HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlüler nasıl tanıştı?

Ünlüler nasıl tanıştı?

Magazin dünyasının ünlü isimlerini sürekli farklı kişilerle birlikteliklerini duyarsınız. Ama bu camida ünlülerin birbirleriyle yaptıkları ve mutlu süren beraberlikler de var. İşte onlardan bazılar...


Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından Hülya Koçyiğit ile eşi Selim Soydan 5 Temmuz 1968'den bu yana evliler. Yani tam 40 yıldır...


Çift birbirlerini ilk kez Büyükada'da görüp aşık olmuş. Selim Soydan, takım kampı için gittiği Büyükada'da o dönem Yeşilçam'ın en genç, en güzel kadınlarından biri olan Koçyiğit'le karşılaşınca kalbi hızla çarpmaya başlamış. Bir daha da yavaşlamamış! Sıkı bir takip sonucu, ne yapıp edip aklından evliliğin 'e'si bile geçmeyen Koçyiğit'i nikáh masasına oturmaya razı etmiş. 'Annen annem, kardeşlerin kardeşlerim olsun. Gel Hülya yuvamızı kuralım' demiş. Çift; 5 Temmuz 1968'de nikáh masasına oturmuş. Nikah o kadar kalabalıkmış ki, onlar bile nikáh memurunun karşısına tam bir saat geç çıkmışlar.


Sıcak, yapış yapış bir günde, o kalabalığın arasında bile, gözleri elleri birbirini kaybetmemiş. Ve o gün bir kez de tanıklarının önünde söz vermişler ömür boyu beraber olmaya.


Onlar 40 yılı aşkın süredir birlikteler.. Hiçbir zaman resmi olarak evlenmediler. Ama neredeyse yarım asır boyunca bir yastığa baş koydular.


Bu büyük aşkın kahramanları Fatma Girik ve Memduh Ün... Yeşilçam'ın usta yönetmeni ve Türk sinemasına damga vuran "boncuk gözlü" Fatma Girik'in aşkının geçmişi ünlü oyuncunun henüz 13 yaşında olduğu döneme kadar uzanıyor.


Fatma Girik, 'Murada Ereceğim' filminde ünlü yönetmenle flört etmeye başladı. Yeşilçam kuralları içinde 'artist - yönetmen' aşkı gibi geldi herkese önceleri. Çok sürmez, gelip geçer, sona erer sanıldı. Birkaç film sonrasında biter diye beklendi, bitmedi.


Ne birkaç filmde, ne akıp giden yıllarda da sona ermedi. Daha bir alevlendi bu aşk... Hem de nikah bile beklemeden, olanca doğallığıyla... Çocuk yaşında girdiği sinemada zirveye çıkan, Türk sinemasının doruklarında kalan Fatma Girik, bugün 50'nin üzerinde. Memduh Ün ise 70'nin... Aralarındaki yaş farkı mutluluklarını hiç engellememiş, bilakis kamçılamış


Türkiye'nin en ünlü ve mutlu çiftlerinden biri de Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ... Çift mutluluklarını Can adını verdikleri evlatlarıyla perçinledi. İşte onların tanışma ve evlilik öyküsü.Yıl 1994... Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan'a telefon açtı ve iş teklifinde bulundu.


Onan bunu kabul edince de ertesi gün buluştular. Aslantuğ tanışmalarından iki gün sonra Onan'a evlenme teklif etti. Çift o günden bu yana iyi günde kötü günde birbirlerini hiç yalnız bırakmadı.


Onların evliliğinin mimarı Harun Tan. Çift, Karamürsel mağazalarının ortaklarından Tan'ın planladığı ve kurguladığı bir oyun sayesinde tanıştı. Tan, sahibi olduğu YKM firmasının katolog çekimleri için uzun süredir ilgi duyduğu Ebru Şallı ile çalışılmasını istedi.


Ajansı aracılığıyla Ebru Şallı ile anlaştı. Tah, iki gün süren katalog çekimleri boyunca bir an bile setten ayrılmadı. Çekimler sırasında Şallı ve Tan arasında başlayan yakınlık evliliği kadar uzandı. Çiftin Beren adında bir oğulları var


Onlarınki tıpkı bir peri masalı gibi... Sandal ile Emina Bodrum'da tanıştılar. Konser vereceği Bodrum'a arkadaşının ısrarı üzerine iki gün önce gitmiş Sandal. "İyi ki de gitmişim" diyor. "Yoksa Emina ile tanışamazdım." Sandal, tam Havana'nın önünde teknesini demirleyecek bir yer ararken görmüş Emina'yı. Sonrasını da şöyle anlatıyor: "Onunla gözgöze geldik.


Onu görür görmez oturduğum yerden panter gibi kalktım. Gittim tanıştım. Yemeğe davet ettim. İkna edene kadar çok yalvardım.Emina'yı gördüğü ilk anda ona aşık olduğunu söylüyor Sandal: "İnsan aşkı arayamaz. Aşk bir insanı kendine layık görürse onu davet eder. Biz davet edildik aşk tarafından. Şimdi bunu yaşıyoruz doyasıya" diyor. Kısa bir süre önce evlenen çiftin Yaman adında bir erkek çocukları var.


Sema Şimşek ile Burak Hakkı`nın ilk karşılaşmaları meslek gereği katıldıkları bir açılışta gerçekleşti. Sonra bir yıl boyunca hiç görüşmediler. Ta ki Best Model yarışmasına kadar. 10 günlük kamp süresince sabah, akşam olmak üzere defalarca selamlaştı çift.


Ama nhiç konuşmadılar.İkisi de Best Modelde birinci seçildi., Ama bu bile yakınlaşmalarını sağlamadı. Yarışma sonrasında defileden defileye karşılaşan Hakkı ve Şimşek arasında zamanla arkadaşlık başladı. 1998 yılında bir defile için gittikleri Moskovada aralarında sıcaklık oluştu.


Evlilik teklifinin nasıl geldiğini ise bir röportajda Sema Şimşek şöyle anlatmıştı: "Bir gün arabada sinemaya gidiyoruz. Ani bir fren yaptı, bana dönüp Ben seninle evlenmek istiyorum dedi. Mutlu çiftin Rüzgar adındaki bebekleri yuvalarını şenlendirdi.


Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan çiftinin beraberliği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çiftin evlilik öyküsü de ilginç. Herşeyin başlangıcı ize Gülben Ergen'in Rumelihisarı konserindeki şovu için Mustafa Erdoğan'ı aramasıyla başladı.


Ergen ve Taşkın Sabah randevu alıp Mustafa Erdoğan'ın ofisine gitmişler. Elbette bu o kadar kolay olmamış. Bu randevu için tam 1 ay beklemiş Ergen... Ama boşuna beklemiş. Çünkü Erdoğan ile Ergen arasında çalışma konusunda anlaşma sağlanamamış. Bir yıl sonra Ergen gelecekteki eşinin kapısını tekrar çalmış. Bu kez bir enstrüman çalmayı öğrenmek için... Bu kez kabul etmiş Erdoğan.. Daha sonra aralarında başlayan yakınlaşma onları bugünkü üç çocuklu mutlu aile konumuna getirdi.


2001'de Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Sedef Avcı ve eşi model Kıvanç Kasabalı'yla bu yarışmada tanıştı. Ama evlenme kararını hemen almadılar. Çift 4 yıllık bir beraberliğin ardından 2005'te nikah masasına oturdu.İkisi de oyunculuk kariyerlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor.


Onlar da resmi olarak evli değiller. Ama birlikteliklerini 20 yılı aşkın bir süredir yürütüyorlar. Çift Malatya'da bir konserde tanıştı. Konserde Gürses, Nurdan sonra sahne aldı. Bu durumu kıskanan Nurla Gürses arasında tartışma başladı.


Tartışma uzayınca sinirlenen Gürses, Muhterem Nura bir tokat attı. Araya giren yetkililer Gürsesi ikna edince ertesi akşam hep beraber özür yemeğine çıkılır ve ilişki başladı. Nur ve Gürses'in aşkı "büyük nefretlerden büyük aşklar doğar" deyişini doğrulayacak türden...


Çift Kalamış Yat Limanında bir arkadaşlarının aracılığıyla tanıştı. O dönemde Cem Davran bir balerinle flört etmesine rağmen Hilal Hanımı görür görmez İşte benim evleneceğim kız diye düşünmüş...Gerçekten de çift kısa bir süre sonra dühyaevine girdi...


Onların aşkı Derya'nın yönetmenliğini üstlendiği İkinci Bahar dizisinde başladı. Güven o sıralar yıldızı yeni parlayan deneyimsiz bir oyuncuydu. Dizideki performansıyla milyonların kalbini kazandı. Elbette dizinin yönetmeni Türkan Derya'nın da. Çift kısa sürede evlendi. Güven çiftinin bir erkek çocukları var..


Onlarınki de set aşklarından... Melekler Adası dizisinin setinde tanıştı çift... İş arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Ardından Yeşilçay hamile kaldı.. Özer yakında anne olacak sevgilisine sürpriz yaptı ve onu nikah memurunun karşısına çıkarttı. Çiftin mutluluğunu Osman Nejat adını verdikleri oğulları perçinledi.


Onlar da sette tanıştı ve aşkları magazin gündemine bomba gibi düştü.. Dizide anne- oğulu canlandıran Altuğ ve Atacan kısa sürede ayrılacakları yolundaki iddiaları çürüterek evlendi...Kısa bir süre önce Su adını verdikleri kızları dünyaya geldi...


Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan çiftinin tek kızı Gülşah da erken yaşta dünyaevine girdi.
Gülşah henüz 14 yaşındayken tanışmış çift. Ailelerinin "henüz çok gençsiniz " uyarılarına aldırmadan da nikah masasına oturmuşlar. O dönemi Hafta Sonu dergisiyle yaptığı bir röportajda şöyle anlatmıştı Gülşah Alkoçlar: " Henüz 14 yaşındaydım ve Ender'i tanıdım, sevdim.


Mutluluğun formulü herkese göre değişir. Önemli olan saygı, sevgi ve uyum. Çok ani bir evlilik kararı aldık. Babamın birçok özelliği onda vardı, dahası artıları bulunuyordu. Evlenmemin bana uygun olduğunu düşündüm, kararımdan dönmedim. Büyük kızları Neslişah'ı geçtiğimiz haftalarda evlendiren çift, mutlu birlikteliklerini sürdürüyor.


Hollywood'un en çok konuşulan set aşkının kahramanları Jolie ve Pitt.. Bay ve Bayan Smith filminin setinde tanıştıklarında Pitt, Jennifer Aniston ile evliydi. Ama ünlü aktör eşini değil aşkını seçti...Magazin basınında çıkan tüm dedikodulara rağmen 6 çocuklu mutlu birliktelikleri sürüyor...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler