştirilir. Ortaya çıkan sözcük yorumlanır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler