HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnsanlığın bittiği an

İnsanlığın bittiği an
Pervari İlköğretim Yatılı Okulu’nun 8 öğrencisinin 3 yaşındaki bir kıza tecavüz edip öldürdükleri, iki yaşındaki erkek çocuğuna da tecavüz ettikten sonra ölüme terk ettikleri ortaya çıktı.
[ ****](http://video.mynet.com/habervideo/Insanligin-bittigi-an/509753/)
[](https://www.mynet.com/cinsel-istismarda-3-gozalti-daha-110100508037 )
[ ****](https://www.mynet.com/siirtte-tecavuz-depremi-110100507164)
Siirt, ilköğretim okulunda 4 kız öğrenciye aralarında okul müdür yardımcısını da bulunduğu 25 kişinin tecavüz etmesi olayının şokunu yaşarken, şimdi de Pervari İlçesi 9 ilköğretim okulu öğrencisinin karıştığı tecavüz ve cinayetle sarsıldı.
Pervari’deki Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (YİBO) okuyan ve yaşları 13 ile 14 arasında değişen 8 erkek öğrenci, uygunsuz fotoğrafını çekip şantaj yaptıkları aynı okul öğrencisi 15 yaşındaki kıza tehditle getirttikleri 3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip öldürdükleri ve 2 yaşındaki erkek çocuğa da tecavüz ettikten sonra derede ölüme terk ettikleri iddiasıyla tutuklandı. İnsanın kanını donduran Pervari’deki olay, geçen 15 Nisan 2009 tarihinde Pervari İlçe Emniyet Amirliği’ne başvuran H.S.’nin, 2 yaşındaki oğlu E.S.’nin kaybolduğunu bildirmesiyle çorap söküğü gibi çözüldü. Baba H.S. şikayetinde, “Dün akşam yemekten sonra evin alt kısmındaki depoda ben hayvanlara yem hazırlarken oğlum E.’yi kapı önünde bıraktım. 5 dakika sonra çıktığımda çocuğum kayboldu, tüm aramalara karşın bulamadım” dedi.

Polis arama başlatırken, evin yakınında bulunan Pervari Askerlik Şubesi’nin güvenlik kamerasına ait görüntüleri incelemeye aldı. İlçede aramaların yoğunlaştığı sırada minik E.S.’nin, YİBO öğrencileri tarafından Serkani Deresi Mevkii’nde bulunduğu haberi geldi. Çamurlu ve elbiselerle, donmak üzereyken bulunduğu belirtilen E.S. yapılan muayenesinde vücudunun çeşitli yerlerinde kesik ve çürükler olduğu görüldü ve tecavüze uğradığı saptandı.

Polis, E.S’ye tecavüz olayını çözmeye çalışırken bir gün sonra Pervari İlçe Emniyet Amirliği’ne ikinci bir kayıp çocuk ihbarı geldi. Bu kez tecavüze uğrayan E.S.’nin amcasının 3 yaşındaki kızı A.S. esrarengiz şekilde kayboldu. Olay ilçede duyulunca A.S.’nin ailesini arayan bir kişi, “Ben o çocuğu 13-14 yaşlarında bir kızla birlikte Serkani Deresi yönüne gittiğini gördüm” dedi. Polisler ve ilçe halkından yaklaşık 200 kişi Serkani Deresi çevresinde minik A.S.’yi aramaya başladı. Derenin üst kısmında bulunan havuzun kenarında minik A.S.’nin cansız bedeni bulundu. Yapılan otopside minik kızın, tecavüz edildikten boğularak öldürüldüğü belirlendi.


Polis birer gün arayla meydana gelen iki olayın da birbiriyle bağlantılı olduğunu belirleyerek, tecavüz edildikten sonra öldürülen A.S.’nin en son yanında görülen 13-14 yaşlarındaki kızı aramaya başladı. Amca çocukları olan iki kurbanın evlerinin yakınındaki Pervari Askerlik Şubesi ve bir akaryakıt istasyonun güvenlik kamerası kayıtları yeniden incelemeye alındı. Görüntülerde iki çocuğun da kaybolmadan hemen önce 13-14 yaşlarında bir kız çocuğuyla birlikte Serkani Deresi yönüne gittikleri, bu kızın öldürülen minik A.S.’yi kucağında taşıdığı saptandı. 2 minik çocuğun babaları, bu kızın, diğer kardeşlerinin kızı olan yeğenleri, Pertek Atatürk YİBO öğrencisi o dönem 14 yaşında olan D.S. olduğunu teşhis etti. Gözaltına alınan D.S., 2 kuzenine tecavüz edip birini öldürenlerin, kendisi gibi YİBO’da okuyan ve o tarihte yaşları 13 ile 14 arasında değişen öğrenciler olduğunu söyledi.


YİBO öğrencileri savcının talimatıyla gözaltına alındı. İfadelerinde çoğu sınıf arkadaşı olan 8 erkek öğrencinin, aynı okulda okuyan kız öğrenci D.S.’nin kırda uygunsuz halde fotoğrafını çekip şantaj yaptıkları ve kendilerine cinsel ilişkiye girmeleri için küçük çocuk getirmesini istedikleri ortaya çıktı. İfadelere göre tecavüz ve cinayet olayı şöyle gelişti:

Kız öğrenci D.S., önce amcasının oğlu 2 yaşındaki E.S.’yi, Serkani Deresi’ne getirip 8 erkek öğrenciye teslim etti. Öğrenciler çocuğa sırayla tecavüz ettikten sonra öldürmek için dereye batırıp çıkardı ve boğulduğunu sanarak orayı terk edip kaçtı. Ertesi gün herkes E.S.’yi ararken yeniden dere kenarına giden 8 öğrenci, çocuğun ölmediğini görünce ilçe merkezine götürüp onu bulmuş gibi bıraktı.


Aynı gün D.S.’yi yine tehdit eden 8 erkek öğrenci, bu kez kendilerine küçük yaşta kız çocuğu getirmesini istedi. D.S. de diğer amcasının 3 yaşındaki kızı A.S.’yi “Sana cips alacağım” diyerek kandırıp getirerek 8 öğrenciye teslim etti. Minik A.S.’ye sırayla tecavüz eden öğrenciler, ardından onu boğarak öldürüp cesedini havuz kenarına bıraktı. Haklarında işlem başlatılan 9 öğrenci ‘cinayet’, ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’, ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarına yardım etmek’, ‘hürriyeti tahdit’ suçlamasıyla tutuklandı.


Gözaltına alınan D.S.'nin verdiği ifade tüyler ürpertti. D.S., 2 kuzenine tecavüz edip birini öldürenlerin, kendisi gibi YİBO’da okuyan ve o tarihte yaşları 13 ile 14 arasında değişen H.T., Y.Ş., H.T., M.T., M.K., C.Ş., S.G. ve A.F.K. olduğunu söyledi.

İfadesinde D.S., “İki erkek öğrenci beni iterek yere düşürdü. Biri eşofmanımı çıkardı, biri üzerime uzandı. Bu şekilde fotoğrafımı çektiler. Sonra onlara 3- 4 yaşlarında bir çocuk getirmemi istediler” dedi. D.S., önce 2 yaşındaki E.S.’yi Serkani Deresi’ne getirip 8 erkek öğrenciye teslim ettiğini söyledi. Öğrencilerin miniğe sırayla tecavüz ettikten sonra dereye batırıp çıkardıkları ve boğulduğunu sanarak oradan kaçtıkları belirlendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler