HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağca Çarşamba günü açıklama yapacak

Bugün tahliye olan Mehmet Ali Ağca'nın avukatı Gökay Gültekin, 1-2 gün daha Ankara'da kalacaklarını ve Ağca'nın 20 Ocak'ta bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

ANKARA (İHA) - Ağca'nın avukatı Gökay Gültekin, Sheraton Otel'de basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Gültekin, İstanbul'a gidecekleri iddialarını yalanlayarak, 1-2 gün daha Ankara'da kalacaklarını söyledi. Ağca'nın şu anda bazı arkadaşları ile görüştüğünü ve dinlenmeye çekildiğini kaydeden Gültekin, bir soru üzerine Mehmet Ali Ağca'nın basın toplantısına kadar dışarıya çıkmayı düşünmediğini ifade etti. Gültekin, Ağca'nın neden çürük raporu aldığıyla ilgili bir soruya, "Bugün Ağca kontrolden geçti. Önce tek tek doktorlara göründü. Daha sonra ise sağlık heyetinin karşısına çıktı. Aynen 2006 yılında olduğu gibi 'antisosyal kişilik' nedeniyle kendisine çürük raporu verildi" cevabını verdi.

Gültekin, bir soru üzerine ise, Mehmet Ali Ağca'nın yabancı bazı yetkililerle de görüşebileceğini kaydetti. Ağca'nın film teklifi alıp almadığının sorulması üzerine Gültekin, "Hollywood, Ağca ile film yapmak istiyor. Kendisi de buna sıcak bakıyor. Bu soruyu basın toplantısında kendisine sorabilirsiniz" diye konuştu.

Avukat Gültekin, Ağca'nın bütün masraflarını kedisinin karşıladığını ifade ederken, bulundukları yerde kendilerini çok güvende hissettiklerini sözlerine ekledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler