HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlüler reklamlardan ne kadar kazanıyor?

Ünlüler reklamlardan ne kadar kazanıyor?

Cem Yılmaz, Beren Saat ve Pınar Altuğ gibi isimler, reklamlarda oynayarak adeta para basıyor

Ünlü isimler rol aldıkları projelerin yanı sıra oynadıkları reklam filmleriyle de dikkat çekiyorlar. Popüler markalar ürünlerinin tanıtımı için yıldızları seçerken, kesenin ağzını da açıyor. Reklam başına 100 bin lira alan oyuncular kadar, yıllık milyon dolarlara imza atanlar da var... İşte, ünlüler âleminin reklam zenginleri:


KENAN İMİRZALIOĞLU: ATV’de yayınlanan ‘Ezel dizisinin yıldız oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, Pepsi reklamlarıyla ekrana geliyor.

Reklam kampanyası için TIR şoförü olarak kamera karşısına geçen İmirzalıoğlu’nun, Pepsi’yle 350 bin liraya anlaştığı haberleri gündeme gelmişti.


BEREN SAAT: Beren Saat, bu sezon ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin dışında reklam yıldızı olarak da gündemde. Bir deodorant markasının yüzü olan Saat, ardından da bir cips firmasıyla anlaşma imzaladı.

Deodorant reklamından 500 bin dolar aldığı öğrenilen Saat’in ‘uçtuğu’ reklamdan da 600 bin dolar aldığı konuşuluyor. Saat’in, cips firmasının yeni reklam serisinde de 1 milyon dolar karşılığında oynadığı söyleniyor.


YEŞİLÇAY: Ünlü oyuncu, Tivibu reklamlarında oynuyor. Yeşilçay’ın bir süredir ekranda dönen reklam için 100 bin lira aldığı söyleniyor.

Reklamın bir başka versiyonunda da Uğur Yücel yer alıyor. Yücel bu reklam için 200 bin lira almış. Yeşilçay aynı zamanda Filli Boya’nın yeni reklam serisinde de yer alıyor.


PINAR ALTUĞ: ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin ‘Meltem’i Pınar Altuğ, “Biz titiz hanımlar...” sloganıyla yer aldığı Persil reklamından yıllık 500 bin lira alıyor.


Issız Adam filmi ile yıldızı parlayan bir diğer oyuncu da Melis Birkan. Bir yandan "Bu Kalp Seni Unutur mu" isimli dizi ile izleyici karşısına çıkan Birkan, diğer yandan da Ozan Güven ile birlikte rol aldığı reklam filmi ile göz dolduruyor.


Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı "Issız Adam" filmi ile yıldızı bir anda parlayan Cemal Hünal şu sıralar oyuncu Sarp Apak ,ile birlikte mobil internet reklam filmleri ile ekranlarda.


12 yıldır sürdürdüğü televizyon programıyla her yaştan çok sayıda insanın beğeniyle izlediği Öztürk de reklamcıları peşinde koşturuyor. Geçen yıl bir meşrubat firmasıyla anlaşan ünlü komedyen oynadığı reklam filmi karşılığında 1,5 milyon YTL aldı. Öztürk, şimdilerde Erdal Özyağcılar ile birlikte bir bankanın reklam filmlerinde boy gösteriyor.


ŞAHAN GÖKBAKAR: Ünlü oyuncu, uzun süre Turkcell reklamlarında oynamıştı. Gökbakar, bu reklamlardan 2.5 milyon dolar kazanmıştı.


Hanımın Çiftliği ile kariyerinin zirvesine çıkan Özgü Namal, rol aldığı banka kartı reklamları ile göz dolduruyor...


Melekler Korusun'un masum kızı İpek'i canlandıran Özge Özpirinçci, dizi oyunculuğu ile reklam oyunculuğunu bir arada yürütüyor. Özge Özpirinçci, rol aldığı yiyecek reklamı ile göz dolduruyor.


Yaptığı taklitler ile ilgi odağı olan Yavuz Seçkin, şu sıralar akaryakıt reklamları ile ekranlara geliyor. Yavuz Seçkin'in reklamlar karşılığında 250 bin TL aldığı konuşuluyor...


Oyuncu bir babasının oyuncu kızı Doğa Rutkay... Baba-kız son dönemde rol aldıkları kredi kartı reklamları ile gzö dolduruyor...


Çemberimde Gül Oya dizisi ile yıldızı parlayan Tuba Büyüküstün, güzelliği ile göz dolduran yıldızlardan...Kısa sürede şöhretin zirvesine çıkan genç oyuncu oynadığı reklam filmleri ile de başarısına başarı katıyor...


Eşi Sulhi Aksüt'ten boşanmaya hazırlanan Sibel Can da, uzun bir dönem reklam filmlerinde boy gösterdi.


Sabah programlarının vazgeçilmez ismi Seda Sayan, bir içecek firmasının tanıtım yüzü olarak kamera karşısına geçti. Seda Sayan, reklam filmleri karşılığında aldığı ücreti sır gibi saklıyor.


Ajansa başvuran ve tesadüf eseri keşfedilen Kavak Yelleri'nin güzel oyuncusu Pelin Karahan, reklam filmlerinin aranılan isimlerinden. Gündelik hayatında kısa saçı tercih eden Pelin Karahan’ın, saçları reklam için postij yardımıyla uzatıldı. Bir şampuan markasının tanıtımı için kamera karşısına geçen Karahan, 3 dakikalık görüntü sonucunda binlerce lira kazandı.


Her parmağında ayrı bir marifet bulunan Okan Bayülgen geçen yıl, para yerine kullanılan banka kartını tanıtan reklam filminde rol almıştı. Ünlü komedyenin çeşitli kılıklara büründüğü bu ilginç reklam karşılığı yaklaşık 600 bin dolar aldığı konuşuldu.


Ekranların en sempatik isimlerinden biri olan Nil Karaibrahimgil, uzun süre bir çorap markasının tanıtım yüzü oldu. Nil'in bu reklam filmlerinden 100 bin TL kazandığı iddia edildi.


Reklamların en sempatik isimlerinden biri de şüphesiz Mustafa Sandal. Geçtiğimiz yıl evlenen ve aynı yıl baba olan Sandal, rol aldığı telekomünikasyon reklamları ile adından söz ettiriyor.


Genç jenerasyonun başarılı isimlerinden Melisa Sözen, de reklamlarda boy gösterenlerden... Sözen, rol aldığı ped reklamı karşılığında 100 bin TL kazandı.


Yılan Hikayesi isimli dizi ile kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Mehmet Ali Alabora, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Alabora, uzun süren sessizliğini rol aldığı banka reklamı ile bozdu.


Bu sezon sadece ‘Ezel’de konuk oyunculuk yapan, başka dizi ve filmde yer almayan Kıvanç Tatlıtuğ, yer aldığı reklam projelerinden ise 1 milyon 300 bin dolar kazandı!

THY’DEN 300 BİN DOLAR

Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylarda THY’nin yüzü olmuş ve Ortadoğu ülkelerinde gösterilecek bir reklam filminde rol almıştı. Bu reklam filmi için 300 bin dolar kazandığı öne sürülen Tatlıtuğ, ardından Mavi Jeans ile anlaştı.

Ünlü oyuncunun 250 bin dolara Mavi Jeans’in yüzü olduğu konuşuldu. Yakışıklı oyuncu son olarak da Yedigün firmasıyla 750 bin dolara anlaştı. Son günlerden kilo verdiği gözlenen Tatlıtuğ’a yeni reklam filminde dört kız hayranı da eşlik edecek.


Esprileri ile güldürürken düşündürmeyi başaran Kadir Çöpdemir, 'Canım Ailem' dizisinde oynayan küçük oyuncu Alpay Şaylan ile rol aldığı sucuk reklamıyla beğeni topluyor.


Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, eski partneri Asena ile birlikte bir halı firmasının reklam filmleri için kamera karşısına geçti. Tatlıses, sponsoru olan firmanın reklam filmleri karşılığında bir ücret almadığını açıkladı.


Çocuklar Duymasın dizinin Havuç'u Furkan Kızılay, dizi çekimleri bittikten sonra da boş durmadı. Furkan, bir ısıtıcı firmasının reklamları için kamera karşısına geçti...


Türkiye 2009 Eurovision temsilcisi Hadise, şu sıralar bir çorap firmasının tanıtım yüzü.


İzlenme rekorları kıran Avrupa Yakası'nın Dilber Hala'sı Binnur Kaya, D-Smart reklamları ile ekranlarda boy gösterdi.


Şimdilerde hamileliğinin son günlerini yaşayan eski mankenlerden Deniz Akkaya da reklamı gelire çeviren isimlerden. Akkaya, merhum söz yazarı Aysel Gürel ile banka kartı reklamında rol aldı.


Lays ile anlaşan Seda Sayan, 2 milyon dolar alacak.


CEM YILMAZ: Birçok firmanın yüzü olan ünlü komedyen, 2007 yılında Türk Telekom’la el sıkıştı.

O dönem Yılmaz’ın firmadan, bir yılda çekeceği 44 reklam filmi için 2.5 milyon dolar ücret aldığı söylenmişti. Ünlü komedyenin Türk Telekom’la 2008 için 5, 2009 için de 6 milyon dolarlık anlaşma yaptığı gündeme gelmişti. Yılmaz’ın, Türk Telekom’dan, 2010’u kapsayan anlaşma karşılığında 7.5 milyon dolar aldığı söyleniyor.


Kısa bir süre önce gnctrkcell ile anlaşan Demet Akalın, 1 milyon dolara imza attı.


Rexona reklamlarında rol alan Gülben Ergen, 1.2 milyon dolar para kazanmıştı.


Opet reklamlarında boy gösteren Tarkan, 2 milyon dolar para almıştı.


Sihirli Annem dizisi ile özellikle çocuk izleyicilerin gözünde yarı bir yere sahip olan usta tiyatrocu İnci Türkay, özel bir kanalın reklamları ile izleyici karşısına çıktı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler