HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Hayatın anlamı"nı sattı

"Hayatın anlamı"nı sattı

Bir uyanık arkadaş internette hayatın anlamını satışa çıkardı! Bu ürün insanlara çok cazip gelmemiş olsa da 10.50 dolarlık bir teklif almayı da başardı.


Üniversite masraflarını ödeyebilmek isteyen Carys Copestakes bakireliğini satışa sundu! 10 bin dolarlık teklifle başlayan satışı bir işadamı satın aldı. İşadamı kızın durumunu kurtarmak için parayı ödedi ancak kızın hizmetini kabul etmedi.

[

****](http://sayyac.mynet.com/tiklama/380?tags=marcamarcahabertextlink&url=http%3A%2F%2Fwww.marcamarca.com.tr%2F%3Fref%3Dmynettxt)


Bir kadının, üzerinde meryem ana silüeti olan ızgaralanmış 10 yıllık sandviçi 28 bin dolardan satışa sunması ve satması ona iyi bir ekmek kapısı oldu. Bu 10 yıllık sandvici son teklifiyle bir online casino sitesi satın aldı. Kadın, 10 yıl önce bu sandviçi yemek üzereyken üzerinde meryem anaya benzeyen figürü gördü.Onu özel bir biçimde korumaya aldığını ve sakladığını açıkladı.


Aldatan kocanın kullandığı kondom ve sevgilisinin iç çamaşırını internet sitesine koydu. Avustalya'da kendisini aldatan kocasındann intikam almak isteyen kadın bu ilginç satışı gerçekleştirdi. Aldatılan kadın yatakta bulduğu iç çamaşırı ve boş kondom paketini fotoğraflayıp satışa sundu.


Pek çok kez internette silah satmış olan 42 yaşındaki David Sampson zulasındaki etkisiz hale getirilmiş 750 elbombası ve Sovyet menşeli bir tanksavar füzeyi satışa çıkardı. Bu ilginç satış girişimi sonrası Sampson'ın evine baskın düzenleyen polis 200 bin poud'luk mühimmat ele geçirdi. Silahların çoğu ruhsatlı olmasına rağmen Sampson, başka savaşlardan kalma bir iki parçayı ruhsatsız bulundurmak yüzünden beş yıl hapse mahkum oldu.


Collie Anderson dedesinin hayaletini görmekten bıktığı için annesi adamın ruhunu satışa sundu! Hizmet şartları böyle bir durumu kabul etmediğinden satışa dedenin metal bastonunu da ekledi! Bu ürün 65 bin dolara satıldı!


Bir adam 2004'te boşandığı eşine önceden aldığı motor kaskını internette satışa sundu. Satış sebebi ise eski eşinin kafasının kask için oldukça büyük oluşuydu!


10 yaşındaki Zoe Pemberton büyükannesini satışa çıkardı! 20 bin dolarlık teklife ulaşan satış işlemini uygunsuz bulan site yetkilileri satış işlemini sonlandırdı.


Ülkemiz sınırları içersinde de bulabileceğiniz bu ürün, sabahları zorla kalkanlar tasarlanmış. Cihaz, 2 parçadan oluşuyor. Birisinde alarmın mekanizması bulunuyor diğerinde de uçan kısım. Alarmı kurduğunuz zaman geldiğinde üst kısımdaki pervane, ana gövdeden ayrılarak odanın bir kısmına düşüyor. Siz bu pervaneyi alıp yerine takana kadar da alarm ciyak ciyak ötüyor. Sabahları kendinizi ve evde diğer yaşayanları uyandırmak için mükemmel. Fiyatı ise 40-50 lira arasında değişiyor


Bu ilan, dünyanın en ünlü açık artırma sitesinde bulunabilir. Başlangıç ücreti 2000$ ve hemen al fiyatı da 5000$. Ancak bu fiyatlar yıllık mı ya da aylık mı bir detay bulunmuyor.
Kişi, gerçek ismini açıklamıyor ancak ilanında şu detaylar var. “Kafamın arkasına 3 yıl süreyle kalıcı dövme sayesinde reklam verebilirsiniz.Kuzey Karolina’da yaşayan evli, 30 yaşında birisiyim. Kafamın arkasına firma logonuzunu ya da internet sitenizin reklamını verebilirsiniz. Sizin, insan bilboard’unuz olmama olanak sağlayın!”
İnsani Bilboard aynı zamanda PayPal da kabul ediyor...


İlan, ülkemizdeki bir internet sitesinden alındı. İstanbul’dan bir kullanıcı, Pop müziğin kralı 1993 yılında Dangerous Dünya Turnesinin bir ayağı olan İstanbul konserine geldiğinde, kendisine 5 gün boyunca eşlik eden şoförün elinde bulunan, Michael Jackson’ın kullandığı eşyaları satıyor.. hem de 335.000TL gibi Sarıyer’de villa alınabilecek bir fiyata. Fiyata aşağıdaki ürünler dahil.

“Michael Jackson’ın konserden sonra kurulandığı iki adet havlu.(üzerlerinde fondoten izleri hala durmaktadır)

• Michael Jackson’ın Dolmabahçe Sarayı’nda, manevi evladıyla birlikte vişne suyu içtiği kadehler ( bir tanesi kendisine, bir tanesi manevi evladına aittir ,üzerlerinde parmak izleri durmaktadır)

• Michael Jackson’ın imzaladığı konser afişi.

• Michael Jackson’ın imzaladığı iki parça karton.

• Michael Jackson’ın imzasını attığı ve 3 satır yazı yazdığı kağıt.

• Michael Jackson’ın çiğnediği sakız.

• Michael Jackson’ın yarısını yediği kurabiye.”


Yine ülkemizden bir örnek. İzmir’den bir kullanıcı, öğrenci seçme sınavlarında kendisine ve başka 3 kişiye üniversite kazandıran kalemi 800TL’ye satıyor. Bu kalem ayrıca bir öğrenciye de anadolu lisesi kazandırmış. İlan açıklamasında şu bilgiye yer veriliyor: “Resimdeki kalem tam 4 üniversite adayı öğrencinin başarı anahtarı olmuştur;
2Si ODTÜ! 1i ANKARA Üniversitesi!
1i Ege Üniversitesi!
Olmak üzere tam 4 öğrenciyi başarıya götürmüştür.Bu kalem dedem ile birlikte hacıya gidip gelmiştir dedem bunu benim sınavda başarlı olmam için bana hediye etmiş ve hacıya gidip gelirken kutsal topraklarda yanında bulundurmuştur. Geçen yılki sınavın ardından kalemi, sınavı kazanan kardeşimden geri alıp uğurunu paylaşmaya karar verdiğimden ötürü şuanda satılıktır!”


Sakarya’dan bir kullanıcı, 1500TL’ye 2000 adet Kinder Sürpriz Yumurta figürü satıyor. Kullanıcı, ilan detaylarında tüm figürlerin Almanya’dan alındığını belirtiyor.


İstanbul’dan bir kullanıcı, nerden edindi bilinmez, İngiltere’nin CENTO (Central Treaty Organization - Merkezi Antlaşma Teşkilatı yani önceki adıyla Bağdat Paktı) için ürettiği balonlu meteoroloji uydularından birisini 275TL’ye satıyor. İlan bilgisinde “İngiliz yapımı uydu tipinde belki halen çalışıyordur ama Görsel Amaçlı , Müzelik veya araştrıma amaçlı bulunmaz bir parça” cümlesine yer verilmiş.


Homer Simpson’un kafasında görmeye alışık olduğumuz bira kaskı, gerçekten üretiliyor. Ülkemizde bulunmayabilir ancak ABD Maryland’te 7,77$’dan satılıyor.


İnternette satılan garip şeylerden birisi de hayali arkadaş. Olay, geçtiğimiz senelerde meydana geldi. Bir kişi, Jon Malipieman adlı hayali arkadaşını ‘benim için çok büyüdü’ gerekçesiyle satılığa çıkardı. Yanda da fotoğrafı bulunuyor. Görebileceğiniz üzere Malipieman tamamen hayali. İlanda Jon’un İngiltere’de yaşadığı söyleniyordu. İlan açıklamasıysa şöyle: “Hayali arkadaşım Jon, benim için gittikçe yaşlanıyor. Oldukça arkadaş canlısıdır. Onunla birlikte sevdiği ve sevmediği şeylerin de listesini göndereceğim.”
Sorun şu ki, hayali arkadaş 3000$’ın üzerinde bir fiyata açık artırmayla satıldı.


2007 yılının sonlarında ABD’li bir kişi internette ruhunu 1 milyon dolara satılığa çıkarttı. Ruhunu satma nedeni olarak da Noel için paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ayrıca ilan detaylarında şu bilgilere yer verdi: “Ruhumu satın alan kişiye, ruhumu cam kavanoz içerisinde elden teslim edeceğim. Ayrıca bir de kontrat yapıacağız.”

”Son zamanlarda pek ruhumu kullanmıyorum. Şeytanın almasındansa bir insana satmayı tercih ederim.”
Bu ilan, ilk değil. Daha önce aynı sitede bir kullanıcı ruhunu 400$’a satmıştı.


2005 yılının Nisan ayı’nda 33 yaşındaki Melissa Heuschkel adlı bir kadın bebeğinin isim hakkını internette açık artırmaya çıkarttı. Dördüncü çocuğua koyacağı isme karar veremeyince bu yola başvurduğunu söyleyen Heuschkel, isim hakkını 15,100$’a GoldenPalace.com adlı bir internet sitesine sattı. Online gazino sitesi olan bu şirket, bebeğin ismini de GoldenPalace.com olarak koydu. Melissa, alınan paranın çocuğun bakımına ve oyuncaklarına harcanacağını söyledi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler