HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşteki büyük patlama volkanı harekete geçirdi:

Güneşteki büyük patlama volkanı harekete geçirdi:

Biyofizikçi Dieter Broers, İzlanda'daki yanardağ patlamadan birgün önce NASA'nın çektiği görüntülerde Güneş'te son 15 yıldan bu yana en büyük patlamaların gerçekleştiğini belirtti. Broers'e göre, 2012 yılında dünya güneşteki mega patlamaların etkisine girecek.


Esrarengiz olaylar uzmanı Hartwig Hausdorf, ABD ordusunun Alaska'da HAARP askeri projesi çerçevesinde sismik silahlar denediğini ortaya attı. Kıtaların altında yapılan deneyde yüksek frekanslı dalgalar, İzlanda'daki yanardağı harekete geçirdi.


2012 yılında 5 bin 125 yıllık Maya takviminin sonu gelecek. Bu dünyanın sonu anlamına geliyor. Maya uzmanı Walter-Jörg Langbein, "Belki bizim sonumuz da daha önce yok olmakla karşı karşıya kalan yüksek kültürler gibi olacak" dedi.


Mart ayında çekilen görüntülerde UFO'ların patlayan yanardağın etrafında görüldüğü ortaya çıktı. Bu video aynı zamanda 30 Mart'tan bu yana YouTube'da da yayınlanıyor. UFO'lar genellikle yanardağların bulunduğu bölgelerde görülüyor.


Hidrobiyolog ve çevreci gazeteci Edgar L. Gaertner, "Aslında ortada bir kül bulutu yok. Hava sahasında şu anda büyük bir terör tatbikatı yapılıyor. Bununla terör saldırılarına karşı hazırlıklı olmak hedefleniyor."


"Gaia" teorisine göre dünya yaşayan bir organizma ve bozulan hücrelerini yenilemek için harekete geçti. Volkan nedeniyle bir günlük uçuş yasağı atmosferi 220 bin ton sera gazından kurtarıyor.


Nostradomus dev zehirli bir bulutun dünyayı yok edeceğine inanıyor. Araştırmacı Manfred Dimde, "Öngörülere göre Avrupa üzerinde görülecek zehirli bir gaz bulutu insanların üçte birinin ölmesine neden olacak."


215 milyon yıl önce dev bir volkan yeryüzündeki canlıların yüzde 90'ını yok etti. Yazar Maarten Keulemans, "İzlanda'daki yanardağ dev bir patlamanın sadece başlangıcı" dedi.


17 yüzyıldan bu yana üzerinde tartışılan bir teoriye göre dünyanın içi boş ve sadece ince bir tabakayla kaplı. 4.6 milyar yıldır var olan dünya artık kırılmaya başladı.


13 yüzyıldan beri bilinen Edda efsanesine göre iyi ile kötü arasında büyük bir savaş başladı. Eyjafjallajökull yanardağı bu büyük savaşın arenası olarak seçildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler